Spartan117 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Έχω δει και διαβάσει αρκετά πράματα από άτομα που παίζουν ή τελειωσαν το παιχνίδι. Ένας στο gaf του πήρε 13 ώρες περίπου στο Hard. Οι γενικές εντυπώσεις είναι πολύ θετικές αλλα παραμένει single player τίτλος only οποτε ο καθένας ξέρει τι κάνει και άμα θέλει να το αγοράσει. Εγώ σαν fanboy single player παιχνιδιών (άσχετα άμα παίζω και multi και είμαι και καλός σε αυτά ) το έκανα προπαραγγελία. Can't wait! Gameplay απο gaf, χωρίς spoiler φυσικά https://www.youtube.com/watch?v=l6xgNjJsnIM Επίσης 3 webm που έκανα από την τελική έκδοση από το demo στο airship που είδαμε στην gamescom. Direct feed, αρκετά καλή ποιότητα. http://a.pomf.se/wcaggj.webm http://a.pomf.se/xevduw.webm http://a.pomf.se/kpyxxi.webm 3
kostiger Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ετσι Σπαρταν. Δινε πονο, δεν εισαι μονος..
vagos1983 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 5 μερες εμειναν..δεν ειναι πολλες!! καποια στιγμη θα τσιμπηθει παντως γιατι εχω πολλα στο ραφι να τελειωσω!! γιατι και γω σαν old skool παππουλης ειμαι των single player κυριως!!!multiplayer κυριως μου αρεσει κατι σε co-op να παιζω με φιλους.
red1 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 5 μερες εμειναν..δεν ειναι πολλες!! καποια στιγμη θα τσιμπηθει παντως γιατι εχω πολλα στο ραφι να τελειωσω!! γιατι και γω σαν old skool παππουλης ειμαι των single player κυριως!!!multiplayer κυριως μου αρεσει κατι σε co-op να παιζω με φιλους. Κακά τα ψέματα όμως φίλε, ενα co-op (το λιγότερο) το χρειαζόταν...Εκτός και αν μιλάμε για SP 18 ωρών στα επίπεδα Evil Within/Alien isolation κτλπ... ΥΓ : Ποιος στοιχηματίζει απο τώρα πως το sequel θα έχει κανονικότατο multiplayer ? Ποντάρω ενα σακουλάκι Haribo (star mix ή happy cola) απο τώρα... 3
Spartan117 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Πάντως εγώ θα πω αυτό που είπα πιο πάνω, παραμένει linear single player τίτλος, οποιος το αγοράζει πρέπει να ξέρει τι κάνει. Για εμένα μου φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολο το να είναι όσο replayable είναι το Alien Isolation λόγο του genre και gameplay, που όσο και απρόβλεπτα να είναι τα encounters δεν νομίζω να φτάνουν τα επίπεδα του Alien. Εγώ από το παιχνίδι μια σουλουπωμένη ιστορία θέλω και serviceable gameplay, για όσους είναι ντεμί ίσως είναι και ο απόλυτος τίτλος για rent όπως είχα πει μερικές σελίδες πίσω. Εγώ θέλω να υποστηρίξω μια προσπάθεια χωρίς season pass, day 1 dlc και όλες τις άλλες παπάρες που μας έχει συνηθίσει η βιομηχανία τελευταία, αλλα το κάνω συνειδητά και επειδή μπορώ. Άμα κάποιος έχει δεν έχει λεφτά, από ότι έχω δει για το ΤΟ1886 (γιατί μπορεί και να είμαι λάθος) θα του πρότεινα να κρατήσει τα λεφτά για το Bloodborne που σίγουρα θα σου προσφέρει πολλές περισσότερες ώρες gameplay. With that said, εγώ είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσω το The Order, αυτές οι 5 μέρες θα περάσουν αρκετά αργά Edit: Άμα με κρατήσει 15-20 ώρες μέχρι το platinum και άλλες 10 να παίζω με το photo mode που θα βγάλουν εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Όταν βγει το photo mode θα ποστάρω screenshots εδώ σίγουρα.
Vole Maulder Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Αν τα πάει καλά κι έχει μεγαλύτερο μπάτζετ το επόμενο, εγώ βάζω στοίχημα και δρακουλίνια ότι θα έχει MP Για 18ωρο δεν το κόβω. Αλλά και 12-13 ώρες, που λένε, να είναι, μια χαρά ακούγεται. 15 έλεγαν για το Last of Us κι εμένα μου πήρε 22. Και για το GZ γκρίνιαζαν για τη διάρκεια, αλλά μια χαρά ήταν τελικά γι' αυτό που ήταν. My point, δεν έχει τόσο σημασία ο χρόνος στο ρολόι όσο το πώς γεμίζει αυτός ο χρόνος κι αν σε κινεί να το ξαναπαίξεις. 8
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Συμφωνω με τον Vole Maulder. Εγω παντως προσπαθησα να κρατηθω οσο μπορω και να δω οσο λιγοτερα gameplay videos και cutscenes μπορουσα, για να εχω οσο το δυνατον λιγοτερα spoiler. Νομιζω οντας μεγαλος φαν των GoW, οτι θα το απολαυσω δεοντως..
Alex21121988 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Mπορει και να απογοητευτεις ομως, οπως και αρκετοι εδω που θα ηθελαν ενα GoW game. Μοιαζει εννοειται, και εμενα την ιδια αισθηση μου δινει, αλλα σε πιο cinematic φαση. Για αυτο λεω μηπως το ταραξουν στα QTE και τα cutscenes και ολοι που περιμενουν να δουν κατι αναλογο με τα gears δηλαδη ''κρεας'' οπως λεει ο φιλτατος red, δουν κατι αλλο και παραξενευτουν. Eιναι το πρωτο της σειρας, οποτε θα πρεπει να περιμενουμε 4 μερουλες ακομα. Δεν ειναι ξεκαθαρο ακομα το τοπιο. Οπως και να ειναι, για τα δικα μου γουστα και λογω της εποχης που δειχνει το game δεν υπαρχει περιπτωση να μου ξεφυγει. Τωρα αν διαβασω οτι ξεπερναει τις 18 ωρες και εχει ενα replaybility εστω καλουτσικο, θα το τιμησω, αν οχι σε full price, τουλαχιστον secondary.
red1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 θα χαρώ πολύ να δώσω τα χρήματα που ζητάνε για το παιχνίδι για ενοικίαση Shooting galery με ορισμένα chapter να απαρτίζονται καθαρά και μόνο απο cutscenes Σαν εμπειρία, ατμόσφαιρα παραγωγή σκίζει, 60€ όμως...οχι... Το Ryse του PS4 - οχι οτι είναι κακό πράμα αυτό, απλά... 1
papeipa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=yr5dYAUdybA#t=493 Μετα απο αυτο το βιντεο σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω Ps4 μονο και μονο για το The Order. Εχει πολυ βαθος σαν gameplay ,βλεπω να με κρατει καιρο.....
Alex21121988 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Βαλε το λινκ σε spoiler ή εστω γραψε οτι περιεχει major spoiler διοτι φαινεται να δειχνει το τελευταιο chapter του game. Καποιοι θα αγορασουν το game, καποιους τους ενδιαφερει η ιστορια του, μην τα πετατε ετσι τα βιντεο εδω στo section. Ειναι κριμα για καποιον που θελει να ζητησει αποψεις αλλων μελων ή να ρωτησει/ενημερωθει γενικα για το game εδω, να ανοιξει το link που ποσταρες. *(Στην αρχη το περασα για τρολια του uploader στο youtube λογω των πολλων dislikes που παρατηρησα, αλλα απο οτι ειδα, φαινεται να ειναι κανονικα το τελευταιο Chapter και Boss του game.) ΥΓ: Απο ολα αυτα που ειδα και διαβασα στο συγκεκριμενο βιντεο τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα... Αν ισχυει ολο αυτο που αναπαραγεται στα σχολια, μιλαμε για game που ο average player το τελειωνει σε 5 ωρες και κατι, cutscenes included... Ελπιζω να μην αληθευει ολο αυτο περι της διαρκειας γιατι τα QTEs ηδη φαινεται καθαρα οτι θα ειναι πολλα,κρινοντας απο οτι εχει ηδη διαρευσει για το game στο διαδικτυο. Δεν την περιμενα τετοια σφαλιαρα απο το συγκεκριμενο game.. Περιμενα καποια πραγματα που ξενιζαν πολλους εδω, γιατι πολυ απλα ειχαν παρεξηγησει το game πριν ακομα βγει, ελεγα γουστα ειναι αυτα, αν μου δωσει εστω μια καλη cimematic experience με ενα καλουτσικο 8/10ωρο σε διαρκεια θα ημουν happy. Εδω δεν φαινεται να γινεται ουτε αυτο το απλο που ηθελα. Πειτε και εσεις την γνωμη σας αλλα με προσοχη μην σποιλαρουμε...Αυτο που ειδα πργματικα με απογοητευσε.. Δεν λεω πως δεν θα ενοικιαστει (εδω εχουμε παιξει αλλα και αλλα)αλλα πριν λεγαμε και για αγορα αρκετοι απο εμας.. Κριμα.. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από Alex21121988
Spartan117 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 θα χαρώ πολύ να δώσω τα χρήματα που ζητάνε για το παιχνίδι για ενοικίαση Shooting galery με ορισμένα chapter να απαρτίζονται καθαρά και μόνο απο cutscenes Σαν εμπειρία, ατμόσφαιρα παραγωγή σκίζει, 60€ όμως...οχι... Το Ryse του PS4 - οχι οτι είναι κακό πράμα αυτό, απλά... Το Ryse που το δοκίμασα στο PC ωραία γραφικά αλλα η ιστορία δεν με κράτησε ούτε στις πρώτες 1-2 ώρες. Το παράτησα χωρίς να το τερματίσω, θέλω να πιστεύω ότι το ΤΟ1886 έχει καλύτερη ιστορία, και δεν το σποιλαρω για κανένα λόγο.
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 θα χαρώ πολύ να δώσω τα χρήματα που ζητάνε για το παιχνίδι για ενοικίαση Shooting galery με ορισμένα chapter να απαρτίζονται καθαρά και μόνο απο cutscenes Σαν εμπειρία, ατμόσφαιρα παραγωγή σκίζει, 60€ όμως...οχι... Το Ryse του PS4 - οχι οτι είναι κακό πράμα αυτό, απλά... Γιατι το βαζεις σε Spoilers ρε Red πες τα πραγματα με το ονομα τους...Και εγω αν ειχα αυτη την στιγμη Ps4 σιγουρα θα επαιζα το Order ειτε μου αρεσε ειτε οχι. Απλα μετα απο ολα αυτα που εχουμε δει προφανως και δεν προκειται με τα δικα μου δεδομενα να δωσω 60ευρω.60ευρω πχ να δωσω για το Uncharted 4/Witcher 3,MGS 5,60ευρω να δωσω για καποιο Rpg τυπου Ni No kuni/dragon quest.Αλλα 60ευρω για το The order,για μενα βεβαια, με τιποτα. Αν οντως το παιχνιδι ειναι αξιολογο και θελω οπως λεει ο Spartan να στηριξω αυτη την προσπαθεια το αγοραζω το παιχνιδι οταν πεσει η τιμη του στα 30ευρω πχ. Αν τα πάει καλά κι έχει μεγαλύτερο μπάτζετ το επόμενο, εγώ βάζω στοίχημα και δρακουλίνια ότι θα έχει MP Για 18ωρο δεν το κόβω. Αλλά και 12-13 ώρες, που λένε, να είναι, μια χαρά ακούγεται. 15 έλεγαν για το Last of Us κι εμένα μου πήρε 22. Και για το GZ γκρίνιαζαν για τη διάρκεια, αλλά μια χαρά ήταν τελικά γι' αυτό που ήταν. My point, δεν έχει τόσο σημασία ο χρόνος στο ρολόι όσο το πώς γεμίζει αυτός ο χρόνος κι αν σε κινεί να το ξαναπαίξεις. Οχι αγαπητε Vole για το Ground Zeroes το κραζουν γιατι αυτο του αξιζει,τουλαχιστον η εκδοση για τις κονσολες. 30ευρω(αρχικα ηταν 40)για παιχνιδι 1μισι ωρα και 3-4missions ειναι για κραξιμο οπως και να το κανεις.Τουλαχιστον η εκδοση για Pc που ετρεχε και αρκετα ομαλα και κοστιζε τα μισα ηταν καπως καλυτερα,αλλα 30ευρω ειναι απλα μια μεγαλη σφαλιαρα.
Spartan117 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ για το ΤΟ1886 έδωσα περίπου 45 ευρώ μιας και το έκανα digital preorder απο america για το soundtrack (που θα έδινα 10 ευρώ μονο για αυτό, απίστευτο soundtrack). Θα το παίξω κατευθείαν στο hard και χωρίς aiming assist, κάνοντας ένα πρώτο playthrough απλά για να το απολαύσω και το δεύτερο playthrough για το platinum (τα trophy είναι σχετικά εύκολα). Με το που βάλουν το photo mode θα κάτσω να ασχοληθώ και με αυτό, για εμενα το μονο που χρειάζεται για να με ικανοποιήσει είναι μια καλή ιστορία και καλοί χαρακτήρες. Τα προηγούμενα παιχνίδια της RaD ήταν από τα αγαπημένα μου στο psp οποτε περιμένω κάτι αντίστοιχο, μιας και το setting μου αρέσει παρα πολύ. 2 άτομα από το gaf που το τελειωσαν γράψανε εντυπώσεις χωρίς spoiler http://neogaf.com/showpost.php?p=152192216 1 Finally finished. Going to try to do this without saying anything at all about the graphics. As I stated originally the game starts off slowly with a deliberate pacing building the characters story and atmosphere. After about 5 hours in the story becomes very tight but you are asked to read between the lines on a few issues which I will not spoil here. Following context clues makes some of them pretty blatant others a bit more elusive. It is all tied together very nicely. Level design is good, not excellent but good there are often multiple ways to dispatch enemies besides hiding behind cover and playing whack a mole. I like to try different approaches to combat in every game I play and can make combat in Infamous Second Son look like a choreographed fight in a film. Some of the things you can do in the Order when you put some thought into it are pretty amazing. They just require a bit of creative timing with Blacksight and the various weapons at your disposal. I do feel like something is missing from combat options but I cannot quite put my finger on exactly what it is. I never had a problem with the cover system and was at times impressed (annoyed heavily at one point) with the enemy AI. The Order is going to be my new go to score and there is one track in particular that hits at just the right moment and adds an extra layer of drama to the already intense scene. The music never felt out of place but what stood out to me just as much as the music was the ambient sounds. Some of them are so good I would suggest standing still and just listening to the world around you. There were a few QTE in the game that I felt were out of place outside of those few incidents the pacing and placement of them was fine. The game gets better as you go on and in my opinion ends on a very high note but I must admit it has left me wanting more. I would suggest playing with aim assist off, camera bias on and hard difficulty. I will give the game another play through at a much slower pace but if I had to say yes or no to buying this game day one, I would say this is definitely a day one game. I think the game is more akin to TLOU in pacing than Gears which is a good thing in my opinion and after completion I would still say this is my favorite new IP so far this generation. First play through score 9/10 Edited to add: My wife watched me play this entire game from beginning to end, the last game she watched me play from beginning to end was TLOU. 2 Well here are my final impressions for the game, i'll review parts of the game in different categories , then the overall experience and summary.I'll try to sum up everything as much as I can. Graphics:Technical marvel. True next-gen experience, on all fronts.No loading times, super silky smooth frame rate (you all be surprised how smooth it is), no graphic glitches, amazing and consistent art all around.A lot of times it's hard for you to grasp it's even a game running real time.Black bars didn't really filled their job.Making transitions back to gameplay already done better in games like MGS. They downgraded from the experience, from gameplay side and from art side. Sound:True 1886 era fitted music, amazing score and theme.Voice acting is top notch all around.Were moments I was surprised the developers added some of the sounds you usually don't hear while interacting with the environment.The theme really works and sticks with you, other times though really good music kicks in but can be forgettable easily. Menu and UI:Menu is on the light side, something I like.It's easy to navigate, and to understand and looks good.Only thing that comes to mind on the bad side, is the weapon selection UI.It's too big and centered in the middle of the screen, not very good while action is going.No option to change button layouts is a big negative. Pacing and story:Starts really slow, the intro stays it's welcome way too much.And on top of bad paced intro, it comes instead of good exposition that I felt lacking most of the game.The story starts to pick up from late middle of the game, but when it does it grabs you so hard it makes you want to continue playing nonstop. Really emotional and good, something a lot of games having hard time to achieve.Characters are really believable and make strong impact.Sometimes the story kicks you to some places, which you wander what happened between the last cut scene to the next. I felt out of place when it happened, it felt unnatural to the flow of the game.Sadly the game ends way too quick after the story really shines and makes you feel you deserved more. Gameplay:Odd design and gameplay decisions plague this game.Basic cover and stealth mechanics makes a solid shooting encounters.It also fails to explain in depth cover mechanics like camera bias (which is off by default) and corner cover switching, taking into account the game has a very long intro to introduce them.You actually use some of the weapons once or twice the entire game. Made me wish I could use them more in the first time playing.Setting up encounters in terms of level design and weapon placement can be better.It's on par with KillZone SF right now.QTE's in the game strike me as a failure from the gameplay design aspect for making better shooting encounters and "boos battles". Like Far Cry 3. Overall:Game is AAA with high production values, I don't think the negative outweighs the positive.In a sense it's more of a journey, a really good and polished one we must endure till a sequel that will make good on gameplay without any black bars.Is it worth the price of admission now? Yes.There's nothing else like it on the market now, the wow factor is really big.And if we put aside the wow factor, it's still a good polished story driven game with production values trough the roof.Granted if you played uncharted or gears, there's a lot of room this game doesn't deliver, but overall it's something you can't allow yourself not to experience. The order 1886, is really a new mascot for SONY. Just not too shiny. Ότι περίμενα πάνω κάτω. Σίγουρα δεν είναι παιχνίδι που θα πρότεινα σε όλους, μιας και δεν είναι για όλους. Αλλα ξέρω ότι εμενα θα μου αρέσει αρκετά. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δεν ειδα ομως κανενας απο τους 2 να αναφερει ποσο του πηρε να το τερματισει το παιχνιδι,κατι που ειναι πολυ σημαντικο για οποιον σκεφτεται για Day one αγορα,εναντι της ενικοιασης ή να περιμενει να πεσει η τιμη,δεδομενου οτι δεν υπαρχει Multiplayer. Δεν νομιζω αντικειμενικα να υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι το παιχνιδι δεν θα ειναι καλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα