hollow_83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δε το εχω βαλει ακομα. Περιμενω τον Βαγγο να ερθει απο δω για unbox και την δικια μου να φυγει απο το σαλονι 1
ADHD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Ναι ομως επειδη το βλεπω συχνα δεν αρκει να λες "φιλε εισαι ασχετος κτλπ.. μπλα μπλα..." αν δεν εχεις σκοπο να μπεις σε διαλογο και να αποδειξεις οτι εχει αδικο με επιχειρηματα. Εγω δεν ξερω για την τεχνικη καταρτιση κανενος ουτε ιδιαιτερες γνωσεις εχω ουτε θελω να παρω το μερος καποιου, τωρα αν καποιοι και λογο επαγγελματος εχουν ας τις αποδειξουν σε πολιτισμενο διαλογο παντα χωρις ανουσιο VS.
Socratis_g Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δε το εχω βαλει ακομα. Περιμενω τον Βαγγο να ερθει απο δω για unbox και την δικια μου να φυγει απο το σαλονι αστο βάγγο να ερχετε και άσε τη δικιά σου να κάνει λουκουμάδες στην κουζίνα. Βάλτο τώρα να μας πεις!
gkalas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οταν του έλεγα εγώ να μη μετακομίσει με τη γυναίκα αυτός δε με άκουγε. Περίμενε τώρα να τελειώσει το Μπρουσκο σε κανα δίωρο. 1
hollow_83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Απο γραφικα οτι καλυτερο εχω δει σε κονσολα.
Socratis_g Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 αν βγει ryse ή destiny και αυτό θα κάψω την κονσόλα.
gkalas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Σωκράτη στην έκθεση που το είχα παίξει ήταν ενα τέτοιο στυλ.Γραφικαρες αλλά gameplay οχι.Το θέμα είναι αν το demo που έδωσαν να παίξουμε είχε πολύ qte ενώ το υπόλοιπο παιχνίδι δεν ήταν ετσι.Θα μας πει παραπάνω σε κανα δίωρο ο Νίκος.
spacecowboy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 δεν περιμενω τιποτα απο το order (το πολυ πολυ μια ενοικιαση ετσι για το οφθαλμολουτρο) μακαρι να με εκπληξει ευχαριστα αλλα δεν το πιστευω εν αναμονη του bloodborne λοιπον ως τοτε θα τι βγαλω με wind waker hd zombi u και super mario 3d world δε βαριεσαι
Spartan117 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Cortana καλο το victim mentality που έχεις, και μπράβο σου αλλα αυτά που πόσταρες δεν αντικατοπτρίζουν το τελικό παιχνίδι, συν ότι ποστάρεις εσκεμμένα συγκεκριμένα παραδείγματα για πιο λόγο δεν ξέρω (i do ) Υπάρχουν ήδη direct feed video, και όχι compressed μιας και εκεί πήγαινε το comment μου. Θέλω να πιστεύω ότι ξέρεις τι είναι compression και το πόση λεπτομέρεια μπορεί να χαθεί σε ένα gif το οποιο είναι limited σε 256 χρώματα και όταν έχει ΤΟΣΟ χαμηλή ανάλυση + καπάκι compression. Ας τελειώσει το off-topic εδώ και ας συνεχίσει συζήτηση σχετική με το παιχνίδι.
hollow_83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 απο shooting ειναι παρα πολυ καλο απλα στην αρχη σε παει απο το χερακι.
Vole Maulder Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οταν λες ότι σε πάει από το χεράκι τι εννοείς; Επειδή το 95% των παιχνιδιών πλέον έτσι σε πάνε στην αρχή Ενθαρρυντικό το ότι έχει καλό shooting.
Spartan117 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Οταν λες ότι σε πάει από το χεράκι τι εννοείς; Επειδή το 95% των παιχνιδιών πλέον έτσι σε πάνε στην αρχή Ενθαρρυντικό το ότι έχει καλό shooting. Επειδή την αρχή την είδα, είναι αρκετά αργό. Σκέψου το επίπεδο στο Nepal από Uncharted 2 φάση. Μετά από ότι λένε αλλάζει το pacing αλλα δεν το είδα για να αποφύγω spoilers. Hollow στο hard το παίζεις; Πάνε στα setting και ενεργοποίησε camera bias και βγάλε το aiming assist που είναι turned on στα default. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα