Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εσείς που κάθεστε και αναλύετε την διάρκεια μέχρι αηδίας, ελπίζω να σας παρατήσουν γκόμενες για τον ίδιο λόγο ;)

"Sorry μωρό, εγώ πάω με άντρες που κρατάνε πάνω από μιση ώρα"

"Μα έχω replayability! Δες τι μπορώ να κάνω!"  :-D

Έλεος πια με αυτό το θέμα.

• Like 3
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποιος εχει σκοπο να το ευχαριστηθει, θα το ευχαριστηθει το game και 3 ωρες να ειναι. Εγω αυτο καταλαβαινω απο αυτα που διαβαζω απο μελη εδω αλλα και σε ξενα φορουμ.

Δεν ειναι κακο αυτο φυσικα. Οτι γουσταρει ο καθενας κανει. Οσο αφορα την υπαρχουσα συζητηση, καλο ειναι να γινεται, για να κραταμε ακριβως το μικροτερο καλαθι. Οσο περισσοτερο hype, τοση μεγαλυτερη η απογοητευση πλεον. Δεν το θαβουμε, αλλα ουτε το αποθεωνουμε. Μια γκρι σταση πρεπει να κραταμε θεωρω.

Η διαρκεια του απασχολει πολλους guys, δεν ειναι κακο να υπαρχει και η ενημερωση απο ''ξενους'' απο εμας ανθρωπους για να εχουμε και μια τριτη γνωμη πριν κανουμε το φαουλ και παμε σε οποιαδηποτε λαθος για εμας αγορα. 

Δεν μπορουμε απλα να εκβαθυνουμε οσοι δεν το εχουμε παιξει φυσικα αλλα καποια πραγματα ομως, εμπειρικα και μονο βρωμανε απο μακρια, πως να το κανουμε.. Και δεν αναφερομαι απαραιτητα στο συγκεκριμενο game.

Δημοσ.

Μα ρε παίδες, εκ των πραγμάτων ενα game 6 ωρών που κάνει 60e ή 50 αν θέλετε, ΔΕΝ αξίζει. στην τελική πας το νοικιάζεις 2.5e και το τερματίζεις σε μια μέρα, μία μέρα!!!! Αντικειμενικά. Εκτός αν υπάρχουν λεφτά για πέταμα

• Like 2
Δημοσ.

Εσείς που κάθεστε και αναλύετε την διάρκεια μέχρι αηδίας

Δεν αναλύουν τιποτα απλως λένε πως το να δώσεις 60-65 ευρώ για ενα παιχνίδι 5 ωρών εκ των οποιων οι μισες ειναι cut scenes ειναι κοροιδια και αντικειμενικά έτσι είναι. Το να δώσεις 60 ευρώ για ένα παιχνίδι που θα ασχοληθεις 5-10 ώρες και θα το παρατησεις μετά ειναι λεφτά για πέταμα, καλυτερα να το νοικιάσεις για μια μέρα με κάτω απο 5 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Οποιος εχει σκοπο να το ευχαριστηθει, θα το ευχαριστηθει το game και 3 ωρες να ειναι.

Συμφωνώ, αρκει να το πουλάγανε 20ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
Ωραία, τότε το Dragon Age inquisition που μπορεί να σου πάρει το πρώτο playthrough 150-200 ώρες να το πουλάνε 130-150 ευρώ. Πως σου φαίνεται αυτό; Τα ίδια δεν πληρώνεις για το Inquisition και το The Witcher 3 (μιλάω για multiplatform για μην θιχτούν τα φανμποι), άμα δεν κρατάει το TW3 όσο το Inquisition δεν θα αξίζει 60$;

Άμα πιστεύεις ότι δεν αξίζει δεν το αγοράζεις. Τι έρχεσαι να μας το πεις δεν καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει το playtime με την τιμή;

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία, τότε το Dragon Age inquisition που μπορεί να σου πάρει το πρώτο playthrough 150-200 ώρες να το πουλάνε 130-150 ευρώ. Πως σου φαίνεται αυτό; Τα ίδια δεν πληρώνεις για το Inquisition και το The Witcher 3 (μιλάω για multiplatform για μην θιχτούν τα φανμποι), άμα δεν κρατάει το TW3 όσο το Inquisition δεν θα αξίζει 60$;

Άμα πιστεύεις ότι δεν αξίζει δεν το αγοράζεις. Τι έρχεσαι να μας το πεις δεν καταλαβαίνω. Τι σχέση έχει το playtime με την τιμή;

It's called Value of Money

Δημοσ.

10959690_1089876611038319_35541378921592

lol

το dragon age inquisition μια χαρά τιμη έχει (στο pc βρισκεται με 36 ευρώ) το Order έπρεπε να κάνει 10-15 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

It's called Value of Money

Και με την ίδια λογική που λες εσύ value of money σου λέω το αντίθετο, παιχνίδια που κρατάνε 200 ώρες πρέπει να κάνουν πάνω από 60; Αυτό δεν λέγεται value of money, αυτό είναι budget gaming logic. 

Edit: Πάντως καταφέρατε το θέμα να το κάνετε χειρότερο από 4chan, που είναι ένα achievement από μονο του, εύγε!
  • Like 1
Δημοσ.

Και με την ίδια λογική που λες εσύ value of money σου λέω το αντίθετο, παιχνίδια που κρατάνε 200 ώρες πρέπει να κάνουν πάνω από 60; Αυτό δεν λέγεται value of money, αυτό είναι budget gaming logic. 

Edit: Πάντως καταφέρατε το θέμα να το κάνετε χειρότερο από 4chan, που είναι ένα achievement από μονο του, εύγε!

Οχι γιατι τοτε χανει το "value" αν κοστιζει αναλογα με τη διαρκεια του. Budget gaming δεν ειναι να μη θελεις να δωσεις 60+ε για 5-6 ωρες gameplay μαλλον φυσιολογικο θα το ελεγα με τα δικα μου στανταρ και δικαιολογημενα γινεται θεμα.

Δημοσ.

Ενω παει να βγει μια ακρη για να γινει και μια καλη συζητηση μου φαινεται οτι πατε/παμε ολοι μας να περασουμε τις αποψεις μας ως ''το απολυτο''

Απλα δεν γινεται κατι τετοιο. Vfm λεει ο ενας για την διαρκεια, εγω θα πω value for your own money and mood etc.

Και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν αξιζει για ενα game (οχι απαραιτητα για το The Order) full price αν δεν μου δωσει πολλες ωρες gameplay και replayability. Οταν δεν μου τα δινει αυτα προσπαθω με ποικιλους και διαφορους τροπους να αποφυγω την αγορα, ειτε παιρνοντας το πιο μετα οταν πεσει η τιμη, το νοικιαζω αν επικρατει η βρωμα οτι ειναι τοσο μικρο με μηδαμινο replaybility ή στην τελικη secondary account με ενα 20αρι και το μοιραζομαι και με ενα φιλαρακι μισο μισο (αρα 10ρικο) για να μην κλαιω ουτε το 20αρι και κανω τα ρεστα σουβλακια να τα φαω το βραδυ. Και να ειναι 5 ωρες που λεει ο λογος στο διαολο να παει δηλαδη.. Θα το παιξουμε και δυο ατομα...

Σεβαστες ολες οι αποψεις, ο καθενας ζηταει καποια πραγματα απο τα games που αγοραζει. Αν καλυπεται με κατι, γιατι να του παμε εμεις κοντρα? 

Οπως λεμε και απο τα μερη μου.

Στον κωλο μας μπαινει?

• Like 3
Δημοσ.
Εγώ βάζω αξια στο παιχνίδι για την εμπειρία που αποκομίζω. Όχι τις ώρες, όχι τα γραφικά, όχι τον ήχο αλλα κάτι από όλα.

Άμα είναι 30 ώρες fetch quest (όπως το Inquisition) δεν μου λέει τίποτα. Το Inquisition το τερμάτισα αλλα δεύτερη φορα δεν θα το αγόραζα σύμφωνα με την εμπειρία που μου έδωσε. Και δεν πρόκειται να το ξανά ακουμπήσω, αλλα αυτή είναι η προσωπική εμπειρία που έχω από το παιχνίδι. Μπορεί κάποιος άλλος να το παίξει 6 φορες και να πιστεύει ότι αξίζει για τα λεφτά του.

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια με μικρή διάρκεια που θα πρότεινα περισσότερο από παιχνίδια με μεγάλη διάρκεια. Το ότι ένα παιχνίδι μπορεί να τερματίσει κάποιος σε συγκεκριμένο χρόνο δεν με ενδιαφέρει, το ποσο θα μου πάρει εμενα και τι εντυπώσεις θα μου αφήσει με ενδιαφέρει. 

Αλλα η συζήτηση στο internet δεν βρίσκεται καν στην διάρκεια, βρίσκεται στην εμμονη με τους gamers να ψάχνουν να βρούν να κράξουν κάτι για το The Order και το κάθε The Order που βγήκε ή θα βγει. Γιατί κόλλησαν όλοι στις 4-5 ώρες και όχι στις 10-12 που λένε αλλα άτομα;

Δημοσ.

Ρε παιδι μου εσενα μπορει να σου αρεσει να πας να φας ενα κομματάκι gourmet σε ενα πανακριβο εστιατοριο, ε δεν μπορεις να ερθεις να μου πεις οτι ειναι value επειδη σου αρεσε εσενα.. Υπαρχουν και καποια αντικειμενικα κριτηρια στο gaming απο τοτε που το θυμαμαι, οταν ενα παιχνιδι κραταει 5-6 ωρες και δεν εχει replayability ειναι αρνητικο θα το γραψεις στα αρνητικα, δεν παει να ειναι η καλυτερη ιστορια στον κοσμο η απολυτη εμπειρια κτλπ..

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδι μου εσενα μπορει να σου αρεσει να πας να φας ενα κομματάκι gourmet σε ενα πανακριβο εστιατοριο, ε δεν μπορεις να ερθεις να μου πεις οτι ειναι value επειδη σου αρεσε εσενα.. Υπαρχουν και καποια αντικειμενικα κριτηρια στο gaming απο τοτε που το θυμαμαι, οταν ενα παιχνιδι κραταει 5-6 ωρες και δεν εχει replayability ειναι αρνητικο θα το γραψεις στα αρνητικα, δεν παει να ειναι η καλυτερη ιστορια στον κοσμο η απολυτη εμπειρια κτλπ..

5-6 ώρες για ποιον όμως; Αρκετά άτομα αναφέρουν 8-14 ώρες. Θες να ψάξεις speedrun από τα αγαπημένα σου παιχνίδια; Θα αλλάξει την εμπειρία που σου έδωσε άμα σου πω πως τερματίζεται σε 55 λεπτά;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...