Προς το περιεχόμενο

NVIDIA GeForce Series 900

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ ψήθηκα για 2Χ 970s αλλά από το αρχικό ψήσιμο μέχρι την τελική αγορά συνήθως μου παίρνει κάνα 2-μηνο για να κατασταλλάξω σε μοντέλο και κατασκευαστή.

Επειδή έχω την 7970GHz edition, δεν υπάρχει άμεση ανάγκη, οπότε αναμένουμε.

Ίσως δούμε και καμιά έκδοση με 6GB vram ή καμιά κίνηση έκπληξη από AMD μεριά...

Kαλό είναι πάντα να περιμένει κανείς πάντα λίγο για ένα πρωτοεμφανιζόμενο προιόν γιατί και το "early adopting" έχει το κόστος του.

Οτιδήποτε με πυρήνα GM204 θα δεις μόνο σε 4 και 8 γίγα εκδόσεις.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλος ψάχτηκα για την g1 αλλά με χαλάει το design και το μπλέ led,κάνει και λίγο περισσότερο θόρυβο απο τις άλλες έχω δεί να γράφουνε.

Η G1 ειναι ειναι σε ιδια επιπεδα σε θερμοκρασιες και θορυβο under load που ειναι και το ποιο σημαντικο. Οι αλλες απλα σταματανε τα ανεμιστηρια οταν δεν δουλευουν σε idle μορφη για αυτο ειναι πιο αθορυβες οταν δεν τρεχουν κατι.

Αν σε ενδιαφερει πιο πολυ το idle noise απο το load noise τοτε ναι καλο ειναι να πας σε μια απο τις αλλες λυσεις. Προσωπικα οταν ειναι σε idle το pc ο θορυβος ειναι ανεπαισθητος για εμενα γιατι μενω και σε θορυβωδη περιοχη, αλλα σε load που περνουν μπροστα τα ανεμιστηρια προτιμω μια πιο ησυχη λυση..

Kαλό είναι πάντα να περιμένει κανείς πάντα λίγο για ένα πρωτοεμφανιζόμενο προιόν γιατί και το "early adopting" έχει το κόστος του.

Παντα και σε οτιδηποτε στην τεχνολογια, νομος. Μεγαλα παιδια ειμαστε, κανει ο καθεις τις επιλογες του. ;)

Προσωπικα ειμαι πολυ ανυπομονος δεν θα με μαθω τωρα, τοσα χρονια ισχυει αυτο και οποτε μπορω, θα πληρωσω ενα αντιτιμο παραπανω και θα παρω αυτο που θελω οταν το θελω, εαν μπορω φυσικα και δεν το θεωρω υπερβολικο.

• Like 1

Η MSI δεν έχει καταλήξει ακόμα στο τι φταίει..Έλεγαν για το αυτοκόλλητο αλλά δεν είναι 100% σίγουροι..Πάντως είπαν ότι οι νεότερες φουρνιές δεν θα το έχουν το αυτοκόλλητο.

419..Καληνύχτα πες τους.

Τους εχω πει ηδη....

Αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα την πιο φθηνη Gigabyte GTX 970 G1 Gaming την εχει το Gamerland στη Ροδο,ηταν το You.gr στην αρχη αλλα με την τετραπλη αυξηση που εκανε μεσα σε λιγες μερες δεν αξιζει πλεον..

Βεβαια το μονο αγκαθι που παραμενει ειναι η διαθεσιμοτητα

μετα την G1 πιστευω  η καλυτερη λυση ειναι η ASUS STRIX...δεν εχω διαβασει κατι αρνητικο(για οσους δεν θελουν εχουν μεγαλο κουτι)

μαλλον αυτη λεω να αγορασω...

φυσικα και ολοι θα ριξουμε μαυρο στο eshop και στο you για να βαλουν μυαλο...  B)

απο τα Γερμανικα site εχει ψωνισει κανει? http://www.caseking.de/shop/catalog/Grafikkarten/EVGA/EVGA-GeForce-GTX-970-FTW-ACX-20-4096-MB-GDDR5::29335.html

μετα την G1 πιστευω  η καλυτερη λυση ειναι η ASUS STRIX...δεν εχω διαβασει κατι αρνητικο(για οσους δεν θελουν εχουν μεγαλο κουτι)

μαλλον αυτη λεω να αγορασω...

Η Strix έχει tpd limit 200 watt + ότι έχει μονο ένα 8-pin. Όσοι σκέφτεστε για overclock αποφυγή.

power_small.jpg

• Like 2

Η Strix είναι ότι πιο αθόρυβο στις 970. Κλοκάρει αλλά δεν φτάνει εκεί που ανεβαίνουν οι Gigabyte/MSI. Πάντως εγώ αυτήν περιμένω γιατί θέλω ησυχία από το σύστημα και ας έχω 3-4 fps λιγότερα.

• Like 4

Η Strix είναι ότι πιο αθόρυβο στις 970. Κλοκάρει αλλά δεν φτάνει εκεί που ανεβαίνουν οι Gigabyte/MSI. Πάντως εγώ αυτήν περιμένω γιατί θέλω ησυχία από το σύστημα και ας έχω 3-4 fps λιγότερα.

Ότι πιο αθόρυβο είναι κάτι σχετικό, στο Guru3d στις μετρήσεις τους οι 970 από MSI,Gigabyte,Asus είχαν 39db noise σε full load.

Να πω ότι υπήρχε καμια σημαντική διαφορα να το αιτιολογήσω.

DuypEoA.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...