Vole Maulder Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πετράκος, έχει προτίμηση στην κονσόλα της M$, το βλέπουν οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλά όλους μας προσπαθεί να μας βγάλει τυφλούς.Τέσπα, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό, άνθρωπος είναι και έχει προτιμήσεις όπως όλοι μας, αρκεί να υπάρχει αντικειμενικότητα. Κανένα πρόβλημα με προτιμήσεις, οι περισσότεροι τις έχουμε για το ένα ή το άλλο πράγμα. Απλώς όταν ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως ο βασιλιάς της αντικειμενικότητας και προσβάλλει συνέχεια όποιον έχει διαφορετική άποψη ή γούστα από τα δικά του είναι αδύνατο να μη δημιουργηθούν εντάσεις, that's all. Ο τρόπος είναι το πρόβλημα, όχι το περιεχόμενο, τουλάχιστον όπως το βλέπω εγώ. 1920x800 = 1.536.000 pixels 1600x900 = 1.440.000 pixels Για να μη σβήσει η υπάρχουσα "φλόγα"..
p3tran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 1920x800 = 1.536.000 pixels 1600x900 = 1.440.000 pixels Για να μη σβήσει η υπάρχουσα "φλόγα".. εδω και πολλα χρονια, 960 Χ 1080 ισουται με 1.036.800, το οποιο φυσικα και ειναι αρκετα εως πολυ μικροτερο του 1.440.000 τσεκαρε τι quotαρεις. (και για την βοηθεια σου, πχ 1280Χ720 ή αλλιως 720p = 921.600 pixels, δηλαδη πολυ πιο κοντα στην αναλυση του killzone mp ps4, παρα του ryse xbox.) Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πετράκος, έχει προτίμηση στην κονσόλα της M$, το βλέπουν οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλά όλους μας προσπαθεί να μας βγάλει τυφλούς.Τέσπα, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό, άνθρωπος είναι και έχει προτιμήσεις όπως όλοι μας, αρκεί να υπάρχει αντικειμενικότητα. κατσε, δεν καταλαβα? επειδη εχω και τις δυο, θα πρεπει αναγκαστικα να μου αρεσουν το ιδιο? και σε ολα? δηλαδη σωνει και καλα πχ, το driveclub ισο με forza κι ετσι? ή τα λειτουργικα συστηματα, επειδη εχω και τις δυο, ξαφνικα ειναι και αυτα ισαξια? τι λεμε τωρα? η διαφορα μας ειναι οτι αυτοι που συνηθως τρελενονται με αυτα που γραφω, αυτοι που αντιδρουν ασχημα ειτε δεν εχουν καμια ειτε εχουν μια. οπως σημερα καλη ωρα, που αντι να πουνε ολοι το αυτονοητο "ναι, ειναι 1900Χ800 και οχι 1080p", λενε οτι παιζει εμπαθεια και τολμη και γοητεια.....
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Αν οι πρώτες 2 γραμμές πάνε προσωπικά σε μένα, ξαναδιάβασε τι έγραψα, αν όχι εγώ δεν διαφωνώ κάπου.
p3tran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Αν οι πρώτες 2 γραμμές πάνε προσωπικά σε μένα, ξαναδιάβασε τι έγραψα, αν όχι εγώ δεν διαφωνώ κάπου. σε σενα πανε, ετσι οπως το εγραψες εγω διαβαζω οτι δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα. (βασικα ειναι υποκειμενικη γνωμη παντα, βασισμενη σε σταθερα και αντικειμενικα κριτηρια). αν καταλαβα λαθος, τοτε συγνωμη, καταλαβα λαθος.
ggramenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 αμα έτρεχε στο XONE το the order μ'αυτα τα γραφικά................... ....αμα.....θα ηταν όπως στο evil within οπου το xbox one εχει resolution 1600×640 pixels.........640p
p3tran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ....αμα.....θα ηταν όπως στο evil within οπου το xbox one εχει resolution 1600×640 pixels.........640p ειδα και την φωτο που εβαλες στο αλλο θεμα με τα specs... δεν ειναι ετσι, εκτος κι αν εξαιρεσεις ...5δις τρανζιστορς απο το xbox (οπως εκανε η φωτο που εβαλες) και επισης, 1600Χ640 δεν ειναι 640p 640p ειναι 960Χ640 = 614.400 pixels, ενω 1600Χ640 = 1.024.000 pixels. μιλαμε για σχεδον τα διπλα. για την ακριβεια και παλι ερχομαστε πολυ-πολυ κοντα στην αναλυση του killzone ps4... τελος, τα multiplatform ports, και ειδικα απο εταιρειες που δεν εχουν και καποια ιδιεταιρη εξειδικευση στο h/w ή στα γραφικα, δεν καταλαβα απο ποτε γινανε τα επισημα benchmarks μιας κονσολας? To horizon πχ που ειναι και open world, 1920Χ1080@30κλειδωμενα και vsync'd με 4Χ MSAA, σε αλλη κονσολα τρεχει? οχι στο xbox?
red1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Oλοι οι άλλοι = ηλίθιοι/χαζοίΕγώ = έχω πάντα δίκιο Είναι...πραγματικά...τρέλα σκέτη...δεν γίνεται...διαβάζω, διαβάζω και απλά...Είναι σαν να προσπαθείς να μπείς στο μυαλό του συγκεκριμένου κυριου, ή, να πας να κάνεις διάλογο μαζί του...Απλά "δεν"...- Έξω ρίχνει καρέκλες : "Οχι, δεν ρίχνει, αμα προσέξεις καλά έχει λιακάδα"- Εξω έχει έρεβος : "Οχι, ποιο σκοτάδι, πλακα κάνεις, ακόμα μέρα είναι"κ.ο.κΤρέεεεελα λέμε...
p3tran Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 εγω γραφω στοιχεια, αλλοι γραφουν προσβολες και παπαρουνες, φαντασιωσεις κλπ.. επι του θεματος εχεις να διαφοροποιηθεις καπου? μηπως θα μου πεις κι εσυ οτι 1600Χ640 ειναι 640p? μηπως κανω λαθος στον ορισμο δυο μετρων και δυο σταθμων που εδωσα πιο πανω? μηπως τα απο απω ανατολη multi-platform και multi-generation κιολας, γινανε ξαφνικα τα console benchmarks και δεν το ηξερα? ή μηπως -μιας και μερικοι εδω γραφετε περιπαιχτικα <<αμα ητανε ετσι...>>- μηπως λοιπον εχει να προσθεσει κανεις τιποτα στα μεγαλα multiplatform releases? πχ gta, destiny, assassins creed? να δουμε ποιανου τα γραπτα συναδουν με την πραγματικοτητα, και ποιανου τα γραπτα ειναι οτι να'ναι... ξαναλεω, η σωστη απαντηση ειναι μια: "ναι, το order δεν θα ειναι 1080p". ολες οι αλλες απαντησεις ειναι ζονγκ! συνεχιστε ελευθερα ομως, φερτε ολη τη βιβλιοθηκη του xbox για να δικαιολογησετε εσεις οι δυο-τρεις τις "αποψεις" σας, βαλτε παραβολες με κινεζους στρατηγους, βριστε, κλπ. business as usual...
stavros88 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 βριστε, κλπ. business as usual... Αυτο ειναι αποδεδειγμενα δικη σου ειδικοτητα.Για να μην ξεχνιομαστε ποιοι ειμαστε εδω μεσα. Στο θεμας μας τωρα, δεν νομιζω να ειπε κανενας οτι το order θα ειναι 1080p που ακριβως το ειδες παλι αυτο? 1
Vole Maulder Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 HHnnnnnngnnNn!!!!! Τι σημασία έχει, ρε παιδιά, αυτή η ανάλυση πια! Θα χαλαστεί κανείς να μην παίξει ένα παιχνίδι αν είναι καλό λόγω της ανάλυσης; Αν ναι, their loss, moving on, nothing to see here, ας πάει στο PC Section να βρει κι αυτός κι εμείς την ησυχία μας. Ούτε το Ryse θα γινόταν καλό παιχνίδι αν ήταν native 1080p ως διά μαγείας ούτε το Order θα είναι χειρότερο παιχνίδι επειδή έχει μπάρες. Ξεκολλάτε πια. Δεν έχουμε παίξει καν το παιχνίδι, εκτός από 1-2 άτομα που έχουν παίξει ένα ντέμο, και το κρίνουμε ήδη και καλλιτεχνικά και gameplay-wise, ο καθένας με ό,τι παιχνίδι ή genre αποφασίσει. aka 5
HarryGrey Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Τι σημασία έχει, ρε παιδιά, αυτή η ανάλυση πια! Θα χαλαστεί κανείς να μην παίξει ένα παιχνίδι αν είναι καλό λόγω της ανάλυσης; Πες τα Χρυσόστομε, λες και δεν θα μπορούσαν να το κάνουν 900p χωρίς αυτές τις ενοχλητικές μαύρες μπάρες, κατά τα άλλα το 1080p τους μάρανε. Αλλά δυστυχώς αυτή την περίοδο διανύουμε, ακούμε χαρακτηριστικά και specs και λέμε "ουάου" χωρίς να βλέπουμε την ουσία. Απ την μία αυτό, απ την άλλη η ubi να λέει 30 fps για καλύτερη κινηματογραφική αίσθηση και πάει λέγοντας. Και χωρίς multiplayer παρακαλώ το order. Όχι ευχαριστώ κύριοι, αλλά δεν θα πάρω! 1
Vole Maulder Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ο,τι και να το έκαναν, αν το παιχνίδι δεν τραβήξει δε θα έχει καμία σημασία. Και για το Evil Within είχε παίξει κράξιμο για τις μπάρες, αλλά και για την απόδοση (δικαιολογημένα κιόλας, επειδή τα έχει τα framedrops του και δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο τεχνικά), αλλά τελικά όσοι ήταν στο κοινό του το λάτρεψαν. Και οι μπάρες προσέθεταν όντως στην κλειστοφοβική του αίσθηση, γι' αυτό διατηρώ ανοιχτό μυαλό ως προς το σκεπτικό της χρήσης τους και στο Order, ειδικά εφόσον έχουν μπει σε τόσο κόπο να κάνουν τόσα άλλα κινηματογραφικά κόλπα. Το αν η απουσία mp τώρα είναι μείον, δεν ξέρω. Ας δούμε πρώτα τι genre είναι όντως το παιχνίδι και πώς παίζει. Ισως το mp να μην έχει όντως καμία θέση. 2
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Για τελευταιο περι mp θελω να προσθεσω, οτι μερικα games θα ηταν καλυτερα και χωρις το mp. Games που ξεκινησαν χωρις mp οπως το god of war(της santa monica game επισης) οπου στο τελευταιο πετσοκοψαν ιστορια για να βαλουν το αδιαφορο (για μενα) mp. Γιατι ντε και καλα mp? Επειδη θυμιζει σε μερικους το cover system και shooting το Gears of War? Δεν φαινεται να ειναι αυτο που φανταζεστε αρκετοι, αν κρινω απο αρκετα σχολια δυσαρεσκειας και απογοητευσης. Αν εβαλαν καποιες ωρες παραπανω story μη βαζοντας mp στο game τους, για μενα χιλιες φορες καλυτερα, μιας και ειμαι πιο πολυ της offline sp εμπειριας. Κοντος ψαλμος αλληλουια για το game. 1080p, 900p, 720p, ποσα εκ. pixels, με μπαρες ή χωρις, απο ποτε ασχολουμαστε με αυτα σε console gaming? Θα το απαντησω μονος μου αυτο.. Απο τοτε που βγηκαν τα ps4/xbone που μοιαζουν σε pc πιο πολυ απο ποτε, παιρνοντας και την νοοτροπια/κουσουρια πλεον του master rac-ισμου... Aν εχεις το θεο σου δηλαδη.. 4
HarryGrey Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Vole Maulder ίσως να έχεις δίκιο, δεν έχω παίξει ούτε παρακολουθήσει το evil within γιατί για μένα αυτό το είδος πέθανε μετά το res4 με μερικές εξαιρέσεις βέβαια όπως τα δύο πρώτα dead space. Το The Order όμως το παρακολουθώ από κοντά και ναι γιατί μου θύμισε Gears εποχής. Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν καλές οι μπάρες σε ένα survival horror όπως το evil within αλλά εδώ πέρα μου φαίνεται ότι το παιχνίδι χάνει το νεύρο του ιδιαίτερα στο κομμάτι του shooting. Η απουσία του mp είναι μεγάλο μείον καθώς για μένα το mp είναι που κρατάει ένα παιχνίδι στο χρόνο. Κινηματογραφικό παιχνίδι είναι και το Mass Effect αλλά έχει ένα αξιοπρεπέστατο και διασκεδαστικό multiplayer. Βέβαια το παιχνίδι μπορεί να βγει και παιχνιδάρα και μακάρι, αλλά εγώ δεν μπορώ να σκάσω μια ενδομηνταρού για να πάρω ένα game πχ που έχει διάρκεια ένα δεκάωρο χωρίς mp που θα το τερματίσω μια δυο φορές και θα το αφήσω. Εκτός βέβαια και αν γίνει αυτό που είπε παραπάνω ο alex αν προσθέσουν δλδ ώρες στην ιστορία και έχει μεγάλη διάρκεια. Αλλιώς μόνο με μείωση τιμής.
Alex21121988 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ας το περιμενουμε λοιπον να δουμε τι genre τελικα ειναι και το πως κινειται σαν game. Πανω κατω οτι εχω δει, για ενοικιαση το κοβω και την επομενη μερα επιστροφη. Υπαρχουν και τα secondary accounts, το game δεν εχει mp, αν δεν κυνηγας τα trophies για το δικο σου προφιλ, ειναι μια καλη επιλογη να το παρεις στο 15/20αρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα