Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μου λες d4ydr33m3r, τι ASIC έχεις στις δυο κάρτες? Απότι διαβάζω αυτές με υψηλό asic κάνουν πιο υψηλό boost και ευκολότερο oc χωρίς να πειράζεις τάσεις.

Εγώ αύριο λογικά θα έχω την δικη μου G1, θα ποστάρω bench και τα λοιπά από games/benchmarks με όσο OC φτάνει.

73.4 η πρωτη και 70.1 η δευτερη.

Αν και δεν πολυπιστευω σε αυτα βλακειες ειναι, εχω δει και με χαμηλο asic να πηγαινουν πολυ ψηλα..

Τασεις δεν προκειται να πειραξω καθολου ουτε για τεσταρισμα, δεν εχω κανενα λογο να το κανω και ποσως με ενδιαφερουν τα μετροπρογραμματα.. Αυτα που ποσταρα παιζουν σε παιχνιδια τουλαχιστον για καμια ωρα που τεσταρα, απροβληματιστα και με θερμοκρασιες κατω απο 75 βαθμους κελσιου..

All I need to know ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Btw άμα κάνετε παραγγελιες από εξωτερικό stick to amazon. Έχουν πολύ καλο customer service και στέλνουν τα πάντα στην ώρα που λένε, δεν μου έχει κάτσει στραβή με το amazon μέχρι στιγμής. Ήταν ακόμα καλύτερα όταν στέλναν με ελευθερα μεταφορικά στην Ελλάδα αλλα τέλος αυτές οι εποχές.

• Like 2

Btw άμα κάνετε παραγγελιες από εξωτερικό stick to amazon. Έχουν πολύ καλο customer service και στέλνουν τα πάντα στην ώρα που λένε, δεν μου έχει κάτσει στραβή με το amazon μέχρι στιγμής. Ήταν ακόμα καλύτερα όταν στέλναν με ελευθερα μεταφορικά στην Ελλάδα αλλα τέλος αυτές οι εποχές.

Ισχυει.. Και στο dispatch αλλα και σε θεματα return policy/RMA ειναι απλα κορυφη..

Έχει πάρει κανείς οτιδήποτε από το gamer-land να μας πει εντυπώσεις από το service τους κλπ ;

Έχω φίλο που έκανε κάτι παραγγελιες θα τον ρωτήσω και θα σου πω.

Αν και άμα υπάρχει αντικαταβολή δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα.

• Like 1

Έχει πάρει κανείς οτιδήποτε από το gamer-land να μας πει εντυπώσεις από το service τους κλπ ;

Psycho Εχω ψωνισει εγω απο gamerland και ειναι μια χαρα το καταστημα και τα παιδια,δεν θα εχεις προβλημα,οπως εχω πει και σε προηγουμενο ποστ μου,το καταστημα ειναι στη Ροδο κοντα στο σπιτι μου. Απλα παρε τηλ να ρωτησεις για την διαθεσιμοτητα γιατι το 5 με 10 εργασιμες δεν ισχυει παντα,ισως κανει και λιγοτερο καιρο,επειδη μου εχει τυχει εμενα,βεβαια αυτο ειναι καλυτερο για τον καταναλωτη εννοειτε.

ΥΓ. Αν θυμαμαι καλα τις καθημερινες κλεινει στις 6 το απογευμα

• Like 1

Αυτο.Με αντικαταβολη κανεις δεν ειχε ποτε προβλημα.Ουτε ποσο καιρο θα κανει να ερθει,ουτε αν θα ερθει σε κακη κατασταση κτλ.Γιατι τοτε θελουν τα λεφτα.Δεν τα εχουν ηδη και τους τσουζει

JMHkBrb.jpg

Η G1 μέσα σε ένα 450D, στο δικό μου θα είναι μινιατούρα έτσι όπως το κόβω lol

Πολυ ωραιο κουτι και ευρυχωρο.

Εγω εξαρχης ηθελα να παρω το μεγαλο κουτι της aerocool αλλα δεν με επαιρνε λογου υψους εκει που το εχω και πηρα το x3 και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με τους χωρους του. Αφου χωραει και την G1 δεν θελω τιποτε αλλο.

Περιμενει την καρτουλα και θα ολοκληρωθει. ;)

post-311626-0-30778900-1412779752_thumb.jpg

Λοιπόν..ΜΑΚΡΙΑ από το Hardwareversand.de..Έχουν χαμένη την μπάλα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται..Έκανα την παραγγελία 3 Οκτωβρίου για την G1 970, η συναλλαγή μέσω Paypal ολοκληρώθηκε(Completed) αλλά η παραγγελία ακυρώθηκε επειδή είχα βάλει ελαφρώς διαφορετική διεύθυνση στο Paypal από ότι στην παραγγελία και το σύστημά τους μου την ακύρωσε γι' αυτό το λόγο..Τους έστειλα mail, το response τους ήταν άστα να πάνε, 3-4 φορές τους πήρα τηλέφωνο..Η παραγγελία ήταν ακυρωμένη μου έλεγαν και τα λεφτά μου ήταν δεσμευμένα στην τράπεζα για να τα τραβήξουν αυτοί, εγώ δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ποσό αλλού.Σήμερα βλέπω στο λογαριασμό μου ότι το ποσό το τράβηξαν, κοιτάω τα mail μου, τίποτα.Τους παίρνω τηλ και δεν ήξεραν που πάνε τα 4, μου λένε θα έχεις απάντηση αύριο, τους λέω από την Παρασκευή έχω σκάσει μ' αυτό το θέμα και θα περιμένω κι' άλλο ; Τελικά παίρνω το Paypal τηλέφωνο τους λέω τι και πως, και για καλή μου τύχη άνοιξαν το dispute(Case) που είχα ανοίξει χτες που όμως το έκλεισα γιατί θεωρούσα ότι το ποσό θα αποδεσμευτεί μετά από 10-15 μέρες και θα έχω ξανά διαθέσιμα τα χρήματά μου.Τελικά το Paypal μου είπε ότι θα κάνουν escalate-claim και θα πάρω είτε την κάρτα, είτε τα λεφτά μου πίσω.Γενικά να ξέρετε(Αν δεν το ξέρετε ήδη) ότι και να κλείσεις το case, έχεις 2 μέρες περιθώριο να το ανοίξεις πάλι.Αλλά όπως μου είπε ο εξυπηρετικότατος άνθρωπος(Ο Θεός να τον έχει καλά) από το Paypal ότι αν δεν είσαι 100% ικανοποιημένος να μην το κλείνεις ποτέ.

ΜΑΚΡΙΑ από το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί πραγματικά δεν είναι καθόλου εξυπηρετικοί, χίλιες φορές να πάρω την καρτούλα από την Ελλαδίτσα και ας δώσω και ένα 10άρικο παραπάνω.

Αν και εγώ το πρότεινα το HV που έχω κάνει 7-8 παραγγελίες και όλα κύλησαν πολύ καλά θα επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του @Psycho.

Έχω παραγγείλει ολόκληρο PC για έναν φίλο και μου έχουν βγάλει την ψυχή με στη ασυνεννοησία που τους δέρνει,τόσο που αν δεν είχα στείλει τα χρήματα με κατάθεση όπως και τις προηγούμενες φορές,θα την είχα ακυρώσει.

Αυτοί έκαναν άνοιγμα σε πολλές χώρες στην Ευρώπη,και έχουν χάσει την μπάλα,αυτό που τους κρατάει ζωντανούς είναι οι τιμές τους.

(Τώρα που έγραφα αυτά ήρθε απάντηση τους ότι θα τα στείλουν σήμερα. Η παραγγελία κ η πληρωμή έγινε την Παρασκευή)

(Ps Στο δέμα θα υπάρχει φυσικά και το "μήλον της Έριδος" 970) :P :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...