Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι υπαρχει καποιος που να εχει παιξει το παιχνιδι και να διαφωνει σε αυτο????Ηταν ενας απο τους λογους που εφαγε και αυτο το κραξιμο που εφαγε απο reviewers και κοινο.

Nαι εγω και το χω και πλατινα. Χαλια μεν σαν παιχνιδι αλλα τα QTE δε τα θυμαμαι. (να ειναι εστω τοσο εντονα οσο φενεται να εννοεις απο το σχολιο σου.

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το εκτιμούσα αν απαντούσες χωρίς ειρωνικά gifs.

Διαφορετικά, talk to the hand, to speak your language :)

αυτό κατάλαβες?

clapping_joker_batman_dark_knight.gif

10 ευρώ τα δίνεις για να παίξεις ένα μέτριο παιχνίδι σε περίοδο ξεραίλας.

60 και 70 όμως οχι.

Nαι εγω και το χω και πλατινα. Χαλια μεν σαν παιχνιδι αλλα τα QTE δε τα θυμαμαι. (να ειναι εστω τοσο εντονα οσο φενεται να εννοεις απο το σχολιο σου.

Πάντως εγώ όποτε βλέπω αναφορά στο RE6 το πρώτο που σκέφτομαι είναι αυτό :D

Δημοσ.

Θα το εκτιμούσα αν απαντούσες χωρίς ειρωνικά gifs.

Διαφορετικά, talk to the hand, to speak your language :)

Πάντως εγώ όποτε βλέπω αναφορά στο RE6 το πρώτο που σκέφτομαι είναι αυτό :D

Nταξει το παιχνιδι ομως εχει κανονικο gameplay αν μπορω να το πω ετσι. Απο το 4 εχουν κανει την εμφανιση τους.

Δε μπορεις να το εξισωσεις με το Order ή με Ηeavyrain, θεωρω ηταν ατυχες το παραδειγμα.

Δημοσ.

Nταξει το παιχνιδι ομως εχει κανονικο gameplay αν μπορω να το πω ετσι. Απο το 4 εχουν κανει την εμφανιση τους.

Δε μπορεις να το εξισωσεις με το Order ή με Ηeavyrain, θεωρω ηταν ατυχες το παραδειγμα.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω θέση επί του RE6, καθώς μόνο το demo του έχω παίξει. Απλώς ήταν και είναι αστείο και πιασάρικο το τραγουδάκι του Gavin :P

Πάντως, τα παιχνίδια του Cage (Heavy Rain και Beyond: Two Souls), αν και, τυπικά, απ' ό,τι φαίνεται, έχουν λιγότερο "gameplay" από το Order, θεωρώ πως και αυτά είναι ατυχή παραδείγματα. Ο Cage φτιάχνει το video game version του Choose Your Own Adventure, το οποίο για κάποιους είναι πολύ διασκεδαστικό genre (εγώ θυμάμαι πως γούσταρα μικρός με τέτοια βιβλία και μετά την καταβρήκα με τα βιντεοπαιχνίδια αυτά). Τίθεται, φυσικά, το ζήτημα του κατά πόσο μπορείς να πεις μια καλή και δυνατή ιστορία όταν δομείς έτσι την αφήγηση, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση σε άλλο επίπεδο. Το The Order δεν προσφέρει κάτι τέτοιο όμως. Που σημαίνει πως αν το γράψιμό του πάσχει υπό παραδοσιακούς όρους, χωρίς δυνατό παραδοσιακό gameplay δεν έχει λόγο ύπαρξης πέρα από το αισθητικό/οπτικό κομμάτι.

Δημοσ.

Εγώ το ίδιο ισοπεδωτικά αντιμετωπίζω το Metacritic, ασχέτως συμπτώσεων με τα γούστα μου. Εχω διαφωνήσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν και  με τον PDS γι' αυτό.

Kαι συνεχιζουμε και διαφωνουμε:P

Προσωπικα εμπιστευομαι το συνολο των reviews και το ιδιο ισχυει για μενα και για το ryse και για το the order.Χωρις αυτο να σημαινει οτι καποιοι δεν θα τα απολαυσουν.

Eκτιμω παντως το γεγονος οτι δεν κανεις κολοτουμπες. Αυτο πιστευεις αυτο λες ανεξαρτητα απο το παιχνιδι.

Η πλακα ειναι οταν καποιοι τα χρησιμοποιουν μονο οταν δουλευουν για αυτους:P

Δημοσ.

Kαι συνεχιζουμε και διαφωνουμε :P

Προσωπικα εμπιστευομαι το συνολο των reviews και το ιδιο ισχυει για μενα και για το ryse και για το the order.Χωρις αυτο να σημαινει οτι καποιοι δεν θα τα απολαυσουν.

Eκτιμω παντως το γεγονος οτι δεν κανεις κολοτουμπες. Αυτο πιστευεις αυτο λες ανεξαρτητα απο το παιχνιδι.

Η πλακα ειναι οταν καποιοι τα χρησιμοποιουν μονο οταν δουλευουν για αυτους :P

Ε ναι, όταν πρόκειται για το Ryse οι reviewers είναι πληρωμένοι και το metacritic δεν είναι ενδεικτικό ποιότητας, αλλά τώρα που μιλάμε για το The Order πέφτουν βροχή τα posts με κάθε προσθήκη στο Metacritic :P

Και ναι, το ότι κάτι δεν παίρνει επαίνους από όλους (ή κι από κανέναν) δε σημαίνει ότι δε θα βρει το κοινό του, όσο μικρό κι αν είναι αυτό. Πολύ πρόσφατα παραδείγματα που αφορούν εμένα, Evil Within και Driveclub πήραν και τα δύο 2/5 στο GB, που στη γλώσσα του συγκεκριμένου σάιτ αυτό μεταφράζεται σε "meh, try it only if you're a fan of the genre". Ε, και τα δύο αυτά τα παιχνίδια εμένα μου άρεσαν αρκετά έως πολύ. Και στα δύο άντε να έβαζα ένα αστεράκι παραπάνω, επίσης, αν ήταν να έκανα κριτική σοβαρή, επειδή ό,τι μου αρέσει εμένα δε σημαίνει πως είναι και καλό παιχνίδι, ούτε και το αντίστροφο ;)

Και στου Cage τα παιχνίδια 2/5 θα έβαζα, αλλά τα είχα κάνει pre-order και τα δύο, όπως θα κάνω και το επόμενό του. I have no shame :D

Δεν ξέρω άμα ενδιαφέρει πολλούς εδώ αλλα performance analysis από το Digital Foundry

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-the-order-1886-performance-analysis

More like a teaser for the actual performance analysis :P

Κάπως πρέπει να πάρουν τα clicks τους κι αυτοί, βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον , να πω και γω μερικα λογια για την ωρα. Εχω φτασει στο 5ο κεφαλαιο μεσα σε 2μιση -3 ωρες χαλαρης τανιας -εεε.. χαλαρου gaming ... :P Ειλικρινα τα γραφικα ειναι υπεροχα (για κονσολα) και το art direction-voice acting επισης πολυ καλο... Το στορυ αρκετα ενδιαφερον και νομιζω πως ειναι ενα απο τα βασικα του δυνατα σημεια(μεχρι στιγμης)στις 3 ωρες, καυαρο gameplay θα λεγα οτι ειχα γυρω στο 30λεπτο -ισως και λιγο παραπανω .. Αν αξιζει το 60ρι? Δε νομιζω...αν και το περνω χαλαρα γιατι 3 μερες τωρα επιβεβαιωθηκαμε για το τι εστι The Order , αλλα και παλι θα το απολαυσω...Να πω οτι μεχρι στιγμης με εχει κρατησει το story και τπτ αλλο...Ειλικρινα αν το φορτωναν με παραπανω πιστολιδι και καθαρο gameplay το παιχνιδι θα σπερνε....Εχει σκηνικα που γινονται , που αν ηταν actual gameplay θα καρα καυλ*ναμε...αυτα τα λιγα για την ωρα...... :D 

Υ,γ: Ενημερωτικα ξαναλεω οποιον δεν του περισσευει το 60ρι η δε θελει να το δωσει καλυτερα να το νοικιασει....

Υ.γ 2: Καμια σχεση με Ryse....το λεω για αυτους πουυ το συγκρινουν....Το στορυ τουυ Ryse  ηταν τραγικο .... Οποτε εδω τουυλαχιστον υπαρχει και κατι να μας αρεσει.....

Δημοσ.

Στο 3ωρο καθαρό gameplay έχεις ενα 30λεπτο;;;;;;;

Μαλλον δεν μετραει τα διαδραστικά qtes  :-D

30 λεπτα κούνημα μοχλού και κανενα 40 λεπτo πατας τετραγωνο, χι, ψι, ομικρον και 2 ωρες movie!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το ίδιο ισοπεδωτικά αντιμετωπίζω το Metacritic, ασχέτως συμπτώσεων με τα γούστα μου. Εχω διαφωνήσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν και  με τον PDS γι' αυτό.

Εμ δεν είναι έτσι, το Metacritic δε βγάζει απλώς μέσο όρο. Αναθέτει ποσοστό βαρύτητας στο κάθε σάιτ αναλόγως την επισκεψιμότητα (και άλλα κριτήρια που δεν είναι γνωστά). Το μόνο για το οποίο αρκεί αυτό το σάιτ είναι για να πάρεις μια ιδέα για το ποιοι developers την έχουν πατήσει ή όχι και πόσο άσχημα.

Επειδη βαριομουν και ειπα να δω ποση αποκλιση εχουν καθισα και τα εκανα με equal weights εβγαλα 66.7 average, 70 median, 60 mode αντι για το 65 του metacritic. Παρακατω και το excel, μπορει να εκανα και καμια χαζομαρα δεν το τσεκαρα και πολυ. :P

https://docs.google.com/spreadsheets/d/13oocn6Umgls8ErJ4luRUs1a0dpAadRPfd9e7282N5fM/edit?usp=sharing

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...