ADHD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μπορει να ειναι ετσι δεν διαφωνω, δυστυχως δεν εχω παιξει κανενα απο τα προσφατα για να εχω αποψη για το loading, καποια στιγμη θα αρχισω το inquisition να δω. Ποτε δεν βαζω τιποτα στον SSD εγω εκτος αν ειναι παιχνιδι που παιζω συνεχεια, οποτε θα δω στα σιγουρα.
ChristosMpap Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Σίγουρα, το The Order:1886 είναι ένα δυνατό PS4 exclusive, αλλά νομίζω πως είχε δημιουργηθεί περισσότερο hype απ'ό,τι έπρεπε. Είναι, πάντως, ένα ωραίο Third-Person Shooter, με ωραίο story και πολύ καλό voice-acting. Ενδιαφέρον έχει το review του GameWorld.gr, που το αναλύει λεπτομερέστατα και παρουσιάζει το παιχνίδι από όλες τις σκοπιές. Τσεκάρετέ το, είναι σωστότατο!
gkalas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Το οποιο site γραφει gameplay 6.5 και αντοχη 5.5.Αν αυτος θεωρειται δυνατος αποκλειστικος τιτλος δε θελω να σκεφτομαι τι θα ειναι μια μετριοτητα.Δυστυχως ο πηχης επεσε πολυ. 4
Vole Maulder Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Το οποιο site γραφει gameplay 6.5 και αντοχη 5.5.Αν αυτος θεωρειται δυνατος αποκλειστικος τιτλος δε θελω να σκεφτομαι τι θα ειναι μια μετριοτητα.Δυστυχως ο πηχης επεσε πολυ. Το Knack; 1
gkalas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Για το οποιο Knack 2 ατομα που εμπιστευομαι στο gaming μου ειπαν οτι δεν εχει καμια σχεση με το χαλι που παρουσιαζοταν στα reviews.Θελω να το παιξω με την πρωτη ευκαιρια αυτο.Εν τω μεταξυ με τις κωλοκριτικες που πηρε το order δε βρισκω να το νοικιασω 1
ADHD Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Σίγουρα, το The Order:1886 είναι ένα δυνατό PS4 exclusive, αλλά νομίζω πως είχε δημιουργηθεί περισσότερο hype απ'ό,τι έπρεπε. Είναι, πάντως, ένα ωραίο Third-Person Shooter, με ωραίο story και πολύ καλό voice-acting. Ενδιαφέρον έχει το review του GameWorld.gr, που το αναλύει λεπτομερέστατα και παρουσιάζει το παιχνίδι από όλες τις σκοπιές. Τσεκάρετέ το, είναι σωστότατο! Πραγματικα ποιος μπαινει και διαβαζει τον ασχετο και την παρεα του τη στιγμη που υπαρχει τοση πληροφορια στο internet..
Vole Maulder Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Για το οποιο Knack 2 ατομα που εμπιστευομαι στο gaming μου ειπαν οτι δεν εχει καμια σχεση με το χαλι που παρουσιαζοταν στα reviews.Θελω να το παιξω με την πρωτη ευκαιρια αυτο.Εν τω μεταξυ με τις κωλοκριτικες που πηρε το order δε βρισκω να το νοικιασω Χαχ θα έχει πολλή πλάκα αν τελικά το Knack, of all games, αδικήθηκε 1
gkalas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δε ξέρω απλά μου έχουν πει οτι είναι πολύ καλύτερο απο αυτό που παρουσίασαν.Θα το νοικιάσω να το τσεκάρω οπωσδήποτε.
Alex21121988 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δεν εχει νοημα να κανω και εγω review στο game μιας και μολις το αρχισα σημερα το απογευμα. Αλλωστε ολοι μας σχεδον τα ιδια θα πουμε πιστευω. Οσοι το νοικιασετε ή το αγορασατε τεσπα, φωναξτε την παρεα σας, καναπες, σουβλακια-πιτσα- κετσαπιτο-μαγιονιτο, μπυρες, κοκα κολες και αφηστε τους να το απολαυσουν. Οπτικα ριχνει σαγονια το game. Εκει συμφωνουμε ολοι νομιζω. Εγω αυριο σκοπευω να φωναξω την κοπελα μου απο εδω, double headphones(τα headphones ειναι must για το game πραγματικα) και να το δουμε ουσιαστικα παρεα, σαν να βλεπουμε μια ταινια. Not bad πιστευω. Οσο αφορα την διαρκεια ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξεπερασω τις 7 ωρες γιατι πανω κατω οι περισσοτεροι στο normal σε αυτες τις ωρες το τερματισαν. Εγω θα παιξω hard μπας και μου προσφερει challenge παραπανω και κερδισω και απο εκει καμια ωρα. Παραπανω δεν με βλεπω, κρινοντας απο οσα εχω δει. Οπως σωστα ειπε ο Spartan το game σε πολλα σημεια, πραγματικα παρακαλας να σου εδινε λιγο παραπανω ελεγχο. Σε πηγαινει οπως θελει, οπου θελει, οποτε θελει. Αρκετα αυστηρο πανω σε αυτο. Αυτο μπορει ευκολα να σε ξενερωσει, ειδικα σε σημεια που πας απο το shooting, ξανα στο exploring και cutscenes με QTE.. Εχουν κανει ωραια πραγματα εκει στην RAD παντως. Εχουν κρυψει οποια αδυναμια θα μπορουσε να δει και το πιο εμπειρο ματι με πολυ εξυπνες πατεντες. Να πω οτι ο χαρακτηρας δεν ΄΄αντανακλαται΄΄ γενικα (αν το λεω σωστα) στο περιβαλλον γενικα. Πχ πηγα μπροστα απο ενα καθρεφτη και δεν εβλεπα τον μεσιε Καλαχαν. Ο χωρος ειναι σαν μια HD φωτογραφια οπου το μονο που κινειται ουστιαστικα σε αυτη ειναι ο χαρακτηρας. Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως. Πραγματικα σε ορισμενα σημεια καθομουν και χαζευα απλα, αντικειμενα, τζαμια, τοιχους και γενικα τον χωρο στον οποιο κινουμαστε. Πραγματικα απιστευτο. *Χανει πολυ guys οπου και να το εχετε δει απλα. Δειτε σε μια καλη τηλεοραση οταν το παρετε στα χερια σας και θα σας πεσουν τα σαγονια. **Οριστε, χωρις να το θελω, του εκανα ενα μινι ντεμεκ review. 6
spacecowboy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δε ξέρω απλά μου έχουν πει οτι είναι πολύ καλύτερο απο αυτό που παρουσίασαν.Θα το νοικιάσω να το τσεκάρω οπωσδήποτε. εγω παντος το knack το τερματισα (τοτε στης αρχες τον παρα προηγουμενο δεκεμβρη) δυο φορες μου αρεσε προσωπικα...δεν ηταν τιποτα το συγκλονιστικo αλλα "κατεβαινε" μια χαρα το αν θα το επαιζα σημερα δεν ξερω τοτε στο launch παντος μια χαρα μου φανηκε
BigBOSS Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Σίγουρα, το The Order:1886 είναι ένα δυνατό PS4 exclusive τοτε φαντάζομαι τι ξηρασία έχει το ps4 την περιοδο αυτη να βγούνε τα έπη Witcher 3,MGS5 ή Bloodborne και ελάχιστοι θα το θυμούνται. 1
Spartan117 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως εγώ διαβάζω από άτομα που το τερματίσανε στα φορα ότι τους άρεσε. Όλοι αναγνωρίζουν τα λάθη που έκανε το The Order αλλα άλλους τους πειράζει λιγότερο άλλους περισσότερο. Καλο είναι να το δοκιμάσετε όσοι μπορείτε, στην τελική πιστεύω ότι αξίζει να παιχτεί.
keropi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Αξίζει να παιχτεί στάνταρ! Το γραφικό/ατμόσφαιρα/ήχος είναι εξωπραγματικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα