p3tran Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 το θέμα είναι ότι το με το gears το πρώτο, έπεσε ΤΟ κάψιμο από το ελληνικό community και το καραγούσταρε ο κόσμος...το multi του ήταν απλά απίστευτο και πρωτόγνωρο για TPS...πραγματικά δεν ξέρω πόσος κόσμος ασχολήθηκε με σενάριο κτλ ultra ή εσυ δεν διαβαζεις καλα ή εγω. και οι δυο παντως δε γινεται.. το σχολιο που εκανα quote ηταν <<Να δούμε πώς θα παίζει είναι το ζήτημα πάντως. Επειδή και το Gears γελοίο ήταν μέχρι να φτάσει στο 3, αλλά δεν παραπονέθηκε κανείς>> ειναι προφανες οτι το θεμα "σεναριο" και "γραψιμο" εμφανιστηκε αργοτερα, με τη μορφη κυβισθησεων... νομιζετε υπαρχει συγκριση αναμεσα το gears και το order? vole maulder, θυμισου να ...φας το καπελο σου στην Ε3 που η ms θα δειξει το gears. θα στο θυμισω και εγω, ετσι για να μην ξεχνιομαστε..
ultralisk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 καλά εσύ δεν είπες για σενάριο όντως, στον Vole απάντησα γιατί θέλω να πω πως μόνο το σενάριο δεν μας ένοιαζε τότε
Vole Maulder Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έβγαλα το Order αντάξιο των Gears, γιατί, πολύ απλά, δεν το έχω παίξει. Πρόβλεψη του αέρα; Δε θα το ακουμπήσει ούτε για πλάκα. Ωστόσο, δεν πρόκειται να κρίνω το παιχνίδι πριν καν βγει, ειδικά όχι επειδή έχει "χαζά όπλα" ή "γελοίο setting" και δεν είναι "open world". Αν το gameplay του το τραβάει δε θα έχουν καμία σημασία αυτά, με καλύτερο παράδειγμα το Gears. Τι δεν καταλαβαίνετε από αυτά που γράφω ακριβώς; Ανεξαρτήτως gameplay, ωστόσο, το να κρίνουμε ένα παιχνίδι επειδή δεν είναι "open world" δεν έχει κανένα νόημα, κατά τη γνώμη μου. 2
ultralisk Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 δεν διαφωνώ σε κάτι που έγραψες απλά σε τέτοια μπαμ μπουμ games που σε κρατάει το multi, το story καλώς ή κακώς περνάει σε 2η μοίρα 2
Vole Maulder Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Που ήταν και το αρχικό μου point σε αυτό που έκανε quote ο p3tran. Συνεννοήση να γουστάρουμε 1
gkalas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα το έπαιξα στο mall.Μεγαλυτερη απογοήτευση δε μπορούσα να φανταστώ. Δε ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού που έδωσαν για το demo αλλά πραγματικά ήταν μεγάλη απογοήτευση. Στη δίπλα τηλεόραση το Bloodborne έδινε ρέστα και ας μην εχω ασχοληθεί ποτε με τη σειρά Souls.
konpat Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα το έπαιξα στο mall.Μεγαλυτερη απογοήτευση δε μπορούσα να φανταστώ. Δε ξέρω αν φταίει το συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού που έδωσαν για το demo αλλά πραγματικά ήταν μεγάλη απογοήτευση. Στη δίπλα τηλεόραση το Bloodborne έδινε ρέστα και ας μην εχω ασχοληθεί ποτε με τη σειρά Souls. Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος , μιας και το παιχνίδι με ενδιαφέρει και μένα?
gkalas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αυτό ακριβώς που διαβαζα παντού είναι το demo που είχαν εκεί.Ενα παιχνίδι που πάει να γίνει ταινία με λίγες στιγμές gameplay και περισσότερο qtevents. 2
konpat Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αυτό ακριβώς που διαβαζα παντού είναι το demo που είχαν εκεί.Ενα παιχνίδι που πάει να γίνει ταινία με λίγες στιγμές gameplay και περισσότερο qtevents. οκ ευχαριστώ! 1
HarryGrey Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Επειδή και το Gears γελοίο ήταν μέχρι να φτάσει στο 3, αλλά δεν παραπονέθηκε κανείς Καλά, τα gears ηταν όλα γελοία, αντε το 1ο όπου είχε ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ και OMG ΚΡΕΑΣΣΣσσσΣΣΣ και ΧΕΝΤΣΟττΤΤτ να σκάνε τα καστάνια σαν καρπούζια κι'ετς...Τίτλος(οι) που "καλούσαν" τον 15χρονο bruh Αμερικάνο που κρύβεται μέσα σου με το γραφικά να βαράνε τον κύριο ρόλο - γιατί, κακά τα ψέμματα, οταν είχε βγεί το 1ο είχε και "κάποια" γραφικά για κονσόλα... Σαν shooter βεβαια, τιποτα το σπουδαίο ΙΜΟ και πολύ λιτό και επαναλαμβανόμενο αλλά ναι, KΡΕΑΣ και Chainsawssssss και άγιος ο Θεος. αχαχαχαχαχα σοβαρά μιλάω τώρα τα διάβασα αυτά. Νταξ παραλίγο να πνιγώ από τα γέλια, θεούληδες 1
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Διαφωνείς; (Με τη γελοιότητα, επειδή κι εγώ διαφωνώ με το ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο ως shooter.)
Alex21121988 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μεχρι και το 2 εμενα μου αρεσαν τα gears of war. Στο 3 κουραστηκα πολυ γρηγορα οπου και το παρατησα χωρις να τελειωσω το story. Το mp του δεν με ενδιαφερει, ειμαι πιο πολυ του sp. Αν αυτο που θα βγαλουν στο xbone φερει καινουρια πραγματα, κανενα καλο story αλλα να θυμιζει και τα προηγουμενα στο gameplay με καποιες προσθηκες παραπανω, θα με ψησει να παιξω και παλι Gears.
Vole Maulder Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Περίεργο, το 3 εμένα μου φάνηκε το καλύτερο της σειράς. Σε όλα τα επίπεδα, τα mechanics ήταν όλα βελτιωμένα, πολύ καλά set-pieces, ακόμα και το γράψιμό του ήταν καλό, με καλά και πετυχημένα αστεία (θυμάμαι να γελάω γνήσια σε σημεία, και όχι επειδή ήταν χάλια-αστείο) και με δυνατά σημεία προς το τέλος. Ηταν αρκετά ευχάριστη έκπληξη μετά το 2, που ήταν cringe-fest στο γράψιμο. Τέλος πάντων, πάμε για πολύ off-topic τώρα ΥΓ: Το τρελό της υπόθεσης - για να δεις πόσο αποφασισμένοι να βλέπουν παντού φαντάσματα είναι ορισμένοι - είναι πως με έχουν βγάλει hater ενός από τα αγαπημένα μου παιχνίδια 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Ενταξει τα GoW εγραψαν ιστορια οτι και να λεμε.. Προσωπικα το ενα δεν το αλλαζω με κανενα, αλλα ολη η σειρα ηταν καλη.. Περιμενω πως και πως το Order ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι παρα πολυ καλο για το genre που απευθυνεται.. Και ναι ελειπε ενα τετοιο game απο το ps4..
gkalas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν είσαι Αθήνα το έχει στο mall στο gaming festival και είναι το μοναδικό παιχνίδι που δε βλέπεις να παίζει κανένας.Καλο θα είναι πριν το αγοράσεις να του εριχνες μια ματιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα