Heatspreader Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 @Spartan117 Ευχαριστούμε για την ανάλυση.Νομίζω πως θα μου αρέσει αν κρίνω από τα λεγόμενα σου. Όπως έχω ξαναπεί δεν μου αρέσει η ελευθερία κινήσεων, προτιμώ όσο γίνεται Linear Gameplay. Δεν πρόκειται να το αγοράσω παρά μόνο αν είχε 20€ ή λιγότερο. Τα 60άρια που ζητάνε μου φαίνονται αστεία. Ενοικίαση λοιπόν. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 πολύ απλά οι αντανακλάσεις δεν ειναι real time το σχολιάζει και ο Cliff B στο 18:59 "this is not real time reflections bullshit!" http://www.twitch.tv/bosskeyproductions/v/3814095 τέτοιες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά Eιναι δεν ειναι προκειται για το πιο ομορφο παιχνιδι και αυτο ενοχλει μαλλον. Ο κλιφης ειναι γνωστος για την αγαπη του στην sony btw.
spartan29gr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Eιναι δεν ειναι προκειται για το πιο ομορφο παιχνιδι και αυτο ενοχλει μαλλον. Ο κλιφης ειναι γνωστος για την αγαπη του στην sony btw. Μιλησε τωρα και ο κλιφης ο τελιωμενος που αν δεν ειχε απο πισω του ολοκληρη dream team(επι εποχη epic)!!!τωρα δεν θα υπηρχε ουτε καν στον χαρτη.
Spartan117 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Το καλύτερο όλων πάντως, σχεδόν μηδενικό loading. Άμα παίξεις όλο το παιχνίδι από αρχή μέχρι τέλος χωρίς παύση δεν θα δεις πουθενά loading, ούτε καν από το menu προς το πρώτο chapter. Και το loading που βλέπεις όταν κανεις continue σε κάποιο chapter είναι maximum 10 δευτερόλεπτα.Η Frostbyte Frostbite 3 (πιστεύω είναι ίσως η μονη μηχανή γραφικών που στις οδηγίες θα σου λέει ότι πρέπει να φτιάξεις artwork μονο για τα loading ) βλέπει το The Order και αλλάζει δρόμο Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2015 από Spartan117 1
ADHD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τι σχεση εχει η frostbite 3 με το the order πραγματικα?? Ανακαλυψε νεα φοβερη μηχανη γραφικων η RaD?? αν ναι να παει να την πουλησει να βγαλει λεφτα μιας και ειναι και μικρο studio.. 1
BigBOSS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Το καλύτερο όλων πάντως, σχεδόν μηδενικό loading. Προφανώς το loading γινεται στα cut scenes που δεν μπορεις να προσπεράσεις. Δεν φέρανε κάποια πρωτοτυπια ως προς αυτό. Kαι στα uncharted ή max payne 3 νομιζω αυτό γίνεται.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Προφανώς το loading γινεται στα cut scenes που δεν μπορεις να προσπεράσεις. Δεν φέρανε κάποια πρωτοτυπια ως προς αυτό. Kαι στα uncharted ή max payne 3 νομιζω αυτό γίνεται. Ετσι κρύβουν το loading όταν τα cut scenes είναι pre-rendered, όπως ήταν στο Ryse και στο MP 3, εδώ τρέχουν real-time, άρα δε γίνεται κάτι τέτοιο.
Spartan117 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Τι σχεση εχει η frostbite 3 με το the order πραγματικα?? Ανακαλυψε νεα φοβερη μηχανη γραφικων η RaD?? αν ναι να παει να την πουλησει να βγαλει λεφτα μιας και ειναι και μικρο studio.. Η edit: frostbite 3 (credit to psycho) είναι το χειρότερο παράδειγμα μηχανής γραφικών όταν έρχεται σε loading. Το inquisition όταν δεν το είχα σε SSD μπορεί να έκανε και 2-3 λεπτά loading κάθε φορα που άλλαζες map. Το ΤΟ1886 είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα σε loading. Γι' αυτό και η σύγκριση. Για να μου έχει κάνει τόσο άσχημη εντύπωση το loading από το Inquisition που είναι ένα από τα βασικά πράματα που θυμάμαι κάτι δεν έκανε σωστά είτε το development team είτε η μηχανή γραφικών. Αλλα αν κοιτάξω και το Battlefield 3/4 που έχει πολύ μικρότερα map από το Inquisition αλλα και πάλι τα loading δεν παλεύονται σε HDD τότε μάλλον κάτι κάνει λάθος η FB3. Ετσι κρύβουν το loading όταν τα cut scenes είναι pre-rendered, όπως ήταν στο Ryse και στο MP 3, εδώ τρέχουν real-time, άρα δε γίνεται κάτι τέτοιο. Bingo, όλα είναι realtime στο The Order, τίποτα pre-rendered. Μόλις πήρα το Plat btw, ίσως το πιο εύκολο plat σε μη indie τίτλο, πιο εύκολο από το Second Son. Μερικά screenshot από το gaf
ADHD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Και εγω frostbite το εγραψα παντως.. Δεν ξερω τις τεχνικες λεπτομερειες για το loading και αν οντως αυτη η μηχανη κανει κατι παραπανω αλλα δεν μπορουμε να συγκρινουμε το the order σαν παιχνιδι με παιχνιδια τις frostbite οπως πχ battlefield. Δεν ξερεις πως θα τα πηγαινε σε αυτα η RAD 4.0 λογο open world/multiplayer κτλπ αλλα τουλαχιστον ξερουμε οτι 4 > 3.. Δεν εχω τις τεχνικες γνωσεις για να μιλησω παραπανω για τις μηχανες γραφικων αν καποιος ξερει ας μας πει.
Spartan117 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 E ναι, βασικά εγώ δεν συγκρίνω τις δυο μηχανές σε φάση ότι το Inquisition και το Battlefield έπρεπε να χρησιμοποιούν την μηχανή της RaD απλά λόγο κακής εντύπωσης από τα loading times μου φαίνεται λίγο αστείο πως μια μικρή εταιρία σαν την RaD μπορεί να κάνει μια μηχανή με τόσο σωστό loading time και ολόκληρη EA δεν μπόρεσε να το πετύχει. Από την άλλη θα μου πεις έχει αρκετό καιρό που βγήκε η FB3 και απλά την ανακυκλώνουν σε κυκλοφορίες της EA, ελπίζω να βελτιώσουν αυτό τον τομέα στην FB4, that's all.
ADHD Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μηπως δεν εχει τοσο σχεση το loading με τη μηχανη ομως και εχει να κανει περισσοτερο με το design του παιχνιδιου?? Δεν ξερω ρωταω..
Spartan117 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Μηπως δεν εχει τοσο σχεση το loading με τη μηχανη ομως και εχει να κανει περισσοτερο με το design του παιχνιδιου?? Δεν ξερω ρωταω.. Υπάρχει περίπτωση αλλα μέχρι στιγμής ότι παιχνίδι έχει την FB3 έχει πρόβλημα με loading, αυτά είναι τα επερχόμενα παιχνίδια με την ίδια μηχανή. Να με θυμηθείς θα έχουν μεγάλα loading που θα μειώνονται λίγο άμα τα βάλεις σε SSD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα