red1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μάγκες sorry αλλά...Aμα σας αρέσουν τα Assasin's Creed τοτε θα σας αρέσει και το Mordor, αν όχι...Αλεξη, "σκληρός" ? Μηπως και το σύστημα μάχης στα Ass.Creed έχει "βάθος" ? Το βίντεο το είδες ? Η εμπειρία μου ήταν πανω-κάτω η ίδια σε φίλο που το τσέκαρα, πρέπει να ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ για να χάσεις Aλλο το "δεν μου αρέσει αρα το κράζω" και 'αλλο το να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη.Φυσικότατα και έχεις το δικαίωμα να σου αρέσει αλλά, προσωπικά, πως γίνεται ενας κλώνος του Ass Creed το οποίο είναι και αυτό σε auto-pilot mode να παίρνει GOTY δεν μπορώ να καταλάβω, και μετά ρε παιδιά κράζουμε το 2014 και το "κακό gaming" που μας παρείχε, εμμμ... Προσωπική άποψις φυσικά ^Sorry για το off-topic
Vole Maulder Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Καλά, εγώ σου έχω παράδειγμα φίλου μου που προτιμά το combat στα AC από το Dark Souls, οπότε...yeah Πάντως, νομίζω πως για το Nemesis system το γουστάρουν οι περισσότεροι, που όντως είναι φρέσκο feature. Το αν αξίζει τόση αναγνώριση μόνο γι' αυτό είναι άλλη συζήτηση για άλλο topic
Fulgore Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειναι τυχαιο red οτι demo βλεπουμε με κυαλια πλεον. Για το Shadow of Mordor που ηταν ενα απο τα μοναδικα που ξεχωρισαν μαζι με το Wofenstein στο 2014, και τα ευχαριστηθηκα οσο δεν παει. Εκει ησουν αρκετα σκληρος σε αυτα που εγραψες για το Middle Earth. Που ακριβως δεν μπορεις να αποτυχεις στο Shadow of Mordor? Μπες λιγο στο section του game να διαβασεις τι γραφουμε τοσα ατομα εδω και καιρο. Δεν εχει button smashing στο game αυτο ρε συ. Σε εχουν ριξει σε sec τα ορκς. Σεβαστη η αποψη σου εννοειται, αλλα ησουν ισοπεδωτικος και για ενα game που ηταν πολυ διασκεδαστικο και ειδικα για ατομα που διψαγαν για ενα LotR game και ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να τους προσφερει η Monolith και WB. Και εδω στο voting που εγινε δεν βγηκαν τυχαια Shadow και Wolfenstein. Εμεις τα ψηφισαμε. Δεν βγηκαν τυχαια γιατι ηταν voting για Pc game of the year.Α και πολυ σοβαρο το voting και τα ατομα που ψηφισανε και εχουν δωσει παραπανω σε Dlc του Bioshock απο οτι στο Divinity και Hearthstone λιγοτερους ψηφους ακομα και απο το Thief???!!!Ελα τωρα 1
Alex21121988 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Red θα σου προτεινα να μπαιναμε στο section του Shadow of Μοrdor για να το αναλυσουμε. Μια χαρα χανεις και πολυ ευκολα αν πας χυμα στο κυμα εναντιον ενος captain ή ποσο μαλλον αν ειναι και Warchief αρα φερνει και ολη την υπολοιπη παρεα να να σε κυνηγαει. Και δεν ειναι ac που ενας βαραει και οι αλλοι κοιτανε. Ειναι πιο πολυ βασισμενο στο combat του batman παρα του ac. Εχω γραψει δεν ξερω και εγω ποσες ωρες. Combat με βαθος? Ποιο παιχνιδι παροιμοιου genre εχει καλυτερο συστημα μαχης απο το Shadow? Μπορω να σου αναλυσω οτι θελεις γιατι το παιχνιδι για μενα αξιζε να βγει GOTY αλλα οχι εδω. Αν μου ελεγες για το Story που δεν ειναι και το δυνατο σημειο του game οκ.. Αλλα το συστημα μαχης, το nemesis system, ολο το περιτυλιγμα του LotR και ιστορια, ουσιαστικα του Silmarillion, τα πολυ ωραια Skills/abilities ειναι ο λογος που αγαπηθηκε τοσο πολυ απο τον κοσμο. Fulgore γουστα ειναι αυτα. Ολη η σειρα Bioshock και τα dlc τους, τα εχω παιξει επισης ολα , τα θεωρω ολα εκπληκτικα παιχνιδια με καταπληκτικο Story με βαθος. Τα αλλα που ανεφερες (thief,Divinity,Hearthstone) δεν με ενδιαφερουν,(το thief το επαιξα, και δεν μου αρεσε) και απο οτι φαινεται ουτε και τους υπολοιπους που ψηφισαν. Δεν υπαρχει εδω λαθος ή σωστο, σοβαρο ή μη σοβαρο. Γενικα πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να ψαχνετε γιατι αρεσει τοσο το Shadow. Kαι εγω απορω γιατι αρεσουν αλλα games σε αλλους. 2
qsis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Και κάτι τελευταίο, οι gamers είναι κακιά φάρα. Φίλος μου πόσταρε review σε ένα ελληνικό σάιτ κάποτε για το Bioshock Infinite και όλοι μα όλοι στα σχόλια τον στόλιζαν με επίθετα από "αυτιστικό" μέχρι πράγματα που δεν έχει νόημα να αναπαράγω. Επειδή δεν εξύμνησε το "Σπουδαίο Αμερικανικό Παιχνίδι". για δώσε μου link του review του φίλου σου, μπας και βρω επιτέλους ένα λογικό άτομο που δε του άρεσε αυτή η παπαριά που αποθέωναν για απροσδιόριστο λόγο όλοι και δεν καταλάβαινα το γιατί (λάτρευα τα 2 προηγούμενα, αλλά αυτό ήταν τόσο απογοητευτικό που ένιωθα να υποφέρω όσο το έπαιζα) 5
red1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 για δώσε μου link του review του φίλου σου, μπας και βρω επιτέλους ένα λογικό άτομο που δε του άρεσε αυτή η παπαριά που αποθέωναν για απροσδιόριστο λόγο όλοι και δεν καταλάβαινα το γιατί (λάτρευα τα 2 προηγούμενα, αλλά αυτό ήταν τόσο απογοητευτικό που ένιωθα να υποφέρω όσο το έπαιζα) qsis, έισαι κοΜΠλεΚσικός και εμπαθής !1! Αυτη την ΑΑΑ παιχνιδάρα με βαθύτατο gameplay που πιο πολύ αλληλεπιδρας με...συρτάρια και τραπέζια δεν σου άρεσε και κράζεις ?? 9/10 τους έδωσαν όλοι, πρέπει να camay ! Στην πυρά κυριε μου... το ΜΟΝΟ θετικό του παιχνιδιού ηταν το artwork, τίποτα άλλο 2
Vole Maulder Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 για δώσε μου link του review του φίλου σου, μπας και βρω επιτέλους ένα λογικό άτομο που δε του άρεσε αυτή η παπαριά που αποθέωναν για απροσδιόριστο λόγο όλοι και δεν καταλάβαινα το γιατί (λάτρευα τα 2 προηγούμενα, αλλά αυτό ήταν τόσο απογοητευτικό που ένιωθα να υποφέρω όσο το έπαιζα) http://luben.tv/web/tech/13318/ qsis, έισαι κοΜΠλεΚσικός και εμπαθής !1! Αυτη την ΑΑΑ παιχνιδάρα με βαθύτατο gameplay που πιο πολύ αλληλεπιδρας με...συρτάρια και τραπέζια δεν σου άρεσε και κράζεις ?? 9/10 τους έδωσαν όλοι, πρέπει να camay ! Στην πυρά κυριε μου... το ΜΟΝΟ θετικό του παιχνιδιού ηταν το artwork, τίποτα άλλο Τους κάδους απορριμάτων ξέχασες 2
ggramenos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 The Order: 1886 Goes Gold http://n4g.com/news/1655575/the-order-1886-goes-gold
Vole Maulder Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Ελα, ρε, θα βγει όντως τότε που έλεγαν;
DJTaurus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Μακάρι να "παίζει όπως φαίνεται" και να μην μείνουμε στο φάτε ματια ψαρια. Στο παρακάτω video βλέπουμε πραγματικό gameplay και όχι QTEs... fingers crossed. https://www.youtube.com/watch?v=9iJv-anKhGE 2
Spartan117 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Άντε να δούμε, τα game τους στο PSP ήταν από τα καλύτερα στην πλατφόρμα αλλα εκεί είχαν έτοιμο το universe του God of War. Μακάρι να είναι καλο και από άποψη gameplay γιατί οπτικά φαίνεται απίστευτο και είναι σε ωραία εποχή. 1
Spartan117 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Spoiler alert το βίντεο αλλα μακάρι να είναι όσο καλο όσο δείχνει, τεχνικά είναι άρτιο πάντως. Δεν περίμενα να το πάνε R rating. Πιθανό να φάει censorship σε Ευρώπη (σίγουρα τουλάχιστον για Γερμανία). 2
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δεν περίμενα να το πάνε R rating. Πιθανό να φάει censorship σε Ευρώπη (σίγουρα τουλάχιστον για Γερμανία). Thank god for fucking Jim Sterling, son - no, wait, that's not right! the US store, then, και φτηνότερα και χωρίς censorship (στη βία, επειδή τα βυζγιά είναι άλλη ιστορία ) 1
ggramenos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ......χωρις υπερβολες.....μου ηρθε η καπνα απ'το μπαρουτι στη μυτη 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα