mtzs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Για την αξια του παιχνιδιου, ειπαμε ο Φλεβαρης ειναι κοντα και εξακολουθω να ειμαι στους λιγους υπερμαχους.. Εισαι σιγουρος για Φλεβαρη;; Στην Ασια το παιζουν οι μπουκαδες να παω να πονταρω;
Vagosm1983 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 ποια καινοτομια ρε παιδια...δεν υπαρχει κατι καινοτομο,για μενα καινοτομο ηταν να παιζεις παιχνιδια με oculous rift ναι εκει παει 5 σκαλια πανω η εμπειρια...να παιζεις ειδικα κανα horror να σε παει σερπατινα.το last of us δεν ηταν παιχνιδαρα??ειχε τιποτα καινοτομο?δεν νομιζω...απλα ολη η εμπειρια ηταν κορυφαια.για next gen εννοω η μεταβαση της γενιας απο ps3 σε ps4 ειτε αυτο λεγεται λεπτομερεια-ηχος-γραφικα 60fps κτλ.ακομα δεν εχουμε δει τιποτα.θελω να πιστευω οτι το the order θα ειναι η αρχη της νεας γενιας.
Vole Maulder Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας μας έχει και από μια διαφορετική παραλλαγή για το τι σημαίνει next-gen. Τυπικά, ναι, αυτό που λες είναι. Εφόσον είναι φτιαγμένο καθαρά για τη νέα κονσόλα είναι next gen. Αλλά είναι και γεγονός ότι απ' ό,τι έχουν δείξει ώς τώρα, φαίνεται ως ένας φτωχός κλώνος του Gears of War.
AntiCambeR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Με λιγα λογια παλια εβγαζαν παιχνιδαρες και τωρα βγαζουν μ@@κιες. Και δυστυχως κοστιζουν. Χαιρομαι που ειμαι απο αυτους που προλαβα τις παλιες κονσολες:Sega mega drive,PS1,PS2.Απο το PS3 και μετα αλλαξαν τα πραγματα.Οπως αντιστοιχα και απο Xbox μερια. Παντως παιζει ρολο πιστευω και η ηλικια.Σε μικρη ηλικια ενθουσιαζομασταν πιο ευκολα και σε μεγαλυτερο βαθμο απ'οτι σε μεγαλυτερη ηλικια.Παλια "λιωναμε" στο gaming,τωρα απλα σκοτωνουμε την ωρα μας ψαχνοντας να βρουμε κατι που θα μας ενθουσιασει.
Vole Maulder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Με λιγα λογια παλια εβγαζαν παιχνιδαρες και τωρα βγαζουν μ@@κιες. Και δυστυχως κοστιζουν. Χαιρομαι που ειμαι απο αυτους που προλαβα τις παλιες κονσολες:Sega mega drive,PS1,PS2.Απο το PS3 και μετα αλλαξαν τα πραγματα.Οπως αντιστοιχα και απο Xbox μερια. Παντως παιζει ρολο πιστευω και η ηλικια.Σε μικρη ηλικια ενθουσιαζομασταν πιο ευκολα και σε μεγαλυτερο βαθμο απ'οτι σε μεγαλυτερη ηλικια.Παλια "λιωναμε" στο gaming,τωρα απλα σκοτωνουμε την ωρα μας ψαχνοντας να βρουμε κατι που θα μας ενθουσιασει. Εγώ νομίζω ότι αυτό είναι κυρίως το ζήτημα, παρά ότι έβγαζαν παιχνιδάρες και τώρα βγάζουν μαλακίες. Με τόσα παιχνίδια που βγαίνουν τώρα και με το πόσο σχετικά εύκολο είναι να φτιάξει κανείς ένα παιχνίδι - όχι υπερπαραγωγή - θα έλεγα ότι πιο πιθανό είναι να βρεις κάτι αξιόλογο και φρέσκο τώρα παρά παλιά. Επίσης, το streamlining δεν είναι το ίδιο πράγμα με το dumbing down. Το πρώτο είναι θεμιτό. Καμιά φορά έχω την εντύπωση ότι τα τσουβαλιάζουμε μαζί αυτά τα δύο, γι' αυτό το λέω.
vagos1983 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2014 η βιομηχανια εχει μεγαλωσει παρα πολυ γι αυτο βλεπουμε παιχνιδια με τους τονους και ποιοτητα μηδεν.παιχνιδια ακριβα,τιγκα στα bugs-glitches,η μαστιγα με τα dlc και παει λεγοντας. ο ανταγωνισμος μεγαλος παρολα αυτα υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις κ βλεπουμε καποια στουντιο που προσπαθουν εκτος απο το να κερδισουν χρημα θα βγαλουν και καποιον τιτλο με πραγματικη αξια.
Alex21121988 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ας μην βιαστουμε να το κρινουμε το game. Μπορει και να βγει καλο. Και εγω πλεον ειμαι πολυ υποψιασμενος με οποιοδηποτε game και δεν παω ετσι να σκασω το γενναιο 50/60αρι. Πλεον δεν μπορει να γινει ευκολα αυτο. Θα το δουμε λιγο απο αλλους που θα το παιξουν πρωτοι αφου demo πιθανοτατα δεν θα δουμε, και σημαντικος λογος για να παω σε full price σε ενα game ειναι η διαρκεια του. Απο εκει και περα δεν νομιζω να δουμε ασχημο παιχνιδι, απλα εδω κρινεται για το αν θα ενοικιαστει/τερματιστει σε μια καθισια ή θα αγοραστει και θα με απασχολησει για ενα καλο χρονικο διαστημα. Υπαρχουν και τα secondary accounts βεβαια σαν επιλογη. 1
Vole Maulder Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχουν και οι προσφορές στο US store, αν έχεις λίγη υπομονή, που με gamesharing σου βγαίνει το παιχνίδι στα 15 δολάρια Ειδικά αν κάποιο παιχνίδι δεν πάει πολύ καλά στην αγορά το σκοτώνουν πολύ σύντομα σε μισή τιμή (βλέπε Evil Within, που είναι τώρα στα $30). 2
vagos1983 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Ας μην βιαστουμε να το κρινουμε το game. Μπορει και να βγει καλο. Και εγω πλεον ειμαι πολυ υποψιασμενος με οποιοδηποτε game και δεν παω ετσι να σκασω το γενναιο 50/60αρι. Πλεον δεν μπορει να γινει ευκολα αυτο. Θα το δουμε λιγο απο αλλους που θα το παιξουν πρωτοι αφου demo πιθανοτατα δεν θα δουμε, και σημαντικος λογος για να παω σε full price σε ενα game ειναι η διαρκεια του. Απο εκει και περα δεν νομιζω να δουμε ασχημο παιχνιδι, απλα εδω κρινεται για το αν θα ενοικιαστει/τερματιστει σε μια καθισια ή θα αγοραστει και θα με απασχολησει για ενα καλο χρονικο διαστημα. Υπαρχουν και τα secondary accounts βεβαια σαν επιλογη. μεγαλο χρονικο διαστημα δε το νομιζω γιατι ειπαν δεν θα εχει multiplayer ο τιτλος οποτε αν σου αρεσει τρελα θα πας και 2-3 playthrough και να ανεβεις δυσκολια. για μενα καλυτερα που θα ειναι single εμπειρια στη καλυτερη θα ηθελα να εχει co-op να παιζεις με ενα φιλο θα λεει αλλα δε το κοβω γι αυτο.
vagos1983 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Site: The Order 1886 Gameplay Demo (PS4) (HD)
vagos1983 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 offscreen gameplay demo 36 λεπταhttps://www.youtube.com/watch?v=yCPVDUVWWMQ ατμοσφαιρα...σχεδιασμος χαρακτηρων , art direction,voice over ηθοποιων απλα φοβερα.
gkalas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Το γουστάρω τρελά. Ελπίζω να βγει πολύ καλό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Φοβερό δείχνει οπτικά, ακόμα και από αυτό το βίντεο.
Alex21121988 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο ηταν παρουσιαση απο καποιον της Santa Monica? Ελπιζω πως οχι.. Τι noobας ειναι αυτος που το χειριζεται ρε γαμωτο.. Δειχνει παρα πολυ ωραιο οπτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα