Προς το περιεχόμενο

The Order: 1886 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστος ο kostiger τα ατομα που κραζουν και θαβουν ειναι τα ιδια που δεν εχουν καν ps4 εστω για να το δοκιμασουν..πολυ αγχος εχει πεσει!

Πσσσσ, δεν έχω PeasantStation, τρέμω ολόκληρος :P Πέρα από την πλάκα, το παιχνίδι δείχνει να τα σπάει όπως έχω ξαναπεί.

H Santa Monica και η Ready at Dawn, παρακλαδακια της naughtydog και παιδακια της μαμας Sony δεν ειναι Crytek ρε συ που απλα θα εντυπωσιασει οπτικα στα games της,  με σχεδον τιποτα αλλο καλο  να σου προσφερει απο ιστορια, immersion κτλ.

What ? Έχει βγάλει και δυο παιχνιδάρες η CryTek, Far Cry/Crysis 1 :)

• Απαντ. 974
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν μου αρεσε το far cry της crytek. Και το far cry 2 της ubi για μενα ηταν meh.

Για το πρωτο crysis ειχα κακιστη αποψη προφανως γιατι μου σερνοταν οπως σε ολους και με απωθησε εντελως στο να το αρχισω μετα. Αλλα και απο ιστορια οσο καταφερα να παιξω δεν με ενυπωσιασε επισης. Γενικα οτι εχει να κανει με crysis περα των γραφικων δεν μου δινει κατι αλλο.

Γουστα βεβαια ειναι αυτα.

Δημοσ.

το πιο αδιαφορο game του gaming festival στο the mall.

Οσο για τα γραφικα του τιποτα το φοβερο για house of the dead σε 3ου προσωπου.

Το bloodborne εκλεψε την παρασταση. Με το far cry 4 να ακολουθεί.

• Like 1
Δημοσ.

Wot?!

• Like 2
Δημοσ.

Παντως πρεπει να εισαι απο τους ελαχιστους παγκοσμιος!!!που δεν του αρεσει το συγκεκριμενο παιχνιδι απο οπτικης μορφης. :P

Δημοσ.

το έπαιξα κι εγώ... τα γραφικά μου αρεσαν, πολύ κινηματογραφικά.

Το θέμα είναι όμως ότι δε παίζεις παιχνίδι ακριβώς.... αλλα κάποιο pre-rendered sequence με ελάχιστη διαδραστικότητα.

Ούτε λόγος για open-world game ,  πολύ περιοριστικό για μένα, πρέπει να κανεις πολύ συγκεκριμένες κινήσεις .

Δεν θα το αγοράσω μάλλον.... 

Δημοσ.

ενταξει,μετριο δειχνει...καλο το περιβαλλον κ τα γραφικα αλλα αυτη η ιστορια με την βικτωριανη φαση και τα σουπερ ντουπερ οπλα ειναι λιγο γελοια...

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται πώς θα το παρουσιάσουν, βασικά. Καμιά φορά αυτό το silliness δείχνει χαρακτήρα και charm.

Οχι ότι είναι υποχρεωμένος κανείς να του αρέσει, φυσικά. Να δούμε πώς θα παίζει είναι το ζήτημα πάντως. Επειδή και το Gears γελοίο ήταν μέχρι να φτάσει στο 3, αλλά δεν παραπονέθηκε κανείς :P

Δημοσ.

το έπαιξα κι εγώ... τα γραφικά μου αρεσαν, πολύ κινηματογραφικά.

Το θέμα είναι όμως ότι δε παίζεις παιχνίδι ακριβώς.... αλλα κάποιο pre-rendered sequence με ελάχιστη διαδραστικότητα.

Ούτε λόγος για open-world game ,  πολύ περιοριστικό για μένα, πρέπει να κανεις πολύ συγκεκριμένες κινήσεις .

Δεν θα το αγοράσω μάλλον.... 

ενα σ/κ ενοικιαση ειναι η καλυτερη/ενδεδειγμενη περιπτωση για καποιον που θελει να <<δει>> τα γραφικα.

Εξαρτάται πώς θα το παρουσιάσουν, βασικά. Καμιά φορά αυτό το silliness δείχνει χαρακτήρα και charm.

Οχι ότι είναι υποχρεωμένος κανείς να του αρέσει, φυσικά. Να δούμε πώς θα παίζει είναι το ζήτημα πάντως. Επειδή και το Gears γελοίο ήταν μέχρι να φτάσει στο 3, αλλά δεν παραπονέθηκε κανείς :P

yeah-ok.gif

• Like 2
Δημοσ.

ενα σ/κ ενοικιαση ειναι η καλυτερη/ενδεδειγμενη περιπτωση για καποιον που θελει να <<δει>> τα γραφικα.

yeah-ok.gif

Καλά, τα gears ηταν όλα γελοία, αντε το 1ο όπου είχε ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ και OMG ΚΡΕΑΣΣΣσσσΣΣΣ και ΧΕΝΤΣΟττΤΤτ να σκάνε τα καστάνια σαν καρπούζια κι'ετς...Τίτλος(οι) που "καλούσαν" τον 15χρονο bruh Αμερικάνο που κρύβεται μέσα σου με το γραφικά να βαράνε τον κύριο ρόλο - γιατί, κακά τα ψέμματα, οταν είχε βγεί το 1ο είχε και "κάποια" γραφικά για κονσόλα...

To Κιllswitch ηταν αυτό που εισήγαγε το cover shooting στα TPS, το Gears ηταν αυτο που το διέδωσε σε τέτοιο βαθμό όμως οπου η κάθε εταιρεία και το μπατζανάκη της που φτιάχνανε TPS βάζανε/εισήγαγαν κάλυψη μέχρι τη μέση στα παιχνίδια της.

Σαν shooter βεβαια, τιποτα το σπουδαίο ΙΜΟ και πολύ λιτό και επαναλαμβανόμενο αλλά ναι, KΡΕΑΣ και Chainsawssssss και άγιος ο Θεος.

Το The Order φαίνεται σαν παιχνίδι του Cage με λίγη παραπάνω αλληλεπιδραστικότητα (έμφαση στο "λίγη"), ενοικίαση και πολύ θα του είναι...

Eλπίζω να τρέχει και στα 24fps για να είναι ακόμα πιο "cinematic", καλά τα λέω ? ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, p3tran, υποστήριξε τώρα ότι τα Gears είχαν σοβαρό γράψιμο, να το δούμε κι αυτό :P

Οπως είπα, η γελοιότητα μπορεί να είναι άκρως διασκεδαστική αν είναι δωσμένη σωστά. Αυτό το πέτυχαν άψογα στο 3ο Gears. Τα προηγούμενα δύο ήταν hit and miss στην καλύτερη, με το δεύτερο να γέρνει πιο πολύ προς το miss. Παρόλα αυτά, τα παιχνίδια δε νομίζω να θάφτηκαν από αυτό το χαρακτηριστικό τους. Ούτε από το ότι δεν ήταν open world, που για κάποιο λόγο πλέον θεωρείται αυτονόητη κριτική για ένα παιχνίδι. That was my point. 

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι το με το gears το πρώτο, έπεσε ΤΟ κάψιμο από το ελληνικό community και το καραγούσταρε ο κόσμος...το multi του ήταν απλά απίστευτο και πρωτόγνωρο για TPS...πραγματικά δεν ξέρω πόσος κόσμος ασχολήθηκε με σενάριο κτλ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...