Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Θα περίμενε κανείς να είναι έτσι, όντως, αλλά αν δούμε το πρόσφατο παρελθόν, με το συγκεκριμένο παράδειγμά σου μάλιστα, δυστυχώς είναι wishful thinking το ότι αν υπήρχαν καλοί ή περισσότεροι τίτλοι δε θα γινόταν αυτό που γίνεται. Κάποιους τους πονούσαν τα μάτια με το LoU, θυμάμαι, και πόσταραν framerate αναλύσεις για να το βγάλουν μάπα. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι να λένε. Ειδικά σε Fora για PC, δύσκολο να βγάλεις άκρη. Υπάρχει φανατισμός. Όποιος αναλύει το LoU για το Frame Rate, πρέπει να κοιταχτεί, εκτός αν απλά τρολάρει. Επίσης, η σύγκριση τιμών που κάνεις είναι άτοπη, το ένα retail με μεταφορικά, το άλλο digital από keyshop Μια ζωή σε κονσόλες παίζω κυρίως, πάνω από 30 ευρώ δεν έχω δώσει για παιχνίδι, εξαιρουμένων συλλεκτικών εκδόσεων. Έβαλα την Retail επειδή είναι πιο φθηνή από την Digital στο PSN. Παρόλα αυτά επειδή εγώ μόνο για παλιά παιχνίδια ή μεταχειρισμένα με πολύ ψάξιμο σε Fora έχω καταφέρει να βρω φθηνούς τίτλους, εννοείς ότι ψωνίζεις από κάποιο εναλλακτικό κατάστημα τα CD key για το Playstation;
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Χαχ, καλά ναι, η φουλ τιμή στο ευρωπαϊκό PSN είναι όντως παραπάνω Αλλά αν δεις και στο Steam την κανονική του τιμή, 45 λίρες έχει Εννοώ ότι συνήθως δεν αγοράζω παιχνίδια στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, για πολλούς ευνόητους λόγους, και αγοράζω σχεδόν μόνο από UK αν είναι για υλικές εκδόσεις, είτε από Amazon είτε από Game είτε από ebay. Για ψηφιακές, είτε μοιράζομαι παιχνίδια με φίλο από το US store είτε αγοράζω, πάλι συνήθως από US (εκτός αν βγάλει καμιά προσφορά χώμα για Plus στο ευρωπαϊκό) σε προσφορές. Συν τα παιχνίδια του Plus. Τα ίδια και στο Χμποχ. Αν δεν είσαι άτομο που θέλει να έχει παιχνίδια day one υπάρχουν πιο οικονομικές επιλογές από τα 60-70 ευρώ και στις κονσόλες, that's all I'm saying. 2
Heatspreader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Χαχ, καλά ναι, η φουλ τιμή στο ευρωπαϊκό PSN είναι όντως παραπάνω Αλλά αν δεις και στο Steam την κανονική του τιμή, 45 λίρες έχει Δεν εξετάζω πόσο έχει στο Steam από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα για τον οποιοδήποτε να αγοράσει από εναλλακτικό κατάστημα σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Ας υπήρχαν αντίστοιχα καταστήματα για τις κονσόλες με τέτοιες τιμές. Εννοώ ότι συνήθως δεν αγοράζω παιχνίδια στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, για πολλούς ευνόητους λόγους, και αγοράζω σχεδόν μόνο από UK αν είναι για υλικές εκδόσεις, είτε από Amazon είτε από Game είτε από ebay. Για ψηφιακές, είτε μοιράζομαι παιχνίδια με φίλο από το US store είτε αγοράζω, πάλι συνήθως από US (εκτός αν βγάλει καμιά προσφορά χώμα για Plus στο ευρωπαϊκό) σε προσφορές. Συν τα παιχνίδια του Plus. Τα ίδια και στο Χμποχ. Αν δεν είσαι άτομο που θέλει να έχει παιχνίδια day one υπάρχουν πιο οικονομικές επιλογές από τα 60-70 ευρώ και στις κονσόλες, that's all I'm saying. Από UK ψώνιζα στο PS3 την εποχή που τα ελληνικά καταστήματα ήταν πιο ακριβά. Ψώνιζα από Thehut, Zavvi, blahdvd, κλπ. Λίγα χρόνια αργότερα ελληνικά μικρά καταστήματα πουλούσαν στην ίδια τιμή. Όπως και να το κάνουμε, πιστεύω ότι συμφωνούμε πως τα παιχνίδια στις κονσόλες είναι πιο ακριβά. Θα δεχόμουν να ήταν πιο ακριβά τα Exclusives, αλλά για τους λόγους που εξήγησα παραπάνω, δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώσω κάτι πιο ακριβά, όταν μπορώ στο PC να βρω φθηνότερα. Σου μιλάει Console Gamer και υποστηριχτής της SONY. Δυστυχώς όμως τελευταία βλέπω τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά και οφείλω να το παραδεχτώ. Αν και Offtopic, αντίστοιχα τα ίδια συμβαίνουν με την Apple που τόσο πολύ εκτιμούσα και με έχει απογοητεύσει ακόμα περισσότερο.
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Πάντα ακριβότερα ήταν τα παιχνίδια στις κονσόλες, όμως, δεν είναι καινούργιο αυτό. Το καινούργιο είναι το έξτρα καπέλο στις ευρωπαϊκές τιμές, που δεν είμαι σίγουρος σε τι οφείλεται. Από μια άποψη, με προσφορές που είναι όντως προσφορές τα τελευταία χρόνια στο PSN και Live, ίσως και να είναι καλύτερα τα πράγματα, όχι χειρότερα. Αν δεν έχεις ή δε διατίθεσαι να έχει gaming PC, that is. Anyway, πάλι off topic πάμε. Αν βγει μέτριο ή αδιάφορο το Order, ως αποκλειστικό, είναι πολύ πιθανό να το δούμε σε 1-1μιση χρόνο στο Plus, οπότε δε θα επιβαρύνει πολύ την τσέπη μας.
naruto14 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ πάντως όταν ακούω τους δημιουργούς να λένε ότι βάζουμε τα μαύρα πλαίσια και τα 30 fps για κινηματογραφικότητα, μόνο σοβαρά δεν μπορώ να τους πάρω. Το παιχνίδι βρωμάει από τώρα ότι θα είναι παιχνίδι του 7-8. Και συμπεριλαμβανομένου των μαυρων πλασιων και των 30 fps, θα του δώσω μια ευκαιρία μόνο σε κάποια πολύ χαμηλή τιμή. Περιμένω Naughty Dog για να δω σωστό game σε κονσόλα, και από άποψη τεχνικού τομέα αλλά και σοβαρού exclusive. 1
Raiden5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ε δεν νομιζω οτι το 7-8 ειναι κακος βαθμος, ενα παιχνιδι με τετοια βαθμολογια θεωρειται καλο. 2
Titanomaxos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 7 και 8 στο the order ? Απο το psmagazine ισως. Στα σοβαρα περιοδικα 5 με 6 ταβανι θα ειναι θαυμα! Θα το εβαζα διπλα στο υπέρτατο Lair στο ps3 για οποιον θυμάται! lol
Fulgore Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ε δεν νομιζω οτι το 7-8 ειναι κακος βαθμος, ενα παιχνιδι με τετοια βαθμολογια θεωρειται καλο. Οχι φυσικα.8 πχ θεωρειται πολυ καλο παιχνιδι απλα ο Naruto παραπανω λεει οτι θελει να δει παιχνιδια να ξεχωριζουν απο τα Multiplattform οπως μας εχει συνηθισει η Sony σε προηγουμενες κονσολες. Γιατι και το Killzone δεν ηταν του αναμενομενου ενω εγω σαν οπαδος των προηγουμενων 3 το περιμενα να ειναι η εκπληξη και το Driveclub δεν ηταν αυτο που περιμεναμε και το μονο σοβαρο παιχνιδι που εχει βγει ως τωρα μεχρι να βγει το Uncharted 4 ειναι το καλο Infamous.
Alex21121988 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Aν και για το Infamous πολυ λεγανε/λενε ακομα διαφορα. Γουστα ειναι αυτα και ειναι απολυτως σεβαστα απο μερια μου. Δεν ειμαι ο καταλληλος για να σχολιασω(αντικειμενικα οσο αυτο γινεται) κατι αλλο για την σειρα Infamous καθως ειμαι hardcore fan της σειρας και για αυτο πηρα το bundl-ακι τον Μαιο του 2014 μαζι με το game. Ηταν ο λογος για μενα να παρω την κονσολα. Γραφικαρες, καλο Story(θα μπορουσε και καλυτερα), ειδικα αν κανεις και ολα τα papertrail missions που ηταν τοσο καλοφτιαγμενα και εξυπνα, βλεπεις ολη την ιστορια και το τι ακριβως εγινε. Το First Light επισης ηταν πολυ τιμιο για τα χρηματα του και εγραψα αρκετες ωρες και σε αυτο. Platinum εννοειται και τα δυο, οπως και ολα τα Infamous. Μεγαλο μειων, η απουσια side missions που θα εδιναν στο game περισσοτερη διαρκεια ζωης και replayability. Επισης, εχω εμπιστοσυνη σε οτι φτιαχνει Sucker Punch, NaughtyDog και Santa Monica. Εχουν πολυ μερακι αυτες οι ομαδες, δεν πιστευω οτι θα δουμε προχειροδουλεια στο The Order. Μπορει να μην ειναι το 9-10, αλλα δεν νομιζω να ειναι κατω απο το 7αρακι. Eπιμενω σε αυτο που εχω πει σε πολλα δικα μου σχολια, οτι δηλαδη πολλα μελη εδω νομιζαν πως το The Order θα ηταν ενα Gears of War wannabe φαση, επειδη μοιαζει λιγο το Shooting και το cover system αλλα απο τα βιντεο φαινεται οτι θα ειναι ενα interaction movie 3rd person shoot em up, με καποια στοιχεια horror(?) γιατι μονο στο video στην e3 ειδαμε τον supernatural παραγοντα του game. Σε ολα τα υπολοιπα βιντεο, κανονικους ανθρωπους αντιμετωπιζουν.
naruto14 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Οχι φυσικα.8 πχ θεωρειται πολυ καλο παιχνιδι απλα ο Naruto παραπανω λεει οτι θελει να δει παιχνιδια να ξεχωριζουν απο τα Multiplattform οπως μας εχει συνηθισει η Sony σε προηγουμενες κονσολες. Γιατι και το Killzone δεν ηταν του αναμενομενου ενω εγω σαν οπαδος των προηγουμενων 3 το περιμενα να ειναι η εκπληξη και το Driveclub δεν ηταν αυτο που περιμεναμε και το μονο σοβαρο παιχνιδι που εχει βγει ως τωρα μεχρι να βγει το Uncharted 4 ειναι το καλο Infamous. Αυτό ακριβώς. Παιχνίδι του 7 είναι σχεδόν απίθανο να πείσει κάποιον για αγορά του PS4. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει να ανκοινώνεται κάποιος τίτλος "λόγος αγοράς του ps4" για να κινηθώ προς τα εκεί. Συνολικά βέβαια, θεωρώ αξίζει η αγορά του για να παίξω UC4, Until Dawn, inFAMOUS και ξανά το The Last of Us. Ωστόσο η Sony χρειάζεται περισσότερους ποιοτικούς τίτλους ως αποκλειστικούς για να με πείσει (και αρκετούς άλλους φαντάζομαι). 2
red1 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 7-8 κακή βαθμολογία ? Μμμμμ... YΓ : Έχω πάιξει παιχνίδια του "μοντέρνου" 6-7/10 τα οποία τα βρήκα 10 φορές καλύτερα απο αυτά που τσιμπάνε 9ράκια, στην τελική, αμα είναι να εμπιστευόμαστε τυφλά τον "είδiκό τύπο", τα μόνα παιχνίδια που θα έπρεπε να παίζουμε είναι GTA/FIFA/Call of Duty/Uncharted/Halo...Πρόσφατο παράδειγμα ? το 5.9 που έδωσε το IGN στο Alien Isolation, αμα το παιχνίδι δεν έχει μπουμ-μπουμ SET PIECES® ανα 2 λεπτά και δεν σε κρατάει απο το χεράκι καθ όλη την διάρκεια του τίτλου..."Shit sucks 5/10" 9
Raiden5 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Το bloodborne ειναι λογος αγορας κονσολας, κ ισως απο τα ελάχιστα παιχνδια που δεν χρειαζεται να περιμενεις καν reviews για να το παρεις. Day One 1
Vole Maulder Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Εγώ είμαι ακόμα πιο "ακραίος", πάντως. Προτιμώ την κλίμακα του 5. 1 = Bad game, avoid. 2 = Mediocre. Try it if you're a really big fan of the genre. 3 = Decent, with some issues. Take it or leave it. 4 = Good game. 5 = Awesome game. Και μετά κοιτάς ποιος έχει κάνει το review και τι έχει γράψει, το ζυγίζεις με τα δικά σου γούστα και στάνταρ και ερμηνεύεις ανάλογα 3
Spartan117 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Πάντως η RaD είχε βγάλει κάποια καλά παιχνίδια God of War στο PSP από όσο θυμάμαι. Προφανώς αυτό είναι κάτι τελείως διαφορετικό, άμα είναι καλο ή όχι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε reviews. Εγώ πιο πολύ ενοικίαση το κόβω παρα αγορά αλλα ποτε δεν ξέρεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 IGN FTW, αν δεν είναι COD, δεν θα πάρει ποτέ 9+/10. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα