Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί?

Εδώ άλλοι το είχαν βγάλει χάλια από το πρώτο βίντεο! :P

Nίκο, σωστά αλλά...απο ΟΛΑ αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα...ο ορισμός του "generic" και "cookie cutter" 3rd person shooter παιχνιδιού...με QTE στο Θεό...

Τα γραφικά θερίζουνε αλλά δεν βλέπουμε ταινία, κοινώς, αμα παίζει σαν No.14547687534 3rd person shooter που παίζουμε την τελευταία 8ετία...

Δεν φτάνουνμ μονο το gfx για ειναι ενα παιχνίδι καλό, το αντίθετο θα έλεγα κιόλας, μπορεί τα γραφικά σε εναν τίτλο να είναι απλά μέτρια αλλα να παίζει τόσο καλά που...

Το αντίθετο όμως δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση - εκτός βέβαια και αν κάποιος αρέσκεται στο να παίζει "tech demos"  ;)

Θα δείξει αλλά προσωπικά δεν τρέφω ελπίδες για τον συγκεκριμένο τίτλο, μου δίνει την αίσθηση του "μονο για ενοικίαση" απο ολα αυτα που εχουμε δει μεχρι στιγμης...

Daemonos. για καλό τα έβαλες τα βίντεο τώρα ? αποδεικνύει ακριβώς αυτό που έλεγα πιο πάνω :P

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα δεν διαφωνώ.

Μπορεί να είναι όλα αυτά και ακόμα χειρότερα και τα σχόλια καλό είναι να γίνονται.

Αλλά δεν είναι και κακό να περιμένουμε να βγει κάτι πριν βγάλουμε τελική απόφαση.

Φυσικά αυτό ισχύει και για τα καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη αν μας βγει ενα με αλα Gears of War μηχανισμους tps, τοποθετημενο μεσ' στην κ@β@@ που ειναι το Βικτωριανο Λονδινο και με αυτη τη νταρκιλα και τη μουνταδα της Vampire μυθολογιας, θα μας χαλασει; :P 

• Like 2
Δημοσ.

Σωστό και απο ότι είδα (και στα video) το παιχνίδι έχει playable cinematics, πράγματα που βλέπαμε στο heavy rain, στο Uncharted κτλ κτλ.

Αν έχει και σωστό MP, co op, τότε ναί! μιλάμε για παιχνιδάρα!!!

Είναι πάρα πολύ μαμάτο να παίζεις co-op και να μιλάς στο ακουστικό! παίζουμε με ενα φιλαράκι destiny έτσι.

Δημοσ.

To παιχνιδι ομως θα ειναι αποκλειστικα single player Daemonos, οποτε μην κανεις πολυ ορεξη.. :-(  Τωρα το αν θα βγει παιχνιδαρα μενει να το δουμε. Το ευχομαι παντως. Προσωπικα ειναι πολυ ψηλα στη λιστα μου. Το setting του με εξιταρει με οσα εχω δει. Και ειναι πολυ κριμα που δεν θα εχει co-op. 

Δημοσ.

To παιχνιδι ομως θα ειναι αποκλειστικα single player Daemonos, οποτε μην κανεις πολυ ορεξη.. :-(  Τωρα το αν θα βγει παιχνιδαρα μενει να το δουμε. Το ευχομαι παντως. Προσωπικα ειναι πολυ ψηλα στη λιστα μου. Το setting του με εξιταρει με οσα εχω δει. Και ειναι πολυ κριμα που δεν θα εχει co-op. 

Νομίζω είπαν και για co-op

Δημοσ.

Νομίζω είπαν και για co-op

Μπορει να εχω χασει κανενα επεισοδιο τοτε. Μακαρι. Μαζι σου ειμαι.

Edit: Το εψαξα λιγο το πραγμα και ειδα οτι ειχα δικιο..Δες εδω:

http://www.examiner.com/article/the-order-1886-multiplayer-and-co-op-exclusions-further-discussed

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη αν μας βγει ενα με αλα Gears of War μηχανισμους tps, τοποθετημενο μεσ' στην κ@β@@ που ειναι το Βικτωριανο Λονδινο και με αυτη τη νταρκιλα και τη μουνταδα της Vampire μυθολογιας, θα μας χαλασει; :P 

Μακάρι, χίλιες φορές μακάρι, να βγουν αληθινά τα λόγια σου :D

• Like 2
Δημοσ.

Γουστάρω πολύ τέτοια φάση!!

Δημοσ.

Μονο στα δικα μου ματια δειχνει ψιλομουφα; Και πριν με ρωτησετε τι και πως απλα θα σας πω να κοιταξετε τα gameplay βιντεακια καλυτερα. Το παιχνιδι μεχρι τωρα ειναι φουλ στο render με φουλ κλειστα κομματια που δειχνουν να σε πηγαινουν οπου θελουν αυτοι και με πολυ λιγο shooting πριν περασεις το επομενο trigger για το επομενο video. Τα εμπειρα μου ματια δεν κανουν λαθος. Μην περιμενετε πολλα απο τον συγκεκριμενο τιτλο. Κανει και το λαθος να βγει μαζι με το Bloodborne (ή ισως και να ειναι και σωστο για να καπιταλευτουν την δοξα του bloodborne σε ενα παρομοιο περιβαλλον αλλα με shooting mechanics γι αυτους που δεν γουσταρουν hack and slash). 

Γενικα, κρατηστε χαμηλα τις απαιτησεις σας. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...