Fuzzboy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα και απο μενα σε ολο το forum!!! σαν καινουργιος στο forum χρειαζομαι και εγω μια βοηθεια με την αγορα ενος smartphone τα οικονομικα μου δεν με παιρνουν για αγορα πανω απο 270 euros και εχω καταληξει σε : 1)Sumsung s4 mini 2)Nokia Lumia 925 3)Huawei P6 ...ξερω πως δεν ειναι τελευται μοντελα αλλα την δουλεια τους την κανουν ...θα ειναι το πρωτο smartphone οποτε δεν εχω θεμα με android η windows..η γνωμη σας θα με βοηθουσε πολυ....παρακάτω θα βαλω ενα link με την συγκριση και των τριών για βοηθεια....αν έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε δεχτώ...δεν με πειράζει αν θα ειναι με 4 πυρήνες ή 2 αρκη να ειναι με καλη αναλυση και καμερα και φυσικα στην πορεια να μην παρουσιαζει πολλα προβληματα Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... https://www.skroutz....3330184,3598654
krevikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σε παίρνει σε χρήματα δώσε 30 ευρώ ακόμα και πάρε το Ζ1 που έχει κάμερα 20,7mp ή περίμενε λίγο καιρό μέχρι να πέσει στα 270 ευρώ αφού όταν βγει το Ζ3 τον οκτώβριο θα έχει πέσει η τιμή του
haHa Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δινεις 30€ παραπανω και πας σε τοπ κινητα , με κορυφαιες οθονες, επιδοσεις και αντοχη στο χρονο: nexus 5 lg g2 1
privateer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα και απο μενα σε ολο το forum!!! σαν καινουργιος στο forum χρειαζομαι και εγω μια βοηθεια με την αγορα ενος smartphone τα οικονομικα μου δεν με παιρνουν για αγορα πανω απο 270 euros και εχω καταληξει σε : 1)Sumsung s4 mini 2)Nokia Lumia 925 3)Huawei P6 ...ξερω πως δεν ειναι τελευται μοντελα αλλα την δουλεια τους την κανουν ...θα ειναι το πρωτο smartphone οποτε δεν εχω θεμα με android η windows..η γνωμη σας θα με βοηθουσε πολυ....παρακάτω θα βαλω ενα link με την συγκριση και των τριών για βοηθεια....αν έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε δεχτώ...δεν με πειράζει αν θα ειναι με 4 πυρήνες ή 2 αρκη να ειναι με καλη αναλυση και καμερα και φυσικα στην πορεια να μην παρουσιαζει πολλα προβληματα Ευχαριστώ εκ των προτέρων.... https://www.skroutz....3330184,3598654 Στα 230 ευρω το 925 είναι η καλύτερη επιλογή 1
stevengreeceGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Το 925 ειναι πολυ καλη επιλογη. Εαν περιμενεις λιγο ακομα θα μπορεσεις να παρεις το 730, μολις ερθει στην Ελλαδα. 1
Grey Warden Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή όπως λες είναι το πρώτο σου smartphone πάρε android πριν αρχίσεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Είτε είσαι άπειρος είτε έμπειρος έχει τεράστια σημασία το λειτουργικό από την στιγμή που δεν σκοπεύεις να αλλάξεις σύντομα συσκευή. Τα λεφτά που δίνεις είναι στο μεταίχμιο... ή ανεβαίνεις και πας σε Nexus 5, G2 ή πας σε Moto G 2014 edition στα 199 ευρώ. Αυτά από android. Αν τώρα δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω απο 270 και θες απελπιστικά καλή κάμερα πάρε το 925 που το θα το ευχαριστηθείς μέχρι να δεις δίπλα σου μια καλή android συσκευή. 3
privateer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή όπως λες είναι το πρώτο σου smartphone πάρε android πριν αρχίσεις να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Είτε είσαι άπειρος είτε έμπειρος έχει τεράστια σημασία το λειτουργικό από την στιγμή που δεν σκοπεύεις να αλλάξεις σύντομα συσκευή. Τα λεφτά που δίνεις είναι στο μεταίχμιο... ή ανεβαίνεις και πας σε Nexus 5, G2 ή πας σε Moto G 2014 edition στα 199 ευρώ. Αυτά από android. Αν τώρα δεν μπορείς να δώσεις παραπάνω απο 270 και θες απελπιστικά καλή κάμερα πάρε το 925 που το θα το ευχαριστηθείς μέχρι να δεις δίπλα σου μια καλή android συσκευή. Για πες μας τι κάνει καλύτερο μια συσκευή με android σε σχέση με windows phone? Ιδίως για άτομο που είναι το πρώτο του smartphone
d4mage Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Θα συμφωνήσω με τα παιδιά παραπάνω... δώσε ακόμα 30-40 ευρώ και πάρε μία από τις ναυαρχίδες! Galaxy s4 + Nexus 5 ( σίγουρα μια συσκευή που πρέπει να κοιτάξεις ). G2 από την LG πάλι, δυνατή συσκευή με πολύ καλά specs, το Ζ1 από S.E καλό επίσης ( άλλα θα ήταν το τελευταίο μου στην επιλογή ), αν θες και Z για οικονομικότερο τηλέφωνο ή και S3 ειδικά η νέα έκδοση neo θα παίρνει και αναβαθμίσεις + ότι θα το βρεις σε KitKat με super amoled οθόνη όπως όλα τα galaxy και μόνο με 200 ευρώ. Κλείνοντας αν θες και κάτι διαφορετικό από τα γνωστά πήγαινε σε blackberry z10, αξιόλογη συσκευή με πολύ καλό λογισμικό, είχα blackberry και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν περιμενεις το lumia 730 στα 200€?
annorax Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ή μπορείς να πάρεις ένα από αυτά τα κινέζικα (αν σ' ενδιαφέρει) που βγάζουν μάτια: http://android-phone.gr/smartphones/Fastest_smartphones.html
StigmaX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για πες μας τι κάνει καλύτερο μια συσκευή με android σε σχέση με windows phone? Ιδίως για άτομο που είναι το πρώτο του smartphone Ποικιλία εφαρμογών και κυρίως εφαρμογές που λειτουργούν απροβληματιστα....
Grey Warden Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Για πες μας τι κάνει καλύτερο μια συσκευή με android σε σχέση με windows phone? Ιδίως για άτομο που είναι το πρώτο του smartphone Τα πάντα. Δεν θα μπούμε σε άλλο ενα vs χωρίς νόημα να εξηγούμε τα αυτονόητα. Υπενθυμίζω οτι αναφερόμαστε σε android συσκευές με 200 ευρω+. Όποιος δίνει πάνω απο 120 ευρώ για wp αν δεν στοχεύει σε καμερες σαν του 1020 είναι επικίνδυνος σύμβουλος για νέους αγοραστές.
privateer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Ποικιλία εφαρμογών και κυρίως εφαρμογές που λειτουργούν απροβληματιστα.... Τα πάντα. Δεν θα μπούμε σε άλλο ενα vs χωρίς νόημα να εξηγούμε τα αυτονόητα. Υπενθυμίζω οτι αναφερόμαστε σε android συσκευές με 200 ευρω+. Όποιος δίνει πάνω απο 120 ευρώ για wp αν δεν στοχεύει σε καμερες σαν του 1020 είναι επικίνδυνος σύμβουλος για νέους αγοραστές. Κατάλαβα μηδεν επιχειρήματα και αοριστολογίες. Κλασσικα...
Grey Warden Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Κατάλαβα μηδεν επιχειρήματα και αοριστολογίες. Κλασσικα... Έχουμε εξαντλήσει τα πάντα περι επιχειρημάτων σε δεκάδες τοπικς, δεν θα χαλάσουμε άλλο ένα. Θες να το αποδεχτείς; Έχει καλώς. Οχι; Ξυδακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα