Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαχαχαχαχαχα

ειναι μοδα χαχαχα

παντως θα χωρεσει  αλλα με πολυ ελαχιστο κενο.

Αλλα δεν με πειραζει θα φαινεται τουμπανο,

ακομα 19 μερες υπομονη αν ισχυει το 24/10 του eshop.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιτα πριν ειχα την gtx770 της asus και ελεγε ο κατασκευαστης οτι μετρουσε περιπου 27,5εκ. Τον ανεμιστηρα που βλεπεις τον ειχα επανω και αυτος ειναι 2,5εκ. Οποτε συνολο 30εκ και ειχα και κανα 2ν5 εως 3 ποντους ακομα. Ισως τις καρτες τις μετρανε απο το το τελευταιο λαμακι εως μπροστα γιατι αν βαλεθς και αυτα και το βισμα απι το dvi ειναι εναμισυ ποντο μεγαλυτερη. Αλλα πως θα δω απο που μετρανε τις καρτες?

Αν εχεις τοσο προβλημα γιατι δεν κοιτας σε μικροτερων διαστασεων καρτα απο αλλη εταιρια(Zotac,Asus κλπ)?

Αν εχεις τοσο προβλημα γιατι δεν κοιτας σε μικροτερων διαστασεων καρτα απο αλλη εταιρια(Zotac,Asus κλπ)?

Γιατι ειναι καλυτερη και σε επιδοσεις εστω και για λιγο αλλα μου αρεσει και εμφανισιακα.

Επισης εχω καρτα γραφικων σε ενα παλιο pc εδω και 7 χρονια περιπου της gigabyte και δεν εχει παθει τιποτα.

Αλλα ειμαι και λιγο καγκουρας και μου αρεσει και το windforce που αναβει μπλε. χαχαχαχαχα

Γιατι στο skroutz δεν μπορω να βρω τις καινουριες nvidia ενω υπαρχουν σε μαγαζια??

Καλή ερώτηση. Το παρατήρησα και εγώ επανειλημμένα τις τελευταίες μέρες.

Δεν υπάρχουν ακόμα οι κάρτες..Παραλαβή θα έχουν τέλος του μήνα γενικά από πολλούς vendors, στα μέσα Νοέμβρη να περιμένετε να τις δείτε στο skroutz.

• Like 1

Ειναι και ενα αλλο σιτε σαν το skroutz αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.εκει τις εβγαζε σαν αποτελεσμα.

Αυτο εννοεις? :P http://www.bestprice.gr/search?q=gtx+970

Γιατι στο skroutz δεν μπορω να βρω τις καινουριες nvidia ενω υπαρχουν σε μαγαζια??

Για να μπορούν τα καταστήματα να τις πουλάνε με 100 ευρώ καπέλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...