cocous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχαχαχα ειναι μοδα χαχαχα παντως θα χωρεσει αλλα με πολυ ελαχιστο κενο. Αλλα δεν με πειραζει θα φαινεται τουμπανο, ακομα 19 μερες υπομονη αν ισχυει το 24/10 του eshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχαχαχα ειναι μοδα χαχαχα Kαι σου είπα να μην χώσεις την Bo Derek στο κουτί για να χωρέσει η GPU αλλά δεν με ακούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Κοιτα πριν ειχα την gtx770 της asus και ελεγε ο κατασκευαστης οτι μετρουσε περιπου 27,5εκ. Τον ανεμιστηρα που βλεπεις τον ειχα επανω και αυτος ειναι 2,5εκ. Οποτε συνολο 30εκ και ειχα και κανα 2ν5 εως 3 ποντους ακομα. Ισως τις καρτες τις μετρανε απο το το τελευταιο λαμακι εως μπροστα γιατι αν βαλεθς και αυτα και το βισμα απι το dvi ειναι εναμισυ ποντο μεγαλυτερη. Αλλα πως θα δω απο που μετρανε τις καρτες? Αν εχεις τοσο προβλημα γιατι δεν κοιτας σε μικροτερων διαστασεων καρτα απο αλλη εταιρια(Zotac,Asus κλπ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ΄Ολο αυτό το φούξια μακαρόνι τι είναι για όνομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αν εχεις τοσο προβλημα γιατι δεν κοιτας σε μικροτερων διαστασεων καρτα απο αλλη εταιρια(Zotac,Asus κλπ)? Γιατι ειναι καλυτερη και σε επιδοσεις εστω και για λιγο αλλα μου αρεσει και εμφανισιακα. Επισης εχω καρτα γραφικων σε ενα παλιο pc εδω και 7 χρονια περιπου της gigabyte και δεν εχει παθει τιποτα. Αλλα ειμαι και λιγο καγκουρας και μου αρεσει και το windforce που αναβει μπλε. χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Όταν είχα την Asus GTX580CU, έπρεπε να βάλω ταινία στα rails των σκληρών δίσκων στο παλιό κουτί γιατί έβρισκε όταν έμπαινε/έβγαινε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cocous Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αυτο που εχω τις εχει απο μπροστα τις θηκες σαν συρταρακια οποτε δεν εχουνε καμια σχεση με τον χωρο της καρτας γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Γιατι στο skroutz δεν μπορω να βρω τις καινουριες nvidia ενω υπαρχουν σε μαγαζια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Γιατι στο skroutz δεν μπορω να βρω τις καινουριες nvidia ενω υπαρχουν σε μαγαζια?? Καλή ερώτηση. Το παρατήρησα και εγώ επανειλημμένα τις τελευταίες μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπάρχουν ακόμα οι κάρτες..Παραλαβή θα έχουν τέλος του μήνα γενικά από πολλούς vendors, στα μέσα Νοέμβρη να περιμένετε να τις δείτε στο skroutz. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ειναι και ενα αλλο σιτε σαν το skroutz αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.εκει τις εβγαζε σαν αποτελεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ειναι και ενα αλλο σιτε σαν το skroutz αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.εκει τις εβγαζε σαν αποτελεσμα. Αυτο εννοεις? http://www.bestprice.gr/search?q=gtx+970 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agligoros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ρε σεις...δεν ειναι φουξια τα καλωδια...κοκκινα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Αυτο εννοεις? http://www.bestprice.gr/search?q=gtx+970 Ναι αυτο ειναι το σιτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Γιατι στο skroutz δεν μπορω να βρω τις καινουριες nvidia ενω υπαρχουν σε μαγαζια?? Για να μπορούν τα καταστήματα να τις πουλάνε με 100 ευρώ καπέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα