Socratis_g Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 το hate ειναι αποτέλεσμα του hype που δημιουργούνε οι αντιεπαγγελματίες. Οσο δημιουργούνε προσδοκιές στον κόσμο (βλεπε watch dogs, destiny, Ryse, κτλ) και μετά σκάνε οι φάβες και οι μετριότητες, Λογικότατο είναι να υπάρχει Hate και να έχεις απαιτήσεις αν προκειται να σκάσεις 60ευρα. έτσι... γιατί δε μιλάμε για 10-15 ευρώ. Και απο την αλλη έχεις παιχνίδια όπως το Shadow of Mordor, ούτε hype ούτε τίποτα και βγαίνει και τα σαρώνει όλα. και ψήφίζεται και GOTY σε πόσα site.... Τωρα αν το the order ειναι η εξαίρεση του κανόνα, αυριο βγαίνει, σε 2-3 μέρες θα έχουμε πλήρη εικονα για επιβεβαιώση. 1
spacecowboy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 εδώ διαβάζω πως κάποια chapters ειναι μονο cinematics κατι σαν το metal gear solid δηλαδη? lol dude 1
BigBOSS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 5 ώρες παιχνίδι.... lol ρε το ground zeroes εχει μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο, εχει πειραματισμο, το order ειναι ενα auto pilot mindless 3rd person shooter του 5 ώρου μαζι με τα cut scenes 1
spacecowboy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 δεν ξερω τι ειναι δεν το εχω παιξει (εσυ?) εχω γραψει και ποιο πισω οτι δεν περιμενω πολλα πραγματα απο το game σχεδον τιποτα δεν περιμενω αλλα η ενσταση που εγραψες πριν mate (κάποια chapters ειναι μονο cinematics) ειναι υποπτη (για να μην πω τιποτα χειροτερο) αν δηλωνεις mgs fan και σε ενοχλουν τα cinematics don't get me wrong και εγω ειμαι mgs fan...απλα σε βλεπω με 2 μετρα 2 σταθμα
Alex21121988 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Πολυ το υπερασπιζεσαι ρε συ BigBoss ενω ο κυριος Kojimas κοροιδεψε κοσμο. Και εγω μεγαλος φαν των mgs, οποτε θελεις μπορουμε να κανουμε ενα πολυ καλο διαλογο για τις παιχνιδαρες αυτες. Κλεινω την παρενθεση μου, τα εχουμε ξαναπει για το GZ. Oσες φορες και να παιξεις την ιδια πιστα με 8 χιλιαδες διαφορετικους τροπους σε μερα-νυχτα και διαφορετικα missions για καποιον που δεν τον ενδιαφερουν ολα αυτα το story του game ειναι 45λεπτα - 1ωρα ακομα και για τον rookie mgs player που δεν εχει καμια απολυτως επαφη με κανενα απο αυτα. Αν ο Kojima ηταν πιο ξεκαθαρος δεν θα ελεγα τιποτα. Ολοι ηξεραν οτι το game ηταν μια εισαγωγη για το phantom pain. Αν ηταν τιποτα 3 με 4 ωρες το Story, ακομα και αν οι 2 ηταν cutscenes δεν θα με πειραζε. Εδω ακομα δεν αρχιζεις, το τελειωνεις. Σαν teaser ηταν οτι ειδαμε. Ναι εχει πολλα να κανεις στην ιδια βαση με πολλους διαφορετικους τροπους. Αξιζε ολο αυτο στα 35 ευρω που εκανε τον πρωτο μηνα κυκλοφοριας του? Δεν με ενδιαφερει ποσο το πηρες εσυ ή ο καθενας, το κριτηριο ειναι οτι πληρωσε ο κοσμος μισο game και μισο game δεν πηρε. Και εγω του εχω αφιερωσει ωρες αλλα επειδη ειμαι μεγαλος φαν. Δεν θα το κραξω? Και βεβαια ναι. Αισχροκερδια λεγεται αυτο φιλε μου. Μπορει να μην φταιει ο ιδιος ο Kojima, μπορει η Konami να τον πιεσε να βγαλει αυτο το ''demo'' ουσιαστικα. Και το The Order μπορει αν το αρμεξω να του βγαλω 12 ωρες στο game. Πολυ πιθανο. Θα ερθει η ωρα του να το κρινουμε. 3
BigBOSS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Tα mgs έχουνε cut scenes και όχι ολοκληρα κεφαλαια να ειναι μονο cut scenes. Επισης μπορεις να τα κάνεις skip. Στο order οχι γιατι έτσι το παιχνίδι θα κρατήσει τις μισές απο τις πέντε ώρες . Πέρα απο αυτο τα mgs έχουνε απο τα καλυτερα lore ever και πολύ πειραματισμο στο gameplay, μπορεις να το παιξεις john rambo μπορεις και να περνάς αθόρυβα. Σε καθε metal gear βλέπουμε και κατι καινουργιο. Απο την αλλη το Order δεν εχει τιποτα απο αυτα και ειναι ακρως συντηριτικο παιχνίδι. Προβλέπω οι παιχτες να ασχολούνται περισσοτερο με το photo mode, εάν βάλουν, παρά με το παιχνίδι καθε αυτο γιατι δεν έχει τιποτα να προσφέρει.
neratzojuice Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ας μην τα συγκρίνουμε αυτά τα δύο παιχνίδια και πόσο μάλλον με το GZ. Όχι τίποτα άλλο, τα Metal Gear έχουν μια τεράστια ιστορία χρόνων οπου και έχει προσφέρει γενικότερα στο σύνολο. Σε αυτό που αποκαλούμε games. Συγκεκριμένα για το GZ θέλω να πω το εξής. Προφανώς και δεν αξίζει για κάποιον που απλά θα παίξει το story μόνο (και αυτό όχι όλο αλλά τέλος πάντων). Δεν μπορώ να πω οτι ο κύριος σκοπός του ηταν να πάρουμε μια γεύση απο το MGS5 ή να μας πάρουν τα φράγκα στεγνά και ξάστερα. Το δεύτερο σίγουρα, μπορεί και το πρώτο. Αυτό που μπορώ να πω όμως είναι οτι για κάποιους είχε αξία αυτή η κυκλοφορία και θα έπρεπε απλά να το σεβαστούν οι υπόλοιποι και οχι να πάνε να το αγοράσουν και να κλαίγονται μετά. Πόσο μάλλον στην εποχή που ζούμε και ξέρεις τι παίρνεις. Κάθε MGS fan ήξερε τι έπαιρνε. Είχε το "τυρί" και hype του αιώνα μέσα και μια χαρά έβγαλε πάνω απο 20ωρο. Οι υπόλοιποι απλά δε θα έπρεπε να το πληρώσουν. Προσωπικά αυτό θα έκανα για οποιοδήποτε άλλο franchise. Δε θα το έπαιρνα. Το βλέπω λίγο σα να κλαίγεσαι γιατι πήρες τη συλλεκτική ενος παιχνιδιού και να λες οτι σου χρεώσανε καπέλο 30 ευρώ στο παιχνίδι γιατι δε βρίσκεις καμία αξία (δε σε συγκινεί) το steelbook/φιγούρα/booklet κλπ Αυτά Ο,τι απάντηση και να εισπράξω παρακάτω για το GZ δε θα απαντήσω προς όφελος του thread. Καθώς και γιατι η άποψή μου είναι σταθερή στο συγκεκριμένο θέμα ύστερα απο τόσο καιρό.
hollow_83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Τα Cutscenes του order δεν γινονται skip γιατι πρακτικα ειναι Ingame που παιζει μονο του, σαν On rails ας πουμε και σε καποιες φασεις πεταει qte's.
Daemonos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ε τι λέμε τώρα? 5 ώρες παιχνίδι 60€ και 69 στο psn. πάνε καλά οι άνθρωποι? Εντάξει σοβαρά τώρα? στην ουσία έφτιαξαν μια ταινία animation και έβαλαν και ενα τυπικό gameplay μέσα. Heavy Rain και Beyond two Souls ΠΟΛΥ καλύτερα ήταν 2
BigBOSS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 και 10 ώρες να διαρκει ειναι πολλά τα 60 ευρώ πόσο μάλλον να ειναι παιχνίδι του πενταώρου. προσωπικά 50-60 ευρώ σπάνια πλέον δινω σε παιχνίδι και μονο οταν ξέρω οτι μαζι του θα ασχοληθώ πχ 100-200 ώρες, δηλαδή για πολύ καιρό. Για παιχνιδια που έχουνε εξαιρετικο replayability οπως total war, civilization, καποιο online shooter, καποιο mmorpg, τώρα το GTAV ή Witcher 3 ή κάποιο crpg. 1
hollow_83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Απαντησαν με την παραπανω εικόνα σε μια αναλογια που εκανε η Ready at Dawn με τη διαρκεια του παιχνιδιου συγκριτικα με μια ακριβη νοστιμη αλλα λιγη σε ποσοτητα μπριζολα 2
vag.patrick Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 εγω μαλλον σημερα θα το εχω...το βραδυ θα πω εμπειριες....ολα τα αλλα που γραφονται ειναι απλα τρολλαρισμα....δε βαρεθηκατε?Δηλαδη κανεις σας δε σκεφτηκε οτι ακομα δε βγηκε και θαβεται απο παντου?εγω κρατω μικρο καλαθι και εμπιστευομαι τον hollow....αλλα αν δεν παιξω δεν θα εχω αποψη...
Daemonos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 εγω μαλλον σημερα θα το εχω...το βραδυ θα πω εμπειριες....ολα τα αλλα που γραφονται ειναι απλα τρολλαρισμα....δε βαρεθηκατε?Δηλαδη κανεις σας δε σκεφτηκε οτι ακομα δε βγηκε και θαβεται απο παντου?εγω κρατω μικρο καλαθι και εμπιστευομαι τον hollow....αλλα αν δεν παιξω δεν θα εχω αποψη... Μα και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΛΩΝ των εποχών παιχνίδι να είναι... 5 ώρες είναι κοροϊδία. αυτό κράζουμε. όχι τα γραφικά η το gameplay.
gkalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 εγω μαλλον σημερα θα το εχω...το βραδυ θα πω εμπειριες....ολα τα αλλα που γραφονται ειναι απλα τρολλαρισμα....δε βαρεθηκατε?Δηλαδη κανεις σας δε σκεφτηκε οτι ακομα δε βγηκε και θαβεται απο παντου?εγω κρατω μικρο καλαθι και εμπιστευομαι τον hollow....αλλα αν δεν παιξω δεν θα εχω αποψη... Αρα εμπιστεύεσαι κάποιον που λέει οτι ακριβώς λένε όλοι που τους κατηγορείς για τρολαρισμα.Δε βγαίνουν οι πράξεις.Το μόνο σίγουρο είναι οτι έχουμε ενα παιχνίδι με εκπληκτικά γραφικά,με καποιες πίστες που είναι μονο cinematic με qte και πολύ μικρό χωρίς να έχει ούτε online ούτε τίποτα. Αυτά είναι γεγονότα και δεν πρόκειται περί τρολαρισματος.Αν σου αρέσει εσένα όταν το παίξεις τότε καλώς.Αυτο δεν αλλάζει ολα τα απο πανω που έγραψα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα