Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το ξεκιναω τωρα....θα ενημερωσω πιο αργα...οσο για την συγκριση του ryse τκμπαιχνιδι των 2 ετων να θυμηθουμε οτι εγινε απο εταιρεια που δουλευε σε δικια της μηχανη κολοσσο και ηταν και καλοδουλεμενη...θεωριτηκα δεν ηταν τυχαιο στουντιο(γτ εμενα ποτε με επεισε κανενα crysis) ενω αυτοι ηταν στουντιο με παιχνιδια psp...τεσπα, καλο ειναι οποιος παιξει το κωλο παιχνιδο να χει αποψη και οχι κ καθε ενας....τα λεμε μετα

• Like 1
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γενικά δεν μου αρέσει ο κόσμος να πιστεύει ότι παιχνίδια με μικρότερη διάρκεια δεν αξίζουν. Αλλα αυτό είναι και με τα μετρα και το budget του καθενός φυσικά.

Να στο πω απλα, αν ειχε 20 - 25 ευρω θα ηταν το καλυτερο παιχνιδι για την τιμη του αλλα για την τιμη που το δινουν οχι εκει πιστευω κολλαμε ολοι.... Εγω δεν εχω προβλημα να τιμησω ολους τους devs αρκει να μην με βλεπουν σαν πορτοφολι με ποδια. Εκει ειναι το προβλημα κιολας με τα exclusive οπως εχω ξαναπει παλιοτερα πεφτει ολο το βαρος εκει και η κακη εικονα φαινεται.. Αν ηταν multi πραγματικα κανεις δεν θα νοιαζοταν τοσο πολυ.... Αλλα σαν exclusive ποναει τους κατοχους της κονσολας να βλεπουν οτι το μηχανημα δεν εχει τιποτα της προκοπης.

Δημοσ.

Εγω το ξεκιναω τωρα....θα ενημερωσω πιο αργα...οσο για την συγκριση του ryse τκμπαιχνιδι των 2 ετων να θυμηθουμε οτι εγινε απο εταιρεια που δουλευε σε δικια της μηχανη κολοσσο και ηταν και καλοδουλεμενη...θεωριτηκα δεν ηταν τυχαιο στουντιο(γτ εμενα ποτε με επεισε κανενα crysis) ενω αυτοι ηταν στουντιο με παιχνιδια psp...τεσπα, καλο ειναι οποιος παιξει το κωλο παιχνιδο να χει αποψη και οχι κ καθε ενας....τα λεμε μετα

Καταλαβαινω τι εννοεις,απλα λυπαμαι που το λεω αλλα ο τροπος που πας να το περασεις αυτο ειναι το λιγοτερο απαραδεκτος.

Δημοσ.

Το έχω πει και αλλου αυτό, οι καινούργιες κονσόλες θέλουν πάνω κάτω δυο χρονια για να κάθονται μονες τους στα πόδια τους με τα παιχνίδια που έχει η κάθε μια (δείτε το Wii U τώρα και το Wii U πριν ένα χρόνο).

Εγώ το Ps4 και το Ps3/X360 πάντα τα χρησιμοποιούσα σε συνδυασμό με ένα πολύ καλο PC οποτε ποτε δεν είχα θέμα έλλειψης παιχνιδιών οποτε γι αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνω όλο το θέμα. Όπως και με πολλά είδη τεχνολογίας οι early adopters την "πατάνε" πιο εύκολα όπως και να το κάνουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Καταλαβαινω τι εννοεις,απλα λυπαμαι που το λεω αλλα ο τροπος που πας να το περασεις αυτο ειναι το λιγοτερο απαραδεκτος.

Μαλλον εσυ με εφαγες.... Μολις εσπασε η βαση απο την οθονη μου ... (27" lg) το φελεκι μου μεσα...... Οχι fulgore δε ξερω αν σε πειραζει αυτη η κουβεντα αλλα ειλικρινα απο την ωρα που αρχισε να γινεται χαβας για το παιχνιδι εχει καταντησει μλκια ο καθε ενας να επανλαμβανεται και μαζι και εγω για το τι αρεσει, τι ειναι σωστο , τι πρεπει και τι οχι εδω και 10 σελιες, συγκρινοντας MGS,Ryse και οτι αλλο μας κατεβει...τετοιο hate ουυτε στο destiny δεν ειδα.....ελεος.Τι να πω δλδ,συγγνωμη παραφερθηκα?τοσες σελιδες εχουμε ξεφυγει..Επισης (για να δω πως θα στηριξω οθονη να παιξω τωρα) , να πω κατι τελευταιο...αυυτα που γραφω δε θελω να τα περασω σε κανεναν , ουτε να επιβληθω..ποσο μαλλον να επηρεασω καποιον....Οποιος γουσταρει "πεταει" το 60ρι και το χαιρεται για 5 ωρες....δειτε το σαν ενα καλο μαμησι ρε παιδι μου...τι αλλο να πω..

Δημοσ.

Πάντως το παιχνίδι από την αρχή υποσχέθηκε τεχνικό τομέα και σ' αυτο φαίνεται ότι απέδωσε και με το παραπάνω. Κανείς νομίζω δεν περίμενε μαγευτικό gameplay, εξερεύνηση Zelda ή διαδραστικότητα Half Life...

Δεν καταλαβαίνω προς τι ο εκνευρισμός. Οι λειψές εμπειρίες του κωλου στυλ assassin's creed που τις λουζόμαστε κάθε χρόνο και υπόσχονται επαναστατικό gameplay είναι καλύτερες; Εκεί ξέρουμε όμως να τρέχουμε να τις προπαραγγελνουμε επειδή βλέπεις έχουν το όνομα...

Γιατί να μη παίξω κάτι καινούργιο τουλάχιστον που απ'οτι φαίνεται δουλεύει σωστά και δίνει το οφθαλμόλουτρο που στο κάτω κατω αυτό ακριβώς υποσχέθηκε; Έχει μικρή διάρκεια για κάποιους; QTE; Ενοικίαση λοιπόν. Γιατί το κουράζουμε τόσο πολύ το θέμα;

• Like 3
Δημοσ.

Μαλλον εσυ με εφαγες.... Μολις εσπασε η βαση απο την οθονη μου ... (27" lg) το φελεκι μου μεσα...... Οχι fulgore δε ξερω αν σε πειραζει αυτη η κουβεντα αλλα ειλικρινα απο την ωρα που αρχισε να γινεται χαβας για το παιχνιδι εχει καταντησει μλκια ο καθε ενας να επανλαμβανεται και μαζι και εγω για το τι αρεσει, τι ειναι σωστο , τι πρεπει και τι οχι εδω και 10 σελιες, συγκρινοντας MGS,Ryse και οτι αλλο μας κατεβει...τετοιο hate ουυτε στο destiny δεν ειδα.....ελεος.Τι να πω δλδ,συγγνωμη παραφερθηκα?τοσες σελιδες εχουμε ξεφυγει..Επισης (για να δω πως θα στηριξω οθονη να παιξω τωρα) , να πω κατι τελευταιο...αυυτα που γραφω δε θελω να τα περασω σε κανεναν , ουτε να επιβληθω..ποσο μαλλον να επηρεασω καποιον....Οποιος γουσταρει "πεταει" το 60ρι και το χαιρεται για 5 ωρες....δειτε το σαν ενα καλο μαμησι ρε παιδι μου...τι αλλο να πω..

Ωχ μλκια για την βαση :( Οπως εγραψα καταλαβαινω τι εννοεις,και εγω γιαυτο εγραψα οτι περιμενω να ακουσω και γνωμες απο ατομα που θα το παιξουν,απλα αν βλεπεις και ξεφευγει τοσο το θεμα πατας ενα Report και εισαι αρχοντας.Ουτε ψαρακτηρισμοι ουτε τιποτα.

Πάντως το παιχνίδι από την αρχή υποσχέθηκε τεχνικό τομέα και σ' αυτο φαίνεται ότι απέδωσε και με το παραπάνω. Κανείς νομίζω δεν περίμενε μαγευτικό gameplay, εξερεύνηση Zelda ή διαδραστικότητα Half Life...

Δεν καταλαβαίνω προς τι ο εκνευρισμός. Οι λειψές εμπειρίες του κωλου στυλ assassin's creed που τις λουζόμαστε κάθε χρόνο και υπόσχονται επαναστατικό gameplay είναι καλύτερες; Εκεί ξέρουμε όμως να τρέχουμε να τις προπαραγγελνουμε επειδή βλέπεις έχουν το όνομα...

Γιατί να μη παίξω κάτι καινούργιο τουλάχιστον που απ'οτι φαίνεται δουλεύει σωστά και δίνει το οφθαλμόλουτρο που στο κάτω κατω αυτό ακριβώς υποσχέθηκε; Έχει μικρή διάρκεια για κάποιους; QTE; Ενοικίαση λοιπόν. Γιατί το κουράζουμε τόσο πολύ το θέμα;

Γιατι????Γιατι οταν δεν υπαρχουν παιχνιδια να ασχοληθουν οι κατοχοι γινεται αυτο που γινεται,πηγαινει το μπαλακι απο το Playstation topic στο Xbox. 

Δημοσ.

Γιατι????Γιατι οταν δεν υπαρχουν παιχνιδια να ασχοληθουν οι κατοχοι γινεται αυτο που γινεται,πηγαινει το μπαλακι απο το Playstation topic στο Xbox. 

Ε μας πως αφου ο anamenos μας λεει οτι μονο στο xbox one τοπικ γινεται vs. :-D

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι θα γινει αναρπαστο στο Seven οπως ειπα και πιο πριν λογω 3ημερου :P

Για αυτο που ειπε ο Socratis πιο πισω να ενα κλασσικο παραδειγμα ατομου που βαθμολογει πριν καν βγει το παιχνιδι http://www.skroutz.gr/s/5910058/The-Order-1886-Collector-s-Edition-PS4.html  :P Ενταξυ τετοια παραδειγματα ειναι οντως για γελια :D

Αν θεωρεις οτι το RE6 ειχε QTE τοτε μη το πλησιασεις καν.

Δημοσ.

Αν θεωρεις οτι το RE6 ειχε QTE τοτε μη το πλησιασεις καν.

Γιατι υπαρχει καποιος που να εχει παιξει το παιχνιδι και να διαφωνει σε αυτο????Ηταν ενας απο τους λογους που εφαγε και αυτο το κραξιμο που εφαγε απο reviewers και κοινο.

Δημοσ.

βρίσκω τραγικότερο όλων την επιλογή ανάλυσης 1920χ800 με τις τρισάθλιες μαύρες μπάρες πάνω/κάτω:

2cmvxc7.jpg

δεν το ήξερα και ξενέρωσα τρελά... λέω ΟΚ είναι στο flashback/tutorial, προχώρησα λίγο και δεν φύγανε οπότε το έψαξα  :mellow:

έτσι μου έρχεται να το πουλήσω αμέσως  :X  , πραγματικό handicap.

Δημοσ.

^ παρηγοριά στον ετοιμοθάνατο....  :-D πάλι καλά που δεν είναι και 24fps LOL

έχει τρελό γραφικό αλλά την αίσθηση την σκοτώνουν οι μπάρες, παιχνίδι είναι όχι ταινία  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο το metacritic το καημένο παντως ολο τα ακουει και απο ολους, :P μια μας βαζει ο pds τις αποδειξεις για τα console exclusives μετα οι xbone fans το λενε αναξιοπιστο λογο ryse και ξερω γω τι αλλο τι στιγμη που οι sony fans πεταγονται να πουνε "lol πατωσε το ryse 60 στο metacritic" τωρα οι sony fans θα παιξουν αντιστροφο ρολο λογο the order, μετα θα το παμε στα user scores κτλπ.. :P

Βεβαια στις βαθμολογιες του TLOU ειναι απολυτα σωστο λες και αλλη μεριδα του τυπου εκανε το review..

Εγώ το ίδιο ισοπεδωτικά αντιμετωπίζω το Metacritic, ασχέτως συμπτώσεων με τα γούστα μου. Εχω διαφωνήσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν και  με τον PDS γι' αυτό.

to metacritic και το gamerankings είναι αριστα.

το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν μέσο όρο τρίτων. αυτό αρκει για να πάρει κάποιος μια σίγουρη ιδέα για το τι παίζει.

βεβαια η εξαίρεση στον κανόνα είναι ανάλογη με τα βίτσια του κάθε gamer.

Εμ δεν είναι έτσι, το Metacritic δε βγάζει απλώς μέσο όρο. Αναθέτει ποσοστό βαρύτητας στο κάθε σάιτ αναλόγως την επισκεψιμότητα (και άλλα κριτήρια που δεν είναι γνωστά). Το μόνο για το οποίο αρκεί αυτό το σάιτ είναι για να πάρεις μια ιδέα για το ποιοι developers την έχουν πατήσει ή όχι και πόσο άσχημα.

Και όχι, ακόμα κι αν έκανε 10 ευρώ, ένα παιχνίδι που είναι μέτριο παραμένει μέτριο, δε γίνεται καλύτερο επειδή είναι φτηνότερο.

Πάντως, βλέποντας το Quick Look του Giantbomb - ακόμα κι αν το 2/5 από τον Τζεφ το βλέπω λίγο καχύποπτα, ξέροντας τα γούστα του Τζεφ (όχι επειδή ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ!!1111!!) - το παιχνίδι φαίνεται να πάσχει λίγο σε θέμα ρυθμό. Επίσης, τόσο αργά που προχωράει και με τόσο λίγη ελευθερία κινήσεων, δε βλέπω κανένα κίνητρο να ξαναπαιχτεί. Κρίμα, γιατί από ατμόσφαιρα και setting μου φαινόταν αρκετά ελκυστικό. Αν και η ιστορία δεν αξίζει, τότε πφφφ, αναμονή για το Plus.

Επίσης, αν έχουν βγάλει μισό παιχνίδι (κάποια σχόλια του Τζεφ όσον αφορά την ιστορία και πώς τελειώνει - χωρίς σπόιλερ ήταν τα σχόλια - με προβλημάτισαν) και βγάλουν κάνα "τρίτο act" σε DLC μετά από λίγους μήνες, ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟC των video games, όπως είπε κι ο Τζεφ.

Ενα θετικό που κρατάω εγώ, κι ας χαίρονται κάποια οπαδοπαίδια όπου τους συμφέρει, είναι πως αρκετά σάιτ έχουν αρχίσει να μη χαρίζονται στις βαθμολογίες. Ενα μέτριο παιχνίδι είναι στη μέση της κλίμακας, όχι στο 7-8, και η μέση της κλίμακας αρχίζει να σημαίνει αυτό που θα έπρεπε. Κάτι μέτριο, ίσως για συγκεκριμένα γούστα, όχι κάτι χάλια προς αποφυγή. Θα πάρει καιρό να εκπαιδευτεί το κοινό ώστε να αρχίσει να το αντιλαμβάνεται αυτό, αλλά κάποτε έπρεπε να γίνει, και η αλλαγή της γενιάς ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή να το κάνουν.

• Like 3
Δημοσ.

Και όχι, ακόμα κι αν έκανε 10 ευρώ, ένα παιχνίδι που είναι μέτριο παραμένει μέτριο, δε γίνεται καλύτερο επειδή είναι φτηνότερο.

αυτό κατάλαβες?

clapping_joker_batman_dark_knight.gif

10 ευρώ τα δίνεις για να παίξεις ένα μέτριο παιχνίδι σε περίοδο ξεραίλας.

60 και 70 όμως οχι.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...