Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νταξ για νοικιασμα το παιχνιδι δεν ειναι ασχημο, το πηρα σημερα και το τελειωσα στο νορμαλ.

ωραια γραφικα, ρηχο gameplay, τα shooting mechanics μου αρεσαν ιδιαιτερα.

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το γνωρίζουμε οτι εσύ το ποσταρες για πλάκα. Το δυστύχημα είναι οτι αυτός που το έφτιαξε μιλάει σοβαρά.

Παντως με γυρναει πισω αυτη η συγκριση, καλη ωρα τετοια εποχη, oταν το ιδιο ποσοστο των ατομων που κραζουν σημερα το the order (''δεν εχει gameplay''), εκραζαν και το MGS4 για ακριβως τον ιδιο λογο.Μα ακριβως. :P

Οι παλιοτεροι μπορουν να επιβεβαιωσουν οτι το the order του 2008 ηταν το MGS4.

Για να μη πω οτι το MGS4 τα ''ακουσε'' περισσοτερο για την και καλα έλλειψη gameplay. :P

To μονο που εχει αλλαξει απο τοτε ,ειναι οτι τα MGS4 δεν ειναι ps exclusives ,ενω τοτε ηταν.

Δημοσ.

Αρα the order > mgs4, και ειναι και exclusive.. :P  Περα απο την πλακα τα mgs εχουν μια τεραστια ιστορια σαν σειρα δεν ξεκινανε τωρα την πορεια τους οποτε και κρινονται διαφορετικα, επισης δεν εχω παιξει the order αλλα και σαν gameplay τα mgs δεν ειναι ασχημα, οκ δεν ειναι και η επιτομη του gaming αλλα κανουν τη δουλεια τους μια χαρα..

Εμενα παντως γενικα μου φαινεται αστεια η συγκριση μια τετοιας σειρας με ενα νεο ip που πηρε 6αρια παντου..

Δημοσ.

Δεν συγκρινα ποιοτητα, αλλα συμπεριφορες. Αλλωστε το the order δν το εχω παιξει και δυσκολα θα μου αρεσε oσο το χειροτερο MGS.

Το MGS4 τα ακουσε περισσοτερο απο το the order,επειδη δεν ειχε και καλα gameplay.

Για μενα ολα τα MGS ειχαν και εχουν καταπληκτικο gameplay.

Γενικα παραδοσιακα οι xbox fans εκραζαν τα MGS για ελλειψη gameplay και εκαναν συγκρισεις με Splinter Cell.

Aυτο δεν υπαρχει πλεον που τα MGS ειναι multiplatform:)

Δημοσ.

Κάποιος βέβαια θα μπορούσε να πει ότι ένα παιχνίδι που έχει μια κάποια ιστορία και βάρος στις πλάτες του θα έπρεπε να κρίνεται πιο αυστηρά ακριβώς γι' αυτό το λόγο, και το αντίστροφο για ένα νέο παιχνίδι από ένα μικρό στούντιο. Οσο δε βοηθούν οι κόλακες έναν καταξιωμένο δημιουργικό, άλλο τόσο δε βοηθούν τα κοράκια τους νέους.

Λέω εγώ τώρα...

Δημοσ.

Αν ειχε ενα πραγματικα καλο story το The Order και να σε εκανε πραγματικα να δεθεις εστω με εναν χαρακτηρα πιθανον να μην το εκραζαν και τοσο για διαρκεια/gameplay time κτλ.

To κακο ειναι οτι εκει που λες. Δεν μπορει κατι παει να γινει.. Ε δεν γινεται τιποτα,  τελειωνει ενω σε αφηνει καπως ετσι..post-250036-0-35045700-1424741074_thumb.gif

Δημοσ.

Δεν συγκρινα ποιοτητα, αλλα συμπεριφορες. Αλλωστε το the order δν το εχω παιξει και δυσκολα θα μου αρεσε oσο το χειροτερο MGS.

Το MGS4 τα ακουσε περισσοτερο απο το the order,επειδη δεν ειχε και καλα gameplay.

Για μενα ολα τα MGS ειχαν και εχουν καταπληκτικο gameplay.

Γενικα παραδοσιακα οι xbox fans εκραζαν τα MGS για ελλειψη gameplay και εκαναν συγκρισεις με Splinter Cell.

Aυτο δεν υπαρχει πλεον που τα MGS ειναι multiplatform:)

Ενταξει αρκετοι εχουν double standards τωρα αν θελεις να shots fired καπου οκ.. :P

Κάποιος βέβαια θα μπορούσε να πει ότι ένα παιχνίδι που έχει μια κάποια ιστορία και βάρος στις πλάτες του θα έπρεπε να κρίνεται πιο αυστηρά ακριβώς γι' αυτό το λόγο, και το αντίστροφο για ένα νέο παιχνίδι από ένα μικρό στούντιο. Οσο δε βοηθούν οι κόλακες έναν καταξιωμένο δημιουργικό, άλλο τόσο δε βοηθούν τα κοράκια τους νέους.

Λέω εγώ τώρα...

Εγω πιστευω οτι ολα πρεπει να κρινονται το ιδιο ασχετα με τη συμπαθεια που μπορει να εχει κοινο/reviewer για καποια σειρα, για παραδειγμα το mgs παιρνει αυτοματα 10αρια οπως και το GTA ασχετα με την ποιοτητα του. Παντως στο the order οσοι το εχουν παιξει μεχρι στιγμης φαινεται να συμφωνουν με τα περισσοτερα reviews δεν ειναι οτι το εθαψαν και χωρις λογο. Ειπα και ξανα οτι ειναι η πρωτη τους προσπαθεια και θα πρεπει να τους δωθει μια δευτερη ευκαιρια να παρουσιασουν κατι βελτιωμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι ολα πρεπει να κρινονται το ιδιο ασχετα με τη συμπαθεια που μπορει να εχει κοινο/reviewer για καποια σειρα, για παραδειγμα το mgs παιρνει αυτοματα 10αρια οπως και το GTA ασχετα με την ποιοτητα του. Παντως στο the order οσοι το εχουν παιξει μεχρι στιγμης φαινεται να συμφωνουν με τα περισσοτερα reviews δεν ειναι οτι το εθαψαν και χωρις λογο. Ειπα και ξανα οτι ειναι η πρωτη τους προσπαθεια και θα πρεπει να τους δωθει μια δευτερη ευκαιρια να παρουσιασουν και βελτιωμενο.

Μαζί σου, αλλά, πόσο συχνά το βλέπουμε να γίνεται αυτό; 

Σε επίπεδο κοινού, αλλά και σε επίπεδο "ειδικών" αρκετές φορές; Πόσο promotion είχε φάει το Destiny, ας πούμε, σε αντίθεση με το The Order (για το οποίο το EG είχε ανεβάσει βίντεο "γιατί να μην προπαραγγείλετε το The Order - λες και οι λόγοι αφορούσαν ειδικά αυτό το παιχνίδι, όχι ότι αυτό είναι το λογικό πράγμα για σχεδόν οποιοδήποτε παιχνίδι).

Παίρνουν συγχωροχάρτια πολύ εύκολα οι "μεγάλοι" του χώρου, ενώ το αντίστροφο θα έπρεπε να γίνεται. Οταν κάποιος θέτει τον πήχη του ψηλά και μετά δεν τον αγγίζει καν δεν μπορείς να γίνεσαι apologist σε φάση "τόσα καλά έχει κάνει, δε συγκρίνεται". 

Οπως είπα και νωρίτερα, φαίνεται πως κάποια μεγάλα σάιτ έχουν αρχίσει να κάνουν πιο σωστές κριτικές, κι αυτό είναι θετικό βήμα. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω το The Order, δηλαδή. Κατά έναν τρόπο λέω ότι μακάρι να ήταν τόσο αυστηροί όλοι και με άλλα παιχνίδια, όχι μόνο με τα νέα αποκλειστικά της Sony. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εκραζαν και το MGS4 για ακριβως τον ιδιο λογο.

μαλλον το έκραζαν γιατι δεν καταλάβαιναν τίποτα απο την ιστορία καθώς δεν έπαιξαν τα προηγούμενα και έχασαν τον μπούσουλα.

οσοι το έκραζαν για gameplay ήταν παντελώς άσχετοι, καλύτερα να έπαιζαν κάποιο call of duty

και στο κάτω κάτω μιλάμε για εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, πέρα απο τους τρολς και άσχετους με τα MGS υπάρχουνε και εκατομμύρια fans που την βρήκαν με το MGS4. Πχ οταν γυρνάς στα shadow moses o βετεράνος νιώθει νοσταλγία απο την άλλη για τον νεοφερμένο παιχτη ειναι ένα ακομη cut scene. Για αυτο λέω ειναι παντελως ακυρο να συγκρινουμε μια σειρά που έχει ιστορια 25 ετών και εγκατεστημενη βάση εκατομμυρίων fans με ένα παιχνιδι που ως franchise κυκλοφόρησε πριν λιγες μέρες και πέρα απο αυτο δεν έχει τις ιδιες καλές κριτικές που έχουνε τα metal gear solid.

Οσο δε βοηθούν οι κόλακες έναν καταξιωμένο δημιουργικό, άλλο τόσο δε βοηθούν τα κοράκια τους νέους.

Λέω εγώ τώρα...

αυτά δεν ισχύουν σε καμια των περιπτώσεων περι μικρών ομάδων που αδικούνται, εάν το παιχνίδι ήταν πραγματικα καλο ειμαι βέβαιος πως θα έπαιρνε πολύ καλυτερες κριτικές. Το Ryse απο την μεγάλη Crytek ήταν το ίδιο καλο με το Order και πήρε αντιστοιχα καλές κριτικές απο κριτικους,65 το Order 60 το Ryse. Απο την άλλη παιχνίδια οπως το Binding of Isaac ή Vanishing of Ethan Carter που δημιουργηθικαν από ακόμη μικροτερες ομάδες, πολύ μικρότερες για την ακρίβεια, ομάδες των δύο ή επτά ατόμων πήραν πολύ καλύτερες κριτικές απο το Order, 80 και 85. Και υπάρχουν πολλά τέτοια παραδειγματα.

Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω το The Order, δηλαδή.

αυτό ακριβώς κάνεις και ουσιαστικά δεν δέχεσαι οτι το order πηρε τις κριτικές που πηρε επειδή ειναι πράγματι ένα μέτριο παιχνίδι με ένα γυαλιστερό περιτύλιγμα (γραφικά) αλλά οτι πήρε αυτές τις βαθμολογίες που πήρε επειδή ολοι οι κριτικοι ειναι πουλημένοι, haters, χρηματισμένοι απο την microsoft.

Επεξ/σία από BigBOSS
Δημοσ.

με βαση αυτο που λες bigboss τοτε το καθε επομενο game σε καθε franchise να δικαιολογειται επειδη το/τα προηγουμενο/α ηταν παρα πολυ καλα σαν παιχνιδια...Ουτε ετσι παει και ουτε το order ειναι αυτο που θελαμε εμεις να νομιζουμε κλπ κλπ...Αλλα, αυτο που πρεπει να αποκομισουμε ειναι οτι το στουντιο αυτο , ειναι μικρο και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ειναι οτι εφτιαξε μια πολυ καλο στημενη μηχανη γραφικων και αυτο που θα περιμενω εγω απο αυτους ειναι κατι ακομα καλυτερο...Αν αυτο δεν σας κανει , τι να πω...Οκ...Περιμενε τον καθε kotzima και ξερω γω να σας δωσουν ποιοτητα..

Δημοσ.

Vag το θεμα ειναι αν εφτιαξε καλο παιχνιδι και οχι μηχανη γραφικων.Κατα γενικη ομολογια το παιχνιδι εκτος του οτι δεν ειναι καλο,με το ζορι παει να θεωρηθει παιχνιδι.Μας αρχισαν τα cinematic experience για να δικαιολογησουν το tech demo που δωσαν.Και ρωταω εγω ο αδαης,η cinematic experience που εδωσαν δε μπορουσε να ειναι κανα 15ωρο και οι 10 ωρες να ειναι καθαρο gameplay?Δηλαδη cinematic experience το κανουν τα απειρα cutscenes και το ελαχιστο gameplay?Γιατι δε δινανε μονο cutscenes στην τελικη?

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι το εχουν τουμπανο και αυτοι κρυφό καμαρι. Τοσο περιορισμενο gameplay εχουν games πριν 2005. Ακομα και το RESIDENT EVIL 4 ειναι σαφως ανωτερο.

Εξου και τα καλα γραφικα του, δεν μιλαμε για ενα dynamic real time rendering engine. 

...και δεν εχει καμια σχεση με GEARS OF WAR 1, ποσο μαλλον με το 2 και το 3 που ανοιξαν πολυ!

Προσωπικα τετοια engine εντυπωσιασμου τα θεωρω αρκουδιες... (σε αυτο μπαινει και το god of war, heavy rain αλλα και mgs 4)

Το mgs 4 και το the order εχουν ενα κοινο οτι εισαι ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ στο παιχνιδι. Παιζει το game για σενα και οχι εσυ το game.

Οταν θα αποφασισει να γινει παιχνιδι και να ανοίξει σε επιπεδα gears of war 1 τοτε τα ψευτο-γραφικα του θα πεσουν αισθητά...

....RYSE στην ελευθερια δεν ειναι το The Order.

• Like 1
Δημοσ.

μη βάζεις στο ιδιο τσουβάλι mgs και order επειδή και τα mgs έχουνε cut scenes, ναι έχουνε cut scenes που ομως δεν κοβουνε τον ρυθμό του παιχνιδιού όπως λέγεται για το order, ουτε ειναι παιχνιδια γεμάτα cinematic QTE, επιπλέον το phantom pain ειναι και οpen world,

τι σχέση έχει αυτό

με αυτό

https://www.youtube.com/watch?v=MtNNgrAbLck

ημαρτον δηλαδη

Δημοσ.

Τόσο πολύ σε τσάτισαν τα γραφικά του Order ε Τιτανομάχε? "Δεν είναι dynamic real time"... :lol:  :lol:  

Δεν πειράζει, ξιδάκι και πίσω στο PC benchmarking. Φόρτωσε λίγο Paris apartment demo  ;)  να χαρείς λίγο. Είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις καλά αυτά.

ΥΓ

Εσύ δεν είσαι αυτός που εβγαζε κορυφαίο το gameplay του... Crysis 3(!!!) σε κάποιο άλλο φόρουμ? Τι να λέμε τώρα για το ανύπαρκτο gameplay του MGS... από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε αν πρέπει να σε πάρουμε στα σοβαρά ή όχι.

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...