Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά μας δουλεύουν μωρέ; θα έχει μαύρες μπάρες πάνω κάτω εν ώρα gameplay?

ειναι κι αυτος ενας τροπος να πεις οτι εισαι 1920χ1080, χωρις να εισαι ;)

• Like 3
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειναι κι αυτος ενας τροπος να πεις οτι εισαι 1920χ1080, χωρις να εισαι ;)

Bέβαια, αμα ο τιτλος έτρεχε στην πλατφόρμα της εταιρείας απο το Richmond θα έριχνες διθύραμβους, amirite ? ;)

Πως τα καταφέρνεις ρε φίλε κάθε φορά πραγματικά απορώ...Εμπάθεια, οχι αστεία :D

To παιχνίδι μπορεί να αποβεί η μεγαλύτερη πατάτα της χρονιάς απο άποψη gameplay (?) αλλά τα gfx του είναι οτι καλύτερο εχουμε δει ανεξαρτήτως πλατφόρμας - τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...

Τώρα, αμα βρεθεί "κάποιος" να μπορέσει να spin-άρει ακόμα και αυτό το γεγονός τότε ναι, κατάσταση να'χαμε να λέγαμε για να "μαλώναμε" σε φόρουμ ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά , το θέμα με τις μπάρες έχει καταντήσει γελοίο.Τα γραφικά φαινονται πολύ όμορφα αλλά κάτι μου λέει ότι αν δεν υπήρχαν οι μπάρες θα τρώγαμε τρελά frame drops.Να χαρώ εγώ κονσόλες επόμενης γενειάς!(οι κάτοχοι xone καλύτερα να μή μιλάνε καθόλου "στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί"

Επεξ/σία από konpat
  • Like 2
Δημοσ.

Οσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεδομένων όλων των υπόλοιπων τρικ που έχουν κάνει στα γραφικά για να φαίνεται όντως κινηματογραφικό το παιχνίδι (όπως αλλοιώσεις φακού κλπ), δέχομαι τις μπάρες ως αυτό που λένε ότι είναι, καλλιτεχνική επιλογή. Αλλά όχι, πρέπει να κράξουμε την κονσόλα  :P

Ταινίες βλέπει κανείς σας ή έχουν μπάρες, άρα τις προσπερνάτε κι αυτές; :P

• Like 2
Δημοσ.

Bέβαια, αμα ο τιτλος έτρεχε στην πλατφόρμα της εταιρείας απο το Richmond θα έριχνες διθύραμβους, amirite ? ;)

Πως τα καταφέρνεις ρε φίλε κάθε φορά πραγματικά απορώ...Εμπάθεια, οχι αστεία :D

To παιχνίδι μπορεί να αποβεί η μεγαλύτερη πατάτα της χρονιάς απο άποψη gameplay (?) αλλά τα gfx του είναι οτι καλύτερο εχουμε δει ανεξαρτήτως πλατφόρμας - τα του Καίσαρος τω Καίσαρι...

Τώρα, αμα βρεθεί "κάποιος" να μπορέσει να spin-άρει ακόμα και αυτό το γεγονός τότε ναι, κατάσταση να'χαμε να λέγαμε για να "μαλώναμε" σε φόρουμ ;)

απο ποτε <<εμπαθεια>> ονομαζεται η αναφορα facts? (τα οποια για την ακριβεια ειναι ..περσινα facts κιολας)

γιατι για μενα <<εμπαθεια>> ειναι καποιος να κανει μονιμα προσωπικες επιθεσεις στον αλλονα....

τεσπα..

θες παιδακι μου να λες οτι το κατα 25% περιορισμενης οθονης αναμενομενο παιχνιδι, δεν ειναι η αναλυση που ειναι αλλα ειναι ..1080p?

οκ λεγε το, δικαιωμα σου ειναι..

για τους υπολοιπους, τα πραγματα εχουν ως εξης:

1080p κανονικο = 1920 Χ 1080 pixels, ητοι 2.073.600 pixels στην οθονη.

"1080p" του the order = 1920 Χ 800 pixels, ητοι 1.536.000 pixels στην οθονη,

δηλαδη το order εχει 280 οριζοντιες γραμμες λιγοτερες στην οθονη να κανει render ανα καθε καρε, ή αλλιως εχει να κανει render σε ...537.600 λιγοτερα pixels ανα καρε απο οτι αν ητανε 1080p 

(περιπου 25% λιγοτερα pixels απο 1080p)

εκτος και αν η ...αριθμητικη, ειναι κι αυτη εμπαθης...

• Like 1
Δημοσ.

Kύριε Πέτρο μου, ειναι άκρως ειρωνικό το γεγονός οτι πας να παραδώσεις ιδιαίτερα περι ανάλυσης (τα οποία ισχυουν φυσικά) αλλά απο την άλλη, είσαι κυρίως χρήστης ΧΟΝΕ/πρωτοστάτης σε οτι αφορά τα 900p, όπως είπε και ο  Konpat πιο πάνω, "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί". ;)

Tα μαθηματικά είναι μαθηματικά, σωστός, το θέμα όμως δεν είναι αυτό σ'αυτη την περίπτωση φίλτατε, το θέμα είναι oι μπηχτές και η αυθυποβολή, το οτι Χ --> καλύτερο απο Ψ γιατί "ετσι θέλουμε" και ετσι μας βολεύει, στο ξαναλέω, αμα έτρεχε στο XONE το the order μ'αυτα τα γραφικά άλλα θα έλεγες φίλε - κατι το οποίο φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτείς...Είσαι απλά...ξεροκέφαλος και παντογνώστης, διάλογος έτσι δεν γίνεται και το έχω ξαναπεί - εκτός και αν οταν συνομιλούμε με κάποιον άλλο θέλουμε να λέμε μονο το δικό μας και να έχουμε πάντα δίκιο εμείς.

Όπως τοτε που ήσουν ο ήρωας/πρωτοστάτης σε θέματα που αφορούσαν το Ryse στο ΧΟΝΕ (και καλά έκανες γιατί είχε γραφικάρες ανεξάρτητα απο τα 900p) κάνε το ίδιο και τώρα και μην το γυρνάς στα διπλά standards, είπαμε τα του Καίσαρος τω καίσαρι - αυτό εγώ το ονομάζω αντικειμενικότητα και οχι "επιλεκτική άποψη" κύριε μου.

Τα Ryse/Killzone και τα επερχόμενα the order και Quantum Break είναι οτι καλύτερο εχουν δει/θα δουν τα μάτια μας μέχρι στιγμής σε κονσόλα απο άποψη γραφικών.

Αυτά τα oλίγα, τα σέβη μου ;)

• Like 7
Δημοσ.

Kύριε Πέτρο μου, ειναι άκρως ειρωνικό το γεγονός οτι πας να παραδώσεις ιδιαίτερα περι ανάλυσης (τα οποία ισχυουν φυσικά) αλλά απο την άλλη, είσαι κυρίως χρήστης ΧΟΝΕ/πρωτοστάτης σε οτι αφορά τα 900p, όπως είπε και ο  Konpat πιο πάνω, "στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί". ;)

Tα μαθηματικά είναι μαθηματικά, σωστός, το θέμα όμως δεν είναι αυτό σ'αυτη την περίπτωση φίλτατε, το θέμα είναι oι μπηχτές και η αυθυποβολή, το οτι Χ --> καλύτερο απο Ψ γιατί "ετσι θέλουμε" και ετσι μας βολεύει, στο ξαναλέω, αμα έτρεχε στο XONE το the order μ'αυτα τα γραφικά άλλα θα έλεγες φίλε - κατι το οποίο φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να παραδεχτείς...Είσαι απλά...ξεροκέφαλος και παντογνώστης, διάλογος έτσι δεν γίνεται και το έχω ξαναπεί - εκτός και αν οταν συνομιλούμε με κάποιον άλλο θέλουμε να λέμε μονο το δικό μας και να έχουμε πάντα δίκιο εμείς.

Όπως τοτε που ήσουν ο ήρωας/πρωτοστάτης σε θέματα που αφορούσαν το Ryse στο ΧΟΝΕ (και καλά έκανες γιατί είχε γραφικάρες ανεξάρτητα απο τα 900p) κάνε το ίδιο και τώρα και μην το γυρνάς στα διπλά standards, είπαμε τα του Καίσαρος τω καίσαρι - αυτό εγώ το ονομάζω αντικειμενικότητα και οχι "επιλεκτική άποψη" κύριε μου.

Τα Ryse/Killzone και τα επερχόμενο the order και Quantum Break είναι οτι καλύτερο εχουν δει/θα δουν τα μάτια μας μέχρι στιγμής σε κονσόλα απο άποψη γραφικών.

Αυτά τα oλίγα, τα σέβη μου ;)

σε αντιθεση με σενα, εχω και τις δυο κονσολες απο τη μερα που ειχαν κυκλοφορησει, οποτε τα μαθηματα τετοιου ειδους (<<το "δικο" μας>>) καντα εκει που μπορεις...

το παιχνιδι θα μπορουσε να βγει 1600χ900 και να ειναι μια χαρα στα γραφικα του. θα μπορουσε ακομα να ειναι και 1080p rescaled απο 1920χ800 που ειναι (δηλαδη χωρις τις μαυρες μπαρες πανω-κατω), και παλι χωρις προβλημα.

ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγκ ο λογος που εγινε ετσι, και απο οτι βλεπω εναν ολοκληρο χρονο, αυτο το <θολο> μαρκετινγκ που προφανως απευθυνεται σε ...θολα(?) μυαλα, κανει τελικα παπαδες....!

αλλωστε και με το μεγαλυτερο απο τα first party studio της sony, το ιδιο ακριβως ειχαμε και περσι. το killzone, για να μπορεσει να μην πεφτει κατω απο τα 30 καρε στο online του, η αναλυση μειωθηκε κατα ...50% σε εναν απο τους δυο αξονες .

κι αυτο 1080p δεν το λεγανε? αν δεν θυμασε, 1080p το λεγανε. αλλα κατα τα αλλα εσυ και μερικοι αλλοι εκεινοι την εποχη, πειραζοσασταν απο τη (δηλωμενη, σωστα και καθαρα) αναλυση του ryse.... :D

τελος, για να μην κανουμε και τους χαζους ολοι μαζι εδω περα, ουδεποτε ειπα οτι Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ που το RYSE προπερσι το Νοεμβριο ηταν το απολυτως πιο αρτιο σε γραφικα videogame.

η χαμηλοτερη απο 1920χ1080 αναλυση, καθολου δεν του στερησε το να ειναι το πιο εντυπωσιακο στα γραφικα videogame τοτε.

και ακομα και τωρα, δεν ειμαι και πολυ σιγουρος τι μπορει να υπαρχει που να κανει το ryse να φαινεται μετριο ή ασχημο..

ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ-ΛΕΓΑΤΕ οτι το ryse ητανε ...last gen, και ειχαμε παταγωσει στα γελια εδω μεσα...

edit:

Ρε 'συ Πέτρο, πρέπει να αφήνεις τόσα πολλά κενά στα posts σου ;

καλα, εσυ(!) απο master racer ξεπεσες σε ...ταμπλετακιας γ' κατηγοριας? :D  παρε τουλαχιστον ενα της προκοπης :P

Δημοσ.

Εχεις και τις 2 κονσόλες αρα μπορείς και έχεις δικαίωμα να είσαι περισσότερο προκατειλημμένος με την 1 της επιλογής σου, σωστά τα λέω ? :)

"Θολά" μυαλά...Μάλιστα...Εδώ μέσα φίλε αλλά και στο GAF τα ίδια σου λένε όλοι, θα σου πω και άλλη μια παροιμία : "η στραβός είναι ο γυαλός, η στραβά αρμενίζουμε"...Τα ξέρεις 'ολα και πάντα, τα περί "θολών"¨μυαλών είναι οτι πιο οξύμωρο και ειρωνικό έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό εδω μέσα :D
Μιλάμε για Mugatu " i think i'm taking crazy pills" κατάσταση...

Δεν...καταλαβαίνεις...αυτο που έλεγα πιο πάνω, μονόλογο θέλεις να κάνεις και να λες μόνο το "δικό σου".
Αρλούμπες τυλιγμένες σε techspeak και άκρως υποκειμενικές και προκατειλημμένες "απόψεις".

Η προσωποποίηση του ρητού "2 μετρα και 2 σταθμά"... "Το Killzone είναι ντεμέκ 1080p - είστε όλοι πρόβατα" και στα καπάκια "είμαστε κακοί που αναφέραμε την χαμηλή ανάλυση του Ryse" - κάτσε, πώς λειτουργεί αυτό ? 2πλό standard (εκ μέρους σου) δεν είναι ? Καλά τα λέω ή το μυαλό μου θόλωσε πάλι ? :D

^ Δες τώρα πως θα σβηστεί απο Mod το μήνυμα

• Like 1
Δημοσ.

συνεχιζεις τα εκτος θεματος, αλλα ναι, αυτη ειναι η αληθεια:

Δυο μετρα και δυο σταθμα εχει αυτος που κραζει τη μια κονσολα που βγαινει και σου λεει στα ισα: η αναλυση αυτου του παιχνιδιου ειναι αυτη κυριε μου, rescaled σε 1080p, (ms, ryse, 1600X900p rescaled σε 1920X1080p, επισημα ανακοινωμενο και πριν να βγει καν η κονσολα)

ενω την ιδια στιγμη βαραει παλαμακια στην αλλη κονσολα που του σερβιρει τον ιδιο ακριβως καιρο -και ενω καυχιεται για 50% δυναμη επιπλεον-  το βασικο της first party με ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ αναλυση απο οτι του ανταγωνιστη το κραζομενο. (sony, killzone, <<multiplayer is 1080p@60hz>>, πραγματικοτητα: multi = 960X1080i (interlaced), και απο καρε 60 μονο στον υπνο του)

ο ορισμος του 2Μ&2Σ ( 2 μετρα & 2 σταθμα), textbook ορισμος θα ελεγα...

τον βαζω και σε πλαισιο, οπως πρεπει να μπαινουνε οι ορισμοι.

Δημοσ.

καλα, εσυ(!) απο master racer ξεπεσες σε ...ταμπλετακιας γ' κατηγοριας? :D  παρε τουλαχιστον ενα της προκοπης :P

Όχι, απλά είναι ενοχλητικό το:

Γεια

Σου

Κωστα

Τι

Κανεις

Πως

Εισαι

Δημοσ.

σε αντιθεση με σενα, εχω και τις δυο κονσολες απο τη μερα που ειχαν κυκλοφορησει, οποτε τα μαθηματα τετοιου ειδους (<<το "δικο" μας>>) καντα εκει που μπορεις...

το παιχνιδι θα μπορουσε να βγει 1600χ900 και να ειναι μια χαρα στα γραφικα του. θα μπορουσε ακομα να ειναι και 1080p rescaled απο 1920χ800 που ειναι (δηλαδη χωρις τις μαυρες μπαρες πανω-κατω), και παλι χωρις προβλημα.

ειναι καθαρα θεμα μαρκετινγκ ο λογος που εγινε ετσι, και απο οτι βλεπω εναν ολοκληρο χρονο, αυτο το <θολο> μαρκετινγκ που προφανως απευθυνεται σε ...θολα(?) μυαλα, κανει τελικα παπαδες....!

αλλωστε και με το μεγαλυτερο απο τα first party studio της sony, το ιδιο ακριβως ειχαμε και περσι. το killzone, για να μπορεσει να μην πεφτει κατω απο τα 30 καρε στο online του, η αναλυση μειωθηκε κατα ...50% σε εναν απο τους δυο αξονες .

κι αυτο 1080p δεν το λεγανε? αν δεν θυμασε, 1080p το λεγανε. αλλα κατα τα αλλα εσυ και μερικοι αλλοι εκεινοι την εποχη, πειραζοσασταν απο τη (δηλωμενη, σωστα και καθαρα) αναλυση του ryse.... :D

τελος, για να μην κανουμε και τους χαζους ολοι μαζι εδω περα, ουδεποτε ειπα οτι Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ που το RYSE προπερσι το Νοεμβριο ηταν το απολυτως πιο αρτιο σε γραφικα videogame.

η χαμηλοτερη απο 1920χ1080 αναλυση, καθολου δεν του στερησε το να ειναι το πιο εντυπωσιακο στα γραφικα videogame τοτε.

και ακομα και τωρα, δεν ειμαι και πολυ σιγουρος τι μπορει να υπαρχει που να κανει το ryse να φαινεται μετριο ή ασχημο..

ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΑΝΕ-ΛΕΓΑΤΕ οτι το ryse ητανε ...last gen, και ειχαμε παταγωσει στα γελια εδω μεσα...

edit:

Αυτό δε λέει τίποτα p3tran.Κάποιος που παρακολουθεί το forum καταλαβαίνει. Ας πούμε π.χ. ποτέ δεν έχεις ανοίξει κάποιο θέμα για αποκλειστικότητα του πσ4 ,ενώ για το χονε τα περισσότερα θέματα για αποκλειστικά παιχνίδια εσύ τα έχεις ξεκινήσει.Στα θέματα για χονε ποτέ δεν έκραξες για κάτι τη ΜΣ ,ενώ στα θέματα του πσ4 μπαίνεις μόνο για να κράζεις.Αυτά φιλικά και χωρίς παρεξήγηση.Τερμα το οφ τοπικ.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Πετράκος, έχει προτίμηση στην κονσόλα της M$, το βλέπουν οι περισσότεροι εδώ μέσα αλλά όλους μας προσπαθεί να μας βγάλει τυφλούς.Τέσπα, εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αυτό, άνθρωπος είναι και έχει προτιμήσεις όπως όλοι μας, αρκεί να υπάρχει αντικειμενικότητα.

• Like 2
Δημοσ.

την ιδια στιγμη βαραει παλαμακια στην αλλη κονσολα που του σερβιρει τον ιδιο ακριβως καιρο -και ενω καυχιεται για 50% δυναμη επιπλεον- το βασικο της first party με ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ αναλυση απο οτι του ανταγωνιστη το κραζομενο.

1920x800 = 1.536.000 pixels

1600x900 = 1.440.000 pixels

Για να μη σβήσει η υπάρχουσα "φλόγα".. ;)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...