yiankap Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Έχω μια δωροεπιταγή 100 € στο Κωτσόβολο και 50-60 € στο χέρι. Δυνατότητα για δόσεις δεν υπάρχει καθώς η επιταγή είναι στο όνομα συγγενικού μου προσώπου και δεν μπορώ να βάλω σε δόσεις την διαφορά στο δικό μου όνομα για να πάρω κάτι καλύτερο. Άρα το budget είναι ακριβώς συνολικά 150 € - 160 € για αγορά από Κωτσόβολο. Η χρήση που με ενδιαφέρει είναι αποκλειστικά internet και pdf βιβλία. Oπότε προσανατολίζομαι σε κάτι από 8" και άνω. Συν επιπλέον ότι ενδιαφέρομαι μόνο για κάτι ετοιμοπαράδοτο, για να μην υποχρεώνω το συγγενή να έρθει και 2η φορά στον Κωτσόβολο (μία για την παραγγελία και μια για την παραλαβή) και από ότι ρώτησα αυτή την στιγμή έχει ετοιμοπαράδοτα μόνο τα MLS iQtab Blast 3G στα 145 € και Α8-50 Lenovo στα 159 €. Τα ατού του ΜLS είναι το 3G (2 κάρτες SIM ) και τα 2 χρόνια εγγύηση, τα 8 ΜP camera με LED flash και του δε Lenovo τα 16 GB ROM (8 στο MLS) και η δυνατότητα αναβάθμισης σε Kitkat (το MLS έχει 4.2.2) και η "επώνυμη" αγορά. Τις γνώμες σας παρακαλώ. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση από το ίδιο μαγαζί σε αυτά τα χρήματα δεκτό, για να ρωτήσω την μέρα που θα πάω μήπως έχει έρθει να το εξετάσω και αυτό (για παράδειγμα ο Κώτσο έχει και τα Vero G8i, X8i σε αυτές τις τιμές) .
tasos555 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ρε οχι MLS μακριά είχε πάρει μια φορά ένας γνωστός και δεν δούλευε η υποδοχή του φορτιστή το στείλαμε για αλλαγή στην mls και μετά από 1 μηνά στείλανε το ίδιο tablet χωρίς να το έχουν αλλαγή με ένα καινούργιο άπλα το επισκεύασαν άλλα αυτήν την φορά είχε θέμα με την υποδοχή τον ακουστικών το ξανά στείλαμε και μετά από 3 εβδομάδες το στειλαν πάλι πίσω και δεν δούλευε η κάμερα. έτσι το πήγαμε στο μαγαζί που το είχαμε πάρει και ζητήσαμε να μας δώσουν ένα Lenovo πάλι καλά το αλλάξανε και τώρα με το Lenovo κανένα θέμα
annorax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Το Lenovo Α8-50 μου φαίνεται μια χαρά...Επίσης με 40 ευρώ ακόμα παίρνεις και το Lenovo Yoga (http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/131772-lenovo-yoga-8-platinum-silver).
Athens44 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) 169 γραφει για το mls..που το ειδες 145? http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/142103-mls-iqtab-blast-qc-3g σημερα το εβαλαν 149!!!!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2014 από Athens44
yiankap Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τελικά έβαλα κάτι παραπάνω (συνολική τιμή 179 € και πήρα το Lenovo to A10-70 στις 10.1". Πρώτες γενικές εντυπώσεις καλές. Ο καιρός θα δείξει. Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι ελεύθερα. @Αthens44 : Eίχα κάνει λάθος δεν ήταν 145 € για το MLS αλλά 149 €. Όταν είχα παει το είχε και σε πινακίδα σε κεντρικό σημείο. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί το είχε φθηνότερα και από το site που τότε το είχε στα 169 € Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2014 από yiankap
kistos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε μου μεγειές για το ταμπλετάκι. Επειδή ενδιαφέρομαι για αυτό μπορείς να μου πεις για την ανάλυσή του; Είναι καλή;
yiankap Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Το tablet είναι καλό για την χρήση που θέλω. Σειρούλες και βιβλία μια χαρά. Μόνο που έχω ένα πρόβλημα στα παιχνίδια. Θα κάνω καινούριο θέμα για να απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2014 από yiankap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα