Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καμια σχεση

Το ground zeroes ειναι ενα παιχνιδι που μπορεις να παιξεις δεκαδες ωρες αν εισαι φαν και ξερεις τι κανεις.

Αυτο φοβόμουνα!

Καλά όσο για το "αν είσαι φαν" χαιρω πολύ για όλα τα παιχνίδια ισχύει αυτό.

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καμια σχεση

Το ground zeroes ειναι ενα παιχνιδι που μπορεις να παιξεις δεκαδες ωρες αν εισαι φαν και ξερεις τι κανεις.

Σκληρο χτυπημα κατω απο τη μεση για το the order.. :P

Δημοσ.

Αυτο φοβόμουνα!

Καλά όσο για το "αν είσαι φαν" χαιρω πολύ για όλα τα παιχνίδια ισχύει αυτό.

Φυσικα και δεν ισχυει για ολα τα παιχνιδια.Το ground zeroes ειναι ετσι φτιαγμενο για να μπορεις να  ασχοληθεις μαζι του  χωρις να καταλαβεις πως περναει η ωρα και ολα αυτα σε μια μονο βαση.Αντιθετα σε παιχνιδια σαν το the order δεν μπορεις να παιξεις παρα μονο με ενα τροπο 

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικα και δεν ισχυει για ολα τα παιχνιδια.Το ground zeroes ειναι ετσι φτιαγμενο για να μπορεις να ασχοληθεις μαζι του χωρις να καταλαβεις πως περναει η ωρα και ολα αυτα σε μια μονο βαση.Αντιθετα σε παιχνιδια σαν το the order δεν μπορεις να παιξεις παρα μονο με ενα τροπο

Φυσικα και αναφέρεσαι σε υποκειμενικα κριτήρια και αυτό που λες δεν ισχύει γιατί κάποιος μπορεί να σου πει το ίδιο για το the order. Όπως και να χει το ground zeroes είχε τραγική διάρκεια, όχι δεν είμαι φαν, ας ελπίσουμε να μην κινείται στα ίδια πλαίσια και αυτή του the order.

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ...

Δε μπορώωωω!! θα το βλέπω κάθε μέρα να μου φτιάχνει τη μέρα!!!

Δες και αυτό που έχει φτιάξει ο Spartan για την Gtx970 να πεθάνεις.Ειναι με τους ίδιους τύπους και έχει γίνει χαμός παγκοσμίως με το βίντεο.
Δημοσ.

Φυσικα και αναφέρεσαι σε υποκειμενικα κριτήρια και αυτό που λες δεν ισχύει γιατί κάποιος μπορεί να σου πει το ίδιο για το the order. Όπως και να χει το ground zeroes είχε τραγική διάρκεια, όχι δεν είμαι φαν, ας ελπίσουμε να μην κινείται στα ίδια πλαίσια και η διάρκεια του the order.

Το ground zeroes μπορεις να το παιξεις οπως εσυ θελεις(stealth,shooter,no guns,cqc only κτλ κτλ).Ποιες ειναι οι διαφορετικες επιλογες που εχεις στο the order?Μονο ενας τροπος υπαρχει να το παιξεις δηλαδη σαν third person shooter.Αυτο ειναι γεγονος και καθολου υποκειμενικο.

Δημοσ.

Καλο το βιντεακι. Το τραβηξε λιγο παραπανω βεβαια.Τι μουσουδι παντως θεε μου. Να πας για ουζο με αυτον και τον Αντρεα τον ανεργο. Ολα τα λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το ground zeroes μπορεις να το παιξεις οπως εσυ θελεις(stealth,shooter,no guns,cqc only κτλ κτλ).Ποιες ειναι οι διαφορετικες επιλογες που εχεις στο the order?Μονο ενας τροπος υπαρχει να το παιξεις δηλαδη σαν third person shooter.Αυτο ειναι γεγονος και καθολου υποκειμενικο.

Που μωρέ στο ground zeroes όλα αυτά; που μέχρι να αποφασίσεις τι στυλ παιχνιδιού θα παιξεις έχει τελειώσει; Να μου το έλεγες αυτό για το dishonored να σου λεγα ναι αλλά το ground zeroes ειναι κορόιδια. Τεσπα ξεφύγαμε πάλι, ας ελπίσουμε το the order να τα καταφέρνει καλύτερα σ αυτό τον τομέα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να παίρνουμε υπ' όψιν τις τυχόν διαφορετικές επιλογές που έχεις σε ένα game όσο αναφορά τη διάρκεια του.

Εαν είναι έτσι να πηγαίνω πχ με sneak από πόλη σε πόλη στο skyrim για να λέω ότι έχει διάρκεια 5000+ ώρες. Αφού μου δίνεται η επιλογή...

Το θέμα είναι πόσο διαρκεί υπό φυσιολογικές συνθήκες σε νορμάλ επίπεδο δυσκολίας. Πόσο διαρκεί το GZ εαν κάνεις ένα playthrough χρησιμοποιώντας λίγο stealth και λίγο shooting/τρέξιμο (λίγο απ' όλα δηλαδή) από δω κι από κεί?

• Like 1
Δημοσ.

Που μωρέ στο ground zeroes όλα αυτά; που μέχρι να αποφασίσεις τι στυλ παιχνιδιού θα παιξεις έχει τελειώσει; Να μου το έλεγες αυτό για το dishonored να σου λεγα ναι αλλά το ground zeroes ειναι κορόιδια. Τεσπα ξεφύγαμε πάλι, ας ελπίσουμε το the order να τα καταφέρνει καλύτερα σ αυτό τον τομέα.

Προφανως δεν εχεις ιδεα για το παιχνιδι οποτε δεν συνεχιζω αυτο που εσυ αρχισες.

Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να παίρνουμε υπ' όψιν τις τυχόν διαφορετικές επιλογές που έχεις σε ένα game όσο αναφορά τη διάρκεια του.

Εαν είναι έτσι να πηγαίνω πχ με sneak από πόλη σε πόλη στο skyrim για να λέω ότι έχει διάρκεια 5000+ ώρες. Αφού μου δίνεται η επιλογή...

Το θέμα είναι πόσο διαρκεί υπό φυσιολογικές συνθήκες σε νορμάλ επίπεδο δυσκολίας. Πόσο διαρκεί το GZ εαν κάνεις ένα playthrough χρησιμοποιώντας λίγο stealth και λίγο shooting/τρέξιμο (λίγο απ' όλα δηλαδή) από δω κι από κεί?

Γιατι οχι?Το να μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι με διαφορετικους τροπους δινει μεγαλο replayability αρα περισσοτερες ωρες ενασχολησης μαζι του.Δεν μιλαω για τη διαρκεια του  πρωτου playthrough αλλα για το ποσο μπορει να σε κρατησει και μετα το τελος του.

• Like 1
Δημοσ.

15 λεπτα...

Δημοσ.

Εντάξει δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω.¨Εχω κατουρήθεί.

"Εμείς δεν ενδιαφερόμαστε για video παιχνίδια.Ταινίες μας αρέσει να φτιάχνουμε.Who gives a flying fuck?"

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μπράβο σε αυτόν που το έφτιαξε....Μέσα στην πίκρα του κουβά που πήγαμε μου έφτιαξε τη μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι οχι?Το να μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι με διαφορετικους τροπους δινει μεγαλο replayability αρα περισσοτερες ωρες ενασχολησης μαζι του.Δεν μιλαω για τη διαρκεια του  πρωτου playthrough αλλα για το ποσο μπορει να σε κρατησει και μετα το τελος του.

Εγώ όταν ακούω για συνολική διάρκεια καταλαβαίνω διάρκεια main story.

Replayability μπορεί να έχει και ένας τίτλος ο οποίος απλά σου άρεσε τόσο πολύ που θα τον τερμάτιζες παραπάνω από μία φορά άσχετα με το αν σου δίνεται η επιλογή να κάνεις κάτι νέο.

Άλλο να λες σε κάποιον πόσο σου πήρε για να τελειώσεις κάτι και άλλο το πόσο ασχολήθηκες συνολικά μετά το τέλος του.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον διαρκεια για καποιον μπορει να ειναι 5000 ωρες μπορει να ειναι και 3 λεπτα (οπως το βαζεις το βγαζεις) αναλογα με τα γουστα του καθενός. Για να μη μπλεκομαστε ομως πρεπει να ορισουμε διαρκεια το average completion time του πρωτου playthrough ειναι οκ αυτο?? Για να μην καταλαβαινει ο καθενας οτι θελει..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...