Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι ομως επειδη το βλεπω συχνα δεν αρκει να λες "φιλε εισαι ασχετος κτλπ.. μπλα μπλα..." αν δεν εχεις σκοπο να μπεις σε διαλογο και να αποδειξεις οτι εχει αδικο με επιχειρηματα. Εγω δεν ξερω για την τεχνικη καταρτιση κανενος ουτε ιδιαιτερες γνωσεις εχω ουτε θελω να παρω το μερος καποιου, τωρα αν καποιοι και λογο επαγγελματος εχουν ας τις αποδειξουν σε πολιτισμενο διαλογο παντα χωρις ανουσιο VS.

Δημοσ.

Δε το εχω βαλει ακομα. Περιμενω τον Βαγγο να ερθει απο δω για unbox και την δικια μου να φυγει απο το σαλονι :P

αστο βάγγο να ερχετε και άσε τη δικιά σου να κάνει λουκουμάδες στην κουζίνα.

Βάλτο τώρα να μας πεις!

Δημοσ.

Οταν του έλεγα εγώ να μη μετακομίσει με τη γυναίκα αυτός δε με άκουγε. Περίμενε τώρα να τελειώσει το Μπρουσκο σε κανα δίωρο.

• Like 1
Δημοσ.

Σωκράτη στην έκθεση που το είχα παίξει ήταν ενα τέτοιο στυλ.Γραφικαρες αλλά gameplay οχι.Το θέμα είναι αν το demo που έδωσαν να παίξουμε είχε πολύ qte ενώ το υπόλοιπο παιχνίδι δεν ήταν ετσι.Θα μας πει παραπάνω σε κανα δίωρο ο Νίκος.

Δημοσ.

δεν περιμενω τιποτα απο το order (το πολυ πολυ μια ενοικιαση ετσι για το οφθαλμολουτρο)

μακαρι να με εκπληξει ευχαριστα αλλα δεν το πιστευω

εν αναμονη του bloodborne λοιπον

ως τοτε θα τι βγαλω με wind waker hd zombi u και super mario 3d world δε βαριεσαι :P

Δημοσ.

Cortana καλο το victim mentality που έχεις, και μπράβο σου αλλα αυτά που πόσταρες δεν αντικατοπτρίζουν το τελικό παιχνίδι, συν ότι ποστάρεις εσκεμμένα συγκεκριμένα παραδείγματα για πιο λόγο δεν ξέρω (i do ;) )

Υπάρχουν ήδη direct feed video, και όχι compressed μιας και εκεί πήγαινε το comment μου. Θέλω να πιστεύω ότι ξέρεις τι είναι compression και το πόση λεπτομέρεια μπορεί να χαθεί σε ένα gif το οποιο είναι limited σε 256 χρώματα και όταν έχει ΤΟΣΟ χαμηλή ανάλυση + καπάκι compression. Ας τελειώσει το off-topic εδώ και ας συνεχίσει συζήτηση σχετική με το παιχνίδι.

Δημοσ.

Οταν λες ότι σε πάει από το χεράκι τι εννοείς; Επειδή το 95% των παιχνιδιών πλέον έτσι σε πάνε στην αρχή :P

Ενθαρρυντικό το ότι έχει καλό shooting. 

Δημοσ.

Οταν λες ότι σε πάει από το χεράκι τι εννοείς; Επειδή το 95% των παιχνιδιών πλέον έτσι σε πάνε στην αρχή :P

Ενθαρρυντικό το ότι έχει καλό shooting. 

Επειδή την αρχή την είδα, είναι αρκετά αργό. Σκέψου το επίπεδο στο Nepal από Uncharted 2 φάση. Μετά από ότι λένε αλλάζει το pacing αλλα δεν το είδα για να αποφύγω spoilers.

Hollow στο hard το παίζεις; Πάνε στα setting και ενεργοποίησε camera bias και βγάλε το aiming assist που είναι turned on στα default.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...