Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η evga 970 ACX 2.0 εχει και αυτη προβλημα με τους ανεμιστηρες?γενικα σαν υλοποιηση αξιζει?(βλεπω οτι ειναι η μικροτερη σε μεγεθος)

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H EVGA ανέφερε ότι στο ευρωπαϊκό online store της θα έχει 970 στο τέλος της εβδομάδας. 980 την επόμενη εβδομάδα

Οι κάτοχοι EVGA μιλάνε για σχετικά θορυβώδη ψύξη η οποία όμως έχει τεράστιο headroom.

Επίσης, οι 970 και 980 της EVGA θα έχουν 5-ετή εγγύηση για όσους τις αγοράσουν μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Η κανονική εγγύησή τους είναι 3-ετής.

PS: Τα RMA για coil whine στις κάρτες πέφτουν βροχή πάντως. Το θέμα είναι ιδιαίτερα συχνό στις κάρτες αυτές.

http://forums.evga.com/Anybody-else-have-crazy-coil-whine-on-their-EVGA-gtx-970-ACX-10-m2221327.aspx

Δημοσ.

Ισχυει.. Και στο dispatch αλλα και σε θεματα return policy/RMA ειναι απλα κορυφη..

Αυτα μας εφαγαν,εχω ακουσει και ενα σωρο λαμογιες Ελληνικες που κανανε πολλοι και φαγαμε τις ταπες τωρα με τα μεταφορικα....

Έχει πάρει κανείς οτιδήποτε από το gamer-land να μας πει εντυπώσεις από το service τους κλπ ;

εγω παραγγειλα την msi τελικα απο κει,γτ ειχα ακυρωσει την g1 απο you.....μεχρι τελος ερχομενης εβδομαδας μ ειπαν τα παιδια θα την εχω. 

btw το eshop εξαφανησε την FTW!

Δημοσ.

Αυτα μας εφαγαν,εχω ακουσει και ενα σωρο λαμογιες Ελληνικες που κανανε πολλοι και φαγαμε τις ταπες τωρα με τα μεταφορικα....

Οταν δεν υπαρχει τσιπα, η κουτοπονηρια παει συννεφο και δεν καταλαβαινεις οτι στο τελος εσυ ο καταναλωτης θα φορτωθεις τις συνεπειες αυτα θα παθεις και χειροτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτούς που σκέφτονταν για EVGA αλλά χαλιόντουσαν για τις λίγο πιό θορυβώδεις ψύκτρες στο idle, η εταιρία έδωσε επίσημη απάντηση, η οποία συμπεριλαμβάνει και την απορία του κόσμου για πιό λόγo μόνο οι 2 από τους 3 χάλκινους ψυκτικούς σωλήνες εφάπτονται στον επεξεργαστή:

The way the EVGA GTX 970 ACX heat sink was designed is based on the GTX 970 wattage plus an additional 40% cooling headroom on top of it. There are 3 heat pipes on the heatsink – 2 x 8mm major heat pipes to distribute the majority of the heat from the GPU to the heatsink, and a 3rd 6mm heatpipe is used as a supplement to the design to reduce another 2-3 degrees Celsius. Also we would like to mention that the cooler passed NVIDIA Greenlight specifications.

Due to the GPU small die size, we intended for the GPU to contact two major heat pipes with direct touch to make the best heat dissipation without any other material in between.

We all know the Maxwell GPU is an extremely power efficient GPU, our SC cooler was overbuilt for it and allowed us to provide cards with boost clocks at over 1300MHz. EVGA also has an “FTW” version for those users who want even higher clocks.

precision_gtx970sc.png

Regarding fan noise, we understand that some have expressed concerns over the fan noise on the EVGA GTX 970 cards, this is not a fan noise issue but it is more of an aggressive fan curve set by the default BIOS. The fan curve can be easily adjusted in EVGA PrecisionX or any other overclocking software. Regardless, we have heard the concerns and will provide a BIOS update to reduce the fan noise during idle.

Thanks,
EVGA

http://forums.evga.com/evga-acx-cooler-defect-eteknixcom-thinks-so-m2220546.aspx#2220695

Δημοσ.

Άντε τελειώνεται με τις αγορές σας (980/970) να πάρουμε και εμείς οι "φτωχοί" σειρά (960/950ti). Πάντως φένεται οτι ισχύει οτι απο την ανακοίνωση μέχρι να έρθουν οι κάρτες στα καταστήματα μεσολαβούν περίπου 2 μήνες

Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά εδώ λέει οτι η 960 πάει για Q1 2015.

http://www.kitguru.net/components/graphic-cards/anton-shilov/nvidia-postpones-release-of-geforce-gtx-960-graphics-card/

Ίσως θα βγάλουν την 960 με το GM206 και δεν το έχουν ακόμα έτοιμο. Οπότε πάμε απο τα Χριστούγεννα στο Πάσχα.

Δημοσ.

Μου εστειλαν και μενα μηνυμα απο το καταστημα απο τη Ροδο οτι την G1 gaming θα την εχει ο προμηθευτης τους αυτη την παρασκευη και οτι σε Αθηνα που ειμαι εγω την στλενουν σε δυο εργασιμες μερες αρα λογικα θα πρεπει να την εχω απο την απομενη τριτη. Σο πλαισιο ακομα μονο την msi εχουν για παραγγελια παραξενο αυτο.

@ thor 77

η 960 δεν αξιζει τα λεφτα της θα ειναι αρκετα κατωτερη απο την 970 και σιγουρα δεν θα μπορεσει να τρεξει ultra 1080 p μεγαλους τιτλους που ερχονται συντομα οπως assasin creed unity far cry 4 evil within witcher 3..... Γι αυτο ειναι καλυτερο να δωσεις καποια παραπανω χρηματα και να παρεις 970 με την οποια θα ξερεις οτι θα τρεχεις τα παντα ultra 1080p για τα επομενα 2+ χρονια παρα μια μετιρα καρτα επιπεδου 960.

Δημοσ.

@ Oroku Saki

Δεν είμαι φανατικός gamer οπότε η 960 θα μου είναι υπερ αρκετή αλλά αν μου δώσεις γύρω στα 150 € μπορεί και να το σκεφτώ να πάω στην 970  :D

Όταν λές οτι δεν αξίζει τα λεφτά της τί εννοείς , πόσο κοστίζει ? 

Άσε που τα 329$  :-)   έχουν γίνει 400 €  :blink:   για την 970. Είπαμε αλλα οχι και έτσι.

Δημοσ.

Για αυτούς που σκέφτονταν για EVGA αλλά χαλιόντουσαν για τις λίγο πιό θορυβώδεις ψύκτρες στο idle, η εταιρία έδωσε επίσημη απάντηση, η οποία συμπεριλαμβάνει και την απορία του κόσμου για πιό λόγo μόνο οι 2 από τους 3 χάλκινους ψυκτικούς σωλήνες εφάπτονται στον επεξεργαστή:

http://forums.evga.com/evga-acx-cooler-defect-eteknixcom-thinks-so-m2220546.aspx#2220695

Παλιά είδηση και η απάντησή τους είναι τελείως μπούρδα.

Δημοσ.

Όντως έχουν καταντήσει αηδία οι τιμές στο Ελλαδιστάν..Και πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα δούμε G1 κάτω από 380 ευρώπουλα ακόμα και όταν θα υπάρχουν μπόλικες..

Δημοσ.

Το You.gr εκανε και αλλη αυξηση στην G1,η πεμπτη στη σειρα.. Εχει καταντησει αηδια..

Σήμερα το μεσημέρι πάντως είχε παράδοση σε μία εργάσιμη, που σημαίνει ότι είχε απόθεμα. Τώρα δείχνει παράδοση σε 8-14 μέρες, άρα ξεπούλησε όσες είχε (μπορεί βέβαια να μην ήταν και πολλές) παρόλη την τιμή που είχε (430+).

Δημοσ.

και εγώ άκυρο τους έδωσα στο hardwareversand μου κάναν update την παραγγελία ότι δεν ξέρουν πότε θα παραλάβουν την g1 ενώ έγραφαν για παραλαβή 7/10.ωστόσο δεν είχα κάποιο πρόβλημα είχα πληρώσει και εγώ με paypal τους έστειλα mail να μου ακυρώσουν την παραγγελία και μετά από 3-4 ώρες μου κάναν refund, μάλλον από το mindfactory με βλέπω τώρα τους έστειλα mail να μου πουν πότε θα την έχουν διαθέσιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...