d4mage Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Τον τελευταίο καιρό το outlook έχει καταντήσει αηδία σχετικά με την επαλήθευση κωδικού που ζητάει συνεχώς, έχασα το πρώτο μου mail που είχα μέσα επαφές και το χρησιμοποιούσα ως πρώτο για αγορές και για συνομιλίες με άτομα που επικοινωνούσα με τη δουλειά μου. Αυτό συμβαίνει και με το windowsphone κινητό μου. Μου ζητάει επαλήθευση κωδικού και ενώ βάζω το εναλλακτικό mail δεν με βάζει με αποτέλεσμα να έχω θέμα με τη συσκευή, να μην μπορώ να την χρησιμοποιήσω σε εφαρμογές και να με αναγκάζει να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, θα χάσω τα πάντα εκτός από φωτογραφίες + μουσική που θα περάσω στο pc/. Αυτό έχει γίνει και σε γνωστούς μου με windowsphone... Γνωρίζει κανείς τι παίζει; Είπαμε για θέματα ασφαλείας άλλα έχει λαλήσει τελείως η microsoft, κρίμα και την εκτιμούσα.
Gtr34 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Κοιταξες στο εναλλακτικο email μηπως εχουν στειλει τιποτα οδηγιες η καποιο κωδικο ; Προσωπικα εχω δωσει το κινητο και αν χρειαστει επιβεβαιωση η διαδικασια ειναι απλη και γρηγορη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα