Ailuros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Να σημειώσω επίσης ότι για πολλές συνθετικές μετρήσεις που κάνει γράφει τον κώδικα ο ίδιος, που σημαίνει ότι καμία εταιρεία δεν μπορεί εύκολα να προσαρμόσει τους οδηγούς της σε αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια για να καταλαβω, τι σημαινουν ολα αυτα? Διοτι δεν μιλαω και τοσο την γλωσσα σας. Εσεις ειστε πιο προχωρημενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια για να καταλαβω, τι σημαινουν ολα αυτα? Διοτι δεν μιλαω και τοσο την γλωσσα σας. Εσεις ειστε πιο προχωρημενοι. Mιλάμε για τον Damien Triolet από το hardware.fr. Γνωστό και πολύ έμπειρο reviewer για κάρτες γραφικών. Για να γυρίσουμε και στο θέμα ορίστε το review του για 980/970 http://www.hardware.fr/articles/928-1/nvidia-geforce-gtx-980-gtx-970-gm204-maxwell-gigabyte-g1-gaming-test.html Θα χρειαστείς μάλλον online μεταφραστή αλλά από τα συμφραζόμενο τα περισσότερα τα καταλαβαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το εχω διαβασει εδω και καιρο αυτο, εννοειται απο τα καλυτερα reviews και απο αυτα που οι αριθμοι του συναδουν με τους δικους μου σε αρκετες περιπτωσεις. Ενα μικρο "λαθακι" το βλεπω απο πολλους αν και απο οτι καταλαβαινω λεει οτι η δικια του κοπια ειναι ετσι και μου κανει εντυπωση. Ενω τα ρολογια ειναι ιδια με τα αναφερομενα o/ced ,τo real turbo ειναι 1380 και στις δυο 970G1 που εχω και οχι 1354 οπως αναφερουν. Το εχω τσεκαρει και με το afterburner και αναφερει το ιδιο τουρμπο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν..ΜΑΚΡΙΑ από το Hardwareversand.de..Έχουν χαμένη την μπάλα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται..Έκανα την παραγγελία 3 Οκτωβρίου για την G1 970, η συναλλαγή μέσω Paypal ολοκληρώθηκε(Completed) αλλά η παραγγελία ακυρώθηκε επειδή είχα βάλει ελαφρώς διαφορετική διεύθυνση στο Paypal από ότι στην παραγγελία και το σύστημά τους μου την ακύρωσε γι' αυτό το λόγο..Τους έστειλα mail, το response τους ήταν άστα να πάνε, 3-4 φορές τους πήρα τηλέφωνο..Η παραγγελία ήταν ακυρωμένη μου έλεγαν και τα λεφτά μου ήταν δεσμευμένα στην τράπεζα για να τα τραβήξουν αυτοί, εγώ δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ποσό αλλού.Σήμερα βλέπω στο λογαριασμό μου ότι το ποσό το τράβηξαν, κοιτάω τα mail μου, τίποτα.Τους παίρνω τηλ και δεν ήξεραν που πάνε τα 4, μου λένε θα έχεις απάντηση αύριο, τους λέω από την Παρασκευή έχω σκάσει μ' αυτό το θέμα και θα περιμένω κι' άλλο ; Τελικά παίρνω το Paypal τηλέφωνο τους λέω τι και πως, και για καλή μου τύχη άνοιξαν το dispute(Case) που είχα ανοίξει χτες που όμως το έκλεισα γιατί θεωρούσα ότι το ποσό θα αποδεσμευτεί μετά από 10-15 μέρες και θα έχω ξανά διαθέσιμα τα χρήματά μου.Τελικά το Paypal μου είπε ότι θα κάνουν escalate-claim και θα πάρω είτε την κάρτα, είτε τα λεφτά μου πίσω.Γενικά να ξέρετε(Αν δεν το ξέρετε ήδη) ότι και να κλείσεις το case, έχεις 2 μέρες περιθώριο να το ανοίξεις πάλι.Αλλά όπως μου είπε ο εξυπηρετικότατος άνθρωπος(Ο Θεός να τον έχει καλά) από το Paypal ότι αν δεν είσαι 100% ικανοποιημένος να μην το κλείνεις ποτέ. ΜΑΚΡΙΑ από το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί πραγματικά δεν είναι καθόλου εξυπηρετικοί, χίλιες φορές να πάρω την καρτούλα από την Ελλαδίτσα και ας δώσω και ένα 10άρικο παραπάνω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν..ΜΑΚΡΙΑ από το Hardwareversand.de..Έχουν χαμένη την μπάλα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται..Έκανα την παραγγελία 3 Οκτωβρίου για την G1 970, η συναλλαγή μέσω Paypal ολοκληρώθηκε(Completed) αλλά η παραγγελία ακυρώθηκε επειδή είχα βάλει ελαφρώς διαφορετική διεύθυνση στο Paypal από ότι στην παραγγελία και το σύστημά τους μου την ακύρωσε γι' αυτό το λόγο..Τους έστειλα mail, το response τους ήταν άστα να πάνε, 3-4 φορές τους πήρα τηλέφωνο..Η παραγγελία ήταν ακυρωμένη μου έλεγαν και τα λεφτά μου ήταν δεσμευμένα στην τράπεζα για να τα τραβήξουν αυτοί, εγώ δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ποσό αλλού.Σήμερα βλέπω στο λογαριασμό μου ότι το ποσό το τράβηξαν, κοιτάω τα mail μου, τίποτα.Τους παίρνω τηλ και δεν ήξεραν που πάνε τα 4, μου λένε θα έχεις απάντηση αύριο, τους λέω από την Παρασκευή έχω σκάσει μ' αυτό το θέμα και θα περιμένω κι' άλλο ; Τελικά παίρνω το Paypal τηλέφωνο τους λέω τι και πως, και για καλή μου τύχη άνοιξαν το dispute(Case) που είχα ανοίξει χτες που όμως το έκλεισα γιατί θεωρούσα ότι το ποσό θα αποδεσμευτεί μετά από 10-15 μέρες και θα έχω ξανά διαθέσιμα τα χρήματά μου.Τελικά το Paypal μου είπε ότι θα κάνουν escalate-claim και θα πάρω είτε την κάρτα, είτε τα λεφτά μου πίσω. ΜΑΚΡΙΑ από το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί πραγματικά δεν είναι καθόλου εξυπηρετικοί, χίλιες φορές να πάρω την καρτούλα από την Ελλαδίτσα και ας δώσω και ένα 10άρικο παραπάνω. οι αγορες απο εξωτερικο ανεκαθεν ειχαν τα καλα και τα κακα τους. παντως θα συμφωνησω με το τελευταιο που ειπες καλυτερα απο ελλαδα εστω και για ενα 10αρικο. εκτος αν ειναι τραγικη η διαφορα και ξερεις εξαρχης οτι μπορει να αντιμετωπισεις τα ''κακα''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εμένα πιο πολύ μου την έσπασε που δεν ήταν καθόλου εξυπηρετικοί, ξερές απαντήσεις στα mail(Συν ότι σε κάποια δεν απάντησαν ποτέ) και στο τηλέφωνο έλεγαν ''Δεν ξέρω καλά Αγγλικά'' και μπούρδες..Κάνεις συναλλαγές με όλη την Ευρώπη και δεν ξέρεις Αγγλικά..Δηλαδή έλεος.Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά έγιναν για μια μαμημένη μικροδιαφορά στην διεύθυνση έτσι..Την οποία μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να κοιτάξουν και να διορθώσουν γιατί το σύστημα είναι αυτόματο κλπ κλπ.Κατάλαβα ότι δεν ασχολούνται μεμονωμένα με συγκεκριμένη παραγγελία προφανώς γιατί είναι λίγοι και οι παραγγελίες είναι δεκάδες καθημερινά αν όχι εκατοντάδες, αλλά προσωπικά με αφήνει αδιάφορο αυτό γιατί τους πληρώνω κανονικά και απαιτώ να με σέβονται σαν καταναλωτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν..ΜΑΚΡΙΑ από το Hardwareversand.de..Έχουν χαμένη την μπάλα, δεν ξέρουν τι τους γίνεται..Έκανα την παραγγελία 3 Οκτωβρίου για την G1 970, η συναλλαγή μέσω Paypal ολοκληρώθηκε(Completed) αλλά η παραγγελία ακυρώθηκε επειδή είχα βάλει ελαφρώς διαφορετική διεύθυνση στο Paypal από ότι στην παραγγελία και το σύστημά τους μου την ακύρωσε γι' αυτό το λόγο..Τους έστειλα mail, το response τους ήταν άστα να πάνε, 3-4 φορές τους πήρα τηλέφωνο..Η παραγγελία ήταν ακυρωμένη μου έλεγαν και τα λεφτά μου ήταν δεσμευμένα στην τράπεζα για να τα τραβήξουν αυτοί, εγώ δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το ποσό αλλού.Σήμερα βλέπω στο λογαριασμό μου ότι το ποσό το τράβηξαν, κοιτάω τα mail μου, τίποτα.Τους παίρνω τηλ και δεν ήξεραν που πάνε τα 4, μου λένε θα έχεις απάντηση αύριο, τους λέω από την Παρασκευή έχω σκάσει μ' αυτό το θέμα και θα περιμένω κι' άλλο ; Τελικά παίρνω το Paypal τηλέφωνο τους λέω τι και πως, και για καλή μου τύχη άνοιξαν το dispute(Case) που είχα ανοίξει χτες που όμως το έκλεισα γιατί θεωρούσα ότι το ποσό θα αποδεσμευτεί μετά από 10-15 μέρες και θα έχω ξανά διαθέσιμα τα χρήματά μου.Τελικά το Paypal μου είπε ότι θα κάνουν escalate-claim και θα πάρω είτε την κάρτα, είτε τα λεφτά μου πίσω.Γενικά να ξέρετε(Αν δεν το ξέρετε ήδη) ότι και να κλείσεις το case, έχεις 2 μέρες περιθώριο να το ανοίξεις πάλι.Αλλά όπως μου είπε ο εξυπηρετικότατος άνθρωπος(Ο Θεός να τον έχει καλά) από το Paypal ότι αν δεν είσαι 100% ικανοποιημένος να μην το κλείνεις ποτέ. ΜΑΚΡΙΑ από το συγκεκριμένο μαγαζί, γιατί πραγματικά δεν είναι καθόλου εξυπηρετικοί, χίλιες φορές να πάρω την καρτούλα από την Ελλαδίτσα και ας δώσω και ένα 10άρικο παραπάνω. Πακετο. Παλι καλα που το εκανες μεσω paypal να λες και οχι μονο μεσω direct debit στην καρτα σου γιατι θα ετρεχες και δεν θα εφτανες, μεχρι να βγαλεις ακρη.. Αυτα που λεγαμε με τις παραγγελιες εξωτερικου καμια φορα.. Αντε να τελειωνεις και εσυ με το καλο, καλα ξεμπερδεματα.. Εμένα πιο πολύ μου την έσπασε που δεν ήταν καθόλου εξυπηρετικοί, ξερές απαντήσεις στα mail(Συν ότι σε κάποια δεν απάντησαν ποτέ) και στο τηλέφωνο έλεγαν ''Δεν ξέρω καλά Αγγλικά'' και μπούρδες..Κάνεις συναλλαγές με όλη την Ευρώπη και δεν ξέρεις Αγγλικά..Δηλαδή έλεος.Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι όλα αυτά έγιναν για μια μαμημένη μικροδιαφορά στην διεύθυνση έτσι..Την οποία μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να κοιτάξουν και να διορθώσουν γιατί το σύστημα είναι αυτόματο κλπ κλπ.Κατάλαβα ότι δεν ασχολούνται μεμονωμένα με συγκεκριμένη παραγγελία προφανώς γιατί είναι λίγοι και οι παραγγελίες είναι δεκάδες καθημερινά αν όχι εκατοντάδες, αλλά προσωπικά με αφήνει αδιάφορο αυτό γιατί τους πληρώνω κανονικά και απαιτώ να με σέβονται σαν καταναλωτή. Δεν ειναι η μικροδιαφορα στην διευθυνση και μια χαρα αγγλικα μιλανε πιθανοτατα. Ειναι απλα το οτι μπορει οπως ειχα πει να ξεμειναν απο στοκ οταν εκανες την παραγγελια και σου λεει αφου δεσμευμενα ειναι τα λεφτα του τι θα κανει τωρα θα περιμενει τουλαχιστον 15 μερες να τα αποδεσμευσει η τραπεζα του ακομη και αν την ακυρωσουμε εμεις την ιδια μερα; Εκει πονταρουν για αυτο ειναι καλο να κανετε αγορες μεσω paypal αν ειναι απο εξωτερικο για να εχετε ενα μοχλο πιεσης παραπανω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν..Μπήκα στο Paypal μόλις και βλέπω ''Refunded'' όλα τα λεφτά..Τι έγινε Γερμανάκια, έπεσε τηλεφωνάκι από Paypal και έπεσε κλασμέντεν ; Έτσι..Αυτά με την ιστορία μου με το Hardwareversand και σόρρυ για το ΟΤ αλλά επειδή το ψήναν κάποιοι εδώ μέσα να πάρουν από εκεί όφειλα να ενημερώσω. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ O/C.. Λοιπον τεσταρα τα ρολογια και γενικα βλεπω πολυ καλα πραγματα. Σε SLI με κλειστο κουτι, παιζω +125/500 απο τα o/ced ρολογια της G1 (δηλαδη φτανω 1493 turbo) με stock ταση ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ!!! Και οι θερμοκρασιες παιζουν αρκετα χαμηλα. Ενταξει η G1 απλα δεν παιζεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 οι αγορες απο εξωτερικο ανεκαθεν ειχαν τα καλα και τα κακα τους. παντως θα συμφωνησω με το τελευταιο που ειπες καλυτερα απο ελλαδα εστω και για ενα 10αρικο. εκτος αν ειναι τραγικη η διαφορα και ξερεις εξαρχης οτι μπορει να αντιμετωπισεις τα ''κακα''. Γαλότσα από τον τόπο σου κι ας είναι και ΕΒΓΑ ΄Οσων αφορά τα κακά και αυτά κόποις κτώνται Πέρα από τα αστεία μην θεωρείται ότι ΟΛΟΙ οι εγχώριοι retailers είναι άψογοι. Μόλις πρόσφατα έπρεπε και εγώ να απειλήσω και τηλεφωνικά και εγγράφως για να εκτελεστεί η παραγγελία μου. ΄Αλλο 7 εργάσιμες και άλλο μισό μήνα εκτός αν έχουν καμιά περίεργη θρησκεία αυτοί με 3 Κυριακές τη βδομάδα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου λες d4ydr33m3r, τι ASIC έχεις στις δυο κάρτες? Απότι διαβάζω αυτές με υψηλό asic κάνουν πιο υψηλό boost και ευκολότερο oc χωρίς να πειράζεις τάσεις. Εγώ αύριο λογικά θα έχω την δικη μου G1, θα ποστάρω bench και τα λοιπά από games/benchmarks με όσο OC φτάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι εναλλακτικές έχουμε για 970 ; Ελλάδα βλέπω οι τιμές ακόμα στα ύψη είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τι εναλλακτικές έχουμε για 970 ; Ελλάδα βλέπω οι τιμές ακόμα στα ύψη είναι.. ανυπομονος εισαι περιμενε να τελειωσει ο μηνας και βλεπουμε........... https://gamer-land.net/index.php?route=product/product&product_id=3871&search=gtx+970 https://gamer-land.net/index.php?route=product/product&product_id=3870&search=gtx+970 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το e-shop ανέβασε τις τιμές βλέπω σε κάποιες.. ανυπομονος εισαι περιμενε να τελειωσει ο μηνας και βλεπουμε........... https://gamer-land.net/index.php?route=product/product&product_id=3871&search=gtx+970 https://gamer-land.net/index.php?route=product/product&product_id=3870&search=gtx+970 Τι μεταφορικά έχει αυτό ; Δεν βλέπω να αναφέρονται πουθενά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα