Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Spartan το μισο απο αυτο που μου εδωσε το LoU συνολικα  σαν game να μου δωσει και το The Order, εκει θα ειμαι very happy. 

Εξαιρετικα δυσκολο, δεν το βαζω σαν πηχη, γιατι μετα το LoU το χαος πραγματικα..Επειδη μιλαμε για exclusive τιτλο.

*Καπου πιο πανω ειχα διαβασει και συμφωνω απολυτα οτι προκειται για τιτλο οπου πραγματικα θα χαρεις γραφικα/ατμοσφαιρα/ Βικτωριανη εποχ, μουσικη, cinematic exp κτλ, και φυσικα ολοι θα παιζουν με το photo mode και με ωραια gif-ακια, θαυμαζοντας το game. Μαζι τους και εγω.

Αν ισχυει ομως οτι και με χαλαρο average gameplay δεν ξεπερνα τις 5 με 6 ωρες θα βγουμε και θα παραδεχτουμε οτι πηραμε ενα Ryse (συγκρινοντας διαρκεια μονο) που κοροιδευαμε αρκετοι απο εμας που το τερματισαμε με μια πραγματικα ''ελαφρια'' καθισια μας?

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενα νουμερο ειδα πριν και το εδωσα δεν ξερω ποσο κραταει ακριβως  αλλα ολοι αναφερουν οτι ειναι μικρο, ουτε τι εμπειρια ειναι ουτε ποσο καλο ειναι γενικα, εγω μιλησα για αντικειμενικα κριτηρια ενα απο τα οποια ειναι η διαρκεια. Αλλο πραγμα ειναι το speedrun εκει προσπαθεις να break the game οσο πιο γρηγορα αφου το εχεις τερματισει μια φορα τουλαχιστον απορω τι το αναφερεις ασχετο με το θεμα..

Μπορει να ειναι παιχνιδαρα και να εχει ολα τα αλλα max στην διαρκεια ομως θα χασει ποντους ακομα και απο το ps magazine αν θελουν να ειναι αντικειμενικοι και ισχυουν τα νουμερα..

Δημοσ.

Και θα σου πω πάλι, εσύ κολλας στις 5 ώρες, και όχι στις 14 που λέει ο άλλος δηλαδη το άλλο extreme. Τι γίνεται στην περίπτωση που δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο αλλα είναι κάπου στην μέση, αλλάζει η εμπειρία καθόλου; Τέσπα, τέρμα ανούσια συζήτηση, literally χάσιμο χρόνου. Θα το παίξω και θα δώσω εντυπώσεις αφού το τερματίσω.

Αν ισχυει ομως οτι και με χαλαρο average gameplay δεν ξεπερνα τις 5 με 6 ωρες θα βγουμε και θα παραδεχτουμε οτι πηραμε ενα Ryse (συγκρινοντας διαρκεια μονο) που κοροιδευαμε αρκετοι απο εμας που το τερματισαμε με μια πραγματικα ''ελαφρια'' καθισια μας?

Εγώ δεν ξέρω καν την πραγματική του διάρκεια μιας και το παράτησα στην μέση, πρέπει να προσπαθήσουν για να είναι τόσο κακό. Ελπίζω να μην είναι.

Δημοσ.

Μα τώρα κοροιδευομαστε; Το Ryse που είχε γραφικαρες και αυτό,κατακρεουργηθηκε στα reviews επειδή έκανες ολη την ώρα το ιδιο πράγμα συν τα qte.Μιλαγαν όλοι για ένα μικρό παιχνίδι που στην τελική είχε multiplayer ώστε να ασχοληθείς περισσότερο.Εδω μιλάμε για επαναληψη της ιστορίας μόνο που έχουμε ολόκληρα κεφάλαια με qte και καθόλου online και μας λέτε οτι είμαστε τρολς που τα αναφέρουμε;

Edit:Το τερμάτισε φίλος και ετοιμάζει το review. 7-9 ωρες λέει.

• Like 5
Δημοσ.

Ηταν πολυ κακο το Ryse συνολικα σαν game. (γνωμη μου)Eγω συγκρινα μονο την διαρκεια αναμεσα στα δυο games. Κατα τα αλλα συμφωνω με τον Spartran δεν παιζει απλα να ειναι τοσο κακο το The Order. Πρεπει να προσπαθησεις πολυ για να  καταφερεις κατι αναλογο. Δεν παω να ανοιξω τους ασκους του Αιολου με το Ryse παλι. Τι διαβαζαν τοτε τα ματακια μου, στο section του one και απο τις δυο ''αντιπαλες'' μεριες....

Αν ειναι 7-9 ωρες θα ειναι μια χαρα. Γιατι εμενα μου αρεσει να ψαχνω τα παντα σε οτι game παιζω. Και αυτο εχει και κατι σαν investigation φασεις μεσα στο gameplay του.

Δημοσ.

Για μένα είναι πολλά τα 50-60ε για παιχνίδι 6-7 ωρών(αν είναι τόσο) και θα πάει για ενοικίαση.Αν θέλουν υποστήριξη οι εταιρείες παιχνιδιών ασ φτιάχνουν πραγματικά παιχνίδια και όχι ντέμο (που λέει ο λόγος).Αν βέβαια το βρω σε καμιά προσφορά τότε θα το αγοράσω μόνο και μόνο για να το εχω στη συλλογή σαν αποκλειστικό.

Δημοσ.

Εννοείται οτι είναι πολλά.Δε θα κάτσουμε να συζητάμε τα αυτονόητα.Να σκάσεις 60αρι για παιχνίδι που θα ασχολησαι καιρό να το δεχτώ. Να σκάσεις 60 για παιχνίδι που το τερματιζεις την ιδια μέρα πάει πολύ. Λογικά θα το ταραξουν στα dlc's.Αν φάει πολύ κράξιμο μπορεί να τα δώσουν και τσάμπα.

Δημοσ.

Ναι Νίκο.

ΥΓ.6.5 απο ign και απο ενα αλλο που λέγεται trusted reviews (δε ξέρω καν αν είναι γνωστό) πήρε 6.

Ν4G εδωσε 7.5

Gamesradar 2.5 αστερια απο τα 5.

Δημοσ.
8.2 από Gametrailers.

Κλασσικα all over the place reviews, και φαινόταν από μακριά αυτό. Δεν είναι παιχνίδι για όλους και καλύτερα θα είναι να το ενοικιάσετε όσοι δεν είστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει.

Πάντως τα review δεν τα λένε όλα, παράδειγμα θα δώσω το review του IGN, το GOTY μου εμενα για το 2014, Alien Isolation του δώσανε 5.9, που είναι πιο κάτω από το The Order και δεν πιστεύω να είναι καλύτερο το ΤΟ1886 για εμενα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Ναι το παιχνίδι μεχρι στιγμής έχει 67 στο metacritic και το μόνο που εκθειαζουν είναι τα γραφικά του.Ειναι το Ryse του PS4 οπότε πάει για νοικιασμα.

Δημοσ.

Ναι το παιχνίδι μεχρι στιγμής έχει 67 στο metacritic και το μόνο που εκθειαζουν είναι τα γραφικά του.Ειναι το Ryse του PS4 οπότε πάει για νοικιασμα.

65 τωρα μετα απο 10 reviews -> http://www.metacritic.com/game/playstation-4/the-order-1886

Λογικα κανενα 60αρι θα βγαλει μολις φτασουμε τα 60-70 review.

Δημοσ.

Και εγω οταν παρω ps4 για το Bloodborne παιζει να ριξω ενα νοικιασμα απλα γιατι μου αρεσει η εποχη που διαδραματιζεται, προσδοκιες δεν εχω καθολου βεβαια.. Παμε γερα για Bloodborne τωρα αυτο δεν θα απογοητευσει ειναι σταθερη εγγυηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...