boulka Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπέρα στο φορουμ είμαι καινούργιος εδώ κ δεν ξέρω αν έγραψα στη σωστή ενότητα... Έχω το εξής πρόβλημα πριν 2 μέρες ο υπολογιστής άρχισε να μου κάνει περίεργα σκηνικά όπως δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση διάφορα προγράμματα δεν μπορώ να τρέξω προγράμματα ως admin δεν μπορώ να ανοίξω Online games και το τελευταίο όταν πάω να το κλείσω δεν κάνει τερματισμό μετά από 20 λεπτά που το αφήνω τότε κλείνει δεν θέλω να κάνω φορματ αν υπάρχει κάποια λύση...Ευχαριστώ windows 7 ultimate
~mxls~ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Για αρχή full scan με malwarebytes. Αντιβάιρους έχει εγκατεστημένο;
boulka Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 φίλε μου αν κατάλαβα καλά είναι antivirus? έχω το avg κ δεύτερον αν είναι να το κατεβάσω αυτό το malwarebytes δεν θα μπορέσω να το κάνω εγκατάσταση
Gigamestin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 φίλε μου αν κατάλαβα καλά είναι antivirus? έχω το avg κ δεύτερον αν είναι να το κατεβάσω αυτό το malwarebytes δεν θα μπορέσω να το κάνω εγκατάσταση φίλε μου μπες σε safe-mode .θα πατησεις το f8 με το που θα κανει boot ο υπολογιστης.αν δεν γινεται ουτε ετσι δοκιμασε καποια live εκδοση antivirus και δοκιμασε να μπουταρεις απο το cd
boulka Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 φίλε μου μπες σε safe-mode .θα πατησεις το f8 με το που θα κανει boot ο υπολογιστης.αν δεν γινεται ουτε ετσι δοκιμασε καποια live εκδοση antivirus και δοκιμασε να μπουταρεις απο το cd γιατί να το κάνω αυτό για να bootaro? να τρέξω το antivirus ? το antivirus το τρέχω κ δεν μ βγάζει τπτ
SPANK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Κατέβασε απο καποιο αλλο pc το malwarebytes , superantispyware και adwcleaner. Υπάρχει πιθανότητα αν μπεις σε safe mode θα σε αφήσει να κανεις κανονικά εγκατάσταση τα προγράμματα και να καθαρίσεις το pc σου , οσο για το antivirus που λες δεν εχει σημασία αν δεν σου βγάζει τιποτα , αυτα τα προγράμματα ειναι ειδικά να βρίσκουν trojans κτλπ που δεν βρίσκουν ορισμένα antivirus. Επίσης επειδή μπορεί να μην εχει σχέση με ιούς το θέμα κατέβασε το hdsentinel απο αλλο pc και δες στον υπολογιστή σου σε τι κατάσταση ειναι ο δίσκος (το health του)
boulka Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 τα κατάφερα χωρίς safe mode δεν ξέρω πως έγινε κ μ επέτρεψε έτρεξα κ τα 2 προγράμματα το dhsentinel μ έβγαλε ότι ο σκληρός ειναι άριστος όσο για το malwarebytes μου έβγαλε 24 Pontetial Threats....τώρα τη κάνω?
SPANK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ε βάλε τα σε καραντίνα η σβήσε τα οτι προτείνουν τα πρόγραμματα και δες μετα αν εχει βελτιωθεί η κατάσταση
boulka Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 τα έκανα καραντίνα...κ όχι μ ζήτησε να κάνει ρεσταρ το πσ και πάλι έκανα κοντά στο 5λεπτα και τώρα δεν μπορώ να πατήσω Έναρξη>προγράμματα.....επίσης δεν μπορώ να κάνω κατάργηση προγραμμάτων :/
boulka Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 backup ειχες δημιουργησει? ναι ούτε εκεί μπορώ να έχω πρόσβαση διότι θέλει να το τρέξει σαν admin
DjBl3nd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 η μονη λυση ειναι φορματ και μετα κανεις back up και γυριζεις στις παλιες ρυθμισεις (για αυτο δεν ειμαι σιγουρος αν πετυχει)
boulka Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 κρίμα είναι να το κάνω φορματ του έχω βάλει προγράμματα ονλινε παιχνίδια (τώρα να μ πεις βαλτά σε άλλο σκληρό) βαριέμαι αυτή όλη τη διαδικασία
DjBl3nd Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 κρίμα είναι να το κάνω φορματ του έχω βάλει προγράμματα ονλινε παιχνίδια (τώρα να μ πεις βαλτά σε άλλο σκληρό) βαριέμαι αυτή όλη τη διαδικασία τοτε δοκιμασε αυτο που θα σε πω: εγκαταστησε μεσα σε ενα usb το malwaresbyte απο αλλο υπολογιστη βαλτο στον υπολογιστη και τρεξε το απο εκει τωρα που το ξανασκεφτομαι σε βαζει στο console system???
boulka Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 τοτε δοκιμασε αυτο που θα σε πω: εγκαταστησε μεσα σε ενα usb το malwaresbyte απο αλλο υπολογιστη βαλτο στον υπολογιστη και τρεξε το απο εκει το έτρεξα το malwaresbyte μ έβγαλε 24 προβλήματα τα έσβησα...άλλα παραμένει το ίδιο πρόβλημα δεν μπορώ να μπω σε προγράμματα που έχουν το σηματάκι "Έλεγχο λογαριασμού χρήστη (UAC)'' επίσης πήγα να καταργήσω μια εγκατάσταση κ δεν μ την κάνει ....πατάω άλλη μ λέει Περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η κατάργηση εγκατάστασης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα