neratzojuice Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνώ και εγω οτι αυτοί που έχουν αποδείξει την αξία τους, πρέπει να τους κρίνουμε πιο αυστηρά. Τουλάχιστον το ίδιο. Απλά οταν λέμε το παραπάνω και φέρνουμε στην κουβέντα τα MGS, είναι τουλάχιστον παρεξηγήσιμο. Αναρωτιέμαι και εγω απο μόνος μου αν τα βλέπω (εγω) καλά οι αυτοί με τα bold απο πάνω μου στραβά. Είμαι fan και προσπαθώ να τα δω λίγο τα πράγματα αντικειμενικά. Όσο είναι δυνατό. Εξηγούμε λοιπόν για το παραπάνω που λέω. Δεν μπορούμε να λέμε οτι δικαιολογούμε το κάθε νέο παιχνίδι τον μεγάλων οταν στο τραπέζι πέφτουν τα MGS. Απο τη στιγμή που κάθε τίτλος δουλεύεται. Δουλεύεται! Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Κάθε φορά υπάρχει αλλάγη στο setting, εμπλουτισμός του gameplay και των μηχανισμών, γραφικά σχεδόν πάντα μπροστά απο την εποχή ή τουλάχιστον παράδειγμα της εποχής και ένα story που εμπλουτίζεται, εξελίσσεται και διογκώνεται ετσι ώστε να στέλνει στο διάολο εκατομμύρια κόσμο. Ο κάθε Solid Snake και ο κάθε Big Boss έχει χαρακτήρα. Γνωρίζεις πτυχές τις ζωής τους, τα συναισθήματά τους και τον τρόπο που σκέφτονται. (Edit: Μεγάλο δέσιμο υπάρχει ακόμα και με τους αντιπάλους σου. Τα π΄παντα είναι δουλεμένα. Κανείς δεν είναι τυχαίος) Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί με την πάροδο των χρόνων και τον κάθε νέο τίτλο γιατι ποτέ δεν ηταν αναλώσιμοι. Ηταν δουλεμένοι ένας προς έναν. Κάθε MGS έχει κάτι να σου πει. Γι' αυτό λοιπόν ξαναματαλέω. Δεν μπορούμε να αναφερόμαστε στα MGS και να λέμε οτι δικαιολογούμε παιχνίδια μεγάλων. Αντιλαμβάνομαι οτι τα σχόλια γίνονται σε γενικό βαθμό (απο κάποιους) και οχι συγκεκριμένα για τα MGS απο πάνω μου αλλά δεν μπορώ και εγω να μη σχολιάσω. Δεν μπορώ να μη σχολιάσω οταν στην κουβέντα μπορούμε να φέρουμε άλλους μεγάλους που είναι όντως αναλώσιμοι και αξίζουν κριτική.. Μια διόρθωση περι MGS4. Είναι ακόμα exclusive της Sony. Εκτός αν έχω χάσει επεισόδια. Edit: titanomaxe να σε δω να βγάζεις crying wolf και screaming mantis με στρατηγικές crysis. Που αν καταλαβαίνω απο την ευκολία που σχολίαζεις MGS4 και The Order τα έχεις παίξει. 2
Alex21121988 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Κακως εχει μπει το mgs στην συζητηση. Δεν εχει καμια σχεση με το The Order.. Ειναι αστειο τουλαχιστον, να το συνεχιζουμε.. Εγω που εχω παιξει ολα τα mgs και το The Order, ξερω οτι για το πρωτο ακομα υπαρχουν συγκεκριμενες σκηνες στο κεφαλι μου απο πραγματα που γινονται στην ιστορια του, και το δευτερο θα το εχω ξεχασει μεχρι την επομενη εβδομαδα. Φαινεται ουτως η αλλως οτι ειναι νεκρο απο τωρα το τοπικ, αφου αρχιζουμε ολοι να κανουμε συγκρισεις και να φερουμε στην συζητηση αλλα παιχνιδια. Οτι ηταν να πουμε για το The Order, το ειπαμε. 5
spacecowboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Τόσο πολύ σε τσάτισαν τα γραφικά του Order ε Τιτανομάχε? "Δεν είναι dynamic real time"... Δεν πειράζει, ξιδάκι και πίσω στο PC benchmarking. Φόρτωσε λίγο Paris apartment demo να χαρείς λίγο. Είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις καλά αυτά. ΥΓ Εσύ δεν είσαι αυτός που εβγαζε κορυφαίο το gameplay του... Crysis 3(!!!) σε κάποιο άλλο φόρουμ? Τι να λέμε τώρα για το ανύπαρκτο gameplay του MGS... από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε αν πρέπει να σε πάρουμε στα σοβαρά ή όχι. μην ασχολησαι με το troll δεν αξιζει το χρονο και το σαλιο σου 2
stavros88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Κακως εχει μπει το mgs στην συζητηση. Δεν εχει καμια σχεση με το The Order.. Ειναι αστειο τουλαχιστον, να το συνεχιζουμε.. Εγω που εχω παιξει ολα τα mgs και το The Order, ξερω οτι για το πρωτο ακομα υπαρχουν συγκεκριμενες σκηνες στο κεφαλι μου απο πραγματα που γινονται στην ιστορια του, και το δευτερο θα το εχω ξεχασει μεχρι την επομενη εβδομαδα. Φαινεται ουτως η αλλως οτι ειναι νεκρο απο τωρα το τοπικ, αφου αρχιζουμε ολοι να κανουμε συγκρισεις και να φερουμε στην συζητηση αλλα παιχνιδια. Οτι ηταν να πουμε για το The Order, το ειπαμε. 51(!) σελιδες ενω αλλα παιχνιδια με το ζορι φτανουν τις 10.Ενα 80% απο ατομα που δεν εχουν παιξει καν το παιχνιδι(μαζι τους και εγω). Ειναι τουλαχιστον περιεργο να βλεπεις ατομα που εχουν κανει 2-3 το πολυ σχολια σε θεματα με παιχνιδια που τους αρεσαν και εδω ολη την ημερα να σχολιαζουν τα παντα.Μηπως πρεπει να ασχολουμαστε περισσοτερα με κατι που μας αρεσε παρα με κατι αλλο?Κουραστικο καταντησε. Και μεσα σε ολα αυτα μπηκε στη μεση και το MGS να το αποτελειωσει αυτο το thread.Προφανως ο PDS εννοει οτι σαν σειρα το Metal gear πλεον δεν ειναι exclusive αλλιως θα μας τα επρηζαν ακομα για τα μουστακια του Snake.
D.Luffy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 μην ασχολησαι με το troll δεν αξιζει το χρονο και το σαλιο σου Το ξέρω φίλε μου. Μην νομίζεις ότι τον παίρνω και πολύ στα σοβαρά. Θυμάμαι ακόμα και εποχές που πρωτοβγήκε το MGS4 και έλεγε ότι οι ρόδες των οχημάτων ήταν τετράγωνες. Ασ' τον, αν μη τι άλλο είναι διασκεδαστικός. 1
kostiger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 51(!) σελιδες ενω αλλα παιχνιδια με το ζορι φτανουν τις 10.Ενα 80% απο ατομα που δεν εχουν παιξει καν το παιχνιδι(μαζι τους και εγω). Ειναι τουλαχιστον περιεργο να βλεπεις ατομα που εχουν κανει 2-3 το πολυ σχολια σε θεματα με παιχνιδια που τους αρεσαν και εδω ολη την ημερα να σχολιαζουν τα παντα.Μηπως πρεπει να ασχολουμαστε περισσοτερα με κατι που μας αρεσε παρα με κατι αλλο?Κουραστικο καταντησε. Και μεσα σε ολα αυτα μπηκε στη μεση και το MGS να το αποτελειωσει αυτο το thread.Προφανως ο PDS εννοει οτι σαν σειρα το Metal gear πλεον δεν ειναι exclusive αλλιως θα μας τα επρηζαν ακομα για τα μουστακια του Snake. Kαλα δεν το συζητουμε αυτο, οτι ειναι γεγονος και το εχω καυτηριασει κι εγω, στο προφατο παρελθον και στο συγκεκριμενο νημα. Την περασμενη εβδομαδα ετυχε να κανω ενα καλοπροαιρετο σχολιο στο νημα του ΟΝΕ, το οποιο πραγματικα με ενδιαφερει και την επεσαν κατευθειαν οι γνωστοι - αγνωστοι με ειρωνιες. Αν ειναι δυνατον να ειμαστε μαρκαρισμενοι σε αναθεματισμενα gaming forum, το σωτηριο ετος 2015. Δεν μπορω να συμφωνησω λοιπον περισσοτερο, περισσοτερο gaming και λιγοτερο spamming παρακαλω λεβεντες. 1
gkalas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορω να συμφωνησω λοιπον περισσοτερο, περισσοτερο gaming και λιγοτερο spamming παρακαλω λεβεντες. Συμφωνω.Περισσοτερο gaming και λιγοτερο cinematic experience παρακαλω 1
Titanomaxos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Εδω αποθεώνατε τα τέρατα 3ιων σημείων στο god of war μερικοί.... τι να λεμε! 1
vag.patrick Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 ειναι δεδομενο και γινεται σε ολα τα threads αυτο..το 80% αυτων που σχολιαζουν δεν εχουν παιξει η δεν θα παιξουν η δεν εχουν καν την κονσολα...τωρα το mgs καποιος σε καποια σελιδα το ανεφερε...Gkala Φυσικα δε δικαιολογω ρε φιλε το στουντιο αλλα στην τελικη εχει φαει τοσο πολεμο αυτο το στουντιο που δεν εφαγε η Ubi το 14 για τα 3 κομματια που μας εδωσε στο χερι ...Τεσπα, ποσα κεφαλαια ειναι στο συνολο το πιαχνιδι??ειλικρινα κανω αγωνα και μεγαλη προσπαθεια μονο και μονο για το καναλι και για τα trophies να το τελειωσω...
kostiger Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Μαλιστα.Τα Gow ηταν για τα μπαζα. Ειμαι βεβαιος οτι αν ηταν non-exclusive, θα αφηναν παγερα αδιαφορους τους ΧΒΟΧ fans...
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 μαλλον το έκραζαν γιατι δεν καταλάβαιναν τίποτα απο την ιστορία καθώς δεν έπαιξαν τα προηγούμενα και έχασαν τον μπούσουλα. οσοι το έκραζαν για gameplay ήταν παντελώς άσχετοι, καλύτερα να έπαιζαν κάποιο call of duty και στο κάτω κάτω μιλάμε για εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, πέρα απο τους τρολς και άσχετους με τα MGS υπάρχουνε και εκατομμύρια fans που την βρήκαν με το MGS4. Πχ οταν γυρνάς στα shadow moses o βετεράνος νιώθει νοσταλγία απο την άλλη για τον νεοφερμένο παιχτη ειναι ένα ακομη cut scene. Για αυτο λέω ειναι παντελως ακυρο να συγκρινουμε μια σειρά που έχει ιστορια 25 ετών και εγκατεστημενη βάση εκατομμυρίων fans με ένα παιχνιδι που ως franchise κυκλοφόρησε πριν λιγες μέρες και πέρα απο αυτο δεν έχει τις ιδιες καλές κριτικές που έχουνε τα metal gear solid. Εγω μαζι σου ειμαι αλλα και εσυ κανε μια αυτοκριτικη και ρωτα τον εαυτο σου τι θα ελεγες για το the order 5 χρονια πριν και σκεψου ποσο θα το αποθεωνες. Εγω δεν πιστευω οτι θα πλησιαζει το χειροτερο MGS ουτε στο ελαχιστο, αν θες την αποψη μου. Ομως απο οτι φαινεται κανει καποια πραγματα καλα και ισως σε επομενο μερος της σειρας να δουμε σημαντικες βελτιωσεις.
Spartan117 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Το πόσταρα λίγο πιο πίσω αυτό αλλα μάλλον κανεις δεν το είδε. 1
BigBOSS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Εγω μαζι σου ειμαι αλλα και εσυ κανε μια αυτοκριτικη και ρωτα τον εαυτο σου τι θα ελεγες για το the order 5 χρονια πριν και σκεψου ποσο θα το αποθεωνες. Εγω δεν πιστευω οτι θα πλησιαζει το χειροτερο MGS ουτε στο ελαχιστο, αν θες την αποψη μου. Ομως απο οτι φαινεται κανει καποια πραγματα καλα και ισως σε επομενο μερος της σειρας να δουμε σημαντικες βελτιωσεις. Θα έλεγα οτι έχει γραφικάρες (αν και με χαλάνε οι μπάρες) και art design αλλα ειναι μέτριο παιχνίδι, μου θυμιζει την περιπτωση του heavenly sword. Νομιζω πως η ομάδα ανάπτυξης κάπου χάθηκε, καλύτερα ας κάναν κατι σαν το Heavy Rain, και όχι κάτι απο gears of war και Ηeavy Rain. Aπο τη στιγμή που βάζει και shooting μηχανησμους αλα GOW δεν χωράνε τα πάρα πολλά QTE ή οι πολλές διακοπές στην ροή της δράσης. αν θα το αγοραζα, μαλλον ναι σε χαμηλή τιμή 20 ευρώ και κάτω εκτος και αν μου το δάνειζε κάποιος.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Παντως θα ησουν 80% πιο θετικος με το παιχνιδι Tεσπα. Εμενα δεν με καιει το συγκεκριμενο αν και παραδεχομαι την ατμοσφαιρα του. ΥΓ.Το Heavenly sword λογικα ειχε καλυτερο gameplay. Δεν ηταν κακο για μενα. Iσως ειναι κατι μεταξυ lair και heavenly sword το the order.
Spartan117 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ξέρω, ήταν μια μικτή εμπειρία για εμενα το The Order αλλα σίγουρα το βάζω πιο πάνω από το Heavenly Sword και το Lair.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα