Spartan117 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Οι μαύρες μπάρες είναι non issue από την στιγμή που το aspect ratio έχει και το σωστό fov, ποτε δεν σκέφτηκα την ώρα που έπαιζα το ΤΟ1886 μακάρι να μην είχε τις μαύρες μπάρες. Βεβαια είναι και ανάλογα την οθόνη που έχεις, σε μικρές οθόνες ίσως είναι πρόβλημα. Είπα να το ξανά αρχίσω, μερικές εικόνες που έβγαλα: 2
Alex21121988 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Στο μεταξυ, ξεχασα να αναφερω οτι μπορεις να διαλεξεις chapter και parts στο game. Γιατι εχει περασει η εντυπωση οτι ειναι σαν το Last of Us πανω σε αυτο το κομματι οπου δεν γινοταν κατι τετοιο. Το λεω για οσους δεν το εχουν παιξει ή βλεπουν playthrough στο youtube, οπου δεν θα το προσεξει καποιος ευκολα, οτι το game εχει αυτη την επιλογη στο μενου. Οι μπαρες δεν ειναι καθολου ενοχλητικες(περιεργως) λιγο τα subs μου σπανε τα νευρα, ειναι λιγο μικρη η γραμματοσειρα που χρησιμοποιησαν. Εχει αναλυθει οπως πολλα αλλα και εδω, γιατι της εβαλαν, δεν ειναι μονο το ''citematic'' exp. στην μεση, αλλα οτι τους εδινε μια παραπανω ελευθερια στο perfomance. Αν δεν ειχε μπαρες, πιθανον θα μας εριχναν στα 900p ή και 720p με περισσοτερα φιλτρα. Οπως επισης εγινε και για τα 30 καρε, οπου ουτε αυτο εγινε φυσικα για την κινηματογραφικη μας εμπειρια. Ειναι αξιοθαυμαστο αυτο που πετυχαν οπτικα. Εγω απορω πως καταφεραν να βγαλουν αυτο το αποτελεσμα σε αυτο το hardware του ps4. Οπως οταν βγηκε το Last of Us και το gta v στο ps3 κατι. Μην βιαστειτε να μου κανετε επιθεση μερικοι, δεν το λεω με σκοπο να θιξω την κονσολα αλλα οτι πληρωνεις- παιρνεις ισχυει και εδω. Πολλοι pcακηδες (και εγω μεσα) δεν εχουν δει τετοια γραφικα σε game. Εγω εφερα μερικα φιλαρακια και τους ψαρωσα. Ο ενας ειπε χαρακτηριστα, ΄΄γαματο CG΄΄, μεχρι που πηρα τον ελεγχο και εκει εμεινε. Προφανως εκαναν πολλα κολπα για να μην σε αφησει να βρεις ''κακως κειμενα'' στο game, με dof, bokeh κτλ και σε σημεια που δεν σε αφηνει να εχεις τον ελεγχο. Οπου εχεις τον ελεγχο δεν παιζει να βρεις προβλημα και μερικες περιοχες ενω τις βλεπεις μεγαλες, εχεις τον ελεγχο σε ενα πολυ μικρο μερος τους, γιατι ακουλουθει σχεδον παντα μινι cutscene, να κανει απο πισω loading που δεν αντιλαμβανεσαι, να κλεισει η πορτα και παμε παρακατω.
Spartan117 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Στο μεταξυ, ξεχασα να αναφερω οτι μπορεις να διαλεξεις chapter και parts στο game. Το λεω για οσους δεν το εχουν παιξει ή βλεπουν playthrough στο youtube, οπου δεν θα το προσεξει καποιος ευκολα, οτι το game εχει αυτη την επιλογη στο μενου. Ναι αυτό είναι ωραίο για να παίξεις τα σημεία που σου άρεσαν. Θέλω να δω πως στέκει το σενάριο τώρα που ξέρω τι γίνεται πάντως γι' αυτό θα το δώσω άλλο ένα playthrough.
vagos1983 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Για να ευθυμίσουμε και λίγο ποσο αληθεια...ε το ιδιο ειναι ο κοτζιμας και το ιδιο η ταπεινη RaD που εφτιαξε 2 god of war στο psp....
gkalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Φτάσαμε να εξισωνουμε μια επική σειρά με το Order για να χρυσωσουμε το χάπι. 1
ikaruga24 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 ποσο αληθεια...ε το ιδιο ειναι ο κοτζιμας και το ιδιο η ταπεινη RaD που εφτιαξε 2 god of war στο psp.... Καμιά αλήθεια, ναι μεν είναι περισσότερο cut scenes παρά παιχνίδι το metal αλλά από την άλλη έχει κατασκευασμένο έναν κόσμο σαν παιδική χαρά που έχεις και μια Χ ελευθερία στο gameplay σου και που μπορείς να ευχαριστηθείς άνετα και ΧΩΡΙΣ τα cut scenes. 1
ADHD Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Προφανώς χιουμοριστικο ειναι το παραπάνω.. 1
BigBOSS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Για να ευθυμίσουμε και λίγο και μονο που συγκρινεται μια θρυλική σειρά 25+ ετών με το νεοφερμένο order ειναι ιεροσυλία. πανιβλακας αυτος που το σκέφτηκε, μου συγκρίνει ένα ολοκληρο συμπαν και lore με κάτι που κυκλοφόρησε τώρα και δεν έχει ουτε το 1% του mgs lore. αυτος ξέχασε να γράψει πως τα metal gear έχουνε επισης εξαιρετικους μηχανισμους gameplay με σημαντικές βελτιώσεις απο τίτλο σε τίτλο οπως φάνηκε τώρα και στο ground zeroes, gameplay που δεν ειναι βασισμένο σε QTE. Το Shenmue το έκανε καλυτερα και με μέτρο πριν 14 χρόνια. Οι μαύρες μπάρες είναι non issue από την στιγμή που το aspect ratio έχει και το σωστό fov, ποτε δεν σκέφτηκα την ώρα που έπαιζα το ΤΟ1886 μακάρι να μην είχε τις μαύρες μπάρες. Βεβαια είναι και ανάλογα την οθόνη που έχεις, σε μικρές οθόνες ίσως είναι πρόβλημα. με τις μαύρες μπάρες γλιτώνουν 500k pixels ώστε το παιχνίδι να μη σέρνεται. οι βλάχοι μου βάλαν 4x msaa με μπάρες. μονο ως προς τι μπάρες διαφωνώ στο εικαστικό.
D.Luffy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Το έπαιξα κι εγώ το ΣΚ. Εϊναι όντως ένα μέτριο παιχνίδι που αποτελεί όμως μια ματιά στο μέλλον όσο αναφορά τον τεχνικό τομέα. Είναι με ευκολία ό,τι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε κονσόλα και PC. Bonus το smooth framerate και το απίστευτο AA. Τρομερά γραφικά σε συνδυασμό με τρομερή ποιότητα απεικόνησης . 3
ggramenos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 .....αν και δεν είμαι φαν αυτων παιχνιδιων γενικα..... μου εχουν μπει μπει ψυλλοι στα αυτια.....παντως βλεπω θετικες ανατροπες στα user scores reviews....!!!!!!!!
Spartan117 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 .....αν και δεν είμαι φαν αυτων παιχνιδιων γενικα..... μου εχουν μπει μπει ψυλλοι στα αυτια.....παντως βλεπω θετικες ανατροπες στα user scores reviews....!!!!!!!! Είναι καθαρά το ποσο θα σε ενοχλήσουν τα προβλήματα που έχει. Για ενοικίαση είναι ίσως ο καλύτερος τίτλος μιας και μπορείς να χτυπήσεις το platinum σε λιγότερο από 10 ώρες.
neratzojuice Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Για να ευθυμίσουμε και λίγο Προφανώς χιουμοριστικο ειναι το παραπάνω.. Χιουμοριστικό απο την πλευρά του Vole ναι. Απο την πλευρά του δημιουργού της εικόνας δεν θα το έλεγα.. Λέγοντας "more than actual gameplay", είναι προφανές οτι δεν έχεις παίξει MGS ή τουλάχιστον έχεις παίξει μόνο το MGS4. Το οποίο MGS4 ναι μεν είχε πολλά cutscene αλλά σε μεγάλο βαθμό εκτελούσε fan-service. Επίσης έκλεινε μια ιστορία χρόνων και επεξηγούσε πραγματα που έπρεπε να εξηγηθούν. Καθε fan άλλωστε αν θέλει να ζήσει λίγο το δράμα και να ανατριχιάσει με τη σειρά, το MGS4 θα παίξει ξανά.. Τωρα αυτοί που λένε περι gameplay, ας παίξουν τον "The End" και τον "Psycho Mantis" ή κανα "Sorrow" και να έρθουν να μου πουν αν έχουν παίξει αλλού κάτι παρόμοιο.... Αναφέροντας μάλιστα συγκεκριμένα Boss την αδικώ τη σειρά γιατι πέραν του οτι υπάρχουν άπειρα ακόμα να αναφέρω, έχει ακόμα μεγαλύτερο ψωμί στην αντιμετώπιση των levels και της AI.. Εντάξει έχει γίνει της μόδας το κράξιμο στα MGS, αλλά είπαμε. Δεν μπορώ να βλέπω κράξιμο απο άσχετα τυπάκια που έμαθαν τι εστι MGS και "stealth" το 2008, απο τη στιγμή που MG παίζω απο NES εποχή μέχρι σήμερα και κάθε τίτλος προσφέρει στη βιομηχανία στο συνολο! Τώρα για το lore τι να πω? Απλά τι να πω? Όχι λοιπόν δεν είναι το ίδιο πράγμα MGS και The Order και όχι την διαφορά δε την κάνει ο Kojima.. Γελασμένοι και χαμένοι είστε. 3
Vole Maulder Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά, μην τσιμπάτε τώρα για χαζά πράγματα. Εγώ προφανώς και ξέρω τι εστί MGS και το πόσταρα εδώ για πλάκα. Δε νομίζω να υπάρχει μεταξύ μας κανείς που να πιστεύει σοβαρά ότι τα MGS δεν έχουν gameplay. Το 4 μπορεί να είναι το χειρότερο της σειράς, αλλά είναι ένα παιχνίδι μόνο, και απ' ό,τι είδαμε από το GZ η σειρά πάει προς την ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση όσον αφορά τα 8ωρα cut-scenes. Οσον αφορά τώρα το lore, δε γίνεται, εκ των πραγμάτων, να συγκρίνουμε το πρώτο παιχνίδι μιας σειράς (αν γίνει σειρά) με τόσα παιχνίδι από την άλλη πλευρά.
gkalas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Το γνωρίζουμε οτι εσύ το ποσταρες για πλάκα. Το δυστύχημα είναι οτι αυτός που το έφτιαξε μιλάει σοβαρά.Αν ήταν να συναντησω τέτοια βλακεια στον κόσμο καλύτερα να του έδιναν όλοι δεκάρια του παιχνιδιού. 1
Vole Maulder Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω την πρόθεση του δημιουργού Το ότι βάζει ως σημείο σύγκρισης ότι πρωταγωνιστούν manly men with manly beards με κάνει να του δίνω το benefit of the doubt όσον αφορά τις προθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα