vag.patrick Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 οκ, εγω βασικα δε κανω παραπονο για το παιχνιδι....εγω ειμαι large τυπος .... γενικα δεν εχω απαιτησεις...Μονο να μην παιζουν με την νοημοσυνη μου....τωρα γενικοτερα απο τις μεγαλες εταιρειες δυσκολα περιμενω σοβαρα πραγματα....εχει καταντησει η κατασταση αηδια και δε παει αλλο....ΑΛΛΑ το ιδιο αηδια καταντησε και ο gamer που ειλικρινα δε ξερει τι θελει....Δε μιλαω για το παιχνιδι αυτο συγκεκριμενα αλλα γενικοτερα...2 μερες εμειναν...νοικιαστε το οσοι δε το προπαραγγειλατε και ειστε σε ενδοιασμο και τελειωσε....τοσο απλα....2.30€...την ημερα...
Spartan117 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παιδιά τα έχουμε πει, κανεις δεν σου λέει αγόρασε day one. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κανεις όταν έχουν βγει τόσα μισοτελειωμένα παιχνίδια τον τελευταίο καιρό. Άμα είσαι σε budget και δεν μπορείς ή δεν θέλεις να τα σκάσεις περίμενε λίγο, και οι τιμές πέφτουν και patch βγαίνουν και αλλα παιχνίδια πολύ πιθανό είναι να έχεις να παίξεις (το backlog μου στο steam είναι ένα δράμα από μονο του). Εμενα επειδή μου αρέσουν τα TPS και τα story driven παιχνίδια το αγόρασα, συν ότι τα προηγούμενα παιχνίδια της RaD τα ευχαριστήθηκα. Απλά άμα καίγεσαι να αγοράσεις παιχνίδι για το Ps4 αυτό τον καιρό και είσαι σε budget είναι προτιμότερο να νοικιάσεις το The Order άμα θες να το παίξεις και να αγοράσεις το Bloodborne. Το έχουμε ζαλίσει λίγο το θέμα, θα απέχω λίγο και θα γυρίσω αφού το τερματίσω με εντυπώσεις και ένα μικρό review. 3
kostiger Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Ξανα μανα σωστος. Αμα κατεβεις στις εκλογες, την ψηνω να γινω ετεροδημοτης Σπαρτης.
vag.patrick Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 εγω το περιμενω, ειναι σιγουρη αγορα και φυσικα θα γινει και gameplay walkthrough...σπαρτιατη μαζι σου παλικαρε...σε οτι λες....Μονο μην κατεβεις με την ΤΕΛΕΙΑ.. 1
metallica 13 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 ενας το παιξε εκατο ετυμηγοριες εχουμε!μπαινεις να δεις ενα νεο για το παιχνιδι που σε ενδιαφερει και εχεις τον καθε πονεμενο να λεει το μακρυ του και το κοντο του!
gkalas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δεν το έχει παίξει μόνο ένας. Το έχουν παίξει πολλοί και όλοι λένε οτι μέχρι και η κλανια τους έχει μεγαλύτερη διάρκεια.Δικαιωμα σας να το γουστάρετε με χίλια αλλά δε θα βγαίνει hater πλέον όποιος λέει κακό λόγο για παιχνίδι της Sony. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 οκ, εγω βασικα δε κανω παραπονο για το παιχνιδι....εγω ειμαι large τυπος .... γενικα δεν εχω απαιτησεις...Μονο να μην παιζουν με την νοημοσυνη μου....τωρα γενικοτερα απο τις μεγαλες εταιρειες δυσκολα περιμενω σοβαρα πραγματα....εχει καταντησει η κατασταση αηδια και δε παει αλλο....ΑΛΛΑ το ιδιο αηδια καταντησε και ο gamer που ειλικρινα δε ξερει τι θελει....Δε μιλαω για το παιχνιδι αυτο συγκεκριμενα αλλα γενικοτερα...2 μερες εμειναν...νοικιαστε το οσοι δε το προπαραγγειλατε και ειστε σε ενδοιασμο και τελειωσε....τοσο απλα....2.30€...την ημερα... Οποιος προλαβε προλαβε το Σαββατο απο τα Seven
metallica 13 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 απο δω μεσα ενας το χει παιξει..μολις το παιξεις κανε οποιο λογο θες!σιγα μην βγω και δικηγορος του order..απλα εδω το thread ειναι για ενημερωση και οχι να το παιζει ο καθενας εξυπνος χωρις να εχει ακουμπησει καν το παιχνιδι!
gkalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Ενημέρωσε αυτός που το έπαιξε οτι είναι αυτό που λένε όλοι. Επίσης εγώ το έπαιξα στην έκθεση και είπα οτι αν έχει ελάχιστη σχέση με το demo που έπαιξα πάμε για το φιάσκο της χρονιάς. Εναν που να το έπαιξε και να μην τόνισε τα αρνητικά που είδαμε όλοι δεν έχω δει.Το ξαναλέω μη τρελαινεστε.Αμα για κάποιον ενα παιχνίδι ειναι μονο γραφικά τότε θα βγάλει γούστα.Αμα θέλει και gameplay προφανώς θα πρέπει να το νοικιάσει πρώτα γιατί ουτε καναν επαναστατικό μηχανισμό έχει ούτε μεγάλο για να πει οτι πιασαν τόπο τα 50 του ευρώ ειναι.Θα το νοικιάσω μεθαύριο και θα μπω μέσα να βγάλω όλο μου το μίσος για τη Sony
Vole Maulder Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω αυτή τη στιγμή στο νήμα είναι αυτό http://reviewsogihp.tumblr.com/ 5
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ το μόνο που έχω να προσθέσω αυτή τη στιγμή στο νήμα είναι αυτό http://reviewsogihp.tumblr.com/ α χαχααχχαχα.
Alex21121988 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 χαχαχαχα καλο. Patience λοιπον. Οταν το παρουμε και εμεις στα χερακια μας με αγορα ή ενοικιαση τεσπα, θα πουμε την γνωμη μας για το game. Mεχρι τοτε μπορουμε να συνεχισουμε την γενικη συζητηση μας γυρω απο ενα game που ΔΕΝ εχουμε παιξει ακομα. Ουτε εμενα μου αρεσουν αυτα που διαβαζω ή εχω δει για το game, εχω απογοητευτει και πιστευω/εχω την αισθηση οτι πιθανον δεν θα με ευχαριστησει το The Order αλλα θα το τελειωσω πρωτα, και μετα θα πω την γνωμη μου χωρις φοβο και παθος. 1
vagos1983 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ακομα δεν εχει βγει καλα καλα το παιχνιδι εχει φαει τοσο hate οσο δεν παει...ας δουμε κ τιποτα reviews και γενικοτερα οσοι το παιξουν να μας πουν εντυπωσεις.γιατι παιχνιδι που δεν εχεις παιξει κ εχεις αποψη τοτε λεγεσαι επιστημονας....υπαρχει και η ενοικιαση.παντως η RaD εκανε τεραστιο αλμα απο το psp και χωρις να ειναι κανενα τεραστιο στουντιο και οχι ιδιαιτερες περγαμηνες μετο the order οπτικοακουστικα,art direction κτλ απο οτι εχουμε δει μεχρι στιγμης βουλωνει πολλα στοματα σε μεγαλυτερες εταιριες.αυτο σαν πρωτη εντυπωση πρεπει να το παραδεχτουμε.η σονυ ειχε δηλωσει αμα πανε καλα οι πωλησεις θα εξετασει την εξαγορα του στουντιο κ θα γινει first party.
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 ακομα δεν εχει βγει καλα καλα το παιχνιδι εχει φαει τοσο hate οσο δεν παει...ας δουμε κ τιποτα reviews και γενικοτερα οσοι το παιξουν να μας πουν εντυπωσεις.γιατι παιχνιδι που δεν εχεις παιξει κ εχεις αποψη τοτε λεγεσαι επιστημονας....υπαρχει και η ενοικιαση. παντως η RaD εκανε τεραστιο αλμα απο το psp και χωρις να ειναι κανενα τεραστιο στουντιο και οχι ιδιαιτερες περγαμηνες με το the order οπτικοακουστικα,art direction κτλ απο οτι εχουμε δει μεχρι στιγμης βουλωνει πολλα στοματα σε μεγαλυτερες εταιριες. αυτο σαν πρωτη εντυπωση πρεπει να το παραδεχτουμε. η σονυ ειχε δηλωσει αμα πανε καλα οι πωλησεις θα εξετασει την εξαγορα του στουντιο κ θα γινει first party. Ειμαστε στο 2015 ομως Vago και στην γενια του Ps4.Συγνωμη αλλα τετοια πραγματα επρεπε να ειναι δεδομενα. Επισης το πολλα αλλα studio που γραφεις ειναι πολυ γενικο και δεν εχει να λεει κατι ειδικα μιας και μιλαμε για παιχνιδι του ειδους του. Επισης μην ξεχνας οτι αν και οπτικα το The order κερδιζει τις εντυπωσεις,παρολα αυτα αν ισχυει αυτο περι μικρης διαρκειας Campaign κατω απο 8ωρες τελος παντων,και μιας και δεν εχει και Multiplayer ή Co op ή κατι. Οσο για τα περι Sony ε λογικο και αναμενομενο με τοσα χρεη που εχει η εταιρια . Απλα το The Order εκμεταλλευεται καθαρα την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο που δεν υπαρχει κατι αλλο αξιολογο στο Playstation και ισως γιαυτο το λογο και το Bloodborne θα βγει τελικα τον Μαρτιο.
BigBOSS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 παντως η RaD εκανε τεραστιο αλμα απο το psp και χωρις να ειναι κανενα τεραστιο στουντιο και οχι ιδιαιτερες περγαμηνες με το the order οπτικοακουστικα,art direction κτλ απο οτι εχουμε δει μεχρι στιγμης βουλωνει πολλα στοματα σε μεγαλυτερες εταιριες. αυτο σαν πρωτη εντυπωση πρεπει να το παραδεχτουμε τι να τα κάνεις ολα αυτά οταν οι υπολοιποι τομεις του παιχνιδιού ειναι για τα μπάζα; εδώ διαβάζω πως κάποια chapters ειναι μονο cinematics
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα