@crysis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 με συγχωρειτε παιδια αλλα οσο υπαρχουν καποιοι που αγοραζουν σε αυτες τις τιμες 420+ τοσο θα ανεβαινουν οι τιμες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 και εγώ άκυρο τους έδωσα στο hardwareversand μου κάναν update την παραγγελία ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν την g1 ενώ έγραφαν για παραλαβή 7/10.ωστόσο δεν είχα κάποιο πρόβλημα είχα πληρώσει και εγώ με paypal τους έστειλα mail να μου ακυρώσουν την παραγγελία και μετά από 3-4 ώρες μου κάναν refund, μάλλον από το mindfactory με βλέπω τώρα τους έστειλα mail να μου πουν πότε θα την έχουν διαθέσιμη. Τυχερός είσαι..Αλλά με το mindfactory μην μπλέξεις, έχει 30 ευρώ μεταφορικά και στέλνουν μετά από κάνα μήνα, τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει. με συγχωρειτε παιδια αλλα οσο υπαρχουν καποιοι που αγοραζουν σε αυτες τις τιμες 420+ τοσο θα ανεβαινουν οι τιμες. Καλά σοβαρά υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει τόσα λεφτά για μια 970 ; Εκτός και αν είναι ''Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω'' αλλά και πάλι..Το μόνο που λείπει είναι να διαβάσουμε ότι το vision studio έχει ξεπουλήσει όσες MSI 970 φέρει με την τιμή που έχει(619 €). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καλά σοβαρά υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει τόσα λεφτά για μια 970 ; Εκτός και αν είναι ''Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω'' αλλά και πάλι..Το μόνο που λείπει είναι να διαβάσουμε ότι το vision studio έχει ξεπουλήσει όσες MSI 970 φέρει με την τιμή που έχει(619 €). μην το θεωρεις παραξενο. υπαρχουν τετοιοι ακομα (μαλλον δεν γνωριζουν την πραγματικοτητα και το θεωρουν ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!) μα οταν διαβαζω οτι στο you εχουν ποσες κατα σειρα αυξησεις και παρολα αυτα ξεπουλαει (δεν το πιστευω γιατι πιο πολυ μαρκετιστικο το κοβω ολο αυτο με το you) τι να πεις απο εκει και περα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τυχερός είσαι..Αλλά με το mindfactory μην μπλέξεις, έχει 30 ευρώ μεταφορικά και στέλνουν μετά από κάνα μήνα, τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει. Καλά σοβαρά υπάρχει άνθρωπος που θα δώσει τόσα λεφτά για μια 970 ; Εκτός και αν είναι ''Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω'' αλλά και πάλι..Το μόνο που λείπει είναι να διαβάσουμε ότι το vision studio έχει ξεπουλήσει όσες MSI 970 φέρει με την τιμή που έχει(619 €). ναι αλλά δεν πρόκειται να δώσω +50€ να την πάρω από ελληνικό κατάστημα, απο το mindfactory με 30€ μεταφορικά βγαίνει στα 370 αλλά για αυτό τους έστειλα mail πρώτα για την διαθεσιμότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το καλύτερο είναι να περιμένεις να στρώσουν οι τιμές εδώ Ελλάδα, ή να χτυπήσεις την MSI 970 από το gamer-land που είναι σε καλή τιμή και έχει μόνο 3 ευρώ μεταφορικά και είναι κάτι που σκέφτομαι να κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αυτή τη στιγμή η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά. Αυτό που συμβαίνει με τις τιμές είναι απολύτως λογικό. Μόνο όταν αυξηθεί η διάθεση των καρτών και πέσει η ζήτηση θα πέσουν και οι τιμές στα λογικά τους πλαίσια. psycho, οι Evga δεν σου γεμίζουν το μάτι? Πάντως από αυτά που διαβάζω η υποστήριξη στα προϊόντα τους είναι πάρα πολύ καλή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για EVGA FTW θα πήγαινα αλλά μόλις είδα αυτό με το fan που έκαναν, δεν θα πάρω ευχαριστώ.Ή MSI ή G1 θα πάω προσωπικά, όποια βρω σε καλύτερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=40807&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=33&step=undefined https://gamer-land.net/index.php?route=product/product&path=168_107_253&product_id=3871 Διαλέγεις και παίρνεις Τωρα για τις FTW... ΑΝ λεω ΑΝ με το καλο μπουνε στο Europe Store της EVGA θα φυγει σαν το ζεστο ψωμι στα δευτερολεπτα... οποτε δν νομιζω να περιμενει κανεις τις συγκεκριμενες... απο Νοεμβρη ισως και με πολυ τυχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Για EVGA FTW θα πήγαινα αλλά μόλις είδα αυτό με το fan που έκαναν, δεν θα πάρω ευχαριστώ.Ή MSI ή G1 θα πάω προσωπικά, όποια βρω σε καλύτερη τιμή. Με το fan εννοείς το χάλκινο σωλήνα που δεν πατάει στη GPU? Eκ του αποτελέσματος, αυτό δεν έπρεπε να μας είναι αδιάφορο? Αφού οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Όχι, γιατί έχουν θόρυβο και οι θερμοκρασίες είναι χειρότερες από G1, επίσης και από O/C από ότι είδα στον Anandtech δεν λένε τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarmaS Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 το kraken g10 κουμπωνει σε 970 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το ξαναπαμε το cooler ειναι διαφορετικο στην ftw εκδοση,μοιάζει λίγο με της msi, υπαρχει σε παλιότερο post. Απλα ναι σε ολα τα τεστ εχουν θορυβο, η ftw ενα παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Όχι, γιατί έχουν θόρυβο και οι θερμοκρασίες είναι χειρότερες από G1, επίσης και από O/C από ότι είδα στον Anandtech δεν λένε τίποτα. Oι FTW έχουν διαφορετικό σύστημα ψύξης. Βέβαια πληρώνεις έξτρα για το overclock που ομολογουμένως δεν είναι και κάτι τρομερό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πάντως το χαρτί που παίζει η EVGA με την πενταετή εγγύηση για όσους αγοράσουν μέχρι τέλος του έτους, είναι δυνατό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Πάντως το χαρτί που παίζει η EVGA με την πενταετή εγγύηση για όσους αγοράσουν μέχρι τέλος του έτους, είναι δυνατό.. 5 χρονια βαζουρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα