Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Reviews The Order 1886

299936i800B42BEC3A3CF56.jpg

GAMING TREND: 9.5/10

GAMEREACTOR NORWAY: 9.0/10

DUALSHOCKERS: 8.5/10

PLAY UK: 8.1/10

EUROGAMER ITALY: 8.0/10

GAMEREACTOR DENMARK: 8.0/10

EVERYEYE ITALY: 8.0/10

GAME INFORMER: 7.8/10

PLAYSTATION UNIVERSE: 7.5/10

XGN: 7.0/10

GAMEREACTOR GERMANY: 7.0/10

IGN: 6.5/10

GAMEREACTOR SWEDEN: 6.0/10

DESTRUCTOID: 6.0/10

VIDEOGAMER: 6.0/10

POLYGON: 5.5/10

GAMESPOT: 5.0/10

EGM: 4.5/10

METRO UK: 4.0/10

GAMEBLOG: 3.5/5

GIANTBOMB: 2/5

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω πιο πολυ περιμενω εντυπωσεις απο Spartan για 2 πραγματα.

1)Την συνολικη διαρκεια

2)Αν ειναι και αυτο γεματο με QTE οπως το αθλιο RE6.

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι θα γινει αναρπαστο στο Seven οπως ειπα και πιο πριν λογω 3ημερου :P

Για αυτο που ειπε ο Socratis πιο πισω να ενα κλασσικο παραδειγμα ατομου που βαθμολογει πριν καν βγει το παιχνιδι http://www.skroutz.gr/s/5910058/The-Order-1886-Collector-s-Edition-PS4.html :P Ενταξυ τετοια παραδειγματα ειναι οντως για γελια :D

Δημοσ.

οποτε μεχρι στιγμης αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι το παιχνιδι χωλενει στη διαρκεια,δεν εχει replay value.
oπτικα δεν εχει αντιπαλο,καλο ηχο-μουσικη-voice acting.καλο art direction....sony δωσε το ip στην naughty dog η σε συνεργασια μαζι τους ωστε να δουμε ενα καλυτερο sequel (στοιχημα οτι θα δουμε σιγουρα sequel) εκτος αμα πατωσει σε πωλησεις.

Δημοσ.

Εγω πιο πολυ περιμενω εντυπωσεις απο Spartan για 2 πραγματα.

1)Την συνολικη διαρκεια

2)Αν ειναι και αυτο γεματο με QTE οπως το αθλιο RE6.

Αν πει ο Spartan οτι ειναι 15 ωρες και καθόλου qte θα τον πιστέψεις δηλαδή; Το παιχνίδι είναι ενα 7ωρο-9ωρο γεματο qte.Αυτο είναι γεγονός πλεον και δεν αλλάζει οτι και να πει ο καθένας.
  • Like 1
Δημοσ.

Εγω καμια φορα μου φτιαχνουν την διαθεση αυτες του Skroutz και του Πλαισιου  :D

Ναι και εγω καμια φορα διαβαζω πλαισιο public κτλπ για το γελιο και μονο :P

Παντως λυπαμαι και λιγο για το studio γιατι ειχε μεγαλες φιλοδοξιες και νομιζω θα το αγοραζε η sony αν πηγαινε καλα η κανω λαθος?? Τεσπα ελπιζω να τους δωθει δευτερη ευκαιρια να παρουσιάσουν κατι καλυτερο με την κριτική που θα λαβουν. Μην ξεχναμε οτι και παιχνιδια οπως το AC δεν ξεκινησαν και τοσο καλα και μετα ειδαμε τι εγινε.

• Like 1
Δημοσ.

Αν πει ο Spartan οτι ειναι 15 ωρες και καθόλου qte θα τον πιστέψεις δηλαδή; Το παιχνίδι είναι ενα 7ωρο-9ωρο γεματο qte.Αυτο είναι γεγονός πλεον και δεν αλλάζει οτι και να πει ο καθένας.

Νομιζω οτι απο την αρχη εχω εκφρασει την γνωμη μου για το συγκεκριμενο παιχνιδι και ημουν απο τα ατομα που στηριζανε και την ενοικιαση του.Απλα επειδη ξερω οτι το περιμενει πως και πως θελω να ακουσω και την δικια του γνωμη/αποψη.Πλεον οταν εχουν βγει τοσα πολλα reviews προφανως και εχει πεσει η ζυγαρια προς την μικρη διαρκεια.

Δημοσ.

Είναι γεγονός ακόμα και γι' αυτούς που η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αυτούς που περιμένουν πρώτα πριν κρίνουν κάτι ότι το παιχνίδι έκανε μπαμ από την αρχή ότι θα ήταν έτσι παρά τις προσπάθειες του marketing να το αποκρύψουν ή να το πω καλύτερα να μην δώσουν τόσο βάρος σε αυτό για να μην φανεί η αδυναμία του τίτλου. Ολοι το ξέραμε, όλοι το βλέπαμε, απλά κάποιοι είχαν την ελπίδα της τελευταίας στιγμής και της "έκπληξης". 

Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι η χαρά ορισμένων που το παιχνίδι βγήκε τελικά μετριούρα ή πατάτα ή οτιδήποτε τέλος πάντων λες και κέρδισαν κάτι από αυτό. Προσωπικά με θλίβει όταν βλέπω παιχνίδια με τόσο ωραία ατμόσφαιρα και setting και γραφικά να μην μπορούν να ξεφύγουν από αυτό το μοτίβο και θεωρώ ότι χάθηκε για άλλη μια φορά μια τρομερή ευκαιρία. Με θλίβει και το γεγονός ότι προσπαθούν να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά όπως ήδη είπα όσοι ξέρουν την είχαν μυριστεί τη δουλειά από νωρίς και το χώνεψαν αμέσως. 

Οσοι το πήρανε γνωρίζοντας που βαδίζουν με γεια τους, οι άλλοι που το πήραν για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη της κονσόλας τους τους θεωρώ απλά θύματα. Αλλά τι να κάνουμε, αυτός είναι ο σημερινός gamer. Τόση πληροφορία και δύναμη στα χέρια του και όμως τόσο εύκολο να την πατήσει...

• Like 8
Δημοσ.

Μου αρεσει που μερικοι πιανεται το ryse ενα παιχνιδι που ηταν launch πριν σχεδον 2 χρονια... με το order το οποιο βγηκε τωρα το διαφημιζουν εδω και 2 χρονια και τελικα βγηκε οπως βγηκε... Παμε παλι knack το θυμαται κανεις? driveclub meh και τωρα order τι προσφερει αληθεια αυτη η κονσολα?

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Αυτή ακριβώς είναι και η δική μου σκέψη. Εύγε

• Like 1
Δημοσ.

Είναι γεγονός ακόμα και γι' αυτούς που η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και αυτούς που περιμένουν πρώτα πριν κρίνουν κάτι ότι το παιχνίδι έκανε μπαμ από την αρχή ότι θα ήταν έτσι παρά τις προσπάθειες του marketing να το αποκρύψουν ή να το πω καλύτερα να μην δώσουν τόσο βάρος σε αυτό για να μην φανεί η αδυναμία του τίτλου. Ολοι το ξέραμε, όλοι το βλέπαμε, απλά κάποιοι είχαν την ελπίδα της τελευταίας στιγμής και της "έκπληξης".

Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι η χαρά ορισμένων που το παιχνίδι βγήκε τελικά μετριούρα ή πατάτα ή οτιδήποτε τέλος πάντων λες και κέρδισαν κάτι από αυτό. Προσωπικά με θλίβει όταν βλέπω παιχνίδια με τόσο ωραία ατμόσφαιρα και setting και γραφικά να μην μπορούν να ξεφύγουν από αυτό το μοτίβο και θεωρώ ότι χάθηκε για άλλη μια φορά μια τρομερή ευκαιρία. Με θλίβει και το γεγονός ότι προσπαθούν να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες αλλά όπως ήδη είπα όσοι ξέρουν την είχαν μυριστεί τη δουλειά από νωρίς και το χώνεψαν αμέσως. 

Οσοι το πήρανε γνωρίζοντας που βαδίζουν με γεια τους, οι άλλοι που το πήραν για να δικαιολογήσουν την ύπαρξη της κονσόλας τους τους θεωρώ απλά θύματα. Αλλά τι να κάνουμε, αυτός είναι ο σημερινός gamer. Τόση πληροφορία και δύναμη στα χέρια του και όμως τόσο εύκολο να την πατήσει...

Καπως ετσι.

Δημοσ.

Εγώ λογικά το Σάββατο θα γράψω τις εντυπώσεις μου. Και btw ότι έγγραφα πίσω δεν ήταν για το The Order συγκεκριμένα μιας και δεν το έχω παίξει ακόμα (και θεωρώ ότι δεν μπορώ να έχω σοβαρή άποψη για κάτι που δεν έχω παίξει). Γενικά δεν μου αρέσει ο κόσμος να πιστεύει ότι παιχνίδια με μικρότερη διάρκεια δεν αξίζουν. Αλλα αυτό είναι και με τα μετρα και το budget του καθενός φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καπως ετσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...