Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!Εχω ενα λαπτοπ sony vaio vgn-nr11z/s και το προβλημα ειναι οτι εδω και καποιες μερες δεν μου βλεπει την μπαταρια.Κατω δεξια στην επιφανεια εργασιας στην μπαταρια εχει ενα κοκκινο Χ και οταν παω το ποντικι μου λεει:Δεν εντοπιστηκε μπαταρια.Δοκιμασα ενα hard reset αλλα τιποτα.Καθαρισα τις επαφες με μια μπατονετα με καθαρο οινοπνευμα,παλι τιποτα.Θα ηθελα να εξαντλησω ολα τα μεσα να το φτιαξω μονος μου και αν δεν δω αποτελεσμα τοτε θα το στειλω στο service.(Ο λογος φυσικα:οικονομικος).Καμια ιδεα του τι μπορει να φταιει?Μηπως το προβλημα ειναι στο λαπτοπ και οχι στην μπαταρια?(μοντελο μπαταριας:VGP-BPS9/B 11,1V / 4800mAh,το λαπτοπ το εχω απο το 2007).

Δημοσ.

7 χρονια μπαταρια;;;Αν το εχεις και βαλε-βγαλε στην φορτιση πιστευω οτι καιρος της ηταν...

Εμενα σε 2 Toshiba μου εβγαζε μηνυμα οτι υπαρχει προβλημα με την μπαταρια οταν ηταν στα "τελευταια" τους...

Ισως καποιος ξερει να σου πει τροπο ωστε να σιγουρευτεις οτι τα "εφτυσε" η μπαταρια...

Δημοσ.

Μετά από 7 χρόνια λογικό είναι να τα έπαιξε.

Αν έχεις πολύμετρο μπορείς να το επιβεβαιώσεις:

Σε περιπτωση που φταιει το κυκλωμα φορτισης στο εωτερικο του λαπτοπ,υπαρχει καποιος τροπος να το διαπιστωσω?Καποιο προγραμματακι ισως?,για να αποφυγω το ενδεχομενο να το στειλω σε τεχνικο.

Δημοσ.

Το κύκλωμα φόρτισης δεν πρέπει να έχει πάθει απολύτως τίποτα.

Τα στοιχεία τα έφτυσαν, που είναι απόλυτα λογικό μετά από 7 χρόνια.

Η επισκευή της μπαταρίας (αντικατάσταση στοιχείων) θα σου κοστίσει πολύ πιο ακριβά από την αγορά νέας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...