Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μήπως οι χαρακτήρες δεν αντανακλονται λόγω του οτι και καλά παίζει να είναι βαμπίρ ή λυκάνθρωποι; Δε ξέρω το story αλλά κάπου διάβασα οτι κάτι τέτοιο παίζει.

Βάλε το γρήγορα σε spoiler αλλά δεν ισχύει. 

Δημοσ.

Το τελείωσα και εγώ πέρα από τα γραφικά το παιχνίδι είναι μια ταινία με λίγο gameplay το πήρα γιατί δεν είχα τι να παίξω και τώρα πάλι δεν έχω για ποια νέα γενιά μιλάμε χωρίς παιχνίδια

• Like 1
Δημοσ.

Ρε, ξεκολλάτε από τη διάρκεια. Και το Spec Ops 7-8 ώρες ήταν, αλλά κανείς δεν έμεινε σε αυτό, επειδή το παιχνίδι - πέρα από το ότι παίζει να ήταν σαν open-world μπροστά στο Order :P - ήταν εξαιρετικό σε άλλα πράγματα, και γι' αυτά έμεινε και θα μείνει στη μνήμη πολλών. Ούτε εκείνο είχε τίποτα έξτρα, πέρα από ένα προχειροφτιαγμένο multiplayer που κανείς δεν έπαιζε. Εγώ, προσωπικά, θα τα ξανάδινα τα 60 για το Spec Ops χωρίς καμία σκέψη. Δεν είναι όλα η διάρκεια.

Δημοσ.

Ρε, ξεκολλάτε από τη διάρκεια. Και το Spec Ops 7-8 ώρες ήταν, αλλά κανείς δεν έμεινε σε αυτό, επειδή το παιχνίδι - πέρα από το ότι παίζει να ήταν σαν open-world μπροστά στο Order :P - ήταν εξαιρετικό σε άλλα πράγματα, και γι' αυτά έμεινε και θα μείνει στη μνήμη πολλών. Ούτε εκείνο είχε τίποτα έξτρα, πέρα από ένα προχειροφτιαγμένο multiplayer που κανείς δεν έπαιζε. Εγώ, προσωπικά, θα τα ξανάδινα τα 60 για το Spec Ops χωρίς καμία σκέψη. Δεν είναι όλα η διάρκεια.

To spec ops ειχα την μεγαλη ατυχια να το παιξω μετα το mp 3 ως αποτελεσμα να το παρατησω και να το ξαναπιασω ενα χρονο μετα για να ξεχασω τα shooting mechanics του mp οπου ηταν αλλο lvl απλα. 

Δηλαδη απλα δε καθρεφτιζονται οι χαρακτηρες?Πλακα κανετε?

Οχι καθολου πλακα. Απο το πρωτο chapter μετα την εισαγωγη το παρατηρησα.

Δημοσ.

δεν νομιζω η διαρκεια να ειναι το θεμα.Και το captain toad για το wiiu ειναι περιπου 10 ωρες.Αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι 10 ωρες καθαρου GAMEPLAY!!Oσοι εχουν παιξει το the order απο τις 8 ωρες που διαρκει ποσο ειναι το καθαρο gameplay?Και δεν εννοω τα qte ετσι.
Οσο για την τιμη του παιχνιδιου εμενα δεν θα με ενοχλουσε αμα ειχε 8 ωρες καθαρου gameplay.To captain toad το πληρωσα 45 ευρω αλλα και 60 να εκανε θα τα εδινα καθως λογω πλεον χρονου,δουλειας,ορεξης ισως δεν προλαβαινω να λιωνω οπως παλια.Βεβαια εγω αποτελω την εξαιρεση.

Δημοσ.

Και καθαρό gameplay να μην ήταν και οι 8 ώρες, αν το storytelling ήταν επιπέδου Spec Ops ή Last of Us εγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα με το να είναι και 50-50 το gameplay με τα cut-scenes. 

Γενικά, αν είναι να ρίξεις βάρος σε ένα πράγμα κυρίως, καλά θα κάνεις να φροντίσεις να είναι εξαιρετική η δουλειά σου σε αυτό, είτε αυτό στο οποίο δίνεις βάρος είναι το gameplay είτε η η αφήγηση. 

Εδώ να σημειώσω κάτι, που έχει ενδιαφέρον, πιστεύω.

Υπάρχει αρκετός κόσμος που αγοράζει τα CoD για να παίξει μόνο το campaign. Το οποίο είναι συνήθως μισής διάρκειας από το Order. Και μιλάμε επίσης για παιχνίδι όπου μπορείς να βγάλεις ολόκληρα επίπεδα ακολουθώντας μόνο τους υπόλοιπους της ομάδας σου. Στο The Order είναι που τους έκοψε όλους να τρελαθούν με τη διάρκεια. Just saying...

Δημοσ.

Η διάρκεια δεν είναι από μόνη της πρόβλημα πράγματι. Εχουμε εξαιρετικούς τίτλους που διαρκούν και λιγότερες ώρες αλλά παρά αυτά νιώθεις πραγματικά χορτασμένος και ικανοποιημένος. Το θέμα με το order είναι ότι δεν παίζεις αρκετά και αυτό που παίζεις προφανώς και δεν είναι κάτι του uber special. 

Την αμαρτία μου θα την πω πάντως. Εκατσα και είδα την ιστορία σε μορφή ταινίας στο youtube και πραγματικά δεν αισθάνομαι ότι έχασα κάτι μην παίζοντας το παιχνίδι. 

• Like 1
Δημοσ.

Και καθαρό gameplay να μην ήταν και οι 8 ώρες, αν το storytelling ήταν επιπέδου Spec Ops ή Last of Us εγώ δε θα είχα κανένα πρόβλημα με το να είναι και 50-50 το gameplay με τα cut-scenes. 

Γενικά, αν είναι να ρίξεις βάρος σε ένα πράγμα κυρίως, καλά θα κάνεις να φροντίσεις να είναι εξαιρετική η δουλειά σου σε αυτό, είτε αυτό στο οποίο δίνεις βάρος είναι το gameplay είτε η η αφήγηση. 

Εδώ να σημειώσω κάτι, που έχει ενδιαφέρον, πιστεύω.

Υπάρχει αρκετός κόσμος που αγοράζει τα CoD για να παίξει μόνο το campaign. Το οποίο είναι συνήθως μισής διάρκειας από το Order. Και μιλάμε επίσης για παιχνίδι όπου μπορείς να βγάλεις ολόκληρα επίπεδα ακολουθώντας μόνο τους υπόλοιπους της ομάδας σου. Στο The Order είναι που τους έκοψε όλους να τρελαθούν με τη διάρκεια. Just saying...

Ελαχιστοι πρεπει να ειναι αυτοι, συνηθως το κατεβαζουν οσοι θελουν απλα ενα campaign.. :P Κατα τα αλλα το CoD σου δινει ενα πληρες πακετο multiplayer+campaign μπορεις να παιξεις το campaign σε 5 ωρες και μετα να ριξεις αλλες 500 στο multi. Το θεμα ειναι οτι σου δινει επιλογες και μιλαμε για εναν καθαρα multiplayer τιτλο..

Δημοσ.

Ελαχιστοι πρεπει να ειναι αυτοι, συνηθως το κατεβαζουν οσοι θελουν απλα ενα campaign.. :P Κατα τα αλλα το CoD σου δινει ενα πληρες πακετο multiplayer+campaign μπορεις να παιξεις το campaign σε 5 ωρες και μετα να ριξεις αλλες 500 στο multi. Το θεμα ειναι οτι σου δινει επιλογες και μιλαμε για εναν καθαρα multiplayer τιτλο..

Είχα δει statistics και δεν ήταν ούτε καν ελάχιστοι. Δε θυμάμαι πού τα είχα βρει για να ψάξω τώρα (και κάνω διάλειμμα από το Dragon Age, οπότε δε θα κάτσω να ψάξω :P ), αλλά ήταν σημαντικό ποσοστό. Μοιάζει απίστευτο, αλλά there you have it. 

Επίσης, και τα MGS πάσχουν άσχημα σε θέμα pacing, αλλά, είπαμε, τις ιερές αγελάδες δεν τις αγγίζουμε :P

@ggramenos, είναι spoiler-safe το βίντεο για όσους δεν το έχουν παίξει και σκοπεύουν να το παίξουν κάποτε;

Δημοσ.

Όσο διαρκεί το παιχνίδι είναι υπέροχο.

Το πρόβλημα εστιάζεται μόνο στην διάρκεια για εμένα, αν ήταν άλλο τόσο θα ήταν απλά super. Ίσως μπορούσανε να κάνουν stretch τα σημεία που παίζεις  με λίγο εξερεύνηση και παραπάνω shooting, ίσως όμως και να το χαλούσε αυτό, εξαρτάται πώς θα το κάνανε. Ήθελε όμως μερικά chapters ακόμα. Στάνταρ θα έχει κάποιο dlc , τόσα resources να πάνε χαμένα είναι άδικο  :lol:

Το 1920Χ800 το συνηθήζεις πάντως, κολλάς τόσο με το γραφικό που δεν σε νοιάζει μετά από λίγο.

Όπως είπανε και άλλοι προηγουμένως, πρέπει να παιχτεί με ακουστικά το συγκεκριμένο. 

Όποιος περιμένει την επιτομή του gaming πάντως δε θα τη βρεί εδώ... αν πας για ένα καλό 8ωρο τότε θα περάσεις καλά ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...