Spyros_Spy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για πόσα χρόνια λέτε να μας καλύψει μια 970 ;
Spyros_Spy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 1,5-2, ανάλογα και τις απαιτήσεις. Ποια εταιρία προτιμάτε; Το πλαίσιο φέρνει Palit και MSI αλλά πιστεύω περισσότερος κόσμος πάει σε GB ή Asus.
dsp Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλοριζικη!!ερχεται και με backplate απο οτι βλεπω. Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ποια εταιρία προτιμάτε; Το πλαίσιο φέρνει Palit και MSI αλλά πιστεύω περισσότερος κόσμος πάει σε GB ή Asus. Άστο το πλαίσιο, έχει απαγορευτικές τιμές.
Oroku Saki Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Παρήγγειλα και 'γω την MSI 970 από gamer-land, παραλαβή θα έχουν έως τις 15/10 λένε..Για να δούμε.. Για να δουμε... Εμενα μου ειπαν οτι θα την εχουν απο αυριο και οτι απο βδομαδα θα μου τη στειλουν. Μενεις στην Αθηνα και εσυ?
Spyros_Spy Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Άστο το πλαίσιο, έχει απαγορευτικές τιμές. Έχω μια υπο-λειτουργική 650Ti σε εγγύηση από Πλαίσιο και σκέφτομαι για την 970 Palit. Αν κάτσει και μου την αλλάξουν χωρίς πολλά μα-μου δεν θα με χάλαγε να την τσίμπαγα με την διαφορά ~290 ευρώ. Για αυτό το αναφέρω. #maybeluckybastard.
tolisrx8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Εξαιρετικα νουμερα στα benchmark αλλα περιμενουμε να δουμε πως θα τα παει στα γνωστα βαρια παιχνιδια (Crysis 3 ΒF4 Metro last light ) με ολα ultra 4x mssa/ssa 1080p. Δοκιμασε τα και πες μας!!! παιδια οπως ακριβως ειχω ξαναπει ενα 5-10% κατω απο τις 660 ΤΙ SLI.... Orokusaki για να δεις σταθερα πανω απο 60 frames(χωρις drops)με ultra+ΑΑ σε απαιτιτκα games (crysis3,metro,assassins κ.τ.λ) θα χρειαστεις 970 sli...αλλιως 980 η 770 sli... Ηλπιζα η 970 να ηταν πιο δυνατη αλλα μαλλον θα παω σε 970 SLI...
Ailuros Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Bάση όρων χρήσης εδώ που ΔΕΝ τους διαβάζει κανείς: http://www.insomnia.gr/forum-24/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ Σε περίπτωση δημοσίευσης πλέον του ενός (1) αρχείου πολυμέσων (video, ήχος, φωτογραφία) ανά μήνυμα, να κάνουν χρήση της λειτουργίας SPOILER σε αναλογία "ένα spoiler ανά αρχείο", έχοντας υπ’ όψιν τους ότι μόνη η χρήση φωτογραφιών ή βίντεο ως απάντηση σε μία συζήτηση δεν είναι επιτρεπτή, κατά την κρίση της ομάδας διαχείρισης. Επιπλέον να μην χρησιμοποιούν τη λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής (autoplay) στα video που ενσωματώνουν στα μηνύματά τους. ΄Οποιος από δω και στο εξής ΔΕΝ χρησιμοποιήσει την λειτουργία spoiler για πάνω από ένα πολυμέσο θα αντιμετωπίσει κυρώσεις. Ισχύει επίσης και για εκείνους που παραθέτουν ανάλογα μηνύματα εξ΄ολοκλήρου. Νησάφι πια. Eίμαστε forum και όχι φωτογραφικό άλμπουμ. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Για να δουμε... Εμενα μου ειπαν οτι θα την εχουν απο αυριο και οτι απο βδομαδα θα μου τη στειλουν. Μενεις στην Αθηνα και εσυ? Ποιος σου είπε ; Εμένα μου είπαν παραλαβή έως 15/10, άρα λογικά τέλη της άλλης εβδομάδας θα την έχω.
phanispal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 To stock ας το πούμε clock της 970 είναι 1050MΗz;
Prospector8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ναι με *ευκολο* κλοκαρισμα! Η αυξηση δε των fps θα κοιμαινεται βεβαια στα +12-14% μεσο ορο περίπου.
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Και μιλάμε για 1500MHz+ με κλοκάρισμα; Δεν νομιζω να πηγαινουν ολα τα κομματια 1500 χωρις ρευμα, γιατι βλεπω μια γενικη ευφορια σχετικα με αυτο. Απο αυτα που βλεπω γενικοτερα το αντιθετο θα ελεγα ειδικα για μοντελα που δεν παρεχουν εξτρα ρευμα μεσω τροφοδοσιας ή αν δεν ανεβασεις το power limit. Και ειναι ενα πραγμα το τρεχω κανα δυο μετροπρογραμματα και τα βγαζει και αλλο ειμαι 24/7 σταθερος για χρηση. Μην δημιουργουνται ευκολα τετοιες προσδοκιες γιατι μετα θα βγαινουν οι χρηστες και θα λενε εμενα μου εκατσε λεμονακι τι χαλια ειναι αυτα. Αυτο βεβαια σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι δεν εχουν τρομερο headroom για o/c γενικοτερα.. Λες και αν καποιος τις τρεξει stock ή στα 1350-1400 ας πουμε θα εχει χαλια επιδοσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα