naruto14 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πόσο ακόμη πρέπει να πάρει για να στρώσουν οι τιμές? Μέχρι στιγμής η καλύτερη επιλογή για G1 είναι από gamerland που με μεταφορικά βγαίνει 397... Μου φαίνεται τελικά θα πάω στην r9 290 που έχει πέσει στα 320 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Όταν υπάρχει αρκετό stock θα πέσουν οι τιμές, μέχρι τότε περίμενε. Η πάρε την 290 άμα την βρείς φτηνή, δικια σου επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolisrx8 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Όταν υπάρχει αρκετό stock θα πέσουν οι τιμές, μέχρι τότε περίμενε. Η πάρε την 290 άμα την βρείς φτηνή, δικια σου επιλογή. ξερουμε περιπου σε ποια τιμη θα σταθεροποιηθουν?υπαρχει περιπτωση να τις βρουμε κατω απο 350 ευρω τον Νοεμβριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@crysis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 εγω παντως θα περιμενω ακομα. μεσα με τελη νοεμβρη θα κανω την παραγγελια. μεχρι τοτε θα κατσω να διαβαζω τι γινεται με ολες τις καρτες, θα περιμενω να ερθει πιο μεγαλη διαθεσιμοτητα και σε περισσοτερα μαγαζια και μηπως πεσουν οι τιμες καπως πιο κατω απο οτι ειναι τωρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Πόσο ακόμη πρέπει να πάρει για να στρώσουν οι τιμές? Μέχρι στιγμής η καλύτερη επιλογή για G1 είναι από gamerland που με μεταφορικά βγαίνει 397... Μου φαίνεται τελικά θα πάω στην r9 290 που έχει πέσει στα 320 Δεν καταλαβαίνω γιατί να πας από την 280Χ στην 290. Τζάμπα λεφτά κατά την γνώμη μου. Στη θέση σου: 1) Θα περίμενα την νέα σειρά των AMD καρτών μιας και η 280Χ είναι ικανή για τα μέχρι στιγμής δεδομένα. 2) Θα έπαιρνα την G1. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nk_surfer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Σωπάτε και αρχίζουν να ξεπροβάλλουν δειλά δειλά στο σκρουτζ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyris Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αντε να γινει λιγος τζερτζερλες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί να πας από την 280Χ στην 290. Τζάμπα λεφτά κατά την γνώμη μου. Στη θέση σου: 1) Θα περίμενα την νέα σειρά των AMD καρτών μιας και η 280Χ είναι ικανή για τα μέχρι στιγμής δεδομένα. 2) Θα έπαιρνα την G1. Είμαι χωρίς κάρτα αυτή η στιγμή γιατί η 280X ήταν ελαττωματική και την έστειλα πίσω. Τώρα ψάχνω να δω ποια θα πάρω γιατί δεν την παλεύω παραπάνω με την intel hd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπάρχουν ακόμα οι κάρτες..Παραλαβή θα έχουν τέλος του μήνα γενικά από πολλούς vendors, στα μέσα Νοέμβρη να περιμένετε να τις δείτε στο skroutz. Αναμενόμενο ήταν αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Αναμενόμενο ήταν αυτό. Κάποιος τα έλεγε και δεν τον άκουγαν....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lelos1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 όπου υπάρχουν διαθέσιμες έξω gigabyte και msi είναι θέμα μερικών ωρών μέχρι να εξαντληθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Gtx980... gpowered! http://www.overclock.net/g/a/1253464/gigabyte-gtx-980-g-powered-hardcore-only-apply/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1878741&postcount=2402 Ο Tridam είναι ο Damien Triolet του hardware.fr. Eίναι εξαιρετικά σπάνιο να πέσει έξω και τουλάχιστον για εμένα από τούδε και στο εξής το TDP στις 980 διορθώνεται στα 180W. Είπε τίποτα για αυτό η Nvidia; (Διαφορετική διαδικασία εσωτερικών τεστ,διαφορετικοί μέθοδοι; ) Λεπτομέρειες θα μου πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Είπε τίποτα για αυτό η Nvidia; (Διαφορετική διαδικασία εσωτερικών τεστ,διαφορετικοί μέθοδοι; ) Λεπτομέρειες θα μου πεις. ΄Οχι όπως δεν είπε όταν εύλογα ισχυρίστηκε ότι στο TDP του GM107 "ξέχασαν" να συνυπολογίσουν το 3v rail. Να σημειώσω ότι ο Damien έχει εξαιρετική συνεργασία με την ΝV απλά δεν χαρίζεται σε κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 ΄Οχι όπως δεν είπε όταν εύλογα ισχυρίστηκε ότι στο TDP του GM107 "ξέχασαν" να συνυπολογίσουν το 3v rail. Να σημειώσω ότι ο Damien έχει εξαιρετική συνεργασία με την ΝV απλά δεν χαρίζεται σε κανένα. ..και έτσι πρέπει αν σέβεσαι αυτό που κάνεις και τον χρόνο που έχεις αφιερώσει σε αυτό. Αλλά και γενικότερα αυτή είναι και η φιλοσοφία στο εξωτερικό και έτσι έρχεται κ η αναγνώριση,τους αρέσει η αλήθεια όσο σκληρή και να είναι αρκεί να είναι και κατάλληλα τεκμηριωμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα