privateer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Άσε τα έχουμε δει τα επιχειρηματά σου. Πες μας πάλι για το cut the rope. Μιας και έχεις μια "αγάπη" για τα windows phones θα σου πρότεινα να αφήσεις τα ξυδάκια και να χρησιμοποιήσεις ένα ώστε να έχεις άποψη επι του θέματος. Αλλιώς το μόνο που κάνεις είναι να εκτίθεσαι με αυτά που λες.
StigmaX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κατάλαβα μηδεν επιχειρήματα και αοριστολογίες. Κλασσικα... Θες και συγκεκριμένα παραδείγματα? Παντελής έλλειψη εφαρμογών της Google, maps, Gmail, YouTube κτλ... Viber για κλάματα, κάνει sync τα contacts οπότε γουστάρει και έχει θέματα με τις ειδοποιήσεις... Για το πόσο πίσω είναι οι εφαρμογές σε features σε σχέση με ios και Android θες παραδείγματα? Πάρε το line η το viber και δες... Ίσα με ένα χρόνο πίσω σε features όπως video κλήση και άλλα. Αν αυτά δεν σου φτάνουν, και συνεχίζεις να πιστεύεις ότι αυτά είναι αερολογιες ανοίκεις στον χώρο του οπαδισμου, τουλάχιστον αν σε πληρώνει η ms πες μας που έστειλες το βιογραφικό μήπως και κονομισουμε και εμείς τρολλαροντας φόρουμ...
privateer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Youtube - mytube (καλύτερος του default android) Gmail μια χαρά δουλεια κανει ο default client Google maps - gmaps και φυσικά here maps με πραγματικο offline navigation. Viber εδώ και μια βδομάδα που το χρησιμοποιώ δεν εχω καποιο πρόβλημα. Βρες καλυτερα παραδειγματα γιατί προφανώς οι γνώσεις σου περί windows phone OS αρχίζουν και τελειώνουν σε βιντεακια του YouTube. 1
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω περιμενω την αφιξη του lumia 730! .
Grey Warden Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Άσε τα έχουμε δει τα επιχειρηματά σου. Πες μας πάλι για το cut the rope. Μιας και έχεις μια "αγάπη" για τα windows phones θα σου πρότεινα να αφήσεις τα ξυδάκια και να χρησιμοποιήσεις ένα ώστε να έχεις άποψη επι του θέματος. Αλλιώς το μόνο που κάνεις είναι να εκτίθεσαι με αυτά που λες. Μακάρι η αναπηρία του λειτουργικού να τελείωνε στις εφαρμογές που αναγκάζεσαι να πληρώσεις ενώ στα υπόλοιπα λειτουργικά είναι δωρεάν. Είχα επαφή με ενα 920 για αρκετές μέρες δανεικό από ενα φίλο. Σε σύγκριση με ενα android των 100 ευρώ ήταν καλύτερο. Εδώ μιλάμε για τιμές 200 ευρώ και πάνω και προσπαθουμε να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο στην επιλογή του. Να πάει να χαντακωθει σε ενα λειτουργικό που αργοπεθαίνει μηνα με το μήνα για ποιό λόγο; Στο οτι σκρολαρουν τα πλακάκια καλύτερα από ενα android των 100 ευρώ; Αν πιστεύεις οτι υπάρχει έστω κι ένας λόγος που δεν θα έπρεπε να πάρει ενα Lg G2 σε σύγκριση με κάποιο wp αν δεν τον καιει η καμερα του 1020, γραψτον να τον αξιολογήσει ο ιδιος.
annorax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ κοιτάμε πώς θα ξεφορτωθούμε τα windows από τα pc μας, θα πάρουμε και κινητά με αυτά;
Fuzzboy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας αλλά κάτι τελευταίο να ρωτήσω… στο Huawei το μόνο που με χαλάει είναι το πρόχειρο μενού του και στο service του αλλά και στο ότι έχω ακούσει από κάποιους να λένε τα χειρότερα για την αναβάθμιση σε 4.4 kitkat για το συγκεκριμένο τηλέφωνο…. από κει και πέρα στο Νokia το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι θα έχω μόνο 11-12GB ελεύθερα και αν όλα θα είναι καλά με την αναβάθμιση σε 8.1;;; και όπως προανέφερα με ενδιαφέρει καλή camera για αυτό και με τραβάει περισσότερο το lumia … όποτε τι λέτε για τα παραπάνω;;; Ε.Γ : σε περίπτωση που ανέβαζα το budget μου έλεγα Nexus 5 ή Lumia 1020
Grey Warden Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Αν ανεβάσεις το budget σου και σε ενδιαφέρει τοσο η φωτογραφία παρε το 1020. Καλύτερη κάμερα δεν θα βρεις. Για ολα τα υπόλοιπα Nexus 5 ή G2.
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ κοιτάμε πώς θα ξεφορτωθούμε τα windows από τα pc μας, θα πάρουμε και κινητά με αυτά; Οταν θες να ξεφορτωθεις κατι,το κανεις day zero,αν πραγματικα θες να το ξεφορτωθεις! Αν δε μπορεις να το ξεφορτωθεις γιατι το χρειαζεσαι,τοτε ΔΕΝ θες να το ξεφορτωθεις,στην πραγματικοτητα! 1
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή όπως λες είναι το πρώτο σου smartphone πάρε android πριν αρχίσεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Είτε είσαι άπειρος είτε έμπειρος έχει τεράστια σημασία το λειτουργικό από την στιγμή που δεν σκοπεύεις να αλλάξεις σύντομα συσκευή. Τα λεφτά που δίνεις είναι στο μεταίχμιο... ή ανεβαίνεις και πας σε Nexus 5, G2 ή πας σε Moto G 2014 edition στα 199 ευρώ. Αυτά από android. Αν τώρα δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω απο 270 και θες απελπιστικά καλή κάμερα πάρε το 925 που το θα το ευχαριστηθείς μέχρι να δεις δίπλα σου μια καλή android συσκευή. Ε καιρος ειναι να κτυπανε το κεφαλι τους και για κανενα αλλο smartphone,γιατι τα τελευταια χρονια εχουν σπασει πολλα κεφαλια στο τοιχο,απο android κινητα!
Grey Warden Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ε καιρος ειναι να κτυπανε το κεφαλι τους και για κανενα αλλο smartphone,γιατι τα τελευταια χρονια εχουν σπασει πολλα κεφαλια στο τοιχο,απο android κινητα! Υπενθυμίζω οτι μιλάμε για κινητά άνω των 200 ευρώ. Μέχρι 120 ευρώ να σου προτείνω όσα wp θες.
annorax Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Οταν θες να ξεφορτωθεις κατι,το κανεις day zero,αν πραγματικα θες να το ξεφορτωθεις! Αν δε μπορεις να το ξεφορτωθεις γιατι το χρειαζεσαι,τοτε ΔΕΝ θες να το ξεφορτωθεις,στην πραγματικοτητα! Όχι, απλά είμαι πολύ μεγάλος για να αρχίσω να μαθαίνω Linux και δεν έχω λεφτά για Apple. Οπότε, μένω σ' αυτό που έχω...
ektor7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Ε καιρος ειναι να κτυπανε το κεφαλι τους και για κανενα αλλο smartphone,γιατι τα τελευταια χρονια εχουν σπασει πολλα κεφαλια στο τοιχο,απο android κινητα! Υπενθυμίζω οτι μιλάμε για κινητά άνω των 200 ευρώ. Μέχρι 120 ευρώ να σου προτείνω όσα wp θες. Μεσα και οι συσκευες των 500-700ευρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα