Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πολλά βλέπω λέγονται και στο point δεν φτάνουμε, αυτά τα δυο comment πιστεύω τα συνοψίζουν όλα και ας αφήσουμε τα δευτερόλεπτα, τις ώρες και όλα τα αλλα τα άσχετα.

captureopuqf.png

Όσους τους ξινίζει η διάρκεια μπορούν να το κάνουν rent, από ότι κατάλαβα είναι must play για τους fan του είδους και ας είναι rental, μεταχειρισμένο ή αγορασμένο. Δεν θα σας μαλώσει κανεις εδώ μέσα άμα το κάνετε ενοικίαση, δεν είμαστε τίποτα μέτοχοι της Sony...

• Like 2
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστος ο Σπαρτιατης! Παιξτε το, το τιμημενο κ μετα ελατε να το κουβεντιασουμε.

Εμπρηστικο Υ.γ: Θανατος στο multiplayer.

• Like 3
Δημοσ.

καλα και το multi ενσωματωθηκε σε καθε ειδος game γιατι ειδαν την γλυκα των dlc's-microtransactions κλπ κλπ.... κατα τα αλλα αν δεν ηταν μοδα το mp δε νομιζω σε καθε παιχνιδι να χαμε κατι τετοιο....

• Like 1
Δημοσ.

Anyway, δεν έμειναν πολλές μέρες. Εμενα κάνει unlock 10 το πρωί την παρασκευή, υπολογίζω μέσα στο Σ/K να το έχω τερματίσει και να δώσω και εγώ κάποιες εντυπώσεις.

Λίγο off-topic αλλα τι φάση με την βικτωριανή εποχή; Μέσα στο 15 θα έχουμε το Victory, το The Order και το Bloodborne. Ξαφνικά το θυμήθηκαν; :D

Δημοσ.

Ο ενας ''τραβαει'' τον αλλο. Το ιδιο συμβαινει και στο Χολιγουντ, οπου οι ταινιες με πιασαρικο θεμα βγαινουν σε δυαδες..

Δημοσ.

TheOrderComparison2.jpg~original

Σταματα το troll με compressed x10 εικόνες pls

Κάθε φορα που βλέπω κάποιον να ποστάρει compressed jpeg για comparison γελάω από μέσα μου, θέλεις να πιστεύουμε ότι έχεις και τεχνολογική κατάρτιση πανάθεμα σε :D

Σε παραπέμπω στο official άρθρο του gear nuke, από το οποίο άρθρο πήρα αυτούσιες αυτές τις gifs, ώστε να μεταβιβάσεις εκεί τους προβληματισμούς σου περί compressed gifs.

http://gearnuke.com/order-1886-retail-game-vs-e3-2013-target-render-comparison/

Προσωπικά θλίβομαι όταν βλέπω αυθαίρετες, αστοιχειωτες και κομπλεξικές προσπάθειες μείωσης, χλευασμου και απαξιωσης προσωπικων αποψεων με παραλληλες προσωπικες επιθεσεις εναντια σε χρήστες που εκφράζουν δημοκρατικά και διαλεκτικά τις απόψεις τους.

Πιστεύω πως αυτές οι πρακτικές δε καταφέρνουν τίποτα άλλο παρά να μειώνουν αυτούς που μεταχειρίζονται τέτοιες πρακτικές για να καλύψουν τις αδυναμίες τους η τις αμφιβολίες τους η την μισαλλόδοξη στάση τους.

Αν ήμουν εξίσου χαιρεκακος και αντιδημοκρατικος, θα έπρεπε να είχα κάνει report όλα αυτά τα πικρόχολα και αφελή και αστήρικτα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς εναντίον μου.

Εγώ δε θα τα κάνω report γιατί πιστεύω στην ελευθερία των απόψεων και επίσης πιστεύω πως η υψηλή νοημοσύνη του μέσου χρήστη εδώ είναι αρκετή για να διακρίνει ένα ποστ που διαλέγεται απόψεις με ένα ποστ που μηδενίζει και έτσι μηδενίζεται απο μόνο του.

Αν κάποιοι ακόμη φέρουν αμφιβολίες σχετικά με την κατάρτιση μου η την πληροφόρηση μου, τους προκαλώ σε έναν καφέ διαλόγου για να το διαπιστώσουν ιδίοις ομμασι, αν και φοβάμαι πως αυτό θα ξεγυμνώσει και θα εκθεσει τις δικές τους αδυναμίες.

Το μήνυμα μου αυτό δε φέρεται προσωπικά εναντίον κανενός.

Είναι μια απάντηση σε όσους πολλούς πιστευουν πως ο μηδενισμος και οι προσωπικές επιθέσεις αποτελούν λύσεις διόγκωσης της αυτοπεποίθησης τους και του ego τους και τρόπος απόκρυψης των προσωπικών τους αδυναμιών.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν εχω καταλαβει τι δειχνου οι φωτογραφιες περα απο την διαφορα στο χρωμα. την ειδα στον misterxmedia και απορουσα.

ακομα και στο σιτε λενε το εξης:We have compared the various build of The Order 1886 released over the past year and found out that there is noticeable upgrade for the graphics in the final retail version.

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάποιοι ακόμη φέρουν αμφιβολίες σχετικά με την κατάρτιση μου η την πληροφόρηση μου, τους προκαλώ σε έναν καφέ διαλόγου για να το διαπιστώσουν ιδίοις ομμασι, αν και φοβάμαι πως αυτό θα ξεγυμνώσει και θα εκθεσει τις δικές τους αδυναμίες.

Ίσως το πιο αστείο σχόλιο που διάβασα εδώ και καιρό. Η μάλλον, την τελευταία φορά που άκουσα κάποιον να λέει κάτι τέτοιο, πρέπει να πήγαινα σχολείο...

Ωραίος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...