Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγαίνει τώρα ο άλλος και λέει το τερμάτισα σε 12 ώρες, ο άλλος σε 5 κτλ.

Sorry κιόλας αλλα για μένα αυτοί είναι καραγκιόζηδες!

Βγές ρε μεγάλε και πές:

Τερμάτισα σε 10 ώρες, ΔΕΝ έκανα trophy hunting, έπαιζα σε normal δυσκολία απλά και μόνο το story. 

Η πες το τερμάτισα σε 15 ώρες, με trophy hunting 70% πχ και τάδε δυσκολία.

είναι σα να ρωτάς ένα παλικάρι καλό το game? και να σου λέει: ε έχει τα καλά του έχει και τα κακά του.

Εντάξει ρε μεγάλε, μας φώτισες 

• Like 3
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω προσπαθω να βρω ακρη με αυτο το θεμα για να αποφασισω αν θα το αγορασω, αλλα κανεις δεν ειναι ξεκαθαρος σε τι δυσκολια το τελειωσε και αν εψαχνε γενικα πολυ στο game ή εκανε speedrun.

Δημοσ.

*trolling*

TheOrderComparison2.jpg~original

Σταματα το troll με compressed x10 εικόνες pls

Κάθε φορα που βλέπω κάποιον να ποστάρει compressed jpeg για comparison γελάω από μέσα μου, θέλεις να πιστεύουμε ότι έχεις και τεχνολογική κατάρτιση πανάθεμα σε :D

• Like 6
Δημοσ.

εμένα πάλι η 2η μου φαίνεται πιο αληθινή και μαρέσει περισσότερο.

Μοιάζει λιγότερο με game λόγο color correction, πάντως δεν είναι τόσο μουντό όλο το παιχνίδι, το συγκεκριμένο chapter δικαιολογείται λόγο ατμόσφαιρας, οποιος δεν έχει θέμα με spoilers, ένα βίντεο από την retail build σε αυτό το chapter

Δημοσ.

Ενταξει η διαρκεια δεν εχει να κανει τοσο με την ποιοτητα του τιτλου αρκει να δινει και replay value, πχ το REmake ειναι στην ουσια παιχνιδι 6-7 ωρων max, σε κανει ομως να θες να το ξαναπαιξεις να ξεκλειδωσεις τα παντα να κανεις speedruns etc. Δεν ειναι ολα τα παιχνιδια με μικρη διαρκεια το ιδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Η διαρκεια ρε guys ειναι σχετικη.

Και το Evil Within εχει τροφυ να το τελειωσεις σε 5 ωρες αλλα το πρωτο μου Playthrough μου πηρε 21.

Σταματηστε να τρωγεστε. Ενα TPS ειναι στη λογικη του Gears με λιγο παραπανω εμφαση στο κομματι του "cinematic story narration".

• Like 1
Δημοσ.

Οχι αγαπητε Vole για το Ground Zeroes το κραζουν γιατι αυτο του αξιζει,τουλαχιστον η εκδοση  για τις κονσολες. 30ευρω(αρχικα ηταν 40)για παιχνιδι 1μισι ωρα και 3-4missions ειναι για κραξιμο οπως και να το κανεις.Τουλαχιστον η εκδοση για Pc που ετρεχε και αρκετα ομαλα και κοστιζε τα μισα ηταν καπως καλυτερα,αλλα 30ευρω ειναι απλα μια μεγαλη σφαλιαρα.

Man, διαφωνώ και θα συνεχίσω να διαφωνώ - και δεν είναι και του παρόντος νήματος - για το GZ. (Επίσης, τα bold δεν τα καταλαβαίνω. Ομαλότατο ήταν το παιχνίδι που έπαιξα στο PS4.)

Γι' αυτό και δε δίνω καμία σημασία σε όσους βγαίνουν και λένε "τελείωσα το Order σε τόσο", επειδή τελευταία έχει γίνει μόδα να αξιολογούμε τα παιχνίδια βάσει ρολογιού στο τελευταίο save. Για μένα αυτό είναι ακραίος ευτελισμός του μέσου. 

Προσωπικά, σταματάω εδώ να συμμετέχω σε αυτή τη συζήτηση, επειδή μόνο απαξιωτική μπορώ να τη χαρακτηρίσω. Οταν θα υπάρχει κάτι πιο ουσιώδες να συζητηθεί για το παιχνίδι, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Kατσε ρε συ Vole η διαρκεια  για ενα game με sp μονο,  και με σοβαρο ενδεχομενο να μην εχει καλο replayability ε οπως και να το δω ειναι σοβαρο θεμα. 

Περα απο ενα ή δυο που το εχουν κανει pre order ολοι ημαστε στο αμφιβολο αν θα το αγορασουμε για αυτο ακριβως τον λογο.

Καποιοι μπορει να το απαξιωνουν οπως λες.

Eγω προσωπικα, ζητησα απο πολλους εδω να ειναι υπομονετικοι με το game μεχρι να βγει, καποιοι κατι αλλο ηθελαν ή νομιζαν πως ηταν το game. 

Εγω εχω θεμα με το αν ειναι 5 ή 6ωρο το game οπως αναπαραγεται στο διαδικτυο. 

Γραφικαρες=Check

Aτμοσφαιρα=Check

Καλη Mουσικη=Check

Cinematic experience=Check

Διαρκεια ζωης του game και replayability=???

Και το Last of Us masterpiece με ολη την σημασια της λεξης ειναι, αλλα replayability?  Σκεψου το ενδεχομενο να μην ειχε mp. Εγω προσωπικα το εχω τελειωσει 7 με 8 φορες αλλα οταν εχει θολωσει λιγο η αναμνηση του στο κεφαλι μου. Το πιανω μια φορα στους 3 με 4 μηνες. Ηταν και το remastered που με κινησε να το ξαναρχισω.

Συν το γεγονος οτι δεν μπορεις να διαλεξεις chapter και πρεπει να το ξαναρχιζεις απο την αρχη καθε φορα.

Επειδη ακριβως λεει μια ιστορια. Και το The Order μια τετοια περιπτωση πρεπει να ειναι. Αλλα το LoU ηταν αυτο που ηταν, αυτο δεν ξερω αν θα με βαλει στο τρυπακι να το πιανω καθε 2 μηνες πχ ενω το εχω τελειωσει εστω μια φορα.

Ειναι πραγματικα μεγαλη υποθεση για ενα game να σε κανει να θελεις να παιξεις μαζι του ενω το εχεις τερματισει ηδη 1 ή 2 φορες.

Θελω πολυ να βγουν ψευτες ολοι αυτοι που λενε οτι το The Order ειναι 5ωρο μαζι με τα cutscenes και θα ειμαι ο πρωτος που θα τους κραξει εννοειται. 

• Like 1
Δημοσ.

Το Metal gear 4 χωρις τα cutscenes ειναι 4.30 ωρες, το Resident Evil 1 ειναι 2 ωρες, το Alien Isolation 6, το Evil Within 5 ειναι κακο καποιο απο αυτα τα παιχνιδια ?

(και δεν ειναι τα μονα).

Ειναι για ολους ο απολυτος χρονος τερματισμου ?

Πιανεστε απο κατι χωρις λογo. Προσωπικα δε νομιζω οτι το παιχνιδι ειναι 5 ωρες, ουτε 30.

Κανα 10 ωρο το κοβω με χαλαρο gaming.

• Like 1
Δημοσ.

Αλεξ, όταν λέω ότι είναι απαξιωτικό αυτό που γίνεται δεν εννοώ μόνο όσους απαξιώνουν συγκεκριμένο αυτό το παιχνίδι βάσει της διάρκειάς του, χωρίς μάλιστα να έχουν τίποτα άλλο ως δεδομένο.

Εννοώ ότι το να αξιολογείς ένα έργο - παιχνίδι, στην προκειμένη περίπτωση - βάσει ρολογιού, ακόμα (ή ειδικά μήπως; ) κι όταν πρόκειται για narrative driven single player game είναι απαξιωτικό προς το έργο και τους δημιουργούς του. Αυτά που λες για το Last of Us, για παράδειγμα, δεν καταλαβαίνω τι σημαίνουν. Θα ήταν μειωμένη η αξία του αν δεν είχε MP; 'Η αν δεν ήθελες να το παίξεις ξανά; Εχω δει ταινίες που δε θέλω να ξαναδώ ίσως και ποτέ στη ζωή μου επειδή με διέλυσαν ψυχολογικά και ήταν 1μιση ώρα "μόνο". Αρα είναι λιγότερο αξιόλογες από, ξέρω 'γώ, το Zoolander που το έχω δει 15 φορές; Ενα βιβλίο 500 σελίδων είναι καλύτερο από ένα 250 σελίδων; Δεν καταλαβαίνω - μάλλον, καταλαβαίνω, ως απόρροια καταναλωτισμού, απλώς διαφωνώ τέρμα - αυτή τη νοοτροπία/λογική που επικρατεί στους gamers τα τελευταία χρόνια. 

Να ήταν και απόψεις νέων (είτε στο χόμπι είτε στην ηλικία) κυρίως να το καταλάβαινα περισσότερο. <- Αυτό διάβασέ το έχοντας υπόψη το από πάνω μήνυμα του hollow_83. Διάβασέ το επίσης έχοντας υπόψη ατάκες τύπου "είναι δυνατόν για αυτά τα γραφικά να μου ζητάνε τόσα λεφτά;", λογική με την οποία το GZ και το Order θα έπρεπε να κοστίζουν 100 ευρώ, όχι 60, αλλά η λογική αυτή είναι επιλεκτική σε ό,τι αρέσει ή δεν αρέσει στον καθένα :P

• Like 2
Δημοσ.

Το Last of Us ηταν μια μοναδικη εμπειρια για μενα οπως και για πολλους. Δενεσαι με τους χαρακτηρες κτλ. Η διαρκεια του ηταν καλη κατα την αποψη μου. Δεν μπορω να πω οτι δεν με γεμισε ή δεν με ευχαριστησε.

Και να μην ειχε mp και παλι θα το αγοραζα. Απλα αν δεν ειχε mp μπορει να απωθουσε κοσμο που θα το ηθελε και να μην ηταν ευχαριστημενοι μονο απο το sp. Εγω δεν ειμαι πολυ του mp κτλ αρα..

Αν το The Order εχει τα μισα απο αυτα που προανεφερα θα ειμαι ευχαριστημενος.

Οσο για το GZ ειχα πει την αποψη μου για την διαρκεια του και την τιμη του στις κονσολες και ειχα διαφωνησει σε αρκετα πραγματα και με τις αποψεις αλλων μελων για το game.

Ειναι και τι ζητας ρε παιδι μου απο ενα παιχνιδι. Εγω δεν θελω να παρω ενα game και να το διαλυσω στο χαλαρο σε 4 ωρες included cutscenes.(Ryse) Αλλοι το αρμεγουν και τα βγαζει με καποιο τροπο τα λεφτα του.

Ειδωμεν κυριοι. Και εγω δεν θα γραψω αλλα για το παιχνιδι μιας που δεν το εχω ακομα στα χερακια μου. Οταν βγει οσοι πιστοι προσελεθετε να τα πουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Man, διαφωνώ και θα συνεχίσω να διαφωνώ - και δεν είναι και του παρόντος νήματος - για το GZ. (Επίσης, τα bold δεν τα καταλαβαίνω. Ομαλότατο ήταν το παιχνίδι που έπαιξα στο PS4.)

Γι' αυτό και δε δίνω καμία σημασία σε όσους βγαίνουν και λένε "τελείωσα το Order σε τόσο", επειδή τελευταία έχει γίνει μόδα να αξιολογούμε τα παιχνίδια βάσει ρολογιού στο τελευταίο save. Για μένα αυτό είναι ακραίος ευτελισμός του μέσου. 

Προσωπικά, σταματάω εδώ να συμμετέχω σε αυτή τη συζήτηση, επειδή μόνο απαξιωτική μπορώ να τη χαρακτηρίσω. Οταν θα υπάρχει κάτι πιο ουσιώδες να συζητηθεί για το παιχνίδι, ευχαρίστως να το συζητήσουμε.

Να ξεκαθαρισω οτι οταν λεω η εκδοση του pc ετρεχε ομαλα εννοω οτι ουτε ηταν γεματη Bugs και προβληματα(βλεπε Dying light με Amd συστηματα και Unity) και επισης αν δει καποιος την λιστα των ατομων που το πηραν στο Steam σε ολους τρεχει μια χαρα το παιχνιδι παρολο που εχουν συστηματα αρκετα κατωτερα απο τις προτεινομενες απαιτησεις τις εταιριας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...