KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πολλες καλησπερες. Μια φιλη μου εχει το συγκεκριμενο λαπτοπ http://www.e-shop.gr/toshiba-satellite-c660d-11p-p-PER.904531Μια μερα καταλαθος της επεσε κατω και απο οτι μου ειπε ραγισε η οθονη γιατι αναβε και εδειχνε γραμμες. Το πηρα στα χερια μου να το ψαξω λιγο, το καθαρισα απο σκονη που ειχε μαζεψει το fan και πιστευα οτι απλα θελει μια αλλαγη οθονης. Της ειπα να το παει σε ενα καταστημα στην περιοχη, διοτι δεν μπορουσα να της βρω οθονη στην ελλαδα για να την παραγγειλω. Το πηγε της αλλαξαν οθονη το πηρε στα χερια η κοπελα και ειπε οτι απλα εδειχνε οτι αναβει και απλα δεν εδειχνε η οθονη. Αυτος απο το μαγαζι της ειπε οτι το αφησε ανοιχτο για κανενα 2ωρο και μετα εδειξε η οθονη και οτι το λαπτοπ ειναι προβληματικο απο μονο του. Της ειπα οτι μπορει να φταιει η καρτα γραφικων απο το πεσιμο που εφαγε και οτι αν ειναι αυτη, δεν φτιαχνεται. Τι γινεται?
cobain Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως, μπορεί να θέλει αλλαγή κάρτας γραφικών, αλλά υπάρχουν κάρτες γραφικών από 50 ευρώ έως 500+, οπότε μπορεί να βρει μια οικονομική κάρτα γραφικών. Να ρωτήσω κάτι άλλο: είναι Λαμία; (γιατί αν είναι, θα πρότεινα να παει σε ένα μαγαζί λίγο πάνω από το θέατρο στην Υψηλάντη - μου διαφεύγει το όνομα). αλλά εκεί είχα αλλάξει κάρτα γραφικών στα 55 ευρώ επειδή είχε κάει, πριν κάνα χρόνο, και πάει μια χαρά.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ναι λαμια. Καταλαβα σε ποιο μαγαζι λες, αλλα αν ειναι η γραφικων νομιζω δεν πρεπει να αλλαζει γιατι ειναι onboard.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Η καρτα γραφικων στα περισσοτερα λαπτοπ οπως και σε αυτο δεν αλλαζει. Αφου μετα την αλλαγη οθονης εβγαλε το ιδιο προβλημα σημαινει οτι εξ' αρχης εφταιγε η καρτα γραφικων. Μια λυση θα ηταν η αλλαγη μητρικης βρισκοντας το σωστο part (link). Γενικοτερα αρκετα ασυμφωρο το ολο θεμα οπως εγινε για ενα παλιο λαπτοπ.
xalkiadakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 πως ακριβως θα αλλαξει καρτα γραφικων σε λαπτοπ?
xristoforos89 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 πως ακριβως θα αλλαξει καρτα γραφικων σε λαπτοπ? Σε ορισμενα αλλαζει. Αν το λαπτοπ εχει μονο τα γραφικα του επεξεργαστη, δεν μπορεις να προσθεσεις κατι. Αν εχει ανεξαρτητη, μπορει να αλλαζει, μπορει και οχι. Πλεον ειναι 'μοδα' η ανεξαρτητη καρτα γραφικων να ειναι τμημα της μητρικης, οποτε δεν αλλαζει.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν πρεπει να αλλαζει παιδια. Το ξηλωσα και ειδα οτι ειναι ενσωματωμενη πανω στην μητρικη. Μονο με αλλαγη μητρικης οπως ειπε ο φιλος σαινομπι. Μου ειπε η κοπελα οτι εχθες το βραδυ πχ μπηκε κανονικα ανοιξε εδειχνε. Σημερα τιποτα μαυρη η οθονη. Με λιγα λογια, τζαμπα τα 100 ευρω που θα δωσει στο μαγαζι για την αντικατασταση της οθονης μαζι με την εργασια τους. Ειπε να το παει παλι πισω μηπως ξετυφλωθουν και βρουν οτι οντως ειναι η γραφικων, αλλα θα της παρουν τον κ@λ@. Δηλαδη βρεθει δεν βρεθει το 100αρι για την οθονη θα το δωσει και ας μην φτιαχτηκε.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Η μαύρη οθόνη δεν είναι απαραίτητα χαλασμένη κάρτα γραφικών.μπορεί να είναι οτιδήποτε. Επίσης δύσκολα θα χαλάσει από μια τούμπα η GPU. Καλό είναι να επιστρέψει το laptop εκεί που το έφτιαξε να της βρουν το πρόβλημα ακριβώς και να το κοστολογήσουν. Επίσης το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να το βάλει σε μια εξωτερική οθόνη,αν κάνει και εκεί το ίδιο τότε μόνο είναι κάρτα γραφικών,αλλά κ πάλι επιμένω,μαύρη οθόνη τις περισσότερες φορές σημαίνει κάτι άλλο,αν είναι κάρτα δείχνει εικόνα με πολλά σπασίματα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο ξεχασα να το αναφερω συγνωμη. Το συνδεσα με το δικο μου monitor και δεν εδειχνε τιποτα.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτο ξεχασα να το αναφερω συγνωμη. Το συνδεσα με το δικο μου monitor και δεν εδειχνε τιποτα. Βασικό.. τότε 90% ειναι κάρτα απλα με προβληματίζει το γεγονός οτι μετα ξανάπαιξε που σου είπε η φίλη σου,κοίτα αφού τους έχει πληρώσει για την οθόνη φαντάζομαι δεν θα της πάρουν extra χρήματα για διάγνωση.. ας το πάει ξανα για να βεβαιωθεί.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Απλα ειναι κριμα οντως τωρα 100 ευρω να πανε ετσι χωρις να φτιαχτει. Οντως ειναι περιεργο. Ειχε λεει δειξει κανονικα ενα βραδυ και την επομενη μερα τιποτα, ολη την μερα.
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Παλαιότερα σε ενα επίσης toshiba μου άλλαξαν μητρική για τον ίδιο λόγο,βέβαια άλλο μοντέλο άλλες εποχές,αλλά δεν μου το επικέντρωσαν στην κάρτα θέλω να πω μου είπαν μητρική κατ'ευθειαν.. ίσως πάλι αυτό να εννοούσαν. Συμβαίνουν αυτά,αν την στιγμή που το πήρε έπαιζε τι να πεις μετά ?
ma3stros Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκιμασε ετσι για το γμτ να δεις καμια μνημη κλπ αν κ απ οτι φαινεται ειναι m/b
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εβγαλα και τις ram αγορινα γιατι πηγε και εκει το μυαλο μου. Τιποτα νεκρα. Ναι το πηρε λειτουργησε ενα βραδυ τελεια και την επομενη μαυρη μαυριλα πλακωσε χαχα! Οντως, τι να πεις. Θα γυρισει ο αλλος και θα πει κοπελια εγω νορμαλ στο εδωσα.
Peleus17 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Για να χαλάσει η GPU από τούμπα είναι από δυσκολο έως ακατόρθωτο. Εκτός κι αν ήταν στα τελευταία της και με την τούμπα σας άφησε χρόνους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα