Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλά περιμέναμε ότι το game θα είναι μέτριο, το απογοητευτικό όμως είναι η μικρή διάρκεια του και τα πολλά semi cutscenes με QTE που ρίχνουν τον ρυθμό του παιχνιδιού όπως και το 0 replayability

κάτι ξέρανε που δώσανε αναβολή στην επικούρα το Bloodborne...φαντάζομαι τις πωλήσεις του Order σε περίπτωση κοντινών release dates  :-D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτες εντυπώσεις από την πρώτη ώρα. Υπερβολικά αργό pacing στην αρχή. Πολύ στιβαρό shooting όσο είχε.

Το παιχνίδι δεν υπάρχει στον τομέα γραφικών/ατμόσφαιρας. Voice acting και audio design επίσης παρα πολύ καλά. Τα cutscene που ήταν χωρίς QTE μου άρεσαν περισσότερο από αυτά με τα QTE, άμα κανεις fail είναι insta-fail QTE και όχι όπως το Beyond Two Souls πχ που μου έκανε άσχημη εντύπωση.

Μερικές εικόνες:

16401489448_d722a1b695_o.jpg15968930803_ec6f1073cb_o.jpg16562724446_cd7a02463b_o.jpg16587509811_cdecc0283e_o.jpg15966545174_8b7f37d443_o.jpg15968931423_93bd93f740_o.jpg

εξωφρενικα γραφικα για κονσολα επισης σου δινει την εντυπωση οτι παιζεις στα 60fps.

Αυτό ισχύει, δίνει την εντύπωση πως τρέχει πάνω από 30.

Edit: Περισσότερες εικόνες

16402359830_e1d70fcda6_o.jpg16588183531_33204f80d6_o.jpg16589392415_b9f8aa8306_o.jpg16402360860_f5e38deb49_o.jpg16403530379_8f0e6c2d07_o.jpg15969613793_a05ae6f776_o.jpg16403529939_5a1b3236ac_o.jpg15967224634_62103a0bbd_o.jpg16402163828_37a168d606_o.jpg15969613113_6b6b2ce917_o.jpg

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 5
Δημοσ.

...θα συμφωνήσω με τον ultralisk...όχι τοσο για την διαρκεια αλλα τοσο για το replayability  λογο των cutscenes....εντωμεταξύ....μπηκα να δω τα user score στο Metacritic και εφρυξα με αυτο που ειδα ....υπαρχει ενας τυπος με αρχικα Abdul και αλλαγμενη την καταληξη που του εχει βαλει μια ντουζινα μηδενικα με το ιδιο σχολιο.....

Δημοσ.

αυτο ειναι το κακο του metacritic...δεν υπαρχει 1 μετρο συγκρισης...μπορει να χαλασει ολοκληρη εικονα σε ενα παιχνιδι επειδη καποιοι εχουν κατεστραμμενο εγκελφαλο και περιμεναν την γοργονα την Αριελ με ποδια ανοιχτα  :shock:  αντι για ενα ακομα παιχνιδι μετριο....ελεος...τεσπα...το παιχνιδι ειναι αυτο που λεγεται παντου ...ειναι ενα σχεδον παιχνιδι που αν ειχε gameplay θα εσπερνε...

Δημοσ.

ειναι ενα σχεδον παιχνιδι που αν ειχε gameplay θα εσπερνε...

Μωρέ gameplay έχει και όταν έχει είναι αρκετά καλο, το πρόβλημα είναι ότι, τουλάχιστον στην αρχή μέχρι το chapter 4 που έπαιξα, περπατάς περισσότερο και πυροβολάς λιγότερο. Που δεν θα είχα πρόβλημα άμα υπήρχε κάποιος διάλογος μεταξύ χαρακτήρων σαν το TLOU, αλλα δεν μιλάνε και πολύ. Το story μέτριο μέχρι στιγμής, 3 ώρες μέσα είμαι και ακόμα κάνει buildup.

Έχει πρόβλημα με το pacing και φαίνεται, θα προσπαθήσω να μην γράψω άλλες εντυπώσεις και να γράψω κάτι συνολικό αφού το τερματίσω. Πάντως για όσους σκέφτονται για replayability, δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να θέλω να το ξαναπαίξω μέχρι στιγμής.

Από άποψη polish είναι αρκετά σωστό, ούτε bug ούτε τίποτα δεν έχω δει. Σταθερό framerate χωρίς ούτε ένα dip, τέλεια γραφικά και ήχος, πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μου φαίνεται πως είχαν όλα τα υλικά για ένα πολύ καλο παιχνίδι και κάπου έχασαν την μπάλα.

Αυτά ξαναλέω μέχρι το chapter 4, 3 ώρες μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Εφοσον δεν υπαρχει skip στα cutsenes, ουτε και επιλογη chapter μετα τον τερματισμο, ε ειναι δυσκολο να το ξαναπαιξεις. Τουλαχιστον οχι συντομα.

Και με το Last of Us το ιδιο θεμα ειχα. Υπαρχουν chapters που πραγματικα θα ηθελα να παιζω μια ωριτσα καθημερινα. Στο remastered θα επρεπε να ειχαν βαλει μια τετοια επιλογη.

Τεσπα φυσικο επομενο να γινεται και με το The Order οτι γινεται.

Spartan εισαι στο chapter 4 στις 3 ωρες ειπες, Με τι ρυθμους πηγαινεις ομως;

Τα ψαχνεις ολα να φανταστω;

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, απλά δεν τρέχω, το πάω κανονικά. Πέθανα μια φορα μέχρι στιγμής στο hard. Είναι πάντως στιγμές στο παιχνίδι που σε κάνουν απλά να κάθεσαι και να κοιτάς γύρω. Πολύ λεπτομέρεια και πολύ καλή χρήση του hardware, μερικές φορες ακουμπάει επίπεδα prerendered CG, είναι τόσο καλο σε αυτό τον τομέα.

Δημοσ.

Eνταξει για αυτο ειναι και τοσο περιορισμενο σε κινησεις και κινειται γενικα σε τελειως linear φαση. Αν ηταν πιο ανοιχτο, δεν παιζει να μπορουσαν να επιτυχουν τετοιο οπτικο αποτελεσμα. Οντως οτι εχω δει ειναι next gen τελειως. 

Θα το προτιμουσα να ειναι χειροτερο οπτικα και να μου εδινε περισσοτερο gameplay στα χερια μου. Αλλα μπορει και να εβγαινε αλλο game μετα απο ολο αυτο οποτε..

Θα το τιμησω αυριο και εγω απο οτι φαινεται αν βρω κανενα secondary account σε καλη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Δείτε το και απ την θετική του πλευρά. Την κινηματογραφικότητα του την έχει, τις μπάρες του τις έχει, να περνάς chapters χωρίς να ακουμπάς το χειριστήριο έχει και διαρκεί όσο δύο ταινίες. Άρα αν το νοικιάσεις θα σου βγει πιο φθηνά απ ότι θα νοίκιαζες δύο ταινίες. Καλό deal ακούγεται! Άσε που μπορείς να τρως και ποπ κορν στο ενδιάμεσο και να κάνεις και τον χαβαλέ σου! Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ήδη ψήθηκα!

• Like 3
Δημοσ.

εσυ εισουν αυτος που παραπονιοσουν για trolling στο xbox one topic και οτι μονο εκει συμβαινει? η ηταν ο lepetarious? και οι 2 δωσατε το παρον μια χαρα εδω βλεπω...  ;)

(αναρωτιεμαι με τοσα πολλα και καλα exclusive που βρησκετε το χρονο για να ποσταρετε και εδω) :P

ontopic τελικα οτι περιμενα ηταν το παιχνιδι τιποτα ιδιαιτερο δηλαδη

ευτυχως το bloodborne ειναι κοντα

για κανα οφθαλμολουτρο καλο ειναι για ενοικιαση και για plus σε κανα χρονο+

για 60ρα δεν...

• Like 2
Δημοσ.

Το κραξαμε, γελασαμε με τα ευρηματικα βιντεακια και gifακια, σηκωσαμε και τα metascores, ομως η σταση ορισμενων συμφορουμιτων μου θυμιζει την παλαια παροιμια:

''Θελει η εκδιδομενη γυναικα (sic) να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει''...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...