Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το site αναφερεται σε μεσους ορους, οχι σε ακροτητες. Και μενα το dragon age μου πηρε 200 ωρες. Δε σημαινει οτι ειμαι ο κανονας ή οτι ο δικος μου χρονος ακυρωνει την λογικη ενως ολοκληρου site.

• Like 4
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε θα παρουμε median/mode η οτι αλλο θες οχι average για να βγαλουμε τα extreme values εφοσον υπαρχουν, δεν ειναι εκει το προβλημα.. :P

Εκεί το πάω :P

Με ένα άτομο από εδώ μέσα (που, βέβαια, είναι πιο αξιόπιστος για εμάς, λόγω familiarity), και 2-3 άτομα στο GAF δε βγαίνουν συμπεράσματα.

Το site που πόσταρε ο hollow πιο πάνω είναι ίσως η καλύτερη πηγή που μπορούμε να έχουμε γι' αυτό που ψάχνουμε. 

Κατά τ' άλλα, άμα γουστάρεις με κάτι μπράβο σου, άμα όχι δεν πειράζει, δε φτιάχνονται (δε θα έπρεπε μάλλον να φτιάχνονται, επειδή η Ubi σίγουρα έχει άλλη άποψη :P ) τα πάντα για να αρέσουν σε όλους. Αυτό αξίζει να το θυμόμαστε προτού αρχίσουν οι αφορισμοί και οι χαρακτηρισμοί (δεν πάει σε εσένα προσωπικά αυτό, γενικά το λέω). 

• Like 2
Δημοσ.

Το site αναφερεται σε μεσους ορους, οχι σε ακροτητες. Και μενα το dragon age μου πηρε 200 ωρες. Δε σημαινει οτι ειμαι ο κανονας.

Δεν είναι θέμα ακρότητας, δεν κάθομαι να ξοδεύω ώρες επί ωρών για side quests και side missions εκτός και αν παίζω δεύτερη φορά. Συνήθως το πάω πολύ γραμμικά την πρώτη φορά που παίζω τέτοια παιχνίδια και αν και είμαι άνθρωπος που κάθεται να τσεκάρει το περιβάλλον και το artwork γενικά κινούμαι αρκετά γρήγορα στα περισσότερα παιχνίδια.

Ε, βάση αυτών σου λέω ότι είναι λάθος. Ούτε καν κατά προσέγγιση οι ώρες που γράφει δεν είναι πραγματικότητα. Αυτά τα παιχνίδια που ανέφερα ήταν επίσης ένα παράδειγμα. Εχω δει πολλά ακόμα που είναι εντελώς λάθος.  

Δημοσ.

Το site αναφερεται σε μεσους ορους, οχι σε ακροτητες. Και μενα το dragon age μου πηρε 200 ωρες. Δε σημαινει οτι ειμαι ο κανονας ή οτι ο δικος μου χρονος ακυρωνει την λογικη ενως ολοκληρου site.

Και τη δική σου περίπτωση όμως τη συμπεριλαμβάνει το σάιτ, επειδή έχει υποκατηγορίες για στιλ παιξίματος. Οπότε κοιτώντας, για παράδειγμα, το main+extras @ leisure μπορείς να πάρεις μια καλή ιδέα για το πόσο μπορεί να σου πάρει εσένα ή εμένα. 

Δημοσ.

Πραγματικα το Howlongtobeat.com, ειναι ενα πολυ καλο εργαλειο, για οποιο ενδιαφερομενο. Εγω βεβαια ποτε δεν ειμαι στο Μ.Ο αφου παιζω με το ραχατι μου. Καταλαβαινω ομως ακριβως που πηγαινει το πραγμα οταν το συμβουλευομαι..

Δημοσ.

Ισχυει Vole, απλα ηθελα να πω οτι οι ατομικες και προσωπικες ακροτητες (αν υπαρχουν) δεν μπορουν να θεωρηθουν κανονας.

Και για το Shinzi το completionist ειναι στις 177 ωρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως για πρώτο παιχνίδι σε κονσόλα η RaD έδωσε πόνο στον τεχνικό τομέα. In-game:

6DZs3sp.jpg

13dKgiB.jpg

32RSIF3.jpg

Η καλύτερη χρήση material based shading που έχω δει σε real time rendering μέχρι στιγμής.

Edit: Το pre-load άρχισε σε εμενα. Τελικά αύριο στις 12 ξεκλειδώνει. http://abload.de/img/20150218202944mwumr.jpg

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 9
Δημοσ.

επιβαιώθηκαν τα previews που μιλαγαν περι πατάτας ολκής B)

και πολλοί εδώ μέσα που έλεγαν για το Ryse του ps4.

θα έχει πλάκα να δούμε το eurogamer με φιλοσοφικά άρθρα να προσπαθει να δειξει ποσο παιχνιδάρα ειναι το order :-D

Δημοσ.

Τιτανομάχε, το έπαιξες το Order;  :whistle:

Don't bother. Έχει μαζέψει όλα τα fan-αγοράκια αυτό το thread :-D

Παίδες συμβουλή, ξοδέψτε περισσότερο χρόνο για τα παιχνίδια που σας αρέσουν, στις πλατφόρμες που παίζετε και μην ιδρώνετε και γράφετε κατεβατά για παιχνίδια που δεν θα παίξετε ποτε σε πλατφόρμα που δεν πρόκεται να αγοράσετε ποτε.

Been there, done that. Έχω χρονια εμπερίας με fanboy από τα παλιά forum του gametrailers που το general gaming section ήταν αυτό το πράμα που συμβαίνει εδώ τις τελευταίες 3-4 σελίδες αλλα σε όλα τα thread και όλες τις σελίδες με χιλιάδες χρηστες. Ότι κάνετε δεν οδηγεί πουθενά.

Just_Saiyan.jpg

Δημοσ.

εγω το μονο κακο που βρισκω σε ολους τους dev/studio's/publishers ειναι το κωλο marketing του κερατα που υποσχεται φυκια για μεταξωτες κορδελες και παιρνεις το τελικο προϊον (σε σχεση με αυτο που διαφημισαν) σαν ταινια τρομου στο bollywood...Παρολα αυτα θα δουμε πως θα μας παει την Παρασκευη (αν οχι αυριο) που ερχεται...

• Like 1
Δημοσ.

εγω το μονο κακο που βρισκω σε ολους τους dev/studio's/publishers ειναι το κωλο marketing του κερατα που υποσχεται φυκια για μεταξωτες κορδελες και παιρνεις το τελικο προϊον (σε σχεση με αυτο που διαφημισαν) σαν ταινια τρομου στο bollywood...Παρολα αυτα θα δουμε πως θα μας παει την Παρασκευη (αν οχι αυριο) που ερχεται...

Αυτό πιστεύω είναι περισσότερο για το τι περίμενε ο καθένας και όχι το τι δείξανε, και εγώ τα ίδια πράματα είδα και ήξερα ακριβώς πως θα είναι το παιχνίδι σε στυλ και ύφος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...