Anduril Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Μωρε μολις κυκλοφορησε!!! Στο κατω κατω για το generals μιλουσαμε γενικα και οχι μονο για το 0 hour.Αλλα μολις το εμαθα και εγω οτι εχει ο Παπασωτηριου!!!Αυριο παω να το παρω!!!Τσεκαρετε το αμα θελετε παιδια!!!
Anduril Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Παιδια...παπαρια μαντολες!!!Μονο εγω ειμουν δτο Lobby στις 22:00! Πρεπει να το οργανωσουμε σε ενα topic μου φαινεται γιατι σε 2 ταυτοχρονα δεν γινεται δουλεια...
privateer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Me msn kalytera.Egw eimai online pantws Piero esy pou eisai? :evil:
pieros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 re paidia den upirxe antapokrisi giauto eleipa!Peite wra k mera k eimai mesa!
Kappas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 avrio pao na paro to zero mallon to ida ke ego sta rafia tu papa...exi kanis msn na kanonisume?
Anduril Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2003 Ρε παιδια ο Predator τι εγινε???Ουτε φωνη ουτε ακροαση.Οταν κανονισετε ωρα και στιγμη πειτε και σε μενα με pm γιατι δεν εχω msn...
pieros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2003 [email protected] opios emdiaferetai as me kanei add! idi einai mesa o kernel k o priveteer!Enas ma leipei k arxisame!
Anduril Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Εγω σε εκανα add παντως.Ειναι ομως windows messenger και οχι msn.Εμενα ειναι [email protected] .Εχει κανεις σκεφτει ονομα για το clan????
Kappas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 ti tha gini re pedia,tha kanonisume kanena game?
Anduril Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2003 Εγω θα ελεγα για να συνεννοηθουμε ολοι μαζι να κανονισουμε πρωτα να ειμαστε ολοι online καποια ωρα για να τα πουμε με το msn :wink: !Τι λετε για αυριο κατα 15:00???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.