Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το kotaku δεν το προτεινει :-D

kvxqghhgq5cmni2ur1od.png

60-63-65-67 δεν εχει σημασια παλι μετριοτητα δειχνουν τα reviews.. Βεβαια για να ειμαστε δικαιοι και στο ryse το ιδιο εγινε αλλα παρόλα αυτα καποιοι εδω ηθελαν να μας πεισουν οτι ειναι παιχνιδαρα οποτε περιμενω το ιδιο και απο sony μερια και κατανοητο..

το ryse ηταν τοσο παιχνιδάρα που το παράτησα στην ώρα :-D

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φαινόταν οτι βρωμάει και σεις μας λεγατε haters?

οπου υπάρχει καπνος υπάρχει και φωτιά.

φάτε στη μάπα αλλη μια πατάτα.

65% με 44 reviews!!

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886

Ολοι μαζί στο δρόμο που χαραξε το ΗΥΡΕ!!

Ακομα και ετσι να ισχυει ειναι τωρα κουβεντες αυτες που γραφεις????Φατε στην μαπα??? Αλλωστε χρονια τωρα το 7/10 πχ σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι καλο,δεν ειναι καλα τα παιχνιδια μονο που παιρνουν 9αρια και 10ρια απο τα διαφορα Sites. Και ειναι αστειο αλλωστε γιατι και παιχνιδια πχ της Nintendo που χτυπανε 9αρια και 10ρια δεν σε εχω δει να σχολιασεις θετικα για αυτα.

Αρα ναι καλα κανουνε και σας λενε μερικοι Hater :P Και φαντασου οτι αυτο στο λεει ατομο που δεν εχει καν Ps4(προς το παρον τουλαχιστον).

το kotaku δεν το προτεινει :-D

kvxqghhgq5cmni2ur1od.png

το ryse ηταν τοσο παιχνιδάρα που το παράτησα στην ώρα :-D

Λογικο το Kotaku να γραφει τα παραπανω καθως μιλαει παντα για Day one αγορα.Ειμαι σιγουρος οτι υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσε πχ να σου πει ''περιμενετε να πεσει η τιμη του ή ενοικιαστε να δειτε και μονοι σας αν αξιζει'' που για μενα ειναι και το πιο σωστο σε τετοιου ειδους παιχνιδια.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως εγω δεν εμπιστεύομαι τίποτα απο αυτά.

Τα 2 λιωσμένα μου παιχνίδια στο PS4 είναι Driveclub και MGS GZ. Πλατίνες και τα δυο (το GZ δε σου δίνει αλλά cool).

Απο κει και πέρα μόνο Wii U. Αρα θα το νοικιάσω και θα κρίνω αν ή πότε θα το αγοράσω και στα πόσα.

• Like 1
Δημοσ.

8αρα του δινει ο Παυλαρας.Δεν εχω δει ακομα το παιχνιδι και δεν ξερω αν ειναι υπερβολικο το 8.

Παντως τα γραφικα πραγματι σκοτωνουν.

Δημοσ.

Ακομα και ετσι να ισχυει ειναι τωρα κουβεντες αυτες που γραφεις????Φατε στην μαπα??? Αλλωστε χρονια τωρα το 7/10 πχ σημαινει οτι το παιχνιδι ειναι καλο,δεν ειναι καλα τα παιχνιδια μονο που παιρνουν 9αρια και 10ρια απο τα διαφορα Sites. Και ειναι αστειο αλλωστε γιατι και παιχνιδια πχ της Nintendo που χτυπανε 9αρια και 10ρια δεν σε εχω δει να σχολιασεις θετικα για αυτα.

Αρα ναι καλα κανουνε και σας λενε μερικοι Hater :P Και φαντασου οτι αυτο στο λεει ατομο που δεν εχει καν Ps4(προς το παρον τουλαχιστον).

Εχεις δίκιο. είμαι επιθετικός επειδή έχω βαρεθεί να μου πουλάνε φούσκες. αν δεν εκαναν διαφήμιση τοσους μήνες για το theorder, δεν θα με πείραζε. μπορεί και να το αγόραζα σε ένα price drop. και δε νομίζω ότι οι προγραμματιστές ειναι τόσο βλάκες και δεν ξέρουν τι παιχνίδι πρόκειται να ρίξουν στην αγορά και ψαρια θα πιάσει. αρα μας κοροιδευουν προκαταβολικά.

Οσο για τη ninendo το εχω πει αλλά το δηλώνω και εδώ RESPECT. εχουν περάσει ΟΛΕΣ οι κονσόλες της απο τα χέρια μου (απο gameboy classic εποχή μέχρι σήμερα), και είναι μοναδική απο gameplay και απο ποιότητα κατασκευής

8αρα του δινει ο Παυλαρας.Δεν εχω δει ακομα το παιχνιδι και δεν ξερω αν ειναι υπερβολικο το 8.

Παντως τα γραφικα πραγματι σκοτωνουν.

ο παυλάρας δεν ειναι καθόλου αντικειμενικός reviewer, δεν τον έχω ακούσει ΠΟΤΕ να κράζει παιχνίδι. Ακόμη και μαλακία να του πασάρεις θα παρει το platinum και θα του βάλει τουλάχιστον 8/10.

ειναι σαν το τρύπα ναναι και οτι ναναι... :P 

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δίκιο. είμαι επιθετικός επειδή έχω βαρεθεί να μου πουλάνε φούσκες. αν δεν εκαναν διαφήμιση τοσους μήνες για το theorder, δεν θα με πείραζε. μπορεί και να το αγόραζα σε ένα price drop.

Για αυτο δεν φταιει κανενας αλλος παρα μονο εσυ.Το παιχνιδι φαινοταν εδω και μηνες τι ακριβως θα ειναι.Για ποιο λογο υπηρχε αυτο το Hype δεν μπορω να καταλαβω.Μου κανει τρομερη εντυπωση που απογοητευεστε.

Για την διαφημιση δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Οποιοδηποτε παιχνιδι και μαλιστα exclusive εννοειται θα εχει πολυ διαφημιση.Χωρια που σχεδον ολα τα previews ηταν ασχημα για το παιχνιδι οποτε αν καποιος το αγορασε ή περιμενε να το αγορασει περιμενοντας καποιο θαυμα τοτε μαλλον καποιο λαθος κανει(?).

Επισης για μενα προσωπικα δεν θα αλλαζε κατι και να ειχε multiplayer ή οτιδηποτε αλλο.Μιας και το συγκρινατε με το the last of us που και να μην ειχε multi τοτε θα αξιζε ανετα τα λεφτα του.

Α και η οποιαδηποτε συγκριση γενικα με το Metal Gear Solid ειναι για γελια(γελαει το συμπαν!? :) ).

• Like 2
Δημοσ.

Μου αρεσει που μερικοι πιανεται το ryse ενα παιχνιδι που ηταν launch πριν σχεδον 2 χρονια... με το order το οποιο βγηκε τωρα το διαφημιζουν εδω και 2 χρονια και τελικα βγηκε οπως βγηκε... Παμε παλι knack το θυμαται κανεις? driveclub meh και τωρα order τι προσφερει αληθεια αυτη η κονσολα?

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δίκιο. είμαι επιθετικός επειδή έχω βαρεθεί να μου πουλάνε φούσκες. αν δεν εκαναν διαφήμιση τοσους μήνες για το theorder, δεν θα με πείραζε. μπορεί και να το αγόραζα σε ένα price drop. και δε νομίζω ότι οι προγραμματιστές ειναι τόσο βλάκες και δεν ξέρουν τι παιχνίδι πρόκειται να ρίξουν στην αγορά και ψαρια θα πιάσει. αρα μας κοροιδευουν προκαταβολικά.

Οσο για τη ninendo το εχω πει αλλά το δηλώνω και εδώ RESPECT. εχουν περάσει ΟΛΕΣ οι κονσόλες της απο τα χέρια μου (απο gameboy classic εποχή μέχρι σήμερα), και είναι μοναδική απο gameplay και απο ποιότητα κατασκευής

Ναι αλλα δεν καταλαβαινεις οτι ετσι αν πρατουν ολοι οι οπαδοι των κονσολων ειναι και η αιτια να δημιουργουνται στα αντιστοιχα topics τα VS θεματα?? Για μενα προσωπικα το παιχνιδι απο την αρχη ηταν παιχνιδι του 7 πραγμα που δεν ειναι κακο σαν πρωτη προσπαθεια ενος Studio και σιγουρα αν πατησει καλα στην αγορα,πιστευω θα τα παει καλυτερο στο επομενο αν τελικα βγαλει. Ειναι αληθεια οτι υπηρχε αρκετο Hype για το The Order για 2 λογους.

1)γιατι οι δυο μεγαλες κονσολες δεν εχουν ακομα προσφερει κατι το πραγματικα Next gen απο πλευρας New Ip τιτλων να δειξουν τις πραγματικες τους δυνατοτητες και να δικαιωσουν τους αγοραστες για την επιλογη τους.

2)Πολλα προβληματα με το καλημερα στο Hardware των κονσολων απο τα πρωτα παιχνιδια που βγηκαν που δημιουργουν πολλα ερωτηματικα για την διαρκεια ζωης τους.

Και ενα τετοιο παραδειγμα ειναι αν διαβασεις τα σχολια απο μεγαλα Site οπως το Gamespot και Ign. Ειδικα στο Ign εχουν ξεπερασει τα 15000σχολια,δειγμα του ποσο μεγαλο ενδιαφερον υπηρχε και υπαρχει για το παιχνιδι. Και σε αρκετα σχολια εγω παρακατω αυτο διαβαζα οτι και οι δυο μεριες ειναι απογοητευμενες απο τις μεχρι τωρα κυκλοφοριες παιχνιδιων.

Μου αρεσει που μερικοι πιανεται το ryse ενα παιχνιδι που ηταν launch πριν σχεδον 2 χρονια... με το order το οποιο βγηκε τωρα το διαφημιζουν εδω και 2 χρονια και τελικα βγηκε οπως βγηκε... Παμε παλι knack το θυμαται κανεις? driveclub meh και τωρα order τι προσφερει αληθεια αυτη η κονσολα?

Καλα οχι οτι και στην αλλη κονσολα μας πεφτει το σαγονι απο τα νεα Ips εκτως του Sunset ...

Δημοσ.

Για αυτο δεν φταιει κανενας αλλος παρα μονο εσυ.Το παιχνιδι φαινοταν εδω και μηνες τι ακριβως θα ειναι.Για ποιο λογο υπηρχε αυτο το Hype δεν μπορω να καταλαβω.Μου κανει τρομερη εντυπωση που απογοητευεστε.

μεγάλε εγώ δεν πίστεψα ποτέ στο theorder, ποτέ δεν το υποστήριξα. και όταν αρχίζει και γίνεται ντόρος πριν βγει ενα παιχνίδι, τότε είναι που βρωμάει η κατάσταση.

εμένα μου τη δίνει που η κονσόλα έχει τόσο διάστημα στην αγορά και ένα Παιχνίδι νεο δεν έχει βγάλει.

μονο διαφημισεις προεκλογικά ξέρουν να παίζουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οχι οτι και στην αλλη κονσολα μας πεφτει το σαγονι απο τα νεα Ips εκτως του Sunset ...

ναι δεν λεω αλλα ανετα μπορεις να διασκεδασεις με sunset, horizon, halo και dead rising.....

Δημοσ.

ναι δεν λεω αλλα ανετα μπορεις να διασκεδασεις με sunset, horizon, halo και dead rising.....

Εαν βγαλεις απεξω το Sunset σαν νεο και πρωτοτυπο Ip για τα αλλα που αναφερεις τα παιζω που λεει ο λογος και στο Xbox1 ή 360(χωρις πλακα ακομα εχω στο Xbox το πρωτο Forza που τα σπαει :D). Το οτι η Sony ως τωρα εχει κανει πατατες ισχυει,βεβαια το Ps4 ειναι το μονο πραγμα που πλεον της δινει σημαντικα κερδη και πλεον απο οτι φενεται θα ριξει το βαρος σε αυτο.

Εγω τα φοβομουν αυτα πριν βγει το ps4 γιαυτο και δεν βιαστηκα να αγορασω την κονσολα και το ειπα και σε πολλους τοτε να μην βιαστουν να την αγορασουν γιατι δεν θα δουν τα παιχνιδια που νομιζουν(βεβαια δεν ειχα ιδεα οτι θα εχουμε αυτο το θεατρο με τις αναλυσεις σε καθε παιχνιδι)

Για το Bloodborne παλι δεν το φοβαμαι καθως η εταιρια που ειναι απο πισω ξερει τι κανει και εχει και εμπειρια απο το Ps3.

Βεβαια και παλι ψιλο στεναχωρηθηκα για το The order πιο πολυ γιατι ηθελα να δω κατι το διαφορετικο γιατι ως τωρα απο την Next gen γενια του gaming εχω ψιλοαπογοητευθει.Ειδικα το 2014 ηταν πολυ κακη χρονια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...