Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειδα ομως κανενας απο τους 2 να αναφερει ποσο του πηρε να το τερματισει το παιχνιδι,κατι που ειναι πολυ σημαντικο για οποιον σκεφτεται για Day one αγορα,εναντι της ενικοιασης ή να περιμενει να πεσει η τιμη,δεδομενου οτι δεν υπαρχει Multiplayer.

Δεν νομιζω αντικειμενικα να υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι το παιχνιδι δεν θα ειναι καλο.

Και οι δυο κάνανε 11-13 ώρες ο καθένας, χωρίς να ψάξουν τα πάντα, ο ένας έπαιζε normal και ο άλλος hard. Προφανώς το ποσο γρήγορα μπορείς να το τερματίσεις έχει να κάνει και με το πως παίζεις το παιχνίδι.

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικά μάλλον είχα δίκαιο απο αυτά που βλέπω, visual stunning game με κλασικό gameplay linear και με τα κλασικά buttons.. 

imo πάρτε το bloodborne και όταν πέσει στα 20-25ε πάρτε το για την ιστορία. 

• Like 1
Δημοσ.

τελικά μάλλον είχα δίκαιο απο αυτά που βλέπω, visual stunning game με κλασικό gameplay linear και με τα κλασικά buttons.. 

imo πάρτε το bloodborne και όταν πέσει στα 20-25ε πάρτε το για την ιστορία. 

Με βλέπω να το παίρνω μεταχειρισμένο στάνταρ. Δεν αξίζει για new

Δημοσ.

Ε κατσε να το παίξεις πρώτα ρε συ και μετά το μετανιώνεις .Εγώ είμαι μπερδεμένος πάντως. Απο τη μια έπαιξα στην έκθεση στο mall το παιχνίδι και δε μου άφησε καθόλου καλες εντυπώσεις αλλά απο την άλλη βλέπω κάτι βιντεακια που έχουν μπόλικο shooting και μου αρέσει.Θα το νοικιάσω και θα το δω γιατί έτσι κι αλλιώς δανεισμενο το έχω το Ps4 απο φίλο. Πάντως το οτι θέλω να το δω είναι σίγουρο.

• Like 1
Δημοσ.

μισο λεπτο ρε παιδια... εχει καλα γραφικα?προφανως...εχει καλο στορυ?προφανως...εχει σωστο gameplay?μαλλον...θα χει bugs?ελπιζω οχι τετοια που να το καθιστα αχρηστο(βλ. unity) αρα το προβλημα σας ποιο ειναι??? αυτα που υποσχεται τα κανει..Καλα γραφικα , καλο στορυ , στανταρ gameplay...σε αυτο που ελπιζουμε ειναι οχι ενα μισοτελειωμενο παιχνιδι γεματο προβληματα , transactions και dlc's.  Δε ξερω ειλικρινα πλεον τι ζηταει ο κοσμος....οι gamers εχουμε χωριστει σε 2 κατηγοριες : Α) Οι mainstream με 5 φραγκα παραπανω που θελουν τα παντα στο πιατο και ακομα παρερμηνευουν την εννοια του gamer που υποστηριζουν οτι ειναι(δε θα πω hardcore , θα ανοιξω καταλαθος αλλο θεμα) και οι αλλοι Β) Αυτοι οι οποιοι κατα μεσο ορο ειναι σιγουρα gamer ανεξαρτητου τσεπης , ζητανε παντα το απιστευτο , το τελειο σε ολα game σε μια εποχη που πρωτα σε πωλησεις ειναι παιχνιδια με καραμελες και gay καναρινια-περδικες-περιστερια με τασεις αμφιεσης(βλ. angry birds)  και γενικα οποιοδηποτε "δωρεαν" παιχνιδι του οπισθιου με του φουστη τα microtransactions για να παιζεις και του κωλου τα social features .... Ειλικρινα δεν εχουμε σωτηρια αν παει ετσι....

• Like 4
Δημοσ.

Σίγουρα θα είναι παιχνιδάρα δεν το συζητάμε.Δεν μπορεί να μην είναι.Αλλά αν το gameplay είναι 10 ώρες και παπαλα δεν εξίζει τα 60 ευρώ.

Δημοσ.

μισο λεπτο ρε παιδια... εχει καλα γραφικα?προφανως...εχει καλο στορυ?προφανως...εχει σωστο gameplay?μαλλον...θα χει bugs?ελπιζω οχι τετοια που να το καθιστα αχρηστο(βλ. unity) αρα το προβλημα σας ποιο ειναι??? αυτα που υποσχεται τα κανει..Καλα γραφικα , καλο στορυ , στανταρ gameplay...σε αυτο που ελπιζουμε ειναι οχι ενα μισοτελειωμενο παιχνιδι γεματο προβληματα , transactions και dlc's.  Δε ξερω ειλικρινα πλεον τι ζηταει ο κοσμος....οι gamers εχουμε χωριστει σε 2 κατηγοριες : Α) Οι mainstream με 5 φραγκα παραπανω που θελουν τα παντα στο πιατο και ακομα παρερμηνευουν την εννοια του gamer που υποστηριζουν οτι ειναι(δε θα πω hardcore , θα ανοιξω καταλαθος αλλο θεμα) και οι αλλοι Β) Αυτοι οι οποιοι κατα μεσο ορο ειναι σιγουρα gamer ανεξαρτητου τσεπης , ζητανε παντα το απιστευτο , το τελειο σε ολα game σε μια εποχη που πρωτα σε πωλησεις ειναι παιχνιδια με καραμελες και gay καναρινια-περδικες-περιστερια με τασεις αμφιεσης(βλ. angry birds)  και γενικα οποιοδηποτε "δωρεαν" παιχνιδι του οπισθιου με του φουστη τα microtransactions για να παιζεις και του κωλου τα social features .... Ειλικρινα δεν εχουμε σωτηρια αν παει ετσι....

Vag, μαζί σου φίλε αλλά...αν είναι 6-7 ώρες παιχνίδι...τα 60€ δεν...ΔΕΝ εχει να κανει με την τσέπη φίλε αλλά με την αξία ενός οποιουδηποτε προϊόντος.

Πρόσεξε, δεν ζητάω προσωπικά ΟΛΑ τα games να είναι επικών διαστάσεων τυπου Bethesda (100++ώρες) αλλά, οταν ενας τiτλος είναι ΚΑΘΑΡΑ single player, εεεε, περιμένω να είναι το λιγότερο ενα 10ωρο, sorry...

Bάλε και το οτι τα άκρως "κινηματογραφικά" παιχνίδια έχουν πάρα πολύ χαμηλό replay value και..."δένει" το γλυκό.

Yπάρχουν 2 λογιών "μικρού μήκους" παιχνίδια :

A) Τιτλοι δράσης 6-7-8 ωρών τύπου Vanquish/Metal gear revengeance/Ninja Gaiden (αν και αυτα συνήθως είναι ακόμα μεγαλύτερα σε διαρκεια) όπου ναι μεν είναι σύντομα αλλά το replay value φτάνει στα ουράνια λόγω διαφορετικών δυσκολιών/εχθρών/όπλων/unlockables κτλπ.

Β) Τίτλοι του στυλ Order κτλπ που είναι άκρως "κινηματογραφικά" (βλέπε: η δράση είναι άκρως κατευθυνόμενη/"σκηνοθετημένη") όπου - συνήθως - μετά το 1ο playthrough δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω καθώς και το A.I είναι "περιορισμένο" λόγω σεναρίου/κινηματογραφικότητας, και unlockables δεν έχουν, και τα "extras" (μηδενικής βαρύτητας)περιορίζονται σε "collectibles" διάσπαρτα στον κόσμο του παιχνιδιού απλά για...τα achievements/trophies.

Προσωπικά, ΔΕΝ λέω οτι έπρεπε να έιχε sony και καλά MP το Order, απλά, απ'οτι δείχνει μέχρι στιγμής, το παιχνίδι φαίνεται να είναι πολύ μικρό σε διάρκεια, θα το ξαναπώ, αμα ηταν του μήκους του Evil Within/Alien Isolation ολα καλά (15-20 ώρες), οι 6-7 όμως δεν είναι...(αν είναι ΟΝΤΩΣ τόσο).

Φιλικά

• Like 1
Δημοσ.

The Order:1886 graphics timeline jifs από το Gear Nuke:

post-135780-0-72848800-1424087028_thumb.gif

post-135780-0-32120700-1424087054_thumb.gif

p.s.: Για μένα, η προοπτική Bloodborne πολύ καλύτερη. Ίσως το καλύτερο exclusive για το ps4 φέτος.

post-135780-0-99917100-1424087372_thumb.png

post-135780-0-77527000-1424087389_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

καλα εννοειται αυτο red 6-7 ωρες και γω τις θεωρω σε τετοιου ειδους παιχνιδια απαραδαικτο σε αυτα θεωρω οτι το 15ωρο ειναι καλα για να μην βαρεθεις και το παιχνδι το ιδιο στην τελικη...τα 5-6-7ωρα  δεν ειναι αξια προσοχης ουτε και full price αγορας...Απλα πλεον δεν ειναι να κρατας μεγαλο καλαθι οτι και να λεμε....τα λαθη ειναι πολλαπλα και θελω 10 σελιδες για να κατσω να γραψω τι εννοω , ξεκινανε απο εμας τους ιδιους οι οποιοι βασιζομαστε κατα μεσο ορο σε reviews απο reviewers οι οποιοι και αυτοι κατα μεσο ορο η θα κανουν λαθος ατομα στο λαθος παιχνιδι αξιολογηση , η επειδη δεν επεσε το κασερι θα γραψουν οποιαδηποτε μλκια για να δικαιολογησουν την οποιαδηποτε βαθμολογια(βλ. Zombiu -και αλλα τοσα), επειτα η ιδια η αγορα γερνει προς το ρηχο addictive gameplay γεματο transactions και ανουσια multiplayer σε παιχνιδια και ειδη παιχνιδιων που αλλες εποχες ηταν ανηκουστο να εχουν mp. Ειμαστε σε μια εποχη που κυριαρχει η κουτρα , αλλες φορες καλως , αλλες φορες κακως....Και ααααλλα ποσσα πραγματα......

Δημοσ.

Διαρκεια.. Αυτο δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα και αυτο ειναι ο κυριος λογος που με ξενερωνει, αν αληθευει το πολυ θαψιμο που του εχουν ριξει πανω σε αυτο. Καποιοι λενε οτι τους πηρε 12 ωρες, αλλοι λενε οτι τους πηρε 5 ωρες μαζι με τα cutscenes.. Τι διαολο...Στο easy και speedrun?

Δεν ξερω τι να πιστεψω και ποιον.

Ειναι και πως προσεγγιζεις ενα game. Δυο με τρια πραγματα μπορουν να με κανουν να παρατησω game ακομα και αν εχει τα γραφικα και την ατμοσφαιρα του The Order.

Aλλοι εβγαιναν και αποθεωναν το Ryse Son of Rome οπου καποιοι πραγματικα καταφεραν και εβγαλαν απο την μυγα ξυγκι στο game ενω η διαρκεια του Campaign δεν ξεπερνουσε τις 4 ωρες, μπορει να λεω και πολλες..

Αν το βλεπεις θετικα το πραγμα γενικα, μπορεις ακομα και αυτο το game να το ευχαριστηθεις με καποιο τροπο, ειτε απο τα γραφικα του, ειτε με achievement hunting, ειτε στην αρενα με το mp του.

Το The Order δεν εχει mp αρα μιλαμε για καθαρη sp εμπειρια. Δεν περιμενα κατι αλλο απο το game, απο θεμα linear προσεγγισης και cinematic feeling/ατμοσφαιρας και μουσικης, οπου εκει απο οτι εχω δει τα παει περιφημα.

Tο θεμα διαρκειας ειναι που με απωθει και σκεφτομαι αν θα δωσω ακομα και το 20αρικο που ειχα προορισμενο για το game 20 του μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

εγω προσωπικα δε δινω κανεναν βαση παρα μονο τον ιδιο μου τον εαυτο....τα μισα stream ειναι με πετσοκομμενο framerate/bitrate οι μισοι που το εχουν "παιξει" ειναι ηδη προκατηλλειμενοι και ουτως η αλλως θα το κραζαν , εδω μας λεγαν πριν λιγο καιρο οτι το RE 1-remake ειναι 5 ωρες παιχνιδι.... αν παρω κρητιριο τον καθε ενα που τρεχει να το τερματισει και οχι να το απολαυσει καηκα....

• Like 3
Δημοσ.

Υπαρχουν και gamers που και 5 ωρες να ειναι θα καταφερουν με καποιο τροπο να το απολαυσουν. Καποιοι οχι. Εγω ανηκω στην δευτερη κατηγορια.

Για αυτο εγραψα και πριν, ειναι το πως προσεγγιζεις ενα game.

* Και εγω μονο αν το δοκιμασω θα μπορω να εχω μια ολοκληρωμενη αποψη. Το θεμα ειναι πως αν το νοικιασω και φυγει με μια καθισια μου στις 5 με 6 ωρες, σιγα να μην αγοραστει μετα. Αυτο ειναι πολυ πιθανο να συμβει σε οσους επιχειρησουν κατι αναλογο.

Δημοσ.

Εξαρτάται, εγώ προσωπικά δέν με ενδιαφέρουν τα achievements ούτε τα trophy. με ενδιαφέρει η καθαρά SP εμπειρία. 

Τώρα αν ο άλλος σου λέει 12 ώρες να κάνει μαζί και τα trophies (που σημαίνει save και load η και 2ο playthrough) τότε να το βράσω! 

Ένας normal τρόπος gaming απλώς να περάσεις το sp νορμάλ απολαμβάνωντας το story τότε πόσο θα κρατήσει? 

το Ryse καλό ήταν αν και πιστεύω οτι έγινε μπαλαμούτι, μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο και πολύ πιο EPIC

Δημοσ.

το RYSE κυριολεκτικα το ξεκινησα κυριακη στις 9 το πρωι και το τερματισα με διαλυμα για μεσημεριανο στις 4 το απογευμα...παρολα αυτα το απολαυσα και ας ηταν μικρο... εδω θα δουμε τι θα παιξει, αν και θεωρω οτι αν το νοικιασω και το τερματισω δε βρισκω λογο να το αγορασω μετα οπως και να χει, μονο αν πεσει καποτε η τιμη του , ετσι για την συλλογη....τεσπα...Οπως ειπα το ζουμι ειναι να βγει να το δουμε και μετα εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε ολα...κανεις απο αυτους που μιλαει για διαρκεια δεν αναφερεται σε τροπο παιχνιδιου - δυσκολια κλπ κλπ-Εκτος αν εχασα κανα επεισοδιο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...