Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ποσα κοράκια μαζεύει αυτό το thread όμως  :devil:

Ωραίος hollow, αυτό για το shooting το άκουσα και εγώ, το πρόβλημα που είχαν μερικοί ήταν με το cover base σύστημα. Επειδή θέλει Ο για να μπεις σε cover και X για να βγείς, αντί για Ο και στα δυο.

... :-D

Δημοσ.

http://www.nowgamer.com/store-offers-moustache-owners-free-the-order-1886-dlc/

Kαλο.

Χτες κατεστρεψα τον αριθμο των μνματων μου.  :-( Τωρα δεν μπορω να κανω κατι αρα παμε παρακατω. Θα ηταν ωραιο να ποσταρω εδω το 1886ο μνμα... :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που εχω να πω οτι δυστυχως ειναι σχετικα μικρο το παιχνιδι.

Μεχρι το 11ο κεφαλαιο (14 νομιζω ειναι συνολο) ειναι γυρω στις 5-5.30 ωρες και με σχετικα αργο παιξιμο.

Περα απο αυτο το Shooting ειναι solid, τα γραφικα αντε γεια και εχει και μια μικρη δοση exploration για καποια μικρο collectibles.

• Like 2
Δημοσ.

16 + επίλογο είναι τα κεφαλαια νομίζω. Μερικά κεφαλαια είναι μονο cutscenes, νομίζω δεν έπρεπε να τα ονομάσουν κεφαλαια αυτά αλλα τεσπα. Πες μας όταν το τελειώσεις ποσο σου πήρε συνολικά.

https://play.spotify.com/album/1IamuMB8i2g2vEJKNv7NFC

Το soundtrack του παιχνιδιού στο spotify.

Δημοσ.

απο replayability πως το κόβεις?

γιατί αν δεν έχει, και είναι 5-7 ωρες συνολο. ούτε για πλάκα δε σκάω 50άρικο.

Πολύ σωστός ο Σωκράτης, δηλαδή οκ, όοοοοοσο όμορφο και να είναι οπτικά, 50άρικο για να παίξεις 7 ώρες ΜΟΝΟ και μετά να το βάλεις στο ράφι? κοροϊδία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκασε ενα διευρακι να το νοικιάσεις πρώτα και αν το γουσταρεις αγόρασέ το ρε συ.Μη παίζεις έτσι με τα φράγκα.

Αυτό ακριβώς, από την στιγμή που δεν σκέφτεσαι day one anyway γιατί δεν το νοικιάζεις; Εγώ δεν σκεφτόμουν καν να αγοράσω το Diablo 3 στο Ps4 αλλα αφού το έκανα ενοικίαση το αγόρασα κατευθείαν γιατί μου άρεσε. Άσε που ότι και review να διαβάσεις η προσωπική εμπειρία που θα έχεις εσύ με το παιχνίδι είναι που μετράει.

Επεξ/σία από Spartan117

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...