xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,έχω τα win8 pro originale,όμως θα ήθελα να εγκαταστήσω απευθίας τα win 8.1 και να μην αφήσω να γίνει το update γιατί έχω υποψίες ότι μου τρέλανε τον δίσκο αυτό. Googlαρα και διάβασα ότι δεν γίνεται να βάλω το κλειδί των 8 στην εγκατάσταση του 8.1. Θέλω fresh install των 8.1. Υπάρχει τρόπος;Πέρα από αυτό το κόλπο http://www.howtogeek.com/187525/how-to-perform-a-clean-install-of-windows-8.1-with-a-windows-8-key/ ή δεν γίνεται και θα χαλάσω την οριτζιναλ μου έκδοση; http://www.insomnia.gr/topic/459555-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-serial-number-%CF%84%CF%89%CE%BD-windows/ με αυτό μπορώ να βρω το κλειδί που έχει δώσει στα 8.1 ;;
SPANK Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Τι πρόβλημα σου δημιουργεί δηλαδη το update των 8.1 ;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 απο τη σελίδα εδω http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj612867.aspx έχω βάλει το κλειδί που δίνει για 8.1 proffesional σε untouched 8.1 X64 Greek Pro iso που προμηθεύτηκα. αφου τελείωσε η εγκατάσταση μου έλεγε ότι τα windows δεν είναι ενεργοποιήμενα και να βάλω κλειδί Βάζω το κλειδί μου για 8αρια αγγλικα απο MSDNAA και το δέχτηκε κανονικότατα.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Τι πρόβλημα σου δημιουργεί δηλαδη το update των 8.1 ; σε κάποια προγράμματα,όπως το photohop,elements και sony vegas δεν ξέρω πως και τι,αλλά χάσανε τα dir τους.και νομίζω ήταν υπεύθυνο για το 100% usage του σκληρού. (και μιας και θα κάνω φορματ γιατί πήρα νέο σκληρό,θέλω fresh install των 8.1) απο τη σελίδα εδω http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj612867.aspx έχω βάλει το κλειδί που δίνει για 8.1 proffesional σε untouched 8.1 X64 Greek Pro iso που προμηθεύτηκα. αφου τελείωσε η εγκατάσταση μου έλεγε ότι τα windows δεν είναι ενεργοποιήμενα και να βάλω κλειδί Βάζω το κλειδί μου για 8αρια αγγλικα απο MSDNAA και το δέχτηκε κανονικότατα. http://forum.notebookreview.com/windows-os-software/735517-how-install-windows-8-1-clean-your-windows-8-upgrade-key.html από εδώ δίνει ένα generic key για να προχωρήσω την εγκατάσταση,αλλά και αυτό που δίνεις,μιας και ISO για win 8.1 pro English originale βρήκα.Μετά θα αλλάζει όπως λένε; Update: We’ve been informed that simply entering one of the KMS Client Setup Keys from Microsoft’s website during the Windows 8.1 installation process should let you install Windows 8.1 normally. You should then be able to change your key to your original Windows 8 key from the desktop later. θα με αφήσει να βάλω το κλειδί των 8;;
Xristaras12 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 όπως έγραψα και πρίν χρησιμοποιήσα το generic key που δίνει το Link με το kms(το έλεγξα κιόλας,το iso που προμηθεύτηκα το είχε για ενεργοποιήση το ΙΔΙΟ ακριβως generic key και μετά βάζεις το δικό σου) και αφού άνοιξε στο desktop κλπ μου ειπε ότι απομένουν 3 μέρες για την ενεργοποιήση των windows. πέρασα το δικό μου κλειδί για 8άρια απο MSDNAA και το δέχτηκε κανονικά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 όπως έγραψα και πρίν χρησιμοποιήσα το generic key που δίνει το Link με το kms(το έλεγξα κιόλας,το iso που προμηθεύτηκα το είχε για ενεργοποιήση το ΙΔΙΟ ακριβως generic key και μετά βάζεις το δικό σου) και αφού άνοιξε στο desktop κλπ μου ειπε ότι απομένουν 3 μέρες για την ενεργοποιήση των windows. πέρασα το δικό μου κλειδί για 8άρια απο MSDNAA και το δέχτηκε κανονικά. perfecto τότε!! Δεν πάτησες ενεργοποίηση μετά το install,απλώς μπήκες και έβαλες change key σωστά; Να βάλω το κλειδί το αρχικό που έχω στο κουτί ή αυτό που μου έδειξε το πρόγραμα keyfinder μιας και είναι διαφορετικά; Και ρωτάω γιατί μιας και είχα αλλάξει hardware η m$ με είχε βάλει και είχα ενεργοποιήσει άλλο κλειδί όταν είχα κάνει φορματ πέρσι, μέσω της αυτόματης τηλεφωνικής διαδικασίας.
Gtr34 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Θα κανεις φορματ με το dvd των 8.1. Κατα την διαρκεια της εγκαταστασης θα σου ζητησει κλειδι. Εκει θα βαλεις το win 8.1 generic key που αντιστοιχει στην εκδοση των windows 8 που εχεις αγορασει. Δηλαδη εχεις τα pro θα βαλεις το 8.1 pro generic key. Αφου ολοκληρωθει η εγκατασταση μεσα απο το pc settings αλλαζεις το κλειδι με αυτο που εχεις στα 8. Ειναι δοκιμασμενο σε 10αδες pc και λειτουργει 100% . Υ.Γ Το generic/dummy key, δεν ενεργοποιει τα windows απλα σε αφηνει να τα κανεις εγκατασταση. Το λεω μην παει κανενας και κανει τσαμπα φορματ.
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Θα κανεις φορματ με το dvd των 8.1. Κατα την διαρκεια της εγκαταστασης θα σου ζητησει κλειδι. Εκει θα βαλεις το win 8.1 generic key που αντιστοιχει στην εκδοση των windows 8 που εχεις αγορασει. Δηλαδη εχεις τα pro θα βαλεις το 8.1 pro generic key. Αφου ολοκληρωθει η εγκατασταση μεσα απο το pc settings αλλαζεις το κλειδι με αυτο που εχεις στα 8. Ειναι δοκιμασμενο σε 10αδες pc και λειτουργει 100% . Υ.Γ Το generic/dummy key, δεν ενεργοποιει τα windows απλα σε αφηνει να τα κανεις εγκατασταση. Το λεω μην παει κανενας και κανει τσαμπα φορματ. το κατάλαβα από πριν δεν είμαι χαζός,ούτε αμφισβήτησα ότι δεν γίνεται...! Άλλο ρώτησα,να βάλω το αρχικό κλειδί από το κουτί των 8,ή το νέο που μου είχε δώσει πέρσι όταν είχα ξανακάνει φορματ και λόγω αλλαγής hardware έπρεπε να καλέσω έναν αριθμό και να μου δώσει άλλο κλειδί;
Gtr34 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν σου ειπα οτι εισαι χαζος, οταν εγραφα το μυνημα δεν υπηρχε η απαντηση του Xristaras12. Το νεο κλειδι θα βαλεις.
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Όλα μια χαρά! Δεν μου ζήτησε καν key για εγκατάσταση των windows,οπότε μόλις άνοιξε,πήγα και πέρασα το κλειδί.(το παλιό,το νέο δεν το δεχόταν). 8.1 pro έτοιμα,με το start button..Όμως δεν έχω το shut down επάνω την εικόνα μου,αλλα πρέπει να κάνω όπως έκανα στα 8,να παω σέρνοντας από τα δεξιά.Μήπως θα μπει με κάποιο update; ή μόλις βάλω κανά driver της vga ξέρω γω;
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 edit ενημερώνω ότι όλα εντάξει και με το power off button,μετά από windows update εμφανίστηκε πάνω δεξιά. Πόσο smooth από πριν είναι,ποποπο! Όλο το λέω δεν είναι ούτε για χρόνο χωρίς φορματ το pc..!Αν και πιστεύω ότι είναι το fresh install αλλά και πάλι!
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα με βάζεις σε φιτίλια κι εμένα. Πήρα πέρσι λάπτοπ dell 17'' με i5 και nvidia 650 με 8άρια και πέρασα την αναβάθμιση των 8.1 από το store. Έχω την εντύπωση ότι το μηχάνημα δεν πάει καλά, για την ακρίβεια πάει ποιο αργά σε καθημερινές εργασίες από το παλιό fujitsu που έχω με pentium dual core 2.8 και nvidia 8600 (που έψησα τρεις φορές μέχρι τώρα... πανάθεμα σε nvidia), στα οποία έβαλα 8.1 update 1 καθαρά (που "αγόρασα" προενεργοποιημένα αλλά μην το πείτε στη μαμά M$ ). Εντάξει, σε παιχνίδια δεν έχει σχέση αλλά το γενικό feeling είναι σαν να λαγκάρει.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Τώρα με βάζεις σε φιτίλια κι εμένα. Πήρα πέρσι λάπτοπ dell 17'' με i5 και nvidia 650 με 8άρια και πέρασα την αναβάθμιση των 8.1 από το store. Έχω την εντύπωση ότι το μηχάνημα δεν πάει καλά, για την ακρίβεια πάει ποιο αργά σε καθημερινές εργασίες από το παλιό fujitsu που έχω με pentium dual core 2.8 και nvidia 8600 (που έψησα τρεις φορές μέχρι τώρα... πανάθεμα σε nvidia), στα οποία έβαλα 8.1 update 1 καθαρά (που "αγόρασα" προενεργοποιημένα αλλά μην το πείτε στη μαμά M$ ). Εντάξει, σε παιχνίδια δεν έχει σχέση αλλά το γενικό feeling είναι σαν να λαγκάρει. πάντως μέλι γάλα,ο δίσκος ήρεμος,και ποοοοολυ smooth..πατάω να ανοίξω πχ το start και αμέσως είναι μπροστά μου!
kormos Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 5/3/2018 στις 10:57 ΜΜ, Anneta000 είπε Ο καλύτερος τρόπος για να εγκαταστήσετε τα Windows 8.1 είναι να κατεβάσετε το αρχείο iso ISO των Windows 8.1 και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε. Έχει τα προεπιλεγμένα παράθυρα για εγκατάσταση και χρήση. Εδώ μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο λήψης.http://onesoftwares.net/windows-8-1-pro-iso-32-64-bit-free-download/ ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα