Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην το κρινετε απο τωρα και ειδικα απο ενα demo. Μπορουμε να το νοικιασουμε οταν με το καλο βγει ολοκληρωμενο, και εκει θα το κρινουμε. 

Το οτι δεν το πλησιαζουν δεν σημαινει κατι gkalas, μπορει να μην τους ενδιαφερει το genre του game. Και εγω αν πηγαινα σε ενα παρομοιο festival και ειχε μερια με diablo, lol,dark souls, και αλλα που δεν με ενδιαφερουν, ε δεν θα πλησιαζα ουτε απο περιεργεια.

• Like 1
  • Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το demo προφανώς και είναι χαρακτηριστικο του τι θα είναι πάνω κάτω το παιχνίδι και προφανώς δε θα σκέφτηκαν να βάλουν το χειρότερο σημείο του παιχνιδιού σε ένα demo.Το demo είναι απογοητευτικο έως εκεί που δε πάει άλλο.

ΥΓ.Ουτε εγώ είμαι οπαδός των Souls αλλά το Bloodborn το λιγουρευομαι.Το Order περίμενα για να πάρω κονσόλα και για το Bloodborne θα την πάρω τελικά.

Δημοσ.

Μήπως απλώς το παιχνίδι είναι διαφορετικό πράγμα από αυτό που νομίζουμε ή περιμένουμε οι περισσότεροι; Δηλαδή, έχουμε υποθέσει ότι είναι κάποιο Gears clone επειδή έχει κάποια cover-based shooting mechanics, αλλά αν στην πραγματικότητα προσπαθούν να πουν μια interactive ιστορία - κάτι σαν αυτό που κάνει ο Cage, ξέρω 'γώ - ίσως να το κρίνουμε με τα στάνταρ λάθος genre. 

Θεωρητικά όλα αυτά, μιας και μόνο marketing material έχω δει ώς τώρα, απλώς το ρίχνω στην κουβέντα. 

Δημοσ.

Vole στην αρχή είδα ενα 3rd person shooter σε μια εποχή που λατρεύω και ξετρελάθηκα.Δε μου ειχαν δείξει καμία interactive ιστορία οπότε εγώ περίμενα αυτό που μου είχαν δείξει.Αυτο που περίμενα να δω δεν το είδα και είδα ενα παιχνίδι που λίγο παίζεις και πολύ παρακολουθεις.Αυτο που είδα με λίγα λόγια δε μου άρεσε καθόλου μιας και δε μου αρέσουν και καθόλου οι interactive ιστορίες. Αν κάποιος αρέσκεται σε τέτοιου είδους "παιχνιδια" τότε μια χαρά θα του κάτσει.Εγω απογοητευτηκα.

Δημοσ.

Ναι, δε λέω ότι θα έπρεπε να σου αρέσει αν είναι τέτοιο. Απλώς αναρωτιέμαι μήπως πρόκειται για άλλη μία περίπτωση κακού ή άστοχου marketing. 

Για μένα, πάντως, αν είναι interactive story με κάποια σημεία decent shooting ή κάτι παραπάνω, τέλος πάντων, από αυτά που κάνει ο Cage, μια χαρά θα είναι. Ισως όχι για το μήνα που θα κυκλοφορήσει, επειδή την γκάμα και το στιλ του Cage τα γνωρίζω και μπορώ να ζυγίσω το κόστος απέναντι στα γούστα μου, ενώ ετούτοι δεν ξέρω τι θα βγάλουν ακόμα. Μου αρέσουν, όμως, και τέτοια παιχνίδια, οπότε δεν το θεωρώ κακό αν τελικά αποδειχθεί τέτοιο.

Απλώς μου κάνει εντύπωση που δείχνουν κυρίως shooting κομμάτια με κάποια interactive scripted events, και βλέπω κόσμο που το παίζει να λέει ότι είναι το αντίστροφο.  :mellow:

• Like 1
Δημοσ.

Το περιμένω αυτό το παιχνίδι αλλά κρατώ παράλληλα και ένα μικρό καλάθι. Φοβάμαι αυτό που ειπώθηκε και στην προηγούμενη σελίδα, περί QTEs και ταινίας. Για να δούμε. Οι μηχανισμοί του shooting από gameplay videos ως τώρα δεν μπορώ να πω ότι με έχουν ξετρελάνει επίσης.

Δημοσ.

Οτι ειπε και o Vole πιο πανω. Αν δεν σε χαλαει αυτο το στυλ παιχνιδιου δηλαδη να σου περναει μια ιστορια τυπου ταινιας, και με αυτα τα visuals, θα ειναι κατι πολυ ωραιο. Τωρα παλι αν περιμενες να δεις κατι αλλο, λογικο ειναι να απογοητευτηκες απο αυτο που ειδες.

Γινεται συνεχεια ανακυκλωση της συζητησης για το game ενω δεν εχει βγει ακομα το καψερο. Εγω και αν κραταω μικρο καλαθι, αλλα οπως ειπαμε, ενοικιαση και θα το δουμε. Μπορει και να αξιζει για καποιους απο εμας.

Ε δεν εχει το ps4 αλλο παρομοιο game αυτη την περιοδο.

Δημοσ.

Alex δώσανε ενα demo και πάνω εκεί ασκουμε κριτική. Μακάρι να βγεί και το demo που παίξαμε απλά να ηταν ενα μικρό σημείο του παιχνιδιού και το υπόλοιπο να είναι όπως πίστευαν όλοι στην αρχή. Εγώ νόμιζα οτι θα συναντούσα ενα gears of war σε μια εποχή που λατρεύω και τελικά είδα μια ταινία που σε αφήνει να παιζεις και κανα δεκάλεπτο.Εγω αυτό δε το θεωρώ παιχνίδι. Το καλό είναι οτι κυκλοφορεί σύντομα.

Δημοσ.

Alex δώσανε ενα demo και πάνω εκεί ασκουμε κριτική. Μακάρι να βγεί και το demo που παίξαμε απλά να ηταν ενα μικρό σημείο του παιχνιδιού και το υπόλοιπο να είναι όπως πίστευαν όλοι στην αρχή. Εγώ νόμιζα οτι θα συναντούσα ενα gears of war σε μια εποχή που λατρεύω και τελικά είδα μια ταινία που σε αφήνει να παιζεις και κανα δεκάλεπτο.Εγω αυτό δε το θεωρώ παιχνίδι. Το καλό είναι οτι κυκλοφορεί σύντομα.

Μου θυμιζει αυτο που λες συνεντευξη στο gamespot με την Capcom πριν βγει το Resident Evil 6,ρωτανε''θα εχει το παιχνιδι τοσα πολλα Qte οπως ειδαμε το demo'' του απαντανε οχι. Βαθμολογια μετα οταν βγηκε το RE6 απο το γνωστο πια RE6 4/10 :P

Μακαρι να μην ειναι μια απο τα ιδια το The Order.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...