Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από OC σε core έφτασα μέχρι 1616 αλλα είναι τελείως unstable, μπορεί με ξεκλειδωμένο bios να γίνεται κάτι. Τώρα το κατέβασα στα 1506/8000, αν είναι 24/7 stable θα το κρατήσω. Το tomb raider με 4xssaa έβγαλε 53 fps average με 40 fps minimum σε 1080p. Θα ποστάρω περισσότερα όταν έχω χρόνο να την δω το βραδυ.

Ευτυχώς η δικη μου G1 δεν έχει coil whine παρα μονο όταν χτυπάει 1000+ fps και αυτό είναι ελάχιστο. Και σε load και σε idle είναι αθόρυβη.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδωσες ρευμα στα 1616mhz?to tressfx το είχες κλειστο ε? Καλη φαση, μεγιες και καλοπαιχνιδη.

Ανοιχτό tressfx, ultra όλα + ultra shadows. Περισσότερες λεπτομέρειες μετά γιατί την κάνω τώρα :P

• Like 1

Για οποιον δεν το νοιαζει το Vfm της 970(κακώς), το Polytope εχει αυτην την στιγμη αμεσα διαθέσιμη την Gigabyte g1 970 στα 400€.just sayin

μπηκα μεσα και την εχουν 410 !

Παιδια δειτε λιγο και στο best price διοτι βαλανε και 980 και 970

http://www.bestprice.gr/search?q=gtx+970

Καλα εδω και μερικες μερες εχουν βαλει εκει. Για 980 βεβαια δεν νομιζω να ενδιαφερονται και πολλοι ουτως ή αλλως :P

Oι overclockers ξαναστοκάρανε σε MSI 970s για όσους δεν μένετε Ελλάδα. Ανέβασαν και την τιμή 8 λίρες....

Πάντως στα διάφορα φόρουμς γίνεται παντζουρλισμός με τα διάφορα προβλήματα καρτών ανα κατασκευαστή. Η MSI ακόμα δεν ξέρει τί συμβαίνει με τις δικές τις κάρτες και τα ανεμιστήρια. Θα βγάλει συμπέρασμα από την νεκροψία των καρτών που επιστράφηκαν.

Μια χαρά είναι οι κάρτες, στο επίσημο forum της MSI για τα θέματα με το fan υπάρχουν μόνο 6 σελίδες από τις οποίες οι μισές είναι τα παράπονα και οι άλλες για ερωτήσεις άκυρες.Από όσο ξέρω, η MSI έχει δώσει τις περισσότερες 970 απ' όλους τους vendors, το πρόβλημα υπάρχει αλλά το έχει ένα αρκετό μικρό ποσοστό.

• Like 1

Ούτε καν το σκέφτηκα, με το που την βάλανε έκανα παραγγελια. Μου φάνηκε καλή τιμή για δεδομένα Ελλάδας και τώρα με τις τιμές που βλέπω νιώθω ακόμα καλύτερα, τελικά οποιος βιάζεται δεν σκοντάφτει πάντα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...